Drágám én is nehezen alszom!
nem altatnál? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 21:22
nem altatnál? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Két évig szoptattam, meg előtte a 9 hónap terhesség, és a fogantatás (október) előtt nyáron voltam utoljára buliban, ahol ittam. Szóval így jön ki a három év.
(ja, ezt a szoptatást azért nem úgy kell elképzelni, hogy 3 óránként mellre raktam a 2 éves, választékosan beszélő gyerekemet. Csak elalváshoz kérte a cicit. Ti, srácok, gondolom nem csak ahhoz kéritek...
)
(ja, ezt a szoptatást azért nem úgy kell elképzelni, hogy 3 óránként mellre raktam a 2 éves, választékosan beszélő gyerekemet. Csak elalváshoz kérte a cicit. Ti, srácok, gondolom nem csak ahhoz kéritek...

péntek 13ból hogyan jött éprilegyedike?
én imádom a péntek 13at!
hogy a kérdésedre is válaszoljak: én ha nem feledem el akkor bolondozok
de nem gondolkoztál még egy ilyen könyv kiadásán: Charlotte összes kérdése a nappaliban
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 08:23
én imádom a péntek 13at!
hogy a kérdésedre is válaszoljak: én ha nem feledem el akkor bolondozok
de nem gondolkoztál még egy ilyen könyv kiadásán: Charlotte összes kérdése a nappaliban

Admin

Ja tényleg, péntek 13 van.
Ki izgul emiatt?
Egy kicsit messzire asszociáltam, de az április 1-je jutott eszembe róla.
És a kérdéseim:
1) ki volt már áldozata csúnya áprilisi tréfának?
2) ki eszelt már ki rettentően humoros áprilisi tréfát és jól sült-e el?
3) szoktatok-e minden évben bolondozni április elsején?
Ki izgul emiatt?
És a kérdéseim:

Drágám!
az elektrolitom örökké használhatod!
én téged szívesen bárhol és bármikor!
de mikoooorrr mááárrrr???
jer hagy szeretgesselek meg!

utánna meg Te engem!

ezt Neked:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 08:17
az elektrolitom örökké használhatod!
én téged szívesen bárhol és bármikor!
de mikoooorrr mááárrrr???
jer hagy szeretgesselek meg!

utánna meg Te engem!

ezt Neked:

Admin

Jó reggelt!
Hipp, 2006 tavasza óta ismerem a jelenséget...
Gyuri, akkor majd csukott szemmel, tapogatózva azonosítalak
(ahogy a Vaklármában...)
Prune, ha ilyen nemes a cél, én is beállok szopni!
Surdi, elem helyett te meg inkább legyél akkumulátor: töltődj, mert tölteni kell engem is
Mán izgulok a holnap miatt. Kár, hogy a bulizást beárnyékolja majd, hogy közben azon kell izgulnom, nem felejt-e el enni, inni adni a kölyöknek az uram és hogy ha hőség van, lenge ruhát ad-e rá, ha meg hideg, akkor felöltözteti-e.
Férfiak...
(akinek nem inge, ne vegye magára!)

(ahogy a Vaklármában...)
Surdi, elem helyett te meg inkább legyél akkumulátor: töltődj, mert tölteni kell engem is

Mán izgulok a holnap miatt. Kár, hogy a bulizást beárnyékolja majd, hogy közben azon kell izgulnom, nem felejt-e el enni, inni adni a kölyöknek az uram és hogy ha hőség van, lenge ruhát ad-e rá, ha meg hideg, akkor felöltözteti-e.
Férfiak...
Vazzeg 13.-a péntek:(
Pálinkás jó reggelt ! Péntek 13. Csak ezt a napot ússzuk meg !

Pálinkás jó reggelt ! Péntek 13. Csak ezt a napot ússzuk meg !

Ilyen megszólítást!
"drága egyetlen szerelmem"

tényleg akartam beleírni, de azt ide írtam a nappaliba!
isten biz a Fred szemétkedésének gtam!
abba a bizonyos topicba max ennyit tennék:

most megyek:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 13. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 08:08
"drága egyetlen szerelmem"

tényleg akartam beleírni, de azt ide írtam a nappaliba!
isten biz a Fred szemétkedésének gtam!
abba a bizonyos topicba max ennyit tennék:

most megyek:

drága egyetlen szerelmem...bezártam tegnap egy topicot...de esküszöm neked, hogy kiszopom a gg-n a megnyitásának lehetőségét, ha TE akarsz bele írni

Szerencsére nem vagyok babonás, amúgy is mindig pechem van.
Áprilisi tréfák inkább általánosban értek.
Elsős korunkban átküldtek minket a boltba kék és sárga gereblyemagért. Át is mentünk.
Később ugyanezt eljátszottuk a kisebbekkel.
Kicsit később jöttek a viccek, pl.: "Hallottad, hogy meghalt a röplabdacsapat kapusa?"
Középben volt fordított nap, mi "tanítottuk" a tanárokat. Fősulin inkább a "gólyaszivatásra" emlékszem.(Éjszaka a temetőben, zuhanyzóban locsolkodás, lekvárral kenegetés, ijesztgetés.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 08:23
Áprilisi tréfák inkább általánosban értek.
Elsős korunkban átküldtek minket a boltba kék és sárga gereblyemagért. Át is mentünk.
Később ugyanezt eljátszottuk a kisebbekkel.
Kicsit később jöttek a viccek, pl.: "Hallottad, hogy meghalt a röplabdacsapat kapusa?"
Középben volt fordított nap, mi "tanítottuk" a tanárokat. Fősulin inkább a "gólyaszivatásra" emlékszem.(Éjszaka a temetőben, zuhanyzóban locsolkodás, lekvárral kenegetés, ijesztgetés.)

Admin

Ki izgul emiatt?
És a kérdéseim:
Ki izgul emiatt?
És a kérdéseim:

Tisztelettel jelentem, én még soha nem hánytam részegség miatt (pedig voltam már nagyon részeg).
Ja vagy a vezetési stílusodra utalsz? Hát igen, attól lehet, hogy rosszul leszek
Na, asszem keresnem kell másik sofőrt...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 13. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 08:21
Ja vagy a vezetési stílusodra utalsz? Hát igen, attól lehet, hogy rosszul leszek

Na, asszem keresnem kell másik sofőrt...

előzetes terveid ismeretében megnyugtatlak...eszedbe sem fog jutni a kölyök feletti izgulás...megpróbálok ma beszerezni minél több hányós zacskót...a visszavezető útra

Ki izgul emiatt?
És a kérdéseim:
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 13. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki izgul emiatt?
És a kérdéseim:

előzetes terveid ismeretében megnyugtatlak...eszedbe sem fog jutni a kölyök feletti izgulás...megpróbálok ma beszerezni minél több hányós zacskót...a visszavezető útra
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 13. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 08:17

Admin

Jó reggelt!
(ahogy a Vaklármában...)
Férfiak...

(ahogy a Vaklármában...)

Férfiak...
Jóóó regg!
Boszik eljött a mi időnk

Boszik eljött a mi időnk

Jó reggelt!
(ahogy a Vaklármában...)
Férfiak...

(ahogy a Vaklármában...)

Férfiak...
drága egyetlen szerelmem...bezártam tegnap egy topicot...de esküszöm neked, hogy kiszopom a gg-n a megnyitásának lehetőségét, ha TE akarsz bele írni
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 07:53

neeeemmm!
Elemér az én vagyok!
úgyhogy mingyá' megyek elemér!
milyen elemér?
my name is Lapos Elemér!
Elemér az én vagyok!

milyen elemér?
my name is Lapos Elemér!

Jó reggelt Mindenkinek!
Még picit álmos vagyok!
Jaj, Surdi! A vibribe Ceruza Elemér kell menni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 13. péntek 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 13. péntek 07:53
Még picit álmos vagyok!

Jaj, Surdi! A vibribe Ceruza Elemér kell menni...

neeeemmm!
Elemér az én vagyok!
milyen elemér?
my name is Lapos Elemér!
Elemér az én vagyok!

milyen elemér?
my name is Lapos Elemér!

neeeemmm!
Elemér az én vagyok!
milyen elemér?
my name is Lapos Elemér!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 22:45
Elemér az én vagyok!

milyen elemér?
my name is Lapos Elemér!

Admin

Follllyamatosan azon töröm a fejem, honnan tudod, milyen a mellem?
Elemér, te vagy az?
Elemér, te vagy az?

Hello jó reggelt....
(így kezdődik egy kedwenc magyar dal...)
De mán húzok is mert elkések....majd öste jewek...
addig is szép napot mindenkinek...
Charlotte:-sötét wolt...nm emlékezhetsz rám...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 22:45

(így kezdődik egy kedwenc magyar dal...)
De mán húzok is mert elkések....majd öste jewek...
addig is szép napot mindenkinek...

Charlotte:-sötét wolt...nm emlékezhetsz rám...

Admin

Follllyamatosan azon töröm a fejem, honnan tudod, milyen a mellem?
Elemér, te vagy az?
Elemér, te vagy az?

a számból (rusnya pofámból) vetted ki a szót!
én sem tudtam volna jobban megfogalmazni
(de nem offolok tovább, csak egyetértek, feltéve, hogy azonos dologra/valakire gondoltunk: 8563) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 23:32
én sem tudtam volna jobban megfogalmazni
(de nem offolok tovább, csak egyetértek, feltéve, hogy azonos dologra/valakire gondoltunk: 8563) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Te jóindulatú, jóravaló kislány!
Ha azt gondolod, hogy hipp bátyád most lépett le a falvédőröl, akkor csalódást kell, hogy okozzak.
Írtam egy fél oldalt, de mivel ketten vagyunk /a jó énem meg a rossz/ valaki tiltakozott, ezért az egészet most kitöröltem. Neked elmondhatom, hogy nekem csalódást okozni nehéz, de az fáj ha valaki bután visszaél, és a saját mocskos céljaira akar felhasználni. Nem adtam rá engedélyt még közvetve sem. Tudom a GG-re sok fura ember jár, velem együtt, de ha valaki ki akar használni valakit a saját mocskos céljaira, attól az embertől irtózom.
Lehet, hogy mazochista, ebben éli ki magát, lelke rajta, de ahogy a magyar mondás tartja a sajátjával /neki nincs/ verje a csalánt. Még ebben a dologban jelentkezni fogok, de ma estére ennyi. A pofátlanságot, arctalanságot, megjátszást vigye a szinházba, ide is hozhatja, de akkor ne haragudjon meg érte ha semmibe veszik.
Ha azt gondolod, hogy hipp bátyád most lépett le a falvédőröl, akkor csalódást kell, hogy okozzak.
Írtam egy fél oldalt, de mivel ketten vagyunk /a jó énem meg a rossz/ valaki tiltakozott, ezért az egészet most kitöröltem. Neked elmondhatom, hogy nekem csalódást okozni nehéz, de az fáj ha valaki bután visszaél, és a saját mocskos céljaira akar felhasználni. Nem adtam rá engedélyt még közvetve sem. Tudom a GG-re sok fura ember jár, velem együtt, de ha valaki ki akar használni valakit a saját mocskos céljaira, attól az embertől irtózom.
Lehet, hogy mazochista, ebben éli ki magát, lelke rajta, de ahogy a magyar mondás tartja a sajátjával /neki nincs/ verje a csalánt. Még ebben a dologban jelentkezni fogok, de ma estére ennyi. A pofátlanságot, arctalanságot, megjátszást vigye a szinházba, ide is hozhatja, de akkor ne haragudjon meg érte ha semmibe veszik.
Te jóindulatú, jóravaló kislány!
Lehet, hogy mazochista, ebben éli ki magát, lelke rajta, de ahogy a magyar mondás tartja a sajátjával /neki nincs/ verje a csalánt. Még ebben a dologban jelentkezni fogok, de ma estére ennyi. A pofátlanságot, arctalanságot, megjátszást vigye a szinházba, ide is hozhatja, de akkor ne haragudjon meg érte ha semmibe veszik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 23:16
Lehet, hogy mazochista, ebben éli ki magát, lelke rajta, de ahogy a magyar mondás tartja a sajátjával /neki nincs/ verje a csalánt. Még ebben a dologban jelentkezni fogok, de ma estére ennyi. A pofátlanságot, arctalanságot, megjátszást vigye a szinházba, ide is hozhatja, de akkor ne haragudjon meg érte ha semmibe veszik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Te nagyon nagy bajban leszel (vagy), ha megpróbálsz mindent értelmezni és megérteni, ami itt történik
Jó éjt mindenkinek!

Jó éjt mindenkinek!
Te nagyon nagy bajban leszel (vagy), ha megpróbálsz mindent értelmezni és megérteni, ami itt történik
Jó éjt mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 22:59

Jó éjt mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem te a Géza nem lehetsz, a Géza már felmondott. talán, aaaa most értem, hogy miért nem jöttem rá, annyi minden ért ma összezavarodtam.
Szilvia meg még késő este is takarít. csak az a baj, hogy azt akit nagyon ki kéne takarítani azt meg bennthagyja.....
Szilvia meg még késő este is takarít. csak az a baj, hogy azt akit nagyon ki kéne takarítani azt meg bennthagyja.....
Szerintem te a Géza nem lehetsz, a Géza már felmondott. talán, aaaa most értem, hogy miért nem jöttem rá, annyi minden ért ma összezavarodtam.
Szilvia meg még késő este is takarít. csak az a baj, hogy azt akit nagyon ki kéne takarítani azt meg bennthagyja..... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 22:56
Szilvia meg még késő este is takarít. csak az a baj, hogy azt akit nagyon ki kéne takarítani azt meg bennthagyja..... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

- Géza, én vagyok!
- Géza én vagyok!
Te nem lehetsz Elemér!
Ő épp leszaladt elemér'.
Jujjj, bocsiiiiiii későre jár, nem kéne már írnom...
- Géza én vagyok!

Te nem lehetsz Elemér!
Ő épp leszaladt elemér'.
Jujjj, bocsiiiiiii későre jár, nem kéne már írnom...
- Géza, én vagyok!
- Géza én vagyok!
Te nem lehetsz Elemér!
Ő épp leszaladt elemér'.
Jujjj, bocsiiiiiii későre jár, nem kéne már írnom... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 22:47
- Géza én vagyok!

Te nem lehetsz Elemér!
Ő épp leszaladt elemér'.
Jujjj, bocsiiiiiii későre jár, nem kéne már írnom... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Dehogy tudja csak képzelődik, mint én is.
Gyuri már elment aludni és cccép nagy csöcsökről álmodik. Csak azt tudnám, hogy kit ábrázolhat a Katicika által betett nőszemály? mármint a #8568, #8566, és #8563 ???????
Charlotte ki az az Elemér, minél tovább vagyok a GG-n annál jobban összekevertek. basszus....
Gyuri már elment aludni és cccép nagy csöcsökről álmodik. Csak azt tudnám, hogy kit ábrázolhat a Katicika által betett nőszemály? mármint a #8568, #8566, és #8563 ???????
Charlotte ki az az Elemér, minél tovább vagyok a GG-n annál jobban összekevertek. basszus....