Istenem, ha ebben a társadalomban az élet ennyire egyszerű lenne, mindenesetre teljesen egyetértek Dr. T. Emesével!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:05

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kellemes délutánt és árnyékban elfogyasztott üdítőt mindenkinek!
Megint találtam valamit, ami elgondolkodtató. Idemásolom:
"A minap egy éjszakai beszélgetős műsorba botlottam a tévében. Dr. Tóth Emese szexológus beszélt az általa vezetett Orgazmus Klinikáról és új könyvéről.
Szabad volt betelefonálni, és kérdezni a testi örömök "nagyasszonyától".
Egy férfi azzal hívta fel, hogy tanácsot kérjen: szerelmes a párjába, de nem kívánja, viszont van egy másik nő, akit meg őrülten kíván, de abba meg nem szerelmes. Bűntudata van, és most mit csináljon. Gondolom, mi, tévé előtt ülő lányok, asszonyok egyhangúan szisszentünk föl, hogy a ssszemééét, megcsalja a szerelmét, és még van képe telefonálgatni meg panaszkodni.
Dr. Tóth azonban csak mosolygott, és így felelt:
- Azért van bűntudata, mert a társadalom, amiben élünk, arra tanított minket, hogy a szeretett lényt megcsalni bűn, a megcsalt nő szenvedésre van ítélve, és szenved is. Pedig nem kellene. Ugyanis ha ön örömet tud szerezni a szerelmének azzal, hogy szerelemmel szereti, ugyanakkor örömet tud szerezni egy másik nőnek is az ágyban, mi több, önmagának is mindkét kapcsolatban, akkor nincs ok szégyenkezni, bűntudatot érezni, mert mindenki boldog és elégedett. (Nyilván nem szószerint mondta, de a lényeg ez volt.)"
Nos, kinek van erről olyan véleménye, amit szeretne megosztani velünk?
"A minap egy éjszakai beszélgetős műsorba botlottam a tévében. Dr. Tóth Emese szexológus beszélt az általa vezetett Orgazmus Klinikáról és új könyvéről.
Egy férfi azzal hívta fel, hogy tanácsot kérjen: szerelmes a párjába, de nem kívánja, viszont van egy másik nő, akit meg őrülten kíván, de abba meg nem szerelmes. Bűntudata van, és most mit csináljon. Gondolom, mi, tévé előtt ülő lányok, asszonyok egyhangúan szisszentünk föl, hogy a ssszemééét, megcsalja a szerelmét, és még van képe telefonálgatni meg panaszkodni.
- Azért van bűntudata, mert a társadalom, amiben élünk, arra tanított minket, hogy a szeretett lényt megcsalni bűn, a megcsalt nő szenvedésre van ítélve, és szenved is. Pedig nem kellene. Ugyanis ha ön örömet tud szerezni a szerelmének azzal, hogy szerelemmel szereti, ugyanakkor örömet tud szerezni egy másik nőnek is az ágyban, mi több, önmagának is mindkét kapcsolatban, akkor nincs ok szégyenkezni, bűntudatot érezni, mert mindenki boldog és elégedett. (Nyilván nem szószerint mondta, de a lényeg ez volt.)"

*szerelmetes szmájli*
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Most olvasom, hogy ozirisz megrendezte a filmet.
Ti mennyire lennétek szégyellősek egy ilyen forgatáson, ha nektek kéne rendezni?
Ti mennyire lennétek szégyellősek egy ilyen forgatáson, ha nektek kéne rendezni?

Én nagyon szeretem a dinnyét!

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Kellemes délutánt és árnyékban elfogyasztott üdítőt mindenkinek!

Bakker, Tom ! Biztos, hogy egy időzónában vagyunk ?!!
Nézd vissza a hsz.-imet. A reggel valamikor 4 óra után kezdődik !
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézd vissza a hsz.-imet. A reggel valamikor 4 óra után kezdődik !

magamévá tettem
kösz
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóóóó reeeegggggeeeeelt
Szép új hetet!!
Szép új hetet!!

nem tudom melyik admin volt...
De kap Tőlem valami finomat
De kap Tőlem valami finomat

Szia,kedves Hypp(görögösen "Hüpp", aszem
), én sem szerettem a sárgadinnyét, de most az egyik kedvencem
...Fagyinál nem kérdezték meg, hogy betöltötted-e a fagyituningolási korhatárt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:39

Törölt felhasználó (94621)

El van a gyerek ha játszik...
Látom ma dinnyeszezon volt, nem uborkaszezon. sárgadinnyét nem szeretem, görögdinnyét igen, konyakot is, sherry brandyt, fiatalabb koromban ha fagyit ettem, /poharasat/ mindig kértem mellé, beleöntve fenséges. néha most is de a dinnyés dolgok is hűsítők, egy darabig..
Látom ma dinnyeszezon volt, nem uborkaszezon. sárgadinnyét nem szeretem, görögdinnyét igen, konyakot is, sherry brandyt, fiatalabb koromban ha fagyit ettem, /poharasat/ mindig kértem mellé, beleöntve fenséges. néha most is de a dinnyés dolgok is hűsítők, egy darabig..
El van a gyerek ha játszik...
Talán jó napot vagy valami...
Nem egyből reklámot nyomsz...
Majd megnézi az Admin aztán by by
Nem egyből reklámot nyomsz...
Majd megnézi az Admin aztán by by

hát nem a dinnyédet óstolgatnám! az aztán biztos!
de mennem kell!
Csók! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
de mennem kell!

Csók! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Dinnye dinnye...
Nem mindegy?
Akkor gondolom ebből sem harapnál...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:26
Nem mindegy?

Akkor gondolom ebből sem harapnál...

nos a zelli féle se rossz, de eredeti recept szerint sárgadinnyébe kell rumot fecskendezni!
másik: pezsgőbe áztass sárgadinnyét.
Moncy!
pontosan írjátok!
ez görögdinnyébe való!
nem mindegy ám!
a görögdinnye vodkával, a sárgadinnye + rummal /vagy konyakkal/ igazán jó...

másik: pezsgőbe áztass sárgadinnyét.
Moncy!
pontosan írjátok!
ez görögdinnyébe való!
nem mindegy ám!
a görögdinnye vodkával, a sárgadinnye + rummal /vagy konyakkal/ igazán jó...
Gyuri!
ezt írtad Te:
gazosgyuri #7251 | 2007.06.23
Focizik...hehe...de megnézném...
Magyar foci?Tudok rá 1 jóó szót....
én a magyar focira jó szót nem tudok!!!
Zelli!
ízlelgethetnéd ám a végét!
Moncy!
úccse férsz teljesen be az ágy alá! a popsid kilóg az ágy alól, aztán fel a szoknyát le a bugyit ...
/imádni való 1 jószág a kutyád!/
Kátya!
ezt a bólé receptet el fogom menteni és meg fogom csinálni!
Kellemetes szórakozást mindenkinek!
Lotyókám!

Ma is hanyagoltál! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 12:53
ezt írtad Te:
gazosgyuri #7251 | 2007.06.23
Focizik...hehe...de megnézném...
Magyar foci?Tudok rá 1 jóó szót....
én a magyar focira jó szót nem tudok!!!

Zelli!
ízlelgethetnéd ám a végét!
Moncy!
úccse férsz teljesen be az ágy alá! a popsid kilóg az ágy alól, aztán fel a szoknyát le a bugyit ...
/imádni való 1 jószág a kutyád!/
Kátya!
ezt a bólé receptet el fogom menteni és meg fogom csinálni!
Kellemetes szórakozást mindenkinek!
Lotyókám!

Ma is hanyagoltál! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali mindenki!
Ebédelek majd nyomom towább...
Surdi!Én azt írtam 1 szó...de megosztom mindenkiwel...(Fos!)wagy ragozzam..???
Szét ástam az agyam...inkább szednék meggyet...
Ebédelek majd nyomom towább...

Surdi!Én azt írtam 1 szó...de megosztom mindenkiwel...(Fos!)wagy ragozzam..???

Szét ástam az agyam...inkább szednék meggyet...

willyyyyyyyyyyyyyy...csináltam egy megosztásit, és raktam be neked valami
eme jeles napon
te is beraksz valamit cserébe?

Mindenkinek towábbi szép napot...
Jól laktam...
Jól laktam...

Kicsi a bors de erős...
Tudod mennyire tud morogni?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:05
Tudod mennyire tud morogni?

Szegény Dijjjóóóó most haragudott meg igazán Rád!
magyar focistához hasonlítani!
én kérem ki ezt a kutyád nevében!
ezzel a kutymuttyal nem férsz el az ágyad alatt???
nagyon elhízhattál
, ha nem férsz el!
Gyuri!
magyar focira jó szót? én csak rossz szót tudok rá mondani ...
oszd meg velünk az a jó szót ...
magyar focistához hasonlítani!
én kérem ki ezt a kutyád nevében!
ezzel a kutymuttyal nem férsz el az ágyad alatt???
nagyon elhízhattál

Gyuri!
magyar focira jó szót? én csak rossz szót tudok rá mondani ...
oszd meg velünk az a jó szót ...
Sárgabarackfáról meggyet szedni???
Na aztat hogy kell???
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Na aztat hogy kell???

Szia, Katicika!
Ez most nagyon jó ötlet, már csak dinnyét kell beszereztem hozzá! Bár csak édes pezsgő van itthon, még szilveszterről!
De valamilyen közeli névnapra összedobom! Kösz a recipét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 12:19
Ez most nagyon jó ötlet, már csak dinnyét kell beszereztem hozzá! Bár csak édes pezsgő van itthon, még szilveszterről!
De valamilyen közeli névnapra összedobom! Kösz a recipét!

Törölt felhasználó (7767)

Ajánlhatok esetleg egy üdítő-receptet?
Most találtam:
Hűsítő dinnyebólé
Hozzávalók 8 személyre:
2 kisebb sárgadinnye
8 evőkanál cukor
2 citrom leve
1/2 liter jéghideg ásványvíz
1 üveg száraz pezsgő
jégkocka
Elkészítése:
Szedd ki a dinnye húsát, turmixold össze a cukorral és a citromlével, majd öntsd bele az ásványvizet és a pezsgőt. Máris tálalhatod egy formás kis bólés gömbben, sok-sok jégkockával!
Nos, van ki megcsinálja?

Hűsítő dinnyebólé
Hozzávalók 8 személyre:
2 kisebb sárgadinnye
8 evőkanál cukor
2 citrom leve
1/2 liter jéghideg ásványvíz
1 üveg száraz pezsgő
jégkocka
Elkészítése:
Szedd ki a dinnye húsát, turmixold össze a cukorral és a citromlével, majd öntsd bele az ásványvizet és a pezsgőt. Máris tálalhatod egy formás kis bólés gömbben, sok-sok jégkockával!
Nos, van ki megcsinálja?