Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2044 2045 2046 2047 2048 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7849   2007. 07. 03. kedd 23:02
X Törölt felhasználó (21812) Admin
És még egy szexes:

Bár ez csak arra vonatkozik, aki szokott nézni ilyen témájú képeket, videókat...

Szóval: van-e olyan dolog, ami elvileg hibának számít egy fotón/filmen, de ti nagyon erotikusnak találjátok.

Pl. ha a bugyi lenyomata ott van még a fenéken, felszaladt a harisnyán a szem, vagy filmen valaki bakizik és elneveti magát, aztán folytatja a mondókáját, ilyesmik.

kerdes kerdes
#7848   2007. 07. 03. kedd 22:51
Hátjó, akkor legyen valami szexes helyette:

Először Verlaine egyik verse:

Ha két combod közé veszed
halántékomat, lihegek,
végigkóstolom prémedet,
magamba szívom ízedet;

ha altestedbe olvadok,
és nagyigényű, de rövid
ágyékomat szorongatod
kopasz fejbúbjától tövig;

ha úgy riszálod meseszép
hátuljad jobb meg balfelét,
ahogy erényes feleség
nem tudja rázni alfelét;

ha számba engeded, szivem,
recés, játszódó nyelvemet,
s az élvezettől azt hiszem,
hogy vizeletem elered;

ha derekad ölelem
és pukkanásig telt herém
úgy trónol bolyhos öleden,
mint szultán díszes szőnyegén:

gusztálom mindezt s élvezek,
de ennél százszor szebb nekem,
ha elterpeszted térdedet,
s combod közét megleshetem,

hol párnák közt s a lepedő
krétás fehérjén hajnalig
nézném a Bohóc nevető
cseresznyepiros ajkait.

Aztán a kérdés: fiatal korotokban írtatok szerelmes vagy másféle verseket?
kerdes kerdes

És kérdések a kamaszkorral kapcsolatban, mert verset általában akkor fabrikálnak az emberek szerintem:

Mennyire volt nehéz a kamaszkorotok? Mennyire szenvedtétek meg a felnőtté válást? Mennyire akasztottátok ki a szüleiteket kamasz dolgaitokkal?
kerdes kerdes
#7847   2007. 07. 03. kedd 22:08
gazosgyuri gazosgyuri
Bánya...hmmm...erre már én is gondoltam...
Nm értem ha wki lop (mind1 mit)...miért nm dolgoztatják addig amíg kifizeti az értékét...(????)
Attól,hogy ül X éwet nm wáltozik pozitíw irányba semmit... levele
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 03. kedd 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 03. kedd 21:27
nah...gondolkoztam itten, de gyuri segített...asszem a hazugság az, ami miatt én is szakítanék... és a megalázás

a halálbüntetés pedig tényleg kemény kérdés...nyilván, ha szenvedője lennék az esetnek, akkor egyértelműen igen, de akkor nem lehet tisztán gondolkodni...viszont az tény, hogy a börtönökkel nem oldódik meg a büntetés, akik ott vannak emberi roncsként kerülnek vissza a társadalomba ráadásul megbélyegezve...talán dolgozniuk kéne, valami olyan munkát kéne végezniük, ami a társadalomnak hasznos...uram elve a bányába küldés, szerinte lent kialakítanák a maguk kis hierarchiáját, és kaját akkor kapnának, ha jönne fel szén (a szakértő fórumozó társunk javítson wink )
#7846   2007. 07. 03. kedd 22:06
Nekem elsőként a gonoszság ugrott be, ami miatt rögtön dobnám a pasit.

Halálbüntetést én is visszaállítanám. Egyedüli félelmem ezzel kapcsolatban, hogy előfordulhat, hogy ártatlan embert végeznek ki. Tehát csak igen-igen bizonyított esetben alkalmaznám.

És pl. ilyen bűnökre: előre megfontolt emberölés, gyerekeken elkövetett nemi erőszak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 03. kedd 20:53
Rendben, egy lájtos kérdés:

- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt?

És egy kemény kérdés:
- Ti visszaállítanátok a halálbüntetést Mo-on? Ha igen, mik azok a bűnök, amik szerintetek halálbüntetést érdemelnek?

kerdes kerdes

(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm)
#7845   2007. 07. 03. kedd 21:27
MmePrune MmePrune VIP Admin
nah...gondolkoztam itten, de gyuri segített...asszem a hazugság az, ami miatt én is szakítanék... és a megalázás

a halálbüntetés pedig tényleg kemény kérdés...nyilván, ha szenvedője lennék az esetnek, akkor egyértelműen igen, de akkor nem lehet tisztán gondolkodni...viszont az tény, hogy a börtönökkel nem oldódik meg a büntetés, akik ott vannak emberi roncsként kerülnek vissza a társadalomba ráadásul megbélyegezve...talán dolgozniuk kéne, valami olyan munkát kéne végezniük, ami a társadalomnak hasznos...uram elve a bányába küldés, szerinte lent kialakítanák a maguk kis hierarchiáját, és kaját akkor kapnának, ha jönne fel szén (a szakértő fórumozó társunk javítson wink )
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

- Mi az a belső tulajdonság, amiről ha kiderül, hogy a partneretekben megvan, azonnal elhagyjátok őt?

És egy kemény kérdés:
- Ti visszaállítanátok a halálbüntetést Mo-on? Ha igen, mik azok a bűnök, amik szerintetek halálbüntetést érdemelnek?

kerdes kerdes

(Utólagos módosítás: nem törlöm ki ezt a második kérdést és a válaszokat, mert még nem volt benne politikai tartalom. Aki alulról visszafelé olvasva válaszol a kérdésekre, azt kérem, hogy erre csak teljesen politikamentes választ adjon! Köszönöm)
#7844   2007. 07. 03. kedd 21:12
gazosgyuri gazosgyuri
Tulajdonképpen a lájtos is nehéz....
-hazugság...önzés...irigység...ezeket utálom!

Halálbüntetés?
Wisszaállítanám....(!!!)
-gyilkosság...pedofilia...ember-rablás-fogwatartás...

És egy kemény kérdés:

kerdes kerdes

#7843   2007. 07. 03. kedd 20:53

És egy kemény kérdés:

kerdes kerdes

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 03. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 20:30
Sziasztok!
Küldjek 1 csapat régészt??? nyes

Charlotte...feltehetnél pár kérdést...elég nagy
a csönd... wink
#7842   2007. 07. 03. kedd 20:30
gazosgyuri gazosgyuri
Sziasztok!
Küldjek 1 csapat régészt??? nyes

Charlotte...feltehetnél pár kérdést...elég nagy
a csönd... wink
#7841   2007. 07. 03. kedd 17:07
zelli zelli
Üdv Mindenkinek! Válasz Surdipapának:
Adóbevallást megcsináltam, szex nem volt! hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 15:45
azóta se tudjuk, h sikerült e végrehajtani a terveid?!!! eplus2

Na mindenkinek további jó nosztalgiázást! wave wave
#7840   2007. 07. 03. kedd 16:51
Moncy Moncy
Még a végén itt a nagy nosztalgiázásba belepirul az ember...
Miket összeirkáltam anno Én is vigyor5 circling
#7839   2007. 07. 03. kedd 16:17
para11 para11
Kedves töled,hogy megemlítettél,hidd el naponta végigolvasom a nappaliban történteket...
Ha érdemben tudok majd hozzászólni,akkor írni is fogok!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 09:27
ma reggel csak 4 hsz volt! van idő nosztalgiázni!

Vazze Hipp!
csak hüppögök!
de nagy űrt hagytál magad mögött!

nos akkor nosztalgia:
a nappaliban egyik első hsz-em:
surdapapa #714 | 2006.09.28
az abszinthoz becherovkát igyunk kísérőnek!!!

aztán akik már nincsenek velünk /remélem sokan közülük csak időlegesen/: vad; eprecske; jesus; zsül; gonoszmalac; de volt nekünk pl. irigykutyánk is ...
aztán az igazi jóbarát Cuncus is nagyon ritka; de ritkák ezek a jó emberek is: para; rumi; horzi; nagyjóska ...

na Szilva ez lényegesen fontosabb felsorolás de sztem a szenilitásom miatt sok mindenkit kifelejtettem!!!

ja és megkerestem a legelsőt -azt hiszem ezzel a hszemmel jöttem be a nappaliba-:

surdapapa Téma: Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1. | 2006.09.21
már másik topicban írtam: "Szeretkezz ne háborúzz!!!"
#7838   2007. 07. 03. kedd 15:45
surdapapa surdapapa
azóta se tudjuk, h sikerült e végrehajtani a terveid?!!! eplus2

Na mindenkinek további jó nosztalgiázást! wave wave
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 03. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 10:54
Sziasztok, Mindenkinek jó reggelt kívánok!
A nappaliban még csecsemőnek számítok, de a következő mondat volt az első bejegyzésem a nappaliban:"Szia, Wildhorse! Adóbevallást és szexet tervezek a hosszú hétvégére!" (2007.04.28.)
Akiknek dolgozni kell menni, azoknak jó munkát kívánok!
Amúgy kicsi szívem szomorú!(sírós szmájli)
#7837   2007. 07. 03. kedd 15:26
surdapapa surdapapa
és egy általam nem ismert, de egyébként nagyra becsült ember nem túlságosan előrelátó hozzászólása a nappaliról:

Crazy-Baby #9 | 2004.10.21
Ja és még annyit!!!!!!
Na kire kiváncsiak jobban......
Szerintem rám jobban.......az én szobámban a hozzászólások száma.........annyi hogy a tiéd sosem lesz annyi!!!!!
Meg a többi topicom száma is felülmúlja a te gennyedet!!!!!
#7836   2007. 07. 03. kedd 15:26
surdapapa surdapapa
ez pedig az ős-ős nappalis első hsz:
/kitől mástól, mint pillécskétől/

édespille #15 | 2006.09.19
Emberek, ez fantasztikus!
5 perc alatt 10 percig röhögtem.

#7835   2007. 07. 03. kedd 15:22
surdapapa surdapapa
ez pedig az én drágaságom első két nappalis hsz-e:

charlotte #30 | 2006.09.20
Ejnye, kisasszony, ez egy nappali!!! Itt nem kefélünk. Legalábbis addig nem, amíg elő nem kapom a fényképezőgépemet, hogy készítsek rólatok egy jó kis malackodó sorozatot wink

Válasz MmePrune, üzenetére (2006.09.20)
MmePrune 2006.09.20

kefélünk egyet most?

Ugrás az eredeti hozzászólásra

charlotte #29 | 2006.09.20
Én is bejövök egy kis csevegésre.
Érdekes, hogy a topicnyitó nevének hatására eleve gyalázkodó a hangnem, pedig Gennyzsákszem is biztos olyan kis aranyos, jóravaló pasi lehet smile
Na, és mit csináljunk ebben a nappaliban, ha már összegyűltünk páran? Üvegezéshez mit szóltok? Pörgetek smile

#7834   2007. 07. 03. kedd 15:20
surdapapa surdapapa
hehe ez olyan Szilvás első hsz /mármint a nappaliban/:

MmePrune #20 | 2006.09.20
üdv! hova ülhetek le? oh, itt egy nagy lófasz, akkor ebbe tenném a seggem...(köszi gorgh0) pia van? jaaahhh, hogy a bár bezárt...innék azért egy vodka-narancsot...meséljek? annyi minden történt már velem, letünt fiatalság, áttáncolt, átkefélt éjszakák, átsírt, átzokogott szerelmek, szenvedélyek, gyötrődés, kínlódás, nemtörődömség... szégyen, bűn, szeretet, szerelem, vágy, kéj...ezt nem lehet mesélni, ezeket átéli az ember...baszott jó ez a nappali, megkönnyebbültem kicsit...már csak dugni kéne egyet! ebben a helyiségben lehet? hééééééééééé! gennyzsákszem!
#7833   2007. 07. 03. kedd 15:16
surdapapa surdapapa
Te kis szégyenlős!
Sherlockpapa kinyomozta szóról szóra, mit is mondtál az első gégés hsz-edben:

charlotte Téma: Gésa golyók - help! | 2005.04.28
Nekem is van gésagolyóm, és az a legérdekesebb, hogy nem önkielégítés v. szex közben okozza a legtöbb élvezetet számomra, hanem pl. ha táncolok miközben a hüvelyemben vannak smile A lényeg, hogy mozogj, mert így rezeg a benne lévő valami smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 15:00
Hát ez beszarás: 72 oldalnyi hsz-t írtam 2005. április 28-a óta nyes

Az első hsz-em a gésagolyómról szólt wink
#7832   2007. 07. 03. kedd 15:13
surdapapa surdapapa
Te vagy az ős NEKATO-s ezek szerint? nyes
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 15:02
De ugye igazam van? nyes nyes
#7831   2007. 07. 03. kedd 15:13
Moncy Moncy
tleg... nyes
Valami dereng...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 15:12
nem is hozzám intézted, hanem tükecshez!

ő hurrogott le bennünket, h mekkora baromság a szerelem, vagy vmi ilyen dolog volt ...
#7830   2007. 07. 03. kedd 15:12
surdapapa surdapapa
nem is hozzám intézted, hanem tükecshez!

ő hurrogott le bennünket, h mekkora baromság a szerelem, vagy vmi ilyen dolog volt ...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 03. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 03. kedd 15:07
De vajon mi lehetett az előzmény....

Tuti lehurrogtál valakit nyes wink wink

... 2044 2045 2046 2047 2048 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!