Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2042 2043 2044 2045 2046 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7884   2007. 07. 04. szerda 14:07
WildHorse WildHorse
Milyen érdekes, hogy pont hozzám szóltál először... confused
Most így belegondolok írhatnál magadról némi infót priviben, hogy kicist jobban eltudjam képzelni ki is vagy valójában... circling
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 03. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 10:54
Sziasztok, Mindenkinek jó reggelt kívánok!
A nappaliban még csecsemőnek számítok, de a következő mondat volt az első bejegyzésem a nappaliban:"Szia, Wildhorse! Adóbevallást és szexet tervezek a hosszú hétvégére!" (2007.04.28.)
Akiknek dolgozni kell menni, azoknak jó munkát kívánok!
Amúgy kicsi szívem szomorú!(sírós szmájli)
#7883   2007. 07. 04. szerda 14:04
WildHorse WildHorse
Ha szeretnéd megnyalogatom így virtuálisan csak küldj róla képet nekem, hogy eltudjam képzelni milyen puncit kell nyalnom...
Kopasz, szőrös, fazonigazított, stb.... finom
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 13:59
Megnyalogatja a talján... no de virtuálisan?
Abban meg mi a jó?

#7882   2007. 07. 04. szerda 13:59
Moncy Moncy
Megnyalogatja a talján... no de virtuálisan?
Abban meg mi a jó?

(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 13:55
Ezek szeritn tudat alatt ezt szeretnéd, hogy valaki jól megnyalogassa a kis puncidat...
Igaz?! wave
#7881   2007. 07. 04. szerda 13:57
surdapapa surdapapa
hűvazze!
szülős nyaralás!

de nem mennék már egyikünk szülőjével se!

a mélt megkaptam, de most még nem néztem meg! de köcce! worship worship
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 13:53
Küldtem mailt! smile
Jó lett volna nyalni, de dugásra is alig volt időnk az asszonnyal nyaralés közben , mert a szülőkkel egy apartmant béreltünk és amikor befejeztük pont az akciót akkor jöttek meg! nyes
#7880   2007. 07. 04. szerda 13:55
WildHorse WildHorse
Ezek szeritn tudat alatt ezt szeretnéd, hogy valaki jól megnyalogassa a kis puncidat...
Igaz?! wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 03. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 10:36
Esküszöm Én is azt olvastam nyes nyes
#7879   2007. 07. 04. szerda 13:53
WildHorse WildHorse
Küldtem mailt! smile
Jó lett volna nyalni, de dugásra is alig volt időnk az asszonnyal nyaralés közben , mert a szülőkkel egy apartmant béreltünk és amikor befejeztük pont az akciót akkor jöttek meg! nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 10:34
lehet téged elfeledni??? -bár ha valamelyik jány mondja ezt biztosan jobban örültél volna!!!

azért eleget nem tudok hálálkodni, h surda zenéjét megküldted nekem! aztán a múlt héten hipp írt egy szöveget, amit az egyik legkedvesebb nappalis hölgy felénekelt a surda dalra ... nincs messze ha akarod keresd vissza /érdemes/ willonyos tette be hsz-ként!
úgyhogy igazi team munka volt!

üdv Neked is! wave

de attól meg elnézést, aki esetleg közöttünk volt és kimaradt a felsorolásból!

csak most én se leszek vmi sokat, úgyhogy vadpaci bocsi!
egyébként ezt olvastam: "aztán meg nyalni voltam" mondom elég jó punci lehet amit nyalsz! ha itt így bejelented! eplus2
#7878   2007. 07. 04. szerda 13:52
surdapapa surdapapa
teljesen más!
a 7949 és 51-ben küldött levél szerzője megkért jelezzem felétek /feléd, vagy Prune felé/, h amennyiben lehet tegyétek egybe a 2 hsz-t.

/én viszont azt írtam Neki, h 3000 karakter fölött Nektek se áll módotokban hsz-t betennetek!/

hogy válaszoljak: senkit se kell előhozni a süllyesztőből!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 04. szerda 13:45
na végre hogy megértettük egymást! smile
kit is kell előrehozni, csak nem kannácskát? (tudod a törzslátogatók minden kívánságát igyekszem megoldani!) eplus2
#7877   2007. 07. 04. szerda 13:51
Moncy Moncy
Na Én most aztán már nem igazán értek semmit...

Tleg létezik h. valaki kikezd akár virtuálisan egy lénnyel... tudva h. családos... akár mindkét fél??

Asszem tleg maradi vagyok...
zavart2
Vagy lehet rossz oldalon vagyok?
Vagy csak simán jó neveltetést kaptam?
Eszembe nem jutna jaj bocs drágám de csak virtuálisan kurifcoltam félre ...
#7876   2007. 07. 04. szerda 13:45
tom1019 tom1019 VIP Admin
na végre hogy megértettük egymást! smile
kit is kell előrehozni, csak nem kannácskát? (tudod a törzslátogatók minden kívánságát igyekszem megoldani!) eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 13:19
tehát mindketten félreértettük 1mást!

de most is azt mondom, akkor magát a kérdést lenne jobb moderálni. /vagy akkor ha valamelyik hsz-szel tényleges politikai tartalmat kap/
abban meg teljesen igazad van, h nem jó helyre írtuk a figyelemfelhívásunkat/javításunkat.

de nem húztunk be véletlenül a csőbe??? /a doki is és én is!/ eplus2

de megöllek, ha emiatt előre hozod!
ja és bocsi, de a helyére én duplikáltam már át!
#7875   2007. 07. 04. szerda 13:19
surdapapa surdapapa
tehát mindketten félreértettük 1mást!

de most is azt mondom, akkor magát a kérdést lenne jobb moderálni. /vagy akkor ha valamelyik hsz-szel tényleges politikai tartalmat kap/
abban meg teljesen igazad van, h nem jó helyre írtuk a figyelemfelhívásunkat/javításunkat.

de nem húztunk be véletlenül a csőbe??? /a doki is és én is!/ eplus2

de megöllek, ha emiatt előre hozod!
ja és bocsi, de a helyére én duplikáltam már át!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 04. szerda 13:12
bocsi, azt hittem értehető vagyok!
- halálbüntetés nem ide való téma, de ezt írtam a no politics hsz-em elején is! (azért moderáltam)

- lenkei vikinek van külön topicja (amire DrAnthony[VIP] felhívta a figyelmemet, mert átsiklottam felette és egy cikket róla nem a megfelelő helyre illesztettem be, amit ő átduplikált a helyére), erre írtam, hogy szóljon nyugodtan a megfelelő topicban (mert azokat mindig olvasom) és szükségszerűen korrigálok!

Ennyi!
#7874   2007. 07. 04. szerda 13:12
tom1019 tom1019 VIP Admin
bocsi, azt hittem értehető vagyok!
- halálbüntetés nem ide való téma, de ezt írtam a no politics hsz-em elején is! (azért moderáltam)

- lenkei vikinek van külön topicja (amire DrAnthony[VIP] felhívta a figyelmemet, mert átsiklottam felette és egy cikket róla nem a megfelelő helyre illesztettem be, amit ő átduplikált a helyére), erre írtam, hogy szóljon nyugodtan a megfelelő topicban (mert azokat mindig olvasom) és szükségszerűen korrigálok!

Ennyi!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 04. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 12:12
tessék dobni valami érthetőt /akár privibe is/, mert én csekély értelmű medve bocs nem érteni mit elqrni!!!
mert sehun nem láttam erre vonatkozó figyelmeztetést a no politics-en kívül!
#7873   2007. 07. 04. szerda 13:10
surdapapa surdapapa
legfeljebb nyalok, Te meg szopsz egyet!

aztán Veres Pali bácsitól megkérdezzük féljünk-e a nemkívánt tehertől ...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 13:08
Na, Gyere Surdikám letépheted a ruhámat is, összekócolhatod a hajamat is! wink
De holnap nehogy az legyen a bajom, hogy mit vegyek fel! hehe
#7872   2007. 07. 04. szerda 13:08
zelli zelli
Na, Gyere Surdikám letépheted a ruhámat is, összekócolhatod a hajamat is! wink
De holnap nehogy az legyen a bajom, hogy mit vegyek fel! hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 13:02
de most fordítva ülöd meg a lovat!

Charlotte nem azt kérdezte, ki mit talál kiábrándítnak egy szex képen/videón!
hanem azt, h ezt tudod, h hiba, de benned inkább erotikus hatást vált ki a kép, mintsem a hiba miatt bosszankodsz!

no tedd a vállamra azt a szétszakadt harisnyás combod!
#7871   2007. 07. 04. szerda 13:02
surdapapa surdapapa
de most fordítva ülöd meg a lovat!

Charlotte nem azt kérdezte, ki mit talál kiábrándítnak egy szex képen/videón!
hanem azt, h ezt tudod, h hiba, de benned inkább erotikus hatást vált ki a kép, mintsem a hiba miatt bosszankodsz!

no tedd a vállamra azt a szétszakadt harisnyás combod!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 12:57
Vannak olyan hangulataim, amikor jó a lyukas harisnya! És az sem mindegy, hogy hol!
Tépett ruha, tépett harisnya, kócos haj - ott jól mutat. De egy full rendezett képen, egy kis felfutás a harisnyán, illúzióromboló!
#7870   2007. 07. 04. szerda 12:57
zelli zelli
Vannak olyan hangulataim, amikor jó a lyukas harisnya! És az sem mindegy, hogy hol!
Tépett ruha, tépett harisnya, kócos haj - ott jól mutat. De egy full rendezett képen, egy kis felfutás a harisnyán, illúzióromboló!
#7869   2007. 07. 04. szerda 12:52
surdapapa surdapapa
na pedig Charlotte arra gondolt, h ha már úgyis lyukas a harisnya de szívesen letépném róla ...

mint én Rólatok! eplus2
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 09:00
Jó reggelt Mindenkinek!
Charlotte kérdéseire mindig szívesen válaszolok, mert nagyon jók.
1. Írtam szerelmes verseket, valahol meg is vannak, csak tudnám hol. A dolog érdekessége, hogy a verseim olyan időszakban írtam, amikor nem is voltam szerelmes. A legjobbat például egy rém unalmas kémiaórán írtam általánosban.
2. Nem volt nehéz kamaszkorom, se számomra, sem a családom számára. Megígértem, hogy jól tanulok, ha a heti egy discóba elmehetek. Amúgy a napi bejárás a suliba(3-4 óra eléggé lefárasztott), és akkor a napi 8 tanórára sem mondták, hogy túl vagyunk terhelve.
3. Engem itt a GG-n az szokott felbosszantani a képeken, amikor látok egy szép nőt, pl. a kitárt punciknál, és a körme ápolatlan, koszos, vagy a festék helyenként le van peregve. Diszharmónikus. A lyukas harisnya is bosszantó dolog, vagy leveszi a hölgy, vagy felvesz egy hibátlan új darabot.
#7868   2007. 07. 04. szerda 12:49
surdapapa surdapapa
most akkor írjam, h ugyanezt kiabálom, pedig még csak 2???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 04. szerda 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 04. szerda 06:56
jóregg smile
kamaszkor? (kamaszkorom legszebb nyara vigyor2 )most szembesülök vele, hogy milyen is lehettem...arra nagyon emlékszem, hogy anyám kiabál: muszáj, hogy mindig tied legyen az utolsó szó??? és most ugyanezt kiabálom én is állandóan, pedig még csak 11 hehe
de asszem a kamaszkorom nem volt különösen izgalmas, inkább 18 után

és írtam szerelmesverset 12-13 éves koromban, falun a nagyanyámnál, és oda is adtam a fiúnak nagyon fondormányos módon, és természetesen csak "találtuk a kapu előtt" hehe kár, hogy nincs róla másolat, mert nem emlékszem rá smile
másnak nem írtam sose igazi szerelmes verset, és levelet sem...
viszont verseket írtam, szaközzép elsőben, egy diáknapra...őskori, ókori, középkori szerelmi jelenetet, de sajna az sincs meg...lányosztályba jártam, és úgy csináltuk meg a lovagos jelenetet, hogy lányok harisnyanadrágot vettek fel, és visszatűrték a derekába alulról a bő szoknyát...jó lett a szöveg is, és az előadás is smile

hiba, ami erotikus? nem jut eszembe ilyen...de ha egy pasi mimózán tud viselkedni, az nagyon szexi tud lenni....persze nem minden helyzetben, és nem mindig smile
#7867   2007. 07. 04. szerda 12:12
surdapapa surdapapa
tessék dobni valami érthetőt /akár privibe is/, mert én csekély értelmű medve bocs nem érteni mit elqrni!!!
mert sehun nem láttam erre vonatkozó figyelmeztetést a no politics-en kívül!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 04. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 11:57
Rendben, egy lájtos kérdés: -csak be ne indulj mert akkor lájtos kocsival öntöd ránk a kérdéseid! eplus2
- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt? -ezeket a kérdéseid nem szeretem, mert nehéz tartalommal megtölteni, hisz maga a kérdés baromság.
ergo nem hiszem, h tudnék ilyen belső tulajdonságot mondani.

(kimoderálva! tessék visszaolvasni!
és nem mindig az admint kritizálni, topicokba belekotnyeleskedni!
természetesen, ha jogos a kritika /vikinél jogos volt!/, akkor van rá megfelelő topic! - Figyelemfelhívások, Adminok fogadóórája stb.)
tom
#7866   2007. 07. 04. szerda 11:57
surdapapa surdapapa
Rendben, egy lájtos kérdés: -csak be ne indulj mert akkor lájtos kocsival öntöd ránk a kérdéseid! eplus2
- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt? -ezeket a kérdéseid nem szeretem, mert nehéz tartalommal megtölteni, hisz maga a kérdés baromság.
ergo nem hiszem, h tudnék ilyen belső tulajdonságot mondani.

(kimoderálva! tessék visszaolvasni!
és nem mindig az admint kritizálni, topicokba belekotnyeleskedni!
természetesen, ha jogos a kritika /vikinél jogos volt!/, akkor van rá megfelelő topic! - Figyelemfelhívások, Adminok fogadóórája stb.)
tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 03. kedd 20:53
Rendben, egy lájtos kérdés:

- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt?

És egy kemény kérdés:
- Ti visszaállítanátok a halálbüntetést Mo-on? Ha igen, mik azok a bűnök, amik szerintetek halálbüntetést érdemelnek?

kerdes kerdes

(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm)
#7865   2007. 07. 04. szerda 11:49
surdapapa surdapapa
para én olyan embereket mindig hiányolok akivel barátságot kötöttem!
hippet is ezért sajnálom, h el kell mennie!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 07. 03. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 16:17
Kedves töled,hogy megemlítettél,hidd el naponta végigolvasom a nappaliban történteket...
Ha érdemben tudok majd hozzászólni,akkor írni is fogok!

... 2042 2043 2044 2045 2046 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48744db
Utolsó üzenet: ma 05:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!