na jójó, h "villás farkam van" de mostanság
3 ágú villának kéne lennie!
nos akkor guggolj a számra hadd nayaljam a
puncid!
/Fred apó ha most is rajtunk tartod a szemed: fordulj egy kicsit félre! de igérem én se húzom fel az orrom, ha az én lotyókám beadja Néked a derekát/ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 10. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 11:52
3 ágú villának kéne lennie!
nos akkor guggolj a számra hadd nayaljam a

/Fred apó ha most is rajtunk tartod a szemed: fordulj egy kicsit félre! de igérem én se húzom fel az orrom, ha az én lotyókám beadja Néked a derekát/ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 10. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Na gyere Surdikám, nyalakodjál!
Most nézem, Te Nekem felügyelő szerepet osztottál!
Lesz is rend!
Ahogy a nagy Hofi mondta:" Minden lyukba dugó kell!"
Lesz is rend!

Na gyere Surdikám, nyalakodjál!
Lesz is rend!
Lesz is rend!

mert biztos végigkefélted az éjszakát!
vagy "csak" szimplán teljesült a vágyad és partiba vágtak?
Zelli!
most látom csak, h válaszoltál:
sokat nem kell furakodnod, mert a két nagyszájú némbör el is tűnt!
láttad volna a nyelveik hogy veszekedtek a spermám elfogyasztásáért!
mostan egyedül is hozzáférsz a farkamhoz!
bár mostanság inkább a nyelvem vágyik a puncinedvre! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 10. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 11:33

vagy "csak" szimplán teljesült a vágyad és partiba vágtak?
Zelli!
most látom csak, h válaszoltál:
sokat nem kell furakodnod, mert a két nagyszájú némbör el is tűnt!
láttad volna a nyelveik hogy veszekedtek a spermám elfogyasztásáért!

mostan egyedül is hozzáférsz a farkamhoz!
bár mostanság inkább a nyelvem vágyik a puncinedvre! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 10. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt mindenkinek! Nekem még reggel van...Mostanában áloszuszék lettem, nem is tudom miért...

Jó reggelt mindenkinek! Nekem még reggel van...Mostanában áloszuszék lettem, nem is tudom miért...

Ti hogyan, milyen formában engednétek, hogy gyakorolják a mesterségüket az örömlányok?
Vagy teljesen betiltanátok?
Ki járt már Amszterdamban? Szerintetek az ottani prostinegyed jó megoldás?
Alapítanátok legális piroslámpás házakat, hogy szervezettebb legyen az egész?
a kérdésedbe benne a válasz!
én a legális és ellenőrzött piroslámpás házak híve vagyok.
de méginkább annak a híve vagyok, h ne a pénzemért, hanem saját magamért akarjon egy nő lefeküdni velem ...
alapítanák: én lennék az ügyvezető igazgató
a madám a madám!
charlotte Te pedig a technikai oktató
pillécske felelne a bondage részlegért
zelli pedig egyszerűen mindegyik helyen felügyelhetne benneteket /mert ugyebár mindenhez ért/
én pedig korrupt lennék! mindig annák adnák közületek igazat aki jobban kényeztet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 21:12
a kérdésedbe benne a válasz!
én a legális és ellenőrzött piroslámpás házak híve vagyok.
de méginkább annak a híve vagyok, h ne a pénzemért, hanem saját magamért akarjon egy nő lefeküdni velem ...
alapítanák: én lennék az ügyvezető igazgató
a madám a madám!
charlotte Te pedig a technikai oktató
pillécske felelne a bondage részlegért
zelli pedig egyszerűen mindegyik helyen felügyelhetne benneteket /mert ugyebár mindenhez ért/
én pedig korrupt lennék! mindig annák adnák közületek igazat aki jobban kényeztet!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na, ha már egy olyan könyvből idézek, aminek a címében benne van a kurva szó, tárgyaljuk ki a prostitúciót - ha van kedvetek.
Ti hogyan, milyen formában engednétek, hogy gyakorolják a mesterségüket az örömlányok?

Furakodom is már!
Olyan típus vagyok, hogy segítek szívesen a munkádban, és akkor több időd jut Ránk!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 10:19
Olyan típus vagyok, hogy segítek szívesen a munkádban, és akkor több időd jut Ránk!

na fúrd oda a fejed a farkamhoz! van annyi spermám, h jusson neked is!
a madám meg a lotyóm már úgyis franciacsókolóznak a spermámmal!
a madám meg a lotyóm már úgyis franciacsókolóznak a spermámmal!
na fúrd oda a fejed a farkamhoz! van annyi spermám, h jusson neked is!
a madám meg a lotyóm már úgyis franciacsókolóznak a spermámmal! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 10. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
a madám meg a lotyóm már úgyis franciacsókolóznak a spermámmal! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 10. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, Surdipapa!
Korepetállak gyorsolvasásból!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Korepetállak gyorsolvasásból!

aztán evvel mifenét csináljak?
semmi hús nincs benne!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 20:46

Minden nappalisnak...szeretettel...
Kiwéwe Moncynak mert most wettem észre,hogy kit hozott fel a kukából....
semmi hús nincs benne!

Minden nappalisnak...szeretettel...

Kiwéwe Moncynak mert most wettem észre,hogy kit hozott fel a kukából....

sőőőőőőőtttttt!
náluk még adásszünet is van 7főnként!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 20:42
náluk még adásszünet is van 7főnként!

Hüüüüha...Moncyéknál szex lesz ma...
Szówal ha hétfő akkor ungabunga??
Még nmtom irigykedjek-é....

Szówal ha hétfő akkor ungabunga??

Még nmtom irigykedjek-é....

ööö
nem így van!
de most megint ezzel foglalkozzak? /nincs kedvem se leírni se visszakeresni, h mit is írtál, mi is az 5letem alapja/
inkább a puncid nyalására fordítom azt az időt! addig Charlotte puncija 'had' érezze a farkam lüktetését!
ja és módosítok 1et: a 7vége volt vagy 10 oldal, azért ennyire gyorsolvasó én nem vagyok! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 10. kedd 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 10:05

de most megint ezzel foglalkozzak? /nincs kedvem se leírni se visszakeresni, h mit is írtál, mi is az 5letem alapja/
inkább a puncid nyalására fordítom azt az időt! addig Charlotte puncija 'had' érezze a farkam lüktetését!
ja és módosítok 1et: a 7vége volt vagy 10 oldal, azért ennyire gyorsolvasó én nem vagyok! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 10. kedd 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

az az idő, amit abba a hülye hsz megírásába öltél, az pont elég lett volna, hogy elolvasd a nappalit...mellesleg én az ötletemet arra alapoztam, hogy majd felhozzátok a többi topicot, hogy kanna lesüllyedjen...ehelyett a nekato szabályzatainak megalkotásával foglalkoztok, meg mindenféle bojkottokkal, kanna meg igencsak a topon van

az az idő, amit abba a hülye hsz megírásába öltél, az pont elég lett volna, hogy elolvasd a nappalit...mellesleg én az ötletemet arra alapoztam, hogy majd felhozzátok a többi topicot, hogy kanna lesüllyedjen...ehelyett a nekato szabályzatainak megalkotásával foglalkoztok, meg mindenféle bojkottokkal, kanna meg igencsak a topon van
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 10:00

1. nem igazán hanyagoltalak el benneteket e miatt!
2. hidd el ezek a pár soros hsz-ek nem sok időt rabolnak el.
3. amikor nem tudtam jönni bármily fura melóm volt! -most is van!
4. ettől még 6 ökörrel se tudtok olyan kategóriába húzni, ahol nem érzem jól magam!
5. mihelyts lesz több időm /és lehetőségem is lesz rá/ jövök ide a nappaliba hozzátok ...
6. végülis az egésznek az 5lete a Te egyik hsz-eden alapszik!
na eccó, mint 100: jövök ha tudok... most irány meló! és nagyon ceretném visszaolvasni a 7végén történteket, de nemtom annyi időm lesz-e!
4. ettől még 6 ökörrel se tudtok olyan kategóriába húzni, ahol nem érzem jól magam!
5. mihelyts lesz több időm /és lehetőségem is lesz rá/ jövök ide a nappaliba hozzátok ...
na eccó, mint 100: jövök ha tudok... most irány meló! és nagyon ceretném visszaolvasni a 7végén történteket, de nemtom annyi időm lesz-e!
én meg csatlakozom hozzád/hozzátok!
hozzád olyan módon, ahogy a fotoillusztráción bemutattad!
aztán a kellően előkészített farkamba ülhet bele a madám! addig a számra ülsz és nyallak, közben hatalmasat csókolóztok ...
majd a legvégén szinte összevesztek a spermám kóstolásán ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 09:57
hozzád olyan módon, ahogy a fotoillusztráción bemutattad!
aztán a kellően előkészített farkamba ülhet bele a madám! addig a számra ülsz és nyallak, közben hatalmasat csókolóztok ...
majd a legvégén szinte összevesztek a spermám kóstolásán ...

Admin

Csatlakozom Prune-hoz, te tisssszta hülye vagy!!!
1. nem igazán hanyagoltalak el benneteket e miatt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 10. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 09:32
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 10. kedd 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

nem ártana, ha az ebbe a baromságba fektetett energiádat a nappaliba, és belénk fektetnéd

Csatlakozom Prune-hoz, te tisssszta hülye vagy!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 09:16
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

aki Moncyval szóbaáll kérem jelezze felé, h a figyelemfelhívások topic 1310-es hsz-ében írtam Vele kapcsolatban valamit!
nem ártana, ha az ebbe a baromságba fektetett energiádat a nappaliba, és belénk fektetnéd
2007. 07. 10. kedd 09:16

aki Moncyval szóbaáll kérem jelezze felé, h a figyelemfelhívások topic 1310-es hsz-ében írtam Vele kapcsolatban valamit!
Jó reggelt mindenkinek!
Könyveim:
1. Zelli kedvenc pozitúrái.....
2. Zelli válaszol.....
Illusztráció még nincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 08:44
Könyveim:
1. Zelli kedvenc pozitúrái.....
2. Zelli válaszol.....
Illusztráció még nincs.

Admin

Na, egy játékos feladat. Biztosan sokan ismeritek a Boribon-meséket. Ilyen címük van: Boribon beteg, Boribon és Annipanni, Boribon kirándul, Jó éjszakát Annipanni!
Milyen "mesekönyvet" szeretnétek viszont látni a saját nicknevetekkel?
- egyet szexuális témában
- egyet az élet más területéről.
Akinek van kedve/ideje keresni, rajzzal is illusztrálhatja a saját könyvét.
Mondjuk az enyém ilyen lenne:
1) Charlotte leszopja Surdit
2) Charlotte kérdez
És az illusztráció az első könyvhöz:

2) Charlotte kérdez

Na, egy játékos feladat. Biztosan sokan ismeritek a Boribon-meséket. Ilyen címük van: Boribon beteg, Boribon és Annipanni, Boribon kirándul, Jó éjszakát Annipanni!
2) Charlotte kérdez

2) Charlotte kérdez

Jó reggelt!
Még öt nap
Még öt nap