Harmadik férj???Wow!Nagy kanállal teccik enni wagy ennyire nehéz esett wagyol???
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:41

Szia Gyuri!
Surdikám, gyereket majd akkor vállalok, ha fogtam egy gazdag férjet! A harmadikat! Addigra meg lejár a biológiai órám!
És tudom a lepedőtől is teherbe lehet esni!
Surdikám, gyereket majd akkor vállalok, ha fogtam egy gazdag férjet! A harmadikat! Addigra meg lejár a biológiai órám!

Szép álom marad...
...én aztán nm
csalatkoztam benned...
Úgy lehetsz gyorsan admin ha Tomnak adod magad...wagy beszálsz Prune és Charlotte leszboszi
mellé harmadiknak...
...jaaa...és Surdit hanyagolod a szexben!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)

csalatkoztam benned...

Úgy lehetsz gyorsan admin ha Tomnak adod magad...wagy beszálsz Prune és Charlotte leszboszi
mellé harmadiknak...

-lehet-e WC teherbe esni?
-lehet, csak nagyon kényelmetlen!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:41
-lehet, csak nagyon kényelmetlen!

Szia Gyuri!

Szia Gyuri!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:27

hát Verespalibácsi választ kérsz?
vagy Surdilovicsosat?
utóbbi fajta: leszopsz, majd csókolózunk és utánna kezdem nyalni a puncid akkor sztem a válaszom igen!
rózsalány admin?
kérdezd meg dako-t!
bár Ő erra tudja a választ: mit tegyél ahhoz, h garantáltan ne légy admin!
mifaszé akarsz admin lenni?
Szilvának se jut annyi fasz mióta főállású admin!
de ha közelebb lennél bizosan meg/be/kaphatnád az enyém!
vagy Surdilovicsosat?
utóbbi fajta: leszopsz, majd csókolózunk és utánna kezdem nyalni a puncid akkor sztem a válaszom igen!
rózsalány admin?
kérdezd meg dako-t!

de ha közelebb lennél bizosan meg/be/kaphatnád az enyém!
moncajca!
Ő csak a taljánjába ugrál bele ...
egyébként is ma már annyit szopattam-nyaltam-keféltem, h örülök ha nem legyeskednek körülöttem ...
most már max egy jéghideg Budweiserrel tudnak izgalomba hozni! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:32
Ő csak a taljánjába ugrál bele ...

egyébként is ma már annyit szopattam-nyaltam-keféltem, h örülök ha nem legyeskednek körülöttem ...
most már max egy jéghideg Budweiserrel tudnak izgalomba hozni! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaaa!Képzeld aztat álmodtam,hogy közösen
nézzük az F1-et,sörözgetünk...röhögünk...Wilika bográcsba süti a palacsintát...Moncy meztelenül ugrál minket körbe(+ bele),hogy mit szeretnénk...
nézzük az F1-et,sörözgetünk...röhögünk...Wilika bográcsba süti a palacsintát...Moncy meztelenül ugrál minket körbe(+ bele),hogy mit szeretnénk...

Micsoda álmok, de nem irtad, hogy rémálom vagy szépálom volt e...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:32

Hát ez van...
Valahogy mostanában mindenki csalódik bennem, szerencsére pozitiv irányba...És mindenki igy ahogy te..."Nem is gondoltam volna rólad..."
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:26

Nm is gondoltam rólad Rózsajány,hogy illen karrierista wagyol...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:29

psztttttt!
el ne áruld, h a Moncyval cak viccölök! úgyis oly ritkán vagyunk 1cerre itten!
itt a mancsom:
itt a mancsom:

psztttttt!
itt a mancsom:
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:24
itt a mancsom:

Aggyaisten belétek!
Surdiii! Te 1 tök wagy tényleg!
Mit te nm csinálol magaddal??Tiltott Surdi?
Moncy csak bohóckodott...ámen...nőből wan...ja...és
gondolom nm a rossz szándék wezérelte...csak a csacska természete...nm kap fagyit oszt ennyi...
Én örültem whol a nekato tagságnak...de csak annyira erőltetem meg magam,hogy 2 topicba nyomok
képeket és ez által megy mindig lefelé...rájadásul
lehetne ott nyitni új topicot is mert elég kewés az ottan ami fan és így is lehetne kannát nyomni lefelé...amúgy olwasd wicca nyugodtan a hétwégét mert nm olyan sok az...agggy egy pacsit öreg morgó papa...

gondolom nm a rossz szándék wezérelte...csak a csacska természete...nm kap fagyit oszt ennyi...
Én örültem whol a nekato tagságnak...de csak annyira erőltetem meg magam,hogy 2 topicba nyomok
lehetne ott nyitni új topicot is mert elég kewés az ottan ami fan és így is lehetne kannát nyomni lefelé...amúgy olwasd wicca nyugodtan a hétwégét mert nm olyan sok az...agggy egy pacsit öreg morgó papa...

Csak akkor lehetel terhős Surdi nyalásától ha rákerüle néki 1 kis sperma....
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:17

Tessék mondani, Dr. Surdapapa: A nyalástól teherbe lehet esni?
Mert félek a gólyától!

Mert félek a gólyától!

hát Verespalibácsi választ kérsz?
vagy Surdilovicsosat?
rózsalány admin?
kérdezd meg dako-t!
de ha közelebb lennél bizosan meg/be/kaphatnád az enyém! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy Surdilovicsosat?
rózsalány admin?
kérdezd meg dako-t!

de ha közelebb lennél bizosan meg/be/kaphatnád az enyém! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert félek a gólyától!

Mert félek a gólyától!

Nm is gondoltam rólad Rózsajány,hogy illen karrierista wagyol...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:16

Megyek, sőt rohanok, most is kellene fasz, úgyhogy szaladok és bukok is rá a farkadra...
Egy nem ide tartozó kérdés: Hogy lehet valaki a GG-n ADMIN? Az mennyi idő után lehetséges?

Aggyaisten belétek!
Mit te nm csinálol magaddal??Tiltott Surdi?

Hát a gólyától én is félek...De valahogy van is rá okom...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert félek a gólyától!

Mert félek a gólyától!

A Surdi-kupiban már tudom, hiszen Én vagyok a felügyelő, de az egy másik firma, valahol a magyar vigalmi negyedben!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:16

Megyek, sőt rohanok, most is kellene fasz, úgyhogy szaladok és bukok is rá a farkadra...
Egy nem ide tartozó kérdés: Hogy lehet valaki a GG-n ADMIN? Az mennyi idő után lehetséges?

Mert félek a gólyától!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:13

Mert félek a gólyától!

na ezért kijár neked egy "büntető" szopás!
na gyere csak és bukj rá! a farkam még szabad, a nyelvemet már úgyis zelli birtokolja a puncijával /ha még van egyáltalán ereje az előbbi két gyönyörűség után/
/Fred! Te piszkos vagy! -azt a piszkos fantáziádat, h a háttérbe vonulva vizslatod más kufircolását!/

na gyere csak és bukj rá! a farkam még szabad, a nyelvemet már úgyis zelli birtokolja a puncijával /ha még van egyáltalán ereje az előbbi két gyönyörűség után/
/Fred! Te piszkos vagy! -azt a piszkos fantáziádat, h a háttérbe vonulva vizslatod más kufircolását!/
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:13

/Fred! Te piszkos vagy! -azt a piszkos fantáziádat, h a háttérbe vonulva vizslatod más kufircolását!/ (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:05

/Fred! Te piszkos vagy! -azt a piszkos fantáziádat, h a háttérbe vonulva vizslatod más kufircolását!/ (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi!
Én annak a hive vagyok, hogy legyenek olyan prostinegyed szerűségek, mint ahogy Amsterdamban, és akkor sokkal kultúráltabb körülmények között ellehetne intézni a kurvázást, és még a zsernyákok sem problémáznának annyit, mint most...Habár ők is lehetnek korruptak...
Te meg ne akarjál korrupt lenni és csak a saját élvezetedre hajtani, hanem legyél tisztességes, ha már ilyen üzletekbe belemész...
Én annak a hive vagyok, hogy legyenek olyan prostinegyed szerűségek, mint ahogy Amsterdamban, és akkor sokkal kultúráltabb körülmények között ellehetne intézni a kurvázást, és még a zsernyákok sem problémáznának annyit, mint most...Habár ők is lehetnek korruptak...

Milyen igazad van, az első megállapitásod nagyon igaz...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 11:48

mert biztos végigkefélted az éjszakát!
vagy "csak" szimplán teljesült a vágyad és partiba vágtak?
Zelli!
most látom csak, h válaszoltál:
sokat nem kell furakodnod, mert a két nagyszájú némbör el is tűnt!
láttad volna a nyelveik hogy veszekedtek a spermám elfogyasztásáért!
mostan egyedül is hozzáférsz a farkamhoz!
bár mostanság inkább a nyelvem vágyik a puncinedvre!

vagy "csak" szimplán teljesült a vágyad és partiba vágtak?
Zelli!
most látom csak, h válaszoltál:
sokat nem kell furakodnod, mert a két nagyszájú némbör el is tűnt!
láttad volna a nyelveik hogy veszekedtek a spermám elfogyasztásáért!

mostan egyedül is hozzáférsz a farkamhoz!
bár mostanság inkább a nyelvem vágyik a puncinedvre!
Abban biztos lehetsz, hogy Fred bátyánk figyel!
Na vágjunk a közepébe!
Rosemary abban biztos lehetsz, hogy Surdi mindenkit tisztességesen megb@xna, kinyalna!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 11:57

Na vágjunk a közepébe!

Rosemary abban biztos lehetsz, hogy Surdi mindenkit tisztességesen megb@xna, kinyalna!

na jójó, h "villás farkam van" de mostanság
3 ágú villának kéne lennie!
nos akkor guggolj a számra hadd nayaljam a
puncid!
/Fred apó ha most is rajtunk tartod a szemed: fordulj egy kicsit félre! de igérem én se húzom fel az orrom, ha az én lotyókám beadja Néked a derekát/
3 ágú villának kéne lennie!
nos akkor guggolj a számra hadd nayaljam a

/Fred apó ha most is rajtunk tartod a szemed: fordulj egy kicsit félre! de igérem én se húzom fel az orrom, ha az én lotyókám beadja Néked a derekát/