És írtál bele??
Na ezt most megkeresem

Na ezt most megkeresem

Szia, Rosemary!
Hiányzott már a koncerthangulat, tiniként több koncerten voltam, később egyre ritkábban jártam koncertekre! Egy hete voltam, nemcsak kizárólag Karthago koncerten, hanem egy motoros találkozón.
Azóta felfrissültek az emlékeim, a dallamok, a szöveg! Élvezhetően, láthatóan jobb volt a hangulatom. Még közelebb mentem a színpadhoz, a zenekar élvezte, hogy élvezem a hangulatot, éneklem a dalaikat, tombolok! Végigtáncoltam a koncertet, valahogy inkább a Blues volt a színen, amit nagyon szeretek. Tamás örült, sőt szinte az egész zenekar, hogy két őrült csaj veszettül tombol, dobálja a haját! A többiek eléggé visszafogottak voltak! Nekem, az Értem aggódók kiadták parancsba, engedd el Magad, ne gondolj a gondokra, és ezt Én igyekeztem betartani! Kicsit alapoztam egy kis bourbon Whiskyvel, nem éreztem Magam fáradtnak, és deprimáltnak. Az előző együttesről is van véleményem, akik miatt több, mint egy órát késett a nagy szám, meg az amúgy rohadtul "sziget-hangulatról" is! Sok kis-, és fiatalkorú volt éjjel, és hajnalban, sokat ittak, és szexuális tevékenységet is folytattak.(Hivatalosan mondva.) Szerintem fű, és egyéb is volt ott. Húsz éve is kínálták Nekem, bármikor tudnék élni vele, de sosem vettem igénybe semelyik formáját!
A VIP-részlegről később.....
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 07. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 16:40
Hiányzott már a koncerthangulat, tiniként több koncerten voltam, később egyre ritkábban jártam koncertekre! Egy hete voltam, nemcsak kizárólag Karthago koncerten, hanem egy motoros találkozón.
Azóta felfrissültek az emlékeim, a dallamok, a szöveg! Élvezhetően, láthatóan jobb volt a hangulatom. Még közelebb mentem a színpadhoz, a zenekar élvezte, hogy élvezem a hangulatot, éneklem a dalaikat, tombolok! Végigtáncoltam a koncertet, valahogy inkább a Blues volt a színen, amit nagyon szeretek. Tamás örült, sőt szinte az egész zenekar, hogy két őrült csaj veszettül tombol, dobálja a haját! A többiek eléggé visszafogottak voltak! Nekem, az Értem aggódók kiadták parancsba, engedd el Magad, ne gondolj a gondokra, és ezt Én igyekeztem betartani! Kicsit alapoztam egy kis bourbon Whiskyvel, nem éreztem Magam fáradtnak, és deprimáltnak. Az előző együttesről is van véleményem, akik miatt több, mint egy órát késett a nagy szám, meg az amúgy rohadtul "sziget-hangulatról" is! Sok kis-, és fiatalkorú volt éjjel, és hajnalban, sokat ittak, és szexuális tevékenységet is folytattak.(Hivatalosan mondva.) Szerintem fű, és egyéb is volt ott. Húsz éve is kínálták Nekem, bármikor tudnék élni vele, de sosem vettem igénybe semelyik formáját!
A VIP-részlegről később.....

Úgylátom, hogy ma valahogy te meg én kvittek vagyunk...
Nekem mesélhetsz a koncertről, mert én nem koncerton voltam tegnap, és már hiányzik az a hangulat, ami egy koncerten van...

Úgylátom, hogy ma valahogy te meg én kvittek vagyunk...
Nekem mesélhetsz a koncertről, mert én nem koncerton voltam tegnap, és már hiányzik az a hangulat, ami egy koncerten van...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 07. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 13:07

Jó reggelt Mindenkinek!
Mert bíz még az van Nekem! Tegnap is Karthago-koncerten voltam Zircen, most egy kicsit a háttérbe is bevonultam(VIP-részleg), maga Takáts Tomi engedett be. Hajnal 3-kor értem haza!
Később, ha érdekel Titeket, még írok erről, de vár a reggeli kávém, és a nehéz ébredés!
Mert bíz még az van Nekem! Tegnap is Karthago-koncerten voltam Zircen, most egy kicsit a háttérbe is bevonultam(VIP-részleg), maga Takáts Tomi engedett be. Hajnal 3-kor értem haza!
Később, ha érdekel Titeket, még írok erről, de vár a reggeli kávém, és a nehéz ébredés!

A banán, mint játék
nah, ebbe írj valami érdemit, ha tudsz

841 vagy 909? de ne nézd meg előre!!!
Jó reggelt Mindenkinek!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 07. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 11:44

Jó reggelt mindenkinek, én most tápászkodtam ki az ágyból...Ez van, amikor egyesek hajnalokig képesek bulizni...
Gyurikám, a Gumi macikák nekem is kedvenceim voltak valaha...Annyira arik(pfff, ez az ari egy kicsit libás)...Szép napot mindenkinek...

Jó reggelt mindenkinek, én most tápászkodtam ki az ágyból...Ez van, amikor egyesek hajnalokig képesek bulizni...
Gyurikám, a Gumi macikák nekem is kedvenceim voltak valaha...Annyira arik(pfff, ez az ari egy kicsit libás)...Szép napot mindenkinek...

Hahaha...megy a gumi macik a tw-ben...kedwenc mese wót ez is...
Közben kw-zom...

Közben kw-zom...

Jóóó reggelt...bejaludtam...faca...
Nm ízgatom magam...legfeljebb késöbb érek haza...
...de legalább kialudtam magam...
Wilika!Ajándék lónak....ejnye...
Milyen számot mondjak? 1234!Jóó??

Nm ízgatom magam...legfeljebb késöbb érek haza...

Wilika!Ajándék lónak....ejnye...

Milyen számot mondjak? 1234!Jóó??
tutajos volt
nem hajós
sajnos:(
matula bácsiról jut eszembe(bár őt matuskának hívják)...napok óta ötvös csöpit nézünk
de különben nem baj, mert ez ám a nosztalgia...a pogány madonnában például feszes, fényes térdig érő cicanaciban táncolnak
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 07. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 08:29

matula bácsiról jut eszembe(bár őt matuskának hívják)...napok óta ötvös csöpit nézünk

Jóóó reggelt mindenkinek!
Fogadjunk Matula bácsiztál
Meg a Tutajos...

Meg a Tutajos...

Jóóó reggelt mindenkinek!
Meg a Tutajos...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 07. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 07:54

Meg a Tutajos...

és én is ébren voltam...csak más jellegű tevékenységet végeztem

nos...vagy én vagyok béna, vagy nincs ilyen számú topic...mert én bizony nem találtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 07. szombat 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 07:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 07. szombat 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jah persze, hencegőőőős
Írd meg, Moncy melyik topicot húzta!

Jó reggelt! Legyen mindenkinek szép hétvégéje!
Csók a Lányoknak, üdv a Fiúknak!
Csók a Lányoknak, üdv a Fiúknak!

Jah persze, hencegőőőős
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 07. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 07:54

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 07. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 07:47

Admin

Nyugi, én is ébren voltam már háromnegyed hatkor (bár te valszeg ennél korábban keltél, ha fél 6-kor már gépeltél veszettül
Jó reggelt mindenkinek!

Jó reggelt mindenkinek!
Nyugi, én is ébren voltam már háromnegyed hatkor (bár te valszeg ennél korábban keltél, ha fél 6-kor már gépeltél veszettül
Jó reggelt mindenkinek! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 07. szombat 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt mindenkinek! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 07. szombat 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
'reggelt...
Mi a f*sz? mindenki alszik, csak én melózok?
Mi a f*sz? mindenki alszik, csak én melózok?
Nem kell semmi.. tanksapka meg pláne nem... :P
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 07. 06. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne káromkodj mert jelzem a hsz-t az adminoknak
Jóóól van na... nem használok ilyen izéket...
Vagyis firefox.. na hagyjuk...
Ma hüle vagyok elismerem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 23:09

Jóóól van na... nem használok ilyen izéket...

Admin

Explorer, Firefox, Maxthon...

Explorer, Firefox, Maxthon...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 06. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 23:08

Böngészőőő???
Atyavilág...
baccus...
Inkább mondok egy számot
973 ?
Atyavilág...

Inkább mondok egy számot

973 ?