hehehe...mindenki üdvözli a lászlókat, de tudja valaki egyáltalán, hogy ki itt a lászló?
mert ugye bigjoe az joe, tom az tom, gazosgyuri az gyuri...surda bizti nem lászló...de akkor kiiiii????
mert ugye bigjoe az joe, tom az tom, gazosgyuri az gyuri...surda bizti nem lászló...de akkor kiiiii????
Üdvözlet a Lászlóknak!

Nálunk csak a jégkrémes autó, meg a hupikék sütis autó jár! Hasonlóan Moncyhoz, engem is idegesítenek!
Amit el tudnék képzelni az egy szatócs-busz lenne!
Mert jobban szeretem a régi, kicsi, barátságos üzleteket, mint a hiper-szuper multikat!
A szentendrei skanzenban voltam egy nagyon jó szatócsüzletben, olyat szívesen nyitnék.
Boldog névnapot minden Lászlónak!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 07:49
Amit el tudnék képzelni az egy szatócs-busz lenne!
Mert jobban szeretem a régi, kicsi, barátságos üzleteket, mint a hiper-szuper multikat!
A szentendrei skanzenban voltam egy nagyon jó szatócsüzletben, olyat szívesen nyitnék.

Boldog névnapot minden Lászlónak!

beírtam a keresőbe a közért-et és ez volt az első kép

ti vásároltatok már közért buszban? én egyszer igen, kaposváron, és szerintem tuti találmány, csak gondolom nem nagyon éri meg...és persze már nincs is nagyon szükség rá

ti vásároltatok már közért buszban? én egyszer igen, kaposváron, és szerintem tuti találmány, csak gondolom nem nagyon éri meg...és persze már nincs is nagyon szükség rá

Szép reggelt/napot!
Kávét, vagy teát???
Kávét, vagy teát???

Persze...
A hét minden napjára jut egy ébresztés...
2 pékség autója...
A "szólj anyádnak jöjjön ki" hetente 2x jön...
A szódás...
A gázos...
A tejes... a boci boci tarka zenéjével...
A kedvencem a sütis... Hipp Hop Boy zenéje átköltve... Hupikék Törpikék stílusra... "húúúúsz kemencém van nekem velencén...."
Kuty kiénekli a 7 oktávot naponta
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 08:24
A hét minden napjára jut egy ébresztés...
2 pékség autója...
A "szólj anyádnak jöjjön ki" hetente 2x jön...
A szódás...
A gázos...
A tejes... a boci boci tarka zenéjével...
A kedvencem a sütis... Hipp Hop Boy zenéje átköltve... Hupikék Törpikék stílusra... "húúúúsz kemencém van nekem velencén...."
Kuty kiénekli a 7 oktávot naponta

nálatok még van ilyen?
ahol én vásároltam, az egy szimpla busz volt, és nem csilingelt, és kb. 20 éve történt

ahol én vásároltam, az egy szimpla busz volt, és nem csilingelt, és kb. 20 éve történt

nálatok még van ilyen?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 27. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 08:22

A reggelente mindenféle csilingeléssel ébresztő pékárut, fagyasztott árut és tejet árusító autó mobil közért-félének számít?
Nagy találmány... "áldom" a nevét a kitalálójának

Nem tudom... de így nincs sértődés ha véletlenül mégis
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)

A reggelente mindenféle csilingeléssel ébresztő pékárut, fagyasztott árut és tejet árusító autó mobil közért-félének számít?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)

ööö..izééé...nekünk vannak lászlóink?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 27. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóóó reggelt!
Névnaposoknak:
Névnaposoknak:

Jó reggelt!
Még nem vásároltam közértbuszban. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nem vásároltam közértbuszban. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 27. szerda 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 07:45

jóregg
1968 Június 27. (39 éve történt)
Először adtak el "Közért"-ben Coca-Colát Magyarországon.
hogy viszonyulok magamhoz? néha nagyon utálom magamat, néha meg nagyon szeretem...általában örülök, hogy ilyen vagyok, de a saját magam iránti érzelmeket meghatározza az, hogy éppen milyen sikereim vagy kudarcaim vannak
az első képet tudom elképzelni öncsóknak, mert annak kicsit tükör hatása van

hogy viszonyulok magamhoz? néha nagyon utálom magamat, néha meg nagyon szeretem...általában örülök, hogy ilyen vagyok, de a saját magam iránti érzelmeket meghatározza az, hogy éppen milyen sikereim vagy kudarcaim vannak
jóregg

Szép jó reggeltet...
Ma is sok a dolgom...illusztrálom...

Towábbi szép napot...sziasztok...
Ma is sok a dolgom...illusztrálom...

Towábbi szép napot...sziasztok...
Jó korai reggelt mindenkinek!
Akkor a Te sorrended meg is felel, Charlotte!
Házat, kocsit, sok pénzt kérek, a csillagtól!
Viszonyom Magammal: Ma rosszban vagyunk!
Öncsók: Inkább egy jó pasival, mert amúgy imádok csókolózni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:55
Akkor a Te sorrended meg is felel, Charlotte!
Házat, kocsit, sok pénzt kérek, a csillagtól!

Viszonyom Magammal: Ma rosszban vagyunk!
Öncsók: Inkább egy jó pasival, mert amúgy imádok csókolózni.

Törölt felhasználó (21812)
Admin

De kis csacsi vagy! A csillagtól házat, kocsit és sok pénzt kell kérni!!!
Bátorság kell? Olvasd el a Laci és az oroszlánt!
Szorgalom kell? Olvasd el a Telhetetlen méhecskét!

Bátorság kell? Olvasd el a Laci és az oroszlánt!
Szorgalom kell? Olvasd el a Telhetetlen méhecskét!

Ezzel kapcsolatban két kérdés:
- ti hogy viszonyultok saját magatokhoz?
- van a képek között olyan, amilyennek a saját öncsókotokat el tudjátok képzelni?
(már hallom a fiúk tiltakozását: fúúúúúj, az olyan buziiiiiis
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 23:59
- ti hogy viszonyultok saját magatokhoz?
- van a képek között olyan, amilyennek a saját öncsókotokat el tudjátok képzelni?
(már hallom a fiúk tiltakozását: fúúúúúj, az olyan buziiiiiis

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Megint találtam valami zseniálisat:
"Tény, hogy az ember nem viszonyulhat érzelemmentesen önmagához. Van, aki gyűlöli, van aki imádja önmagát, van, akiről sugárzik a testi-lelki harmónia, míg más képtelen rátalálni önmagára, van, aki szereti, kívánja és kényezteti testét, megint mások megtagadnak tőle mindent, kizsákmányolják és büntetik.
Pupsam az önviszonyulás egy bizonyos formáját kívánja visszaadni Self Kiss, vagyis öncsók címen ismertté vált képei révén. A fotókon - egy speciális technika által - egyazon ember két arca látható."

"Tény, hogy az ember nem viszonyulhat érzelemmentesen önmagához. Van, aki gyűlöli, van aki imádja önmagát, van, akiről sugárzik a testi-lelki harmónia, míg más képtelen rátalálni önmagára, van, aki szereti, kívánja és kényezteti testét, megint mások megtagadnak tőle mindent, kizsákmányolják és büntetik.
Pupsam az önviszonyulás egy bizonyos formáját kívánja visszaadni Self Kiss, vagyis öncsók címen ismertté vált képei révén. A fotókon - egy speciális technika által - egyazon ember két arca látható."

Megint találtam valami zseniálisat:

Jó éjszakát nappalisok!

szeretném,ha minden olyan lenne és maradna ,mint tavaly decemberben volt Karácsony elött...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:33
Törölt felhasználó (24620)

Tegnap kifeküdtünk haverommal a stégre, vízipipázni, közben vizslattuk az eget, és volt szerencsém hullócsillagot látni. (sajna szegény pajtásom lemaradt róla)
Ti mit kívánnátok most egy hullócsillagtól?
Ti mit kívánnátok most egy hullócsillagtól?

vezessen további utadon a hullócsillag felé elmormogott kívánalmad.
akkor teljesül.
mert gondolsz rá, s próbálsz néki megfelelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:47

Törölt felhasználó (24620)

Mondd hogy nem igaz!
MONDD HOGY NEM! Utállak titeket! Utállak, utállak! Brühühühüüüü...
Egyébként az volt a kérdésem, hogy mit kivánNÁl (tehát feltételes módban) egy hullócsillagtól.
Én nem vagyok annyira babonás. Mondjuk ha feketemacska idul elém, akkor nekifutok, hátha el tudom rúgni jó messzire, mielőtt még átmenne előttem...
Ha meg kívánnék csillagtól, akkor sem teljesülne.
Mindenesetre én bátorságot és szorgalmat kértem. Eddig sem volt, eztán sem lesz, de nem a csillagon múlik.
MONDD HOGY NEM! Utállak titeket! Utállak, utállak! Brühühühüüüü...
Egyébként az volt a kérdésem, hogy mit kivánNÁl (tehát feltételes módban) egy hullócsillagtól.
Én nem vagyok annyira babonás. Mondjuk ha feketemacska idul elém, akkor nekifutok, hátha el tudom rúgni jó messzire, mielőtt még átmenne előttem...

Ha meg kívánnék csillagtól, akkor sem teljesülne.
Mindenesetre én bátorságot és szorgalmat kértem. Eddig sem volt, eztán sem lesz, de nem a csillagon múlik.