Ebben az időben konyakot...
...
én nm tunnék inni olyat...
A csenewész csajokat én sem szeressem...azzé
wan egy határ...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 27. szerda 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 18:57

én nm tunnék inni olyat...
A csenewész csajokat én sem szeressem...azzé
wan egy határ...

Hát a napom az ugyancsak 3 betűs volt!
Hippem, nem chatelek, csak társalgok a nappaliban, egy kis konyakot iszogatok, hallgatom a zongora hangját. Híznom kell, ruhában 102 cm!
Hippem, nem chatelek, csak társalgok a nappaliban, egy kis konyakot iszogatok, hallgatom a zongora hangját. Híznom kell, ruhában 102 cm!

Hali esmét bequq, valamiért néha nem működik ez a lap...ma 2X eljátszotta velem...
Hát a napom az ugyancsak 3 betűs volt!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 27. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 18:50

Jaaa...asz más...Laca bátyám...
Kinek milyen napja wót???
Nekem 3 betü...de az estém super lesz....
Zelli: egy női popóhoz nm kő centi...
Prune madam...azon az izzzé mailon...hmm...hát...brrrr...

Zelli megint azt akarod, hogy lebaxxanak bennünket, ráadásul ezen a jeles napon. a te segged nekem megfelel úgy ahogy van, de azért nem kerülöm meg a választ, egy ígéretes sejhaj az kb. 110-120, de ez az én ízlésem, nem szabad másra ráerőltetni, szóval ne fogyj le, nem ceressem a csenevész csajokat...és Gyurinak igaza van, nem kell centi hozzá!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 27. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 18:44

Ezt ha lehetne cm-ben konkretizálni! Légyszíves!
Addig megkeresem a mérőszalagomat, mert zongorám az nincs!

Jaaa...asz más...Laca bátyám...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 18:31

Törölt felhasználó (94621)

Helló Gyuri! kimondhatod, már túl vagyunk rajta, nem titok, és köszönöm!
Zellinek is a verset, megtudhatja a VPOP mert úgy vásároltam döc-döc..
Ezt ha lehetne cm-ben konkretizálni! Légyszíves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 18:36

hát erre nehéz válaszolni, de szerintem a 3 oktáv minimum. azon már van mit fogni, de mehet fél 4-ig is...

hát erre nehéz válaszolni, de szerintem a 3 oktáv minimum. azon már van mit fogni, de mehet fél 4-ig is...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 27. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 18:34

Gondoltam, hogy legális árú, csak a rím miatt kellett a VPOP!
Úgy őszintén, hány oktávos legyen az ideális popsi?

Gondoltam, hogy legális árú, csak a rím miatt kellett a VPOP!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 18:31

Zellinek is a verset, megtudhatja a VPOP mert úgy vásároltam döc-döc.. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 27. szerda 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 18:11
Zellinek is a verset, megtudhatja a VPOP mert úgy vásároltam döc-döc.. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 27. szerda 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Halihóóó!
Minden Lászlónak boldog néwnapot,főleg ha ma tartja akire gondolok....

most kóstoltuk meg a frissen vásározott likőrnekvaló finomságos törkölyt a szomszéddal.
aztán indulunk koncertezni.
ma is jót táncolok.
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 27. szerda 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 17:53
sajnos nem vagyok vissza csak belestem,nem tom meddig es meg nem tom mikor...de az ALKOholert barmit, vagy mindent

sajnos nem vagyok vissza csak belestem,nem tom meddig es meg nem tom mikor...de az ALKOholert barmit, vagy mindent

Szia, te kis ünnepelt!
Írtam Neked egy verset, bár nem olyan jó, mint tegnap a Tied volt!
Névnapja van a Drága Hippnek,
Ezért a Lyányok kedvesek lesznek!
Lesz itt cognac, V.S.O.P.,
Csak meg ne tudja a VPOP!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 17:48
Írtam Neked egy verset, bár nem olyan jó, mint tegnap a Tied volt!
Névnapja van a Drága Hippnek,
Ezért a Lyányok kedvesek lesznek!
Lesz itt cognac, V.S.O.P.,
Csak meg ne tudja a VPOP!

moncy kérem, bátorkodom megjegyezni a félreértések elkerülése végett, ez nem egy zongora, a másik, a csaj meg nyeszlett, mert még 2 oktávot sem takar be a segge... na!

Halihóóó!

két fongorafutam közt is lehet inni
És a zongorán elgalább megáll az ... üveg, nem úgy mint a gitáromon
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 27. szerda 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 17:37

És a zongorán elgalább megáll az ... üveg, nem úgy mint a gitáromon

de fogod-e birni a zongorazast meg a pultoskodast??? mert ha az alkohol rovasara megy a muveszkedesed, akkor inkabb hideg sor jagerrel
persze sajat velemeny...

persze sajat velemeny...
hát h. Neked se nem jó soha semmi...
Jól van na...
Most látom h. pianínó...
Ne kötekedj
Ha Én ültem volna rá... hidd el lett volna 9 oktávnyi eltakarás is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 27. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 17:48
Jól van na...
Most látom h. pianínó...
Ne kötekedj

Ha Én ültem volna rá... hidd el lett volna 9 oktávnyi eltakarás is

moncy kérem, bátorkodom megjegyezni a félreértések elkerülése végett, ez nem egy zongora, a másik, a csaj meg nyeszlett, mert még 2 oktávot sem takar be a segge... na!

helyeslem véleményed.
végre visszavagy!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 27. szerda 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 17:37

végre visszavagy!

de fogod-e birni a zongorazast meg a pultoskodast??? mert ha az alkohol rovasara megy a muveszkedesed, akkor inkabb hideg sor jagerrel
persze sajat velemeny...

persze sajat velemeny...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 27. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 17:09

Parancsolj... itt van...
De a hűtőfeltöltése továbbra is a Te feladatod...

persze sajat velemeny... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 27. szerda 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 17:23

persze sajat velemeny... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 27. szerda 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)

most keztem el azon gondolkozni, hogy a bár mellé kéne egy zongora is
Mellesleg most akartam feltölteni...

Mellesleg most akartam feltölteni...
gyűjtést rendezzenek a város azon kórházának, amely a szexiparban dolgozók részére egészségügyi és szociális ellátást biztosít.
Hát mit mondjak... dicső... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 27. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 16:40
Hát mit mondjak... dicső... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 27. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szexkalendárium: Az év (szex)ünnepei, vagyis csókolózzatok, masztizzatok, biciklizzetek pucéran az ünnepnapokon:
Július 6.- A csók világnapja. Ezen a napon a csókolózás elhivatottjai utcai felvonulásokon, rendezvényeken igyekeznek beírni magukat a számok történelmébe.
November 13.- A szexuális egészség világnapja. San Franciscóban azért jegyzik eme világnapot, hogy gyűjtést rendezzenek a város azon kórházának, amely a szexiparban dolgozók részére egészségügyi és szociális ellátást biztosít. Nagyrészüknek nincs betegbiztosítása. Az erotikus vállalkozások tulajdonosait arra kérik, hogy aznapi bevételük 10 %-át ajánlják fel erre a célra.
December 1.- Az AIDS világnapja. Habár szinte már mindent tudunk az AIDS-ről, sajnos a számadatok azt mutatják, egyre kevesebben veszik komolyan - a vírus annak ellenére hogy ismerjük - még mindig erősen terjed, az újonnan fertőzöttek fele pedig a huszonévesek közül kerül ki.
A többi ünnepről idén már lemaradtunk!
Pedig június 21.-én volt a meztelen kirándulás világnapja!
Július 6.- A csók világnapja. Ezen a napon a csókolózás elhivatottjai utcai felvonulásokon, rendezvényeken igyekeznek beírni magukat a számok történelmébe.
November 13.- A szexuális egészség világnapja. San Franciscóban azért jegyzik eme világnapot, hogy gyűjtést rendezzenek a város azon kórházának, amely a szexiparban dolgozók részére egészségügyi és szociális ellátást biztosít. Nagyrészüknek nincs betegbiztosítása. Az erotikus vállalkozások tulajdonosait arra kérik, hogy aznapi bevételük 10 %-át ajánlják fel erre a célra.
December 1.- Az AIDS világnapja. Habár szinte már mindent tudunk az AIDS-ről, sajnos a számadatok azt mutatják, egyre kevesebben veszik komolyan - a vírus annak ellenére hogy ismerjük - még mindig erősen terjed, az újonnan fertőzöttek fele pedig a huszonévesek közül kerül ki.
A többi ünnepről idén már lemaradtunk!
Pedig június 21.-én volt a meztelen kirándulás világnapja!

most keztem el azon gondolkozni, hogy a bár mellé kéne egy zongora is
Mellesleg most akartam feltölteni... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 27. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 17:09

Mellesleg most akartam feltölteni... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 27. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Parancsolj... itt van...