És még egy szexes:
Bár ez csak arra vonatkozik, aki szokott nézni ilyen témájú képeket, videókat...
Szóval: van-e olyan dolog, ami elvileg hibának számít egy fotón/filmen, de ti nagyon erotikusnak találjátok.
Pl. ha a bugyi lenyomata ott van még a fenéken, felszaladt a harisnyán a szem, vagy filmen valaki bakizik és elneveti magát, aztán folytatja a mondókáját, ilyesmik.
Bár ez csak arra vonatkozik, aki szokott nézni ilyen témájú képeket, videókat...
Szóval: van-e olyan dolog, ami elvileg hibának számít egy fotón/filmen, de ti nagyon erotikusnak találjátok.
Pl. ha a bugyi lenyomata ott van még a fenéken, felszaladt a harisnyán a szem, vagy filmen valaki bakizik és elneveti magát, aztán folytatja a mondókáját, ilyesmik.

Hátjó, akkor legyen valami szexes helyette:
Először Verlaine egyik verse:
Ha két combod közé veszed
halántékomat, lihegek,
végigkóstolom prémedet,
magamba szívom ízedet;
ha altestedbe olvadok,
és nagyigényű, de rövid
ágyékomat szorongatod
kopasz fejbúbjától tövig;
ha úgy riszálod meseszép
hátuljad jobb meg balfelét,
ahogy erényes feleség
nem tudja rázni alfelét;
ha számba engeded, szivem,
recés, játszódó nyelvemet,
s az élvezettől azt hiszem,
hogy vizeletem elered;
ha derekad ölelem
és pukkanásig telt herém
úgy trónol bolyhos öleden,
mint szultán díszes szőnyegén:
gusztálom mindezt s élvezek,
de ennél százszor szebb nekem,
ha elterpeszted térdedet,
s combod közét megleshetem,
hol párnák közt s a lepedő
krétás fehérjén hajnalig
nézném a Bohóc nevető
cseresznyepiros ajkait.
Aztán a kérdés: fiatal korotokban írtatok szerelmes vagy másféle verseket?
És kérdések a kamaszkorral kapcsolatban, mert verset általában akkor fabrikálnak az emberek szerintem:
Mennyire volt nehéz a kamaszkorotok? Mennyire szenvedtétek meg a felnőtté válást? Mennyire akasztottátok ki a szüleiteket kamasz dolgaitokkal?
Először Verlaine egyik verse:
Ha két combod közé veszed
halántékomat, lihegek,
végigkóstolom prémedet,
magamba szívom ízedet;
ha altestedbe olvadok,
és nagyigényű, de rövid
ágyékomat szorongatod
kopasz fejbúbjától tövig;
ha úgy riszálod meseszép
hátuljad jobb meg balfelét,
ahogy erényes feleség
nem tudja rázni alfelét;
ha számba engeded, szivem,
recés, játszódó nyelvemet,
s az élvezettől azt hiszem,
hogy vizeletem elered;
ha derekad ölelem
és pukkanásig telt herém
úgy trónol bolyhos öleden,
mint szultán díszes szőnyegén:
gusztálom mindezt s élvezek,
de ennél százszor szebb nekem,
ha elterpeszted térdedet,
s combod közét megleshetem,
hol párnák közt s a lepedő
krétás fehérjén hajnalig
nézném a Bohóc nevető
cseresznyepiros ajkait.
Aztán a kérdés: fiatal korotokban írtatok szerelmes vagy másféle verseket?

És kérdések a kamaszkorral kapcsolatban, mert verset általában akkor fabrikálnak az emberek szerintem:
Mennyire volt nehéz a kamaszkorotok? Mennyire szenvedtétek meg a felnőtté válást? Mennyire akasztottátok ki a szüleiteket kamasz dolgaitokkal?

Bánya...hmmm...erre már én is gondoltam...
Nm értem ha wki lop (mind1 mit)...miért nm dolgoztatják addig amíg kifizeti az értékét...(????)
Attól,hogy ül X éwet nm wáltozik pozitíw irányba semmit...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 03. kedd 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 21:27
Nm értem ha wki lop (mind1 mit)...miért nm dolgoztatják addig amíg kifizeti az értékét...(????)
Attól,hogy ül X éwet nm wáltozik pozitíw irányba semmit...

nah...gondolkoztam itten, de gyuri segített...asszem a hazugság az, ami miatt én is szakítanék... és a megalázás
a halálbüntetés pedig tényleg kemény kérdés...nyilván, ha szenvedője lennék az esetnek, akkor egyértelműen igen, de akkor nem lehet tisztán gondolkodni...viszont az tény, hogy a börtönökkel nem oldódik meg a büntetés, akik ott vannak emberi roncsként kerülnek vissza a társadalomba ráadásul megbélyegezve...talán dolgozniuk kéne, valami olyan munkát kéne végezniük, ami a társadalomnak hasznos...uram elve a bányába küldés, szerinte lent kialakítanák a maguk kis hierarchiáját, és kaját akkor kapnának, ha jönne fel szén (a szakértő fórumozó társunk javítson
)
a halálbüntetés pedig tényleg kemény kérdés...nyilván, ha szenvedője lennék az esetnek, akkor egyértelműen igen, de akkor nem lehet tisztán gondolkodni...viszont az tény, hogy a börtönökkel nem oldódik meg a büntetés, akik ott vannak emberi roncsként kerülnek vissza a társadalomba ráadásul megbélyegezve...talán dolgozniuk kéne, valami olyan munkát kéne végezniük, ami a társadalomnak hasznos...uram elve a bányába küldés, szerinte lent kialakítanák a maguk kis hierarchiáját, és kaját akkor kapnának, ha jönne fel szén (a szakértő fórumozó társunk javítson

Nekem elsőként a gonoszság ugrott be, ami miatt rögtön dobnám a pasit.
Halálbüntetést én is visszaállítanám. Egyedüli félelmem ezzel kapcsolatban, hogy előfordulhat, hogy ártatlan embert végeznek ki. Tehát csak igen-igen bizonyított esetben alkalmaznám.
És pl. ilyen bűnökre: előre megfontolt emberölés, gyerekeken elkövetett nemi erőszak. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 20:53
Halálbüntetést én is visszaállítanám. Egyedüli félelmem ezzel kapcsolatban, hogy előfordulhat, hogy ártatlan embert végeznek ki. Tehát csak igen-igen bizonyított esetben alkalmaznám.
És pl. ilyen bűnökre: előre megfontolt emberölés, gyerekeken elkövetett nemi erőszak. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Rendben, egy lájtos kérdés:
- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt?
És egy kemény kérdés:
- Ti visszaállítanátok a halálbüntetést Mo-on? Ha igen, mik azok a bűnök, amik szerintetek halálbüntetést érdemelnek?
(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm)
- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt?
És egy kemény kérdés:
- Ti visszaállítanátok a halálbüntetést Mo-on? Ha igen, mik azok a bűnök, amik szerintetek halálbüntetést érdemelnek?

(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm)
nah...gondolkoztam itten, de gyuri segített...asszem a hazugság az, ami miatt én is szakítanék... és a megalázás
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

És egy kemény kérdés:
És egy kemény kérdés:

Tulajdonképpen a lájtos is nehéz....
-hazugság...önzés...irigység...ezeket utálom!
Halálbüntetés?
Wisszaállítanám....(!!!)
-gyilkosság...pedofilia...ember-rablás-fogwatartás...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
-hazugság...önzés...irigység...ezeket utálom!
Halálbüntetés?
Wisszaállítanám....(!!!)
-gyilkosság...pedofilia...ember-rablás-fogwatartás...
Admin

És egy kemény kérdés:
És egy kemény kérdés:

És egy kemény kérdés:
(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 20:30
És egy kemény kérdés:

(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm) (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Küldjek 1 csapat régészt???
Charlotte...feltehetnél pár kérdést...elég nagy
a csönd...

a csönd...

Sziasztok!
a csönd...

a csönd...

Üdv Mindenkinek! Válasz Surdipapának:
Adóbevallást megcsináltam, szex nem volt!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 15:45
Adóbevallást megcsináltam, szex nem volt!

azóta se tudjuk, h sikerült e végrehajtani a terveid?!!!
Na mindenkinek további jó nosztalgiázást!

Még a végén itt a nagy nosztalgiázásba belepirul az ember...
Miket összeirkáltam anno Én is
Miket összeirkáltam anno Én is

Kedves töled,hogy megemlítettél,hidd el naponta végigolvasom a nappaliban történteket...
Ha érdemben tudok majd hozzászólni,akkor írni is fogok! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 09:27
Ha érdemben tudok majd hozzászólni,akkor írni is fogok! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)

ma reggel csak 4 hsz volt! van idő nosztalgiázni!
Vazze Hipp!
csak hüppögök!
de nagy űrt hagytál magad mögött!
nos akkor nosztalgia:
a nappaliban egyik első hsz-em:
surdapapa #714 | 2006.09.28
az abszinthoz becherovkát igyunk kísérőnek!!!
aztán akik már nincsenek velünk /remélem sokan közülük csak időlegesen/: vad; eprecske; jesus; zsül; gonoszmalac; de volt nekünk pl. irigykutyánk is ...
aztán az igazi jóbarát Cuncus is nagyon ritka; de ritkák ezek a jó emberek is: para; rumi; horzi; nagyjóska ...
na Szilva ez lényegesen fontosabb felsorolás de sztem a szenilitásom miatt sok mindenkit kifelejtettem!!!
ja és megkerestem a legelsőt -azt hiszem ezzel a hszemmel jöttem be a nappaliba-:
surdapapa Téma: Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1. | 2006.09.21
már másik topicban írtam: "Szeretkezz ne háborúzz!!!"
Vazze Hipp!
csak hüppögök!
de nagy űrt hagytál magad mögött!
nos akkor nosztalgia:
a nappaliban egyik első hsz-em:
surdapapa #714 | 2006.09.28
az abszinthoz becherovkát igyunk kísérőnek!!!
aztán akik már nincsenek velünk /remélem sokan közülük csak időlegesen/: vad; eprecske; jesus; zsül; gonoszmalac; de volt nekünk pl. irigykutyánk is ...
aztán az igazi jóbarát Cuncus is nagyon ritka; de ritkák ezek a jó emberek is: para; rumi; horzi; nagyjóska ...
na Szilva ez lényegesen fontosabb felsorolás de sztem a szenilitásom miatt sok mindenkit kifelejtettem!!!
ja és megkerestem a legelsőt -azt hiszem ezzel a hszemmel jöttem be a nappaliba-:
surdapapa Téma: Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1. | 2006.09.21
már másik topicban írtam: "Szeretkezz ne háborúzz!!!"
azóta se tudjuk, h sikerült e végrehajtani a terveid?!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 03. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 10:54

Sziasztok, Mindenkinek jó reggelt kívánok!
A nappaliban még csecsemőnek számítok, de a következő mondat volt az első bejegyzésem a nappaliban:"Szia, Wildhorse! Adóbevallást és szexet tervezek a hosszú hétvégére!" (2007.04.28.)
Akiknek dolgozni kell menni, azoknak jó munkát kívánok!
Amúgy kicsi szívem szomorú!(sírós szmájli)
A nappaliban még csecsemőnek számítok, de a következő mondat volt az első bejegyzésem a nappaliban:"Szia, Wildhorse! Adóbevallást és szexet tervezek a hosszú hétvégére!" (2007.04.28.)
Akiknek dolgozni kell menni, azoknak jó munkát kívánok!
Amúgy kicsi szívem szomorú!(sírós szmájli)
és egy általam nem ismert, de egyébként nagyra becsült ember nem túlságosan előrelátó hozzászólása a nappaliról:
Crazy-Baby #9 | 2004.10.21
Ja és még annyit!!!!!!
Na kire kiváncsiak jobban......
Szerintem rám jobban.......az én szobámban a hozzászólások száma.........annyi hogy a tiéd sosem lesz annyi!!!!!
Meg a többi topicom száma is felülmúlja a te gennyedet!!!!!
Crazy-Baby #9 | 2004.10.21
Ja és még annyit!!!!!!
Na kire kiváncsiak jobban......
Szerintem rám jobban.......az én szobámban a hozzászólások száma.........annyi hogy a tiéd sosem lesz annyi!!!!!
Meg a többi topicom száma is felülmúlja a te gennyedet!!!!!
ez pedig az ős-ős nappalis első hsz:
/kitől mástól, mint pillécskétől/
édespille #15 | 2006.09.19
Emberek, ez fantasztikus!
5 perc alatt 10 percig röhögtem.
/kitől mástól, mint pillécskétől/
édespille #15 | 2006.09.19
Emberek, ez fantasztikus!
5 perc alatt 10 percig röhögtem.
ez pedig az én drágaságom első két nappalis hsz-e:
charlotte #30 | 2006.09.20
Ejnye, kisasszony, ez egy nappali!!! Itt nem kefélünk. Legalábbis addig nem, amíg elő nem kapom a fényképezőgépemet, hogy készítsek rólatok egy jó kis malackodó sorozatot
Válasz MmePrune, üzenetére (2006.09.20)
MmePrune 2006.09.20
kefélünk egyet most?
Ugrás az eredeti hozzászólásra
charlotte #29 | 2006.09.20
Én is bejövök egy kis csevegésre.
Érdekes, hogy a topicnyitó nevének hatására eleve gyalázkodó a hangnem, pedig Gennyzsákszem is biztos olyan kis aranyos, jóravaló pasi lehet
Na, és mit csináljunk ebben a nappaliban, ha már összegyűltünk páran? Üvegezéshez mit szóltok? Pörgetek
charlotte #30 | 2006.09.20
Ejnye, kisasszony, ez egy nappali!!! Itt nem kefélünk. Legalábbis addig nem, amíg elő nem kapom a fényképezőgépemet, hogy készítsek rólatok egy jó kis malackodó sorozatot

Válasz MmePrune, üzenetére (2006.09.20)
MmePrune 2006.09.20
kefélünk egyet most?
Ugrás az eredeti hozzászólásra
charlotte #29 | 2006.09.20
Én is bejövök egy kis csevegésre.
Érdekes, hogy a topicnyitó nevének hatására eleve gyalázkodó a hangnem, pedig Gennyzsákszem is biztos olyan kis aranyos, jóravaló pasi lehet

Na, és mit csináljunk ebben a nappaliban, ha már összegyűltünk páran? Üvegezéshez mit szóltok? Pörgetek

hehe ez olyan Szilvás első hsz /mármint a nappaliban/:
MmePrune #20 | 2006.09.20
üdv! hova ülhetek le? oh, itt egy nagy lófasz, akkor ebbe tenném a seggem...(köszi gorgh0) pia van? jaaahhh, hogy a bár bezárt...innék azért egy vodka-narancsot...meséljek? annyi minden történt már velem, letünt fiatalság, áttáncolt, átkefélt éjszakák, átsírt, átzokogott szerelmek, szenvedélyek, gyötrődés, kínlódás, nemtörődömség... szégyen, bűn, szeretet, szerelem, vágy, kéj...ezt nem lehet mesélni, ezeket átéli az ember...baszott jó ez a nappali, megkönnyebbültem kicsit...már csak dugni kéne egyet! ebben a helyiségben lehet? hééééééééééé! gennyzsákszem!
MmePrune #20 | 2006.09.20
üdv! hova ülhetek le? oh, itt egy nagy lófasz, akkor ebbe tenném a seggem...(köszi gorgh0) pia van? jaaahhh, hogy a bár bezárt...innék azért egy vodka-narancsot...meséljek? annyi minden történt már velem, letünt fiatalság, áttáncolt, átkefélt éjszakák, átsírt, átzokogott szerelmek, szenvedélyek, gyötrődés, kínlódás, nemtörődömség... szégyen, bűn, szeretet, szerelem, vágy, kéj...ezt nem lehet mesélni, ezeket átéli az ember...baszott jó ez a nappali, megkönnyebbültem kicsit...már csak dugni kéne egyet! ebben a helyiségben lehet? hééééééééééé! gennyzsákszem!
Te kis szégyenlős!
Sherlockpapa kinyomozta szóról szóra, mit is mondtál az első gégés hsz-edben:
charlotte Téma: Gésa golyók - help! | 2005.04.28
Nekem is van gésagolyóm, és az a legérdekesebb, hogy nem önkielégítés v. szex közben okozza a legtöbb élvezetet számomra, hanem pl. ha táncolok miközben a hüvelyemben vannak
A lényeg, hogy mozogj, mert így rezeg a benne lévő valami
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 15:00
Sherlockpapa kinyomozta szóról szóra, mit is mondtál az első gégés hsz-edben:
charlotte Téma: Gésa golyók - help! | 2005.04.28
Nekem is van gésagolyóm, és az a legérdekesebb, hogy nem önkielégítés v. szex közben okozza a legtöbb élvezetet számomra, hanem pl. ha táncolok miközben a hüvelyemben vannak

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Hát ez beszarás: 72 oldalnyi hsz-t írtam 2005. április 28-a óta
Az első hsz-em a gésagolyómról szólt

Az első hsz-em a gésagolyómról szólt

Te vagy az ős NEKATO-s ezek szerint?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

tleg...
Valami dereng... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 15:12

Valami dereng... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

nem is hozzám intézted, hanem tükecshez!
ő hurrogott le bennünket, h mekkora baromság a szerelem, vagy vmi ilyen dolog volt ...
ő hurrogott le bennünket, h mekkora baromság a szerelem, vagy vmi ilyen dolog volt ...
nem is hozzám intézted, hanem tükecshez!
ő hurrogott le bennünket, h mekkora baromság a szerelem, vagy vmi ilyen dolog volt ... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ő hurrogott le bennünket, h mekkora baromság a szerelem, vagy vmi ilyen dolog volt ... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)