a téma ösmerős!
fűszerezve avval, h Ő már ügyes és Ő csinálja!
de akkor a 2/3-a bent marad, utánna jöhet a birkóóóó
jobbulást a kisasszonynak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:55
fűszerezve avval, h Ő már ügyes és Ő csinálja!
de akkor a 2/3-a bent marad, utánna jöhet a birkóóóó
jobbulást a kisasszonynak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Nátha. Egyelőre a lájtosabb verzió, de a napi 4-5 orrszívás nagyon kemény bunyóvá alakul. Küzd minden erejével. És milyen erő van benne! Uram alig tudja lefogni...
fel rocskába a vizet és a párolgással visszahűtöd!
és ha szerencséd van be is áztatod magad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:54

és ha szerencséd van be is áztatod magad!

Admin

Na persze, szerinted milyen meleg lehet éjszaka a napközben megolvadt tető, ami estétől reggelig ontja magából a hőt?
Jó, tudom, hogy viccnek szántad és nem is kellene rá reagálnom...
Jó, tudom, hogy viccnek szántad és nem is kellene rá reagálnom...
Nátha. Egyelőre a lájtosabb verzió, de a napi 4-5 orrszívás nagyon kemény bunyóvá alakul. Küzd minden erejével. És milyen erő van benne! Uram alig tudja lefogni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:53

mi a baj a tündérkével?
látod, h én is lájtosan szólogatok. ma gázszolgáltatós napom volt! de már nagyon unom!!! mindig mással akarnak szopatni! egyik dolgot megoldom, utánna kitalálnak másikat!
látod, h én is lájtosan szólogatok. ma gázszolgáltatós napom volt! de már nagyon unom!!! mindig mással akarnak szopatni! egyik dolgot megoldom, utánna kitalálnak másikat!

legfelső emeleten?
mindenki Őket fűti?
1. nem tudni központi v gázfűtés ...
2. télen a teljes tetőfelület Őket hűti!
tehát műszakilag nem igazán indokolt amit mondsz! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:50
mindenki Őket fűti?
1. nem tudni központi v gázfűtés ...
2. télen a teljes tetőfelület Őket hűti!
tehát műszakilag nem igazán indokolt amit mondsz! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Camping ágyra tettem... hálózsákot meg magamra zártam...
Így csak a bogár nem jutott be...
Charlotte: az sem rossz... akkor fel a tetőre écakázni
Nézd a jó oldalát... télen mindenki Benneteket fűt

Na persze, szerinted milyen meleg lehet éjszaka a napközben megolvadt tető, ami estétől reggelig ontja magából a hőt?
Jó, tudom, hogy viccnek szántad és nem is kellene rá reagálnom... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:50
Jó, tudom, hogy viccnek szántad és nem is kellene rá reagálnom... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)

mi a baj a tündérkével?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:49

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Inkább kikapcsolom a számítógépet, mert csak fűti a kurva meleg lakást.
Meg dolgozom, mint tudod.
Meg beteg a kisded, ápolom.
Meg beteg a kisded, ápolom.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:46

a 7végi telkemen oljan hűvös pince van!
jer hozzám ott biztosan kedved támad!!!
Moncy!
felénk undorító fekete bogarak rajzanak mostanság! nem hiszem itt is lenne kedved a szabad ég alatti alváshoz!
Sárlottom!
hol jártál, h felém sézel mostanság?
Moncy!
felénk undorító fekete bogarak rajzanak mostanság! nem hiszem itt is lenne kedved a szabad ég alatti alváshoz!
Sárlottom!
Inkább kikapcsolom a számítógépet, mert csak fűti a kurva meleg lakást.
Meg beteg a kisded, ápolom. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:46
Meg beteg a kisded, ápolom. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Moncy!
Sárlottom!
Moncy!
Sárlottom!
Moncy!
Sárlottom!
hol jártál, h felém sézel mostanság? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:38
Moncy!
Sárlottom!
hol jártál, h felém sézel mostanság? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Szép napot mindenkinek!
Nincs kedvem semmihez ebben a melegben. Éjszaka is 28-30 fok van a lakásunkban - rohadt lapostető. Uuuuuuuuuutálom a kánikulát!!!
Nincs kedvem semmihez ebben a melegben. Éjszaka is 28-30 fok van a lakásunkban - rohadt lapostető. Uuuuuuuuuutálom a kánikulát!!!

Nincs kert. Emeletes házban lakunk. A legfelső emeleten :-(
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki a matraccal a kertbe...
Én écaka kint aludtam... egy darabig
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:38
Én écaka kint aludtam... egy darabig

Admin

Szép napot mindenkinek!

Szép napot mindenkinek!

na a multkor kikosarazol?!
most meg felajánlod a puncid?!!
na gyere egy gyógynyalásra!
téged nem is kerestünk, mert szóltál, h csütörtökig nem vagy!
de ennyire örülünk Neked:
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 17. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 12:50
most meg felajánlod a puncid?!!
na gyere egy gyógynyalásra!

téged nem is kerestünk, mert szóltál, h csütörtökig nem vagy!
de ennyire örülünk Neked:

Na sziasztok! Látom jól elvoltatok, amig nem voltam...
De most sem leszek sokáig, ugyanis én elvileg nyaralok a Tiszán a haverokkal, de hazaküldtek, hogy vigyek nekik fagyit, meg még piát, szóval, most egy kis ideig itthon leszek, had várjonak...
12 km bringáztam, jól kitörte a fenekem, és főleg a puncim az ülés...Most ápolásra szorul...Fiúk ki vállalkozik?

na vazz!
de 1forma cipellőt 20tunk fel megint!
nálunk is ablakcsere lenne. ráadásull páljázati pízbű!
de ha a kecskefejű közösképviselőnkön múlik tuti bukta!
a hónap végére össze kéne szedni az önerőt, de csak tökölnek!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 11:12
de 1forma cipellőt 20tunk fel megint!
nálunk is ablakcsere lenne. ráadásull páljázati pízbű!
de ha a kecskefejű közösképviselőnkön múlik tuti bukta!
a hónap végére össze kéne szedni az önerőt, de csak tökölnek!!!

Törölt felhasználó (94621)

Ne kiabájjá mán' te gyerek! Fred bátyád nem úgy van mint a Senki Alfonz, néha ténykedni is kell, mert nem lesz az adsl-re píz. Jó kibabráltak velem az iparosok, ablakcserék lettek volna, és rossz méretet hoztak. Nem sok híja volt, tökön nem rugdostam őket, megint 3 hét várakozás, ablakszárnyak vissza, kupleráj leküzdése.
Ekkora melóban nem érek rá a szennyes ügyeiddel foglalkozni, addig örülj amíg nem látod Fred bátyád te fattyú. na! menjé oszt dógozzá!
Ekkora melóban nem érek rá a szennyes ügyeiddel foglalkozni, addig örülj amíg nem látod Fred bátyád te fattyú. na! menjé oszt dógozzá!
Na sziasztok! Látom jól elvoltatok, amig nem voltam...
De most sem leszek sokáig, ugyanis én elvileg nyaralok a Tiszán a haverokkal, de hazaküldtek, hogy vigyek nekik fagyit, meg még piát, szóval, most egy kis ideig itthon leszek, had várjonak...
12 km bringáztam, jól kitörte a fenekem, és főleg a puncim az ülés...Most ápolásra szorul...Fiúk ki vállalkozik?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne kiabájjá mán' te gyerek! Fred bátyád nem úgy van mint a Senki Alfonz, néha ténykedni is kell, mert nem lesz az adsl-re píz. Jó kibabráltak velem az iparosok, ablakcserék lettek volna, és rossz méretet hoztak. Nem sok híja volt, tökön nem rugdostam őket, megint 3 hét várakozás, ablakszárnyak vissza, kupleráj leküzdése.
Ekkora melóban nem érek rá a szennyes ügyeiddel foglalkozni, addig örülj amíg nem látod Fred bátyád te fattyú. na! menjé oszt dógozzá! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 10:29
Ekkora melóban nem érek rá a szennyes ügyeiddel foglalkozni, addig örülj amíg nem látod Fred bátyád te fattyú. na! menjé oszt dógozzá! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)

hé hippppppppp
Te vén hóhányó!
merre hüpppppögsz?
vagy Neked /is/ sok a melód?
Te vén hóhányó!
merre hüpppppögsz?
hé hippppppppp
Te vén hóhányó!
merre hüpppppögsz?
Te vén hóhányó!
merre hüpppppögsz?

na végre egy nekem való reggeli!
de csak akkor ha ilyetén való használat előtt nem ganalyászásra használták!
és utánna a téjesz elnököt agyoncsapja a villám?
reggelt!
tegnap este össz 10 hsz? /benne a lotyó féle 3 réses történettel!/
mi ez a negativitás?
willonyos meg be se gyün a nappaliba?!!!
má csak a buliba jár! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)

és utánna a téjesz elnököt agyoncsapja a villám?

reggelt!
tegnap este össz 10 hsz? /benne a lotyó féle 3 réses történettel!/
mi ez a negativitás?
willonyos meg be se gyün a nappaliba?!!!
má csak a buliba jár! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóó reggelt...
+issza kw és irány a butyi....

Moncy:köcce a reggelit...nm sütnék rád semmit...szép napot mindenki...

+issza kw és irány a butyi....

Moncy:köcce a reggelit...nm sütnék rád semmit...szép napot mindenki...