ezzel nehéz nem egyet érteni...
, de
azért bekaphatod az 1 hetes böjtöddel a micsodámat...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 10:04

azért bekaphatod az 1 hetes böjtöddel a micsodámat...

megszegem a fogadalmam -még nem telt le az 1 hét!- erre az egy hsz-edre reagálok!

kínáltam én neked ennél még jobban élvezhetőt is, de nem akartál rákapni!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 11:24

Surdikám ezt nagyon szeretem...
Hogy ti fiúk itt mindig csak a jót és az élvezhető dolgokat kinálgatjátok...

bakter!
most kerülsz elő, mikor lassan dógoznom is kéne! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 11:21
most kerülsz elő, mikor lassan dógoznom is kéne! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szép napot mindenkinek!
Surda, még hogy Fred bátyád szemétkedik? hát úgy ismered? a jó indulat ami tőlem irányul nem süti ki a szemed?
Na mi van ecsém tegnap végre dolgoztattak? ma meg vigyázz mert azt hallottam aki péntek 13-án dolgozik, az meg fogja utálni a munkát....
Surda, még hogy Fred bátyád szemétkedik? hát úgy ismered? a jó indulat ami tőlem irányul nem süti ki a szemed?
Na mi van ecsém tegnap végre dolgoztattak? ma meg vigyázz mert azt hallottam aki péntek 13-án dolgozik, az meg fogja utálni a munkát....
Surdikám ezt nagyon szeretem...
Hogy ti fiúk itt mindig csak a jót és az élvezhető dolgokat kinálgatjátok...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 10:53

de van egy 5letem!
ha már horgászásról volt szó másütt!
egy horgászportálon megtaláltam mivel is lehet pillécskét fogni:

válaszolta éjszakai prividre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 11:21

Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Na mi van ecsém tegnap végre dolgoztattak? ma meg vigyázz mert azt hallottam aki péntek 13-án dolgozik, az meg fogja utálni a munkát.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 08:45
Na mi van ecsém tegnap végre dolgoztattak? ma meg vigyázz mert azt hallottam aki péntek 13-án dolgozik, az meg fogja utálni a munkát.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyen megszólítást!
"drága egyetlen szerelmem"

tényleg akartam beleírni, de azt ide írtam a nappaliba!
isten biz a Fred szemétkedésének gtam!
abba a bizonyos topicba max ennyit tennék:

most megyek:
"drága egyetlen szerelmem"

tényleg akartam beleírni, de azt ide írtam a nappaliba!
isten biz a Fred szemétkedésének gtam!
abba a bizonyos topicba max ennyit tennék:

most megyek:

remélem Neked van igazad!
nekem véglegesnek tűnik ez az elköszönés!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 11:08
nekem véglegesnek tűnik ez az elköszönés!

Ha tényleg elrabolták, ki kell szabadítanunk!
Ha önkéntes rabság, akkor meg hagyjuk, hogy élvezze!
Szerintem egyszerűen nyaral, pihen, de figyelő szemeit, "Pille pilláit" Rajtunk tartja!

Szerintem egyszerűen nyaral, pihen, de figyelő szemeit, "Pille pilláit" Rajtunk tartja!

Ha tényleg elrabolták, ki kell szabadítanunk!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 11:02

pillécske
Te mit értesz az elköszönő topic 253-as hsz-éből?
rég röppent errefelé!
az Absinthe: lehet olyankor volt amikor én nem voltam és lehet felületesen olvastam vissza ...
de én kátya hsz-eire emléxem az Absintheval kapcsolatban!

rég röppent errefelé!
az Absinthe: lehet olyankor volt amikor én nem voltam és lehet felületesen olvastam vissza ...
de én kátya hsz-eire emléxem az Absintheval kapcsolatban!
pillécske
rég röppent errefelé!
de én kátya hsz-eire emléxem az Absintheval kapcsolatban! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 13. péntek 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 10:58

rég röppent errefelé!
de én kátya hsz-eire emléxem az Absintheval kapcsolatban! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 13. péntek 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Te Surdi, ezzel Engem is meg lehet fogni!
Múltkor a nagyon figyelmes Pillécske Rám reagált, amikor az Absinthe-összeállítást csinálta! Köszönöm is Neki!
Tényleg hol van Pillécske?
Múltkor a nagyon figyelmes Pillécske Rám reagált, amikor az Absinthe-összeállítást csinálta! Köszönöm is Neki!

Te Surdi, ezzel Engem is meg lehet fogni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 10:53

de van egy 5letem!

de van egy 5letem!

a többiek ...
én nem mert tegnap nem igazán voltam
tehát, mint ez kiderült ezt az álszent vasárnap ne legyen nyitva üzlet dumát rühellemmm, így másról is más a véleményem!
de nem beszéltünk más folyamatosan működő üzemekről!
ja aki az üzletekről azt vallja, h zárva legyen 7végén azokhoz a mentők és tűzoltók se mehessenek olyankor!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 13. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 10:02
én nem mert tegnap nem igazán voltam
tehát, mint ez kiderült ezt az álszent vasárnap ne legyen nyitva üzlet dumát rühellemmm, így másról is más a véleményem!
de nem beszéltünk más folyamatosan működő üzemekről!
ja aki az üzletekről azt vallja, h zárva legyen 7végén azokhoz a mentők és tűzoltók se mehessenek olyankor!!!

Tegnap szépen átsiklottatok azon a megjegyzésemen, hogy mit csináljon egy tűzoltó, orvos, ápoló, stb.? Mert nekik kell dolgozni, legyen az vasárnap, Szenteste, szülinap, stb.
És ezért még nagyon jó a fizetésük is!
Nem szeretem Barbiet!
Nem szeretem Barbiet!

én attól tartok, h végleg elröppent!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 17:09

Pillécskével mi van? én nem láttam már régóta, tud róla valaki valamit?
Édespille merre szálldogálsz?
Édespille merre szálldogálsz?

megszegem a fogadalmam -még nem telt le az 1 hét!- erre az egy hsz-edre reagálok!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:59

de megérdemlik...vasárnap a multiknál az igazgatótól a részlegvezetőkik bezárólag (ők a legjobban premizáltak) állítanám a pultok és a pénztárak mögéééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap szépen átsiklottatok azon a megjegyzésemen, hogy mit csináljon egy tűzoltó, orvos, ápoló, stb.? Mert nekik kell dolgozni, legyen az vasárnap, Szenteste, szülinap, stb.
Nem szeretem Barbiet!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 09:45
Nem szeretem Barbiet!

én akkor most örülök a kérdésnek!
szerintem:
mivel másodlagos állásként falvasi szatócsbótot is üzemeltetek számomra nagy érvágás lenne, ha betiltanák. na nem mi nem vagyunk nyitva vasnap, de sok helyen tudok árut beszerezni.
és egyébként is eléggé elfoglalt az ember, ahhoz, h örüljön ilyenkor is be tudjon vásárolni ...
ja és ezzel kezdem: nem olvastam a válaszokat és politikailag se tudom melyik oldal mit is preferál!
de én egy baromnak tartom, aki ezt be akarja tiltani!

szerintem:
mivel másodlagos állásként falvasi szatócsbótot is üzemeltetek számomra nagy érvágás lenne, ha betiltanák. na nem mi nem vagyunk nyitva vasnap, de sok helyen tudok árut beszerezni.
és egyébként is eléggé elfoglalt az ember, ahhoz, h örüljön ilyenkor is be tudjon vásárolni ...
ja és ezzel kezdem: nem olvastam a válaszokat és politikailag se tudom melyik oldal mit is preferál!
de én egy baromnak tartom, aki ezt be akarja tiltani!
én a kazánban elégetős Barbiet szeretem csak!
remélem a lányom nem erre fog ráizgulni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:24
remélem a lányom nem erre fog ráizgulni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na, megint egy hülye kérdés:
Tudjátok, létezik mindenféle Barbie baba. Tavasztündér Barbie, Lovaglós Barbie, Topmodell Barbie. Ma láttam Tanárnő Barbie-t is (két kis nebuló is van a csomagban
)
1) Ti milyen Barbie-t csinálnátok, hogy nézne ki, mit viselne és milye kellékek lennének?
2) Hogy nézne ki Gennyzsákszem Barbie?
Utólag találtam egy zseniális Barbie-t. Én nagyon szeretem a Kabaré c. filmet, és tökre tetszik ez a szerkó:
Tudjátok, létezik mindenféle Barbie baba. Tavasztündér Barbie, Lovaglós Barbie, Topmodell Barbie. Ma láttam Tanárnő Barbie-t is (két kis nebuló is van a csomagban

1) Ti milyen Barbie-t csinálnátok, hogy nézne ki, mit viselne és milye kellékek lennének?
2) Hogy nézne ki Gennyzsákszem Barbie?

Utólag találtam egy zseniális Barbie-t. Én nagyon szeretem a Kabaré c. filmet, és tökre tetszik ez a szerkó:

nem vazze!
ez a pöcs azt hiszi, h a kiskereskedők ganalyabbak, mint a bevásárlóközpontokat üzemeltető multi barmok!
ezt Neki:
ez a pöcs azt hiszi, h a kiskereskedők ganalyabbak, mint a bevásárlóközpontokat üzemeltető multi barmok!
ezt Neki:

Jó reggelt mindenkinek! Péntek 13. Nem vagyok babonás, de úgy zavar ez a dátum és a nap maga...

én akkor most örülök a kérdésnek!
szerintem:
de én egy baromnak tartom, aki ezt be akarja tiltani! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 23:26

szerintem:
de én egy baromnak tartom, aki ezt be akarja tiltani! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Magának nagyon jó ízlése lehet
Na én is megyek aludni.
Még itt hagyok egy kérdést holnap reggelre (Hipp és Surdi hogy fognak repesni az örömtől
)
Szóval egy téma, amin megint folyik a vita:
Szerintetek nyitva legyenek a boltok vasárnap is?

Na én is megyek aludni.
Még itt hagyok egy kérdést holnap reggelre (Hipp és Surdi hogy fognak repesni az örömtől

Szóval egy téma, amin megint folyik a vita:
Szerintetek nyitva legyenek a boltok vasárnap is?

ez nagyon kedves tőled!
Öööö izéééééé!
most látom, h nem is nekem írtad! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:25
Öööö izéééééé!
most látom, h nem is nekem írtad! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

És az urad születési súlya?
Hát öööööööö akkor most képzeld el az én melleimet 2 év után. De téged ez nem zavar, mert imádsz engem!
Én meg úgy szeretlek téged, ahogy vagy!
Jaj, ezt most írtam le így először? *pirul*
Hát öööööööö akkor most képzeld el az én melleimet 2 év után. De téged ez nem zavar, mert imádsz engem!

Én meg úgy szeretlek téged, ahogy vagy!
Jaj, ezt most írtam le így először? *pirul*