Puszpusz meg hello
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Lassan el.... Jó éjt! Megyek megálmodom a reggeli kávét

De azért ne bókolj vele,hogy: "Isteni volt az m.buccinatorod" hátha..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 16. csütörtök 20:17

Közben böngészem az anatómiát. Van egy izom, ami idézem: a szopásban fontos
m.buccinator
Biz isten nézni fogom ezentúl

Biz isten nézni fogom ezentúl

Jó éjt!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! Legyen egy leveztő kávé így pénteken. Munkát hamar letudjuk és jöhet a hétvége, ahol az ilyen nevezezes izmoknak nagy szerepe lesz! Itthon is sikere volt a buccinator izomnak. Páromnak vidámságot, nekem mást adott
Meg is dícsértem
az izmát.

Készítettem kávét azoknak is, akik csak olvasni, mosolyogni járnak ide. Csak bátran, nem harap a Medve
Én meg pláne...
Vidám napot!

Vidám napot!
Jó reggelt,szép napot!
A pénteki kávé az egyik kedvencem
A pénteki kávé az egyik kedvencem

Jó reggelt!
Kávé ma kimaradt, tea volt helyette...
Kávé ma kimaradt, tea volt helyette...
Jó reggelt.
Szia,vidámat,ezen borongós,szürke napon.
Péntek van
Hogy tellik?
Péntek van

Hogy tellik?
Eddig sok munkával telt. Nyűgös is vagyok. Forró fürdőre vágyom, csendre, nyugalomra

Kitartás csajszi,uccsó nap,és hamarosan részed lehet benne
Jöhet a szaunás,fürcsis lazítás,oszt biztosan feltöltődsz,gondolj erre
Vannak ilyen napok,nekem is szarul és nyűgösen indult,egy ilyen csendes-nyugis forró fürdő,kellemes zenével,rohadt jól esne most.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 17. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 17. péntek 09:47

Jöhet a szaunás,fürcsis lazítás,oszt biztosan feltöltődsz,gondolj erre

Vannak ilyen napok,nekem is szarul és nyűgösen indult,egy ilyen csendes-nyugis forró fürdő,kellemes zenével,rohadt jól esne most.....

Törölt felhasználó (4236812)

Eddig sok munkával telt. Nyűgös is vagyok. Forró fürdőre vágyom, csendre, nyugalomra

Mondja délben
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 17. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 17. péntek 09:33

Jó reggelt.
Nálad is így megy? Ha tudod, hogy holnap jó program lesz, akkor a mai melós nap nehezebb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 17. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 17. péntek 09:47

Kicsit megpihenek, aztán indul az aktív hétvége. Reggel vár egy kb.200 kg hízó. Szeretne pecsenye lenni

Sziasztok! Öcsy,akkor a holnapodnak köze sem lesz a masszírozáshoz!!

Nem is délben mondtam
Sajnos a jó programot elhalasztottuk. Közbe jött valami

Sajnos a jó programot elhalasztottuk. Közbe jött valami

Te szúrsz,vagy csak bírkózol vele?
Remek program
De gondolom azért még meg kell győzni róla,hogy mi szeretne lenni...
Kóstolót hozzál ám
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 17. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 17. péntek 15:57

De gondolom azért még meg kell győzni róla,hogy mi szeretne lenni...

Kóstolót hozzál ám

Kicsit megpihenek, aztán indul az aktív hétvége. Reggel vár egy kb.200 kg hízó. Szeretne pecsenye lenni

Szeva Kutyu!
Egy lazítót adhat neki reggel,csak hogy ne izguljon
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 17. péntek 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 17. péntek 16:23
Egy lazítót adhat neki reggel,csak hogy ne izguljon

Sziasztok! Öcsy,akkor a holnapodnak köze sem lesz a masszírozáshoz!!