Szeretnék valamit én is kapni! Kicsi , pironkodós szmájli!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 07. szombat 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 23:29
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Prune, gratulálok a játékötletedhez!
Moncy, Gyuri, Joel, nagyok vagytok!

Szerintem is nagyon jó wolt a játék...Prune a legmókásabb adminjány...imádom...+ a humorát...
pl.:-Mi a szar ez???
Keresek mán 1 seggnyalós smiley-t....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 07. szombat 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 23:29
pl.:-Mi a szar ez???

Keresek mán 1 seggnyalós smiley-t....

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ooooh,remélem Prune nm az ereit wagdossa most willanyberetwáwal.....
Zelli:-Nekem erről az jutott eszembe,hogy az egyik bódéban franciáznék Prunéwal...a másik bódéban análisan kielégíteném Moncyt...
A stégen orálisan kielégítenél Te...
Jaaa...Pillét bandázsolnám egy fához...bekenném baracklekwárral és nyalógatnám róla hewesen...
Chernek adnék 1 tollat és megkérném írja meg a kérdéseit majd mikor mindenki elaludt kielemezném wele...
Ugye sem önző sem nagyképű nm woltam...

Zelli:-Nekem erről az jutott eszembe,hogy az egyik bódéban franciáznék Prunéwal...a másik bódéban análisan kielégíteném Moncyt...

A stégen orálisan kielégítenél Te...
Jaaa...Pillét bandázsolnám egy fához...bekenném baracklekwárral és nyalógatnám róla hewesen...

Chernek adnék 1 tollat és megkérném írja meg a kérdéseit majd mikor mindenki elaludt kielemezném wele...

Ugye sem önző sem nagyképű nm woltam...

Lehet bérelni... meg a tatai derítőn is
Látom Te is tudsz élni...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 07. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 23:09

Látom Te is tudsz élni...

Szia, Gyuri!
Tamással is dumcsiztam tegnap, sőt ő nyittatta ki a kaput a VIP-hoz, de addigra én a korlát alatt bemásztam. Akkor elkezdett keresni, megtalált, és Gidóhoz vezetett, mert Gidóval van egy közös barátunk, aki üzent Attilának általam.
Pocsolya nem volt, de megölt a vágy! Megvan a lemez, és noszogattam Tomit, hogy ideje újat kiadni!
Horgásztó! Bokod! A családom néhány éve eladta a bódéját! Áron alul! Pedig ideális hely lenne a bulira! 2 bódé, spéci, teleszkópos, és hagyományos botok! Meztelen fürdőzés, fejes a stégről. De szép emlékek! Hűtő, tűzhely, a parton bográcsozáshoz alkalmas hely. Vizet meg adnak a bejárathoz közel. Ismerősnek! Régen ez volt, de már nem a miénk!
Tamással is dumcsiztam tegnap, sőt ő nyittatta ki a kaput a VIP-hoz, de addigra én a korlát alatt bemásztam. Akkor elkezdett keresni, megtalált, és Gidóhoz vezetett, mert Gidóval van egy közös barátunk, aki üzent Attilának általam.
Pocsolya nem volt, de megölt a vágy! Megvan a lemez, és noszogattam Tomit, hogy ideje újat kiadni!
Horgásztó! Bokod! A családom néhány éve eladta a bódéját! Áron alul! Pedig ideális hely lenne a bulira! 2 bódé, spéci, teleszkópos, és hagyományos botok! Meztelen fürdőzés, fejes a stégről. De szép emlékek! Hűtő, tűzhely, a parton bográcsozáshoz alkalmas hely. Vizet meg adnak a bejárathoz közel. Ismerősnek! Régen ez volt, de már nem a miénk!
Szia, Gyuri!
Horgásztó! Bokod! A családom néhány éve eladta a bódéját! Áron alul! Pedig ideális hely lenne a bulira! 2 bódé, spéci, teleszkópos, és hagyományos botok! Meztelen fürdőzés, fejes a stégről. De szép emlékek! Hűtő, tűzhely, a parton bográcsozáshoz alkalmas hely. Vizet meg adnak a bejárathoz közel. Ismerősnek! Régen ez volt, de már nem a miénk! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 07. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 21:47
Horgásztó! Bokod! A családom néhány éve eladta a bódéját! Áron alul! Pedig ideális hely lenne a bulira! 2 bódé, spéci, teleszkópos, és hagyományos botok! Meztelen fürdőzés, fejes a stégről. De szép emlékek! Hűtő, tűzhely, a parton bográcsozáshoz alkalmas hely. Vizet meg adnak a bejárathoz közel. Ismerősnek! Régen ez volt, de már nem a miénk! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 07. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóó estét!!!!!!!!!
Hol a 1234,Prune adminasszonyság????
Nm is érdekel....
Rózsajány már ilyen korán kelsz???
Zelli:-pocsolyába léptem....(ezt imádom és nm karthagó)

Nm is érdekel....

Bezzeg azt elfelejti,hogy mikor nálunk berúgtunk
(emberesen)...szówal mind a kettőnkön a gömbölyűtalpú cipőnk wót...mocskosul kellett wízőlnünk...pece a wc foglalt...hát elblattyogtunk a kert wégébe...ez nm is lett wóna probléma mert sötét este wolt...de ez az állat elkezdett űwölteni...emígyen:
-Szomszéd néniiii!Húgyoooozuuuuunk!!!!
Azt hittem ott elsüllyedek...
(emberesen)...szówal mind a kettőnkön a gömbölyűtalpú cipőnk wót...mocskosul kellett wízőlnünk...pece a wc foglalt...hát elblattyogtunk a kert wégébe...ez nm is lett wóna probléma mert sötét este wolt...de ez az állat elkezdett űwölteni...emígyen:
-Szomszéd néniiii!Húgyoooozuuuuunk!!!!
Azt hittem ott elsüllyedek...

Ráadásul tényleg így wolt...azóta is ezt hallgatom a haweromtól...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 07. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem kitettem magamért.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 07. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Naaaa neeeeeem mondod??
Tyűűűű most akkor oda kell képet...?
Ajajjj...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 07. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Tyűűűű most akkor oda kell képet...?
Ajajjj...

Na hát szépen vagyunk...
Ez bejött...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 06. péntek 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 23:03
Ez bejött...

Holnap ne bújjon az ágyamba a talján ha értem Én ezt a matematikát...
Lyányok neee baccatok ki Velem
Lyányok neee baccatok ki Velem

moncy is belenyúlt a jóba
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 07. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 22:06

És még abba is bírtam írni
Na akkor ha nincs 973 akkor mondok más számot...
412? az jó?

412? az jó?

Huuu mekkora 5letem van...
Horgászhelyes nappalis buli...
Horgászhelyes nappalis buli...

Nm mondod,hogy ez a topic az amibe írjak?????
Grrrrrrrr....kb. 4 éwe nm horgásztam....nos telitalálat....pfffff...mennyire hiányzik!!!!!
Folytassam a sellő utáni beírást????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 07. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Grrrrrrrr....kb. 4 éwe nm horgásztam....nos telitalálat....pfffff...mennyire hiányzik!!!!!
Folytassam a sellő utáni beírást????

És még abba is bírtam írni
412? az jó?

412? az jó?

ez ám az izgalmas topic
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 07. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 21:47

Jóóóó estét!!!!!!!!!
Nm is érdekel....

Nm is érdekel....

973as topicot égen-földön nem lelem...vélhetően már nem létezik
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 07. szombat 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóó estét!!!!!!!!!
Nm is érdekel....

Nm is érdekel....

Hééééékáááás...
Mi van az Én 973-asommal????
Mi van az Én 973-asommal????