Hali mindenki!
Ebédelek majd nyomom towább...
Surdi!Én azt írtam 1 szó...de megosztom mindenkiwel...(Fos!)wagy ragozzam..???
Szét ástam az agyam...inkább szednék meggyet...
Ebédelek majd nyomom towább...

Surdi!Én azt írtam 1 szó...de megosztom mindenkiwel...(Fos!)wagy ragozzam..???

Szét ástam az agyam...inkább szednék meggyet...

Ajánlhatok esetleg egy üdítő-receptet?
Most találtam:
Hűsítő dinnyebólé
Hozzávalók 8 személyre:
2 kisebb sárgadinnye
8 evőkanál cukor
2 citrom leve
1/2 liter jéghideg ásványvíz
1 üveg száraz pezsgő
jégkocka
Elkészítése:
Szedd ki a dinnye húsát, turmixold össze a cukorral és a citromlével, majd öntsd bele az ásványvizet és a pezsgőt. Máris tálalhatod egy formás kis bólés gömbben, sok-sok jégkockával!
Nos, van ki megcsinálja?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:49

Hűsítő dinnyebólé
Hozzávalók 8 személyre:
2 kisebb sárgadinnye
8 evőkanál cukor
2 citrom leve
1/2 liter jéghideg ásványvíz
1 üveg száraz pezsgő
jégkocka
Elkészítése:
Szedd ki a dinnye húsát, turmixold össze a cukorral és a citromlével, majd öntsd bele az ásványvizet és a pezsgőt. Máris tálalhatod egy formás kis bólés gömbben, sok-sok jégkockával!
Nos, van ki megcsinálja?

nem értem én azt az aratópálinka dolgot ...
engem megütne a nagy melegebn!
nap közben csak sörözni szeretek!
én csak azt írtam, h mi illik egybe ... persze mindenkinek más az ízlése, de alapból jobban illik /és a többségnek így ízlik/, ahogyan én írtam. attól még -mint mindig- sántítanak az általánosítások, így jelen esetben is.
hmmmm változatosság!
jer egy kis orális kényeztetésre, míg Charlotte és hipp másfelé kódorog!
de megint azt fogod hinni, h beijedtem, de lassan "mennem kell" melózni!
én csak azt írtam, h mi illik egybe ... persze mindenkinek más az ízlése, de alapból jobban illik /és a többségnek így ízlik/, ahogyan én írtam. attól még -mint mindig- sántítanak az általánosítások, így jelen esetben is.
hmmmm változatosság!
Na gyere, Surdikám!
Megízlelgetem az ízlelőbimbóimmal a végét! Meg más bimbókkal is!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:49
Megízlelgetem az ízlelőbimbóimmal a végét! Meg más bimbókkal is!

hmmmm változatosság!
hmmmm változatosság!
hmmmm változatosság!
de megint azt fogod hinni, h beijedtem, de lassan "mennem kell" melózni! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:41
hmmmm változatosság!
de megint azt fogod hinni, h beijedtem, de lassan "mennem kell" melózni! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt Mindenkinek!
Surdikám a változatosságról nem halottál? Meg hogy minden konyha más?
Ez a "dinnyézés" nem mindennapi, nagyon alkalmi, mondjuk 2 évente 1x, társaságban.(Az eredeti receptet Én is görögdinnyével csinálom. És szeretem a kreativitást is a konyhában, és a koktélokban is. Napközben amúgy nem szeretek alkoholt inni, főleg nagy melegben!(ásványvíz minden mennyiségben jöhet)
Ez a "dinnyézés" nem mindennapi, nagyon alkalmi, mondjuk 2 évente 1x, társaságban.(Az eredeti receptet Én is görögdinnyével csinálom. És szeretem a kreativitást is a konyhában, és a koktélokban is. Napközben amúgy nem szeretek alkoholt inni, főleg nagy melegben!(ásványvíz minden mennyiségben jöhet)

Charlotte-nak külön üdvözlet!
Várjuk gondolkodtató feledataidat!
Várjuk gondolkodtató feledataidat!

Jó reggelt Mindenkinek!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:26

nos a zelli féle se rossz, de eredeti recept szerint sárgadinnyébe kell rumot fecskendezni!
másik: pezsgőbe áztass sárgadinnyét.
Moncy!
pontosan írjátok!
ez görögdinnyébe való!
nem mindegy ám!
a görögdinnye vodkával, a sárgadinnye + rummal /vagy konyakkal/ igazán jó...

Moncy!
pontosan írjátok!
ez görögdinnyébe való!
nem mindegy ám!
a görögdinnye vodkával, a sárgadinnye + rummal /vagy konyakkal/ igazán jó...
nos a zelli féle se rossz, de eredeti recept szerint sárgadinnyébe kell rumot fecskendezni!
Moncy!
pontosan írjátok!
ez görögdinnyébe való!
nem mindegy ám!
a görögdinnye vodkával, a sárgadinnye + rummal /vagy konyakkal/ igazán jó... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 11:42

Moncy!
pontosan írjátok!
ez görögdinnyébe való!
nem mindegy ám!
a görögdinnye vodkával, a sárgadinnye + rummal /vagy konyakkal/ igazán jó... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)

ááááh...dehogyis
igazából nagyon-nagyon ritkán iszom alkoholt, de ezt a dinnyéset majd kipróbálom...bár hatásosabb lenne, ha nem a dinnyébe, hanem a vénámba fecskendezném az alkoholt

nem tudom, hogy innen származik a "hajnal tüze" nevű lakodalmas szokás?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 10:40

jóregg
nem tudom, hogy szándékos volt-e a dupla kép, de az egyiket töröltem
én már fél7kor fent voltam, de a többiek úgy látszik alszanak...különben tegnap este kerti partin voltam, és bebóléztam a csajokkal...miután az előre elkészített elfogyott, mi magunk sékeltünk vörösborból, sangriából, pezsgőből meg vodkából...a végén már azt mondták, hogy hármonkat szét fognak ültetni, mert iszonyatos vihogást rendeztünk...nem vagyok másnapos, de van némi nyomás a fejemben
volt valaki a múzeumok éjszakáján?
500 Június 24. (1507 éve történt)
Szent Iván napja, a nyári napforduló ünnepe.
Ekkor folytatódnak a tűzgyújtások, a tűz körüli mulatozások. Régi hagyomány a tűzugrás, s aki hétszer átugorja, azt egy évig semmilyen betegség nem fogja. A szertartásos tűzugrás hagyományának szerelemvarázsló célja is van.
A nyárközépi füstölés eredetének magyarázatához tartozik a középkori pogány szlávok nyári napforduló ünnepe is, amikor nagy tüzeket gyújtottak a fás, bokros vízpartokon, és először csak énekeltek, ettek-ittak a tűz körül, majd az éjfél közeledtével feláldoztak egy fehér tyúkot és egy fekete kakast a szertartásban. Az áldozat után hosszan tartó körtáncba kezdtek, majd amikor a tüzek kialudtak, ledobálták ruháikat és beugráltak a vízbe. Itt azután mindenki azzal töltötte a kedvét, akivel a sötétben összekerült.

én már fél7kor fent voltam, de a többiek úgy látszik alszanak...különben tegnap este kerti partin voltam, és bebóléztam a csajokkal...miután az előre elkészített elfogyott, mi magunk sékeltünk vörösborból, sangriából, pezsgőből meg vodkából...a végén már azt mondták, hogy hármonkat szét fognak ültetni, mert iszonyatos vihogást rendeztünk...nem vagyok másnapos, de van némi nyomás a fejemben

volt valaki a múzeumok éjszakáján?
500 Június 24. (1507 éve történt)
Szent Iván napja, a nyári napforduló ünnepe.
Ekkor folytatódnak a tűzgyújtások, a tűz körüli mulatozások. Régi hagyomány a tűzugrás, s aki hétszer átugorja, azt egy évig semmilyen betegség nem fogja. A szertartásos tűzugrás hagyományának szerelemvarázsló célja is van.
A nyárközépi füstölés eredetének magyarázatához tartozik a középkori pogány szlávok nyári napforduló ünnepe is, amikor nagy tüzeket gyújtottak a fás, bokros vízpartokon, és először csak énekeltek, ettek-ittak a tűz körül, majd az éjfél közeledtével feláldoztak egy fehér tyúkot és egy fekete kakast a szertartásban. Az áldozat után hosszan tartó körtáncba kezdtek, majd amikor a tüzek kialudtak, ledobálták ruháikat és beugráltak a vízbe. Itt azután mindenki azzal töltötte a kedvét, akivel a sötétben összekerült.
Te jó ég!
végre rólad is hallani!
mi van veled?
miért nem jösz gyakrabban? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 23. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
végre rólad is hallani!
mi van veled?
miért nem jösz gyakrabban? (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 23. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegény Dijjjóóóó most haragudott meg igazán Rád!
magyar focistához hasonlítani!
én kérem ki ezt a kutyád nevében!
ezzel a kutymuttyal nem férsz el az ágyad alatt???
nagyon elhízhattál
, ha nem férsz el!
Gyuri!
magyar focira jó szót? én csak rossz szót tudok rá mondani ...
oszd meg velünk az a jó szót ... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 23. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 19:08
magyar focistához hasonlítani!
én kérem ki ezt a kutyád nevében!
ezzel a kutymuttyal nem férsz el az ágyad alatt???
nagyon elhízhattál

Gyuri!
magyar focira jó szót? én csak rossz szót tudok rá mondani ...
oszd meg velünk az a jó szót ... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 23. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát mit csináljak...
Ez egy normál labda...
A kicsivel meg nem tud focizni...
Jobban focizik mint bármellik magyar focista
Ez egy normál labda...
A kicsivel meg nem tud focizni...
Jobban focizik mint bármellik magyar focista

Na, Te aztán jól kiválasztottad a fát: azonkívül, hogy egy szem sincs rajta, még az sem biztos, hogy meggyfa. Véletlenül nem az orgonafára csipeszkedtél fel?
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

az én "nagyobbik" gyermekem is énekli már zazzzi az ágyban!
bár hírértéke annak lenne, ha a "kissebbik" énekelné!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 13:09
bár hírértéke annak lenne, ha a "kissebbik" énekelné!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

szüzen...ma még vezetek
a vezetésről jut eszembe, hogy a nagyobbik gyerekem ki van akadva teljesen, hogy mindig a hajós szól a kocsiban...erre ma hallom, hogy a szobája pakolászása közben a zazie a metrón-t énekli
a vezetésről jut eszembe, hogy a nagyobbik gyerekem ki van akadva teljesen, hogy mindig a hajós szól a kocsiban...erre ma hallom, hogy a szobája pakolászása közben a zazie a metrón-t énekli

na látod erre ezt mondom: h az én hibám, h nem ceretem az olivabigyót!
sekélyes az étkezési kultúrám ...
láccik ritkán jársz felénk, mert nem igazán ismersz ... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
sekélyes az étkezési kultúrám ...
láccik ritkán jársz felénk, mert nem igazán ismersz ... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
valami miniszoknyásra gondolsz bugyi nélkül?!!!
akkor majd én alulról segítek Nektek! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor majd én alulról segítek Nektek! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
nem jól írtad!
hipp nem nyalta be magát a forgatásra! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:22
hipp nem nyalta be magát a forgatásra! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

sékelj egy vördzsin mojitot, bébi
ma van a forgatás...szerintetek mit csinál doki és striker? lehet, hogy ők a felnyaló fiúk? mert ahogy elnézem hipp mégse került be a stábba
persze lehet, hogy kovi beígért neki egy önálló munkát?

ma van a forgatás...szerintetek mit csinál doki és striker? lehet, hogy ők a felnyaló fiúk? mert ahogy elnézem hipp mégse került be a stábba

jóóó napot!!Segitsen má valaki meggyet szedni

összefutott a számban a nyál ...
fínomságos ételösszeállítás ez is!
annyira nem lehet leírni, h miket szeret még az ember.
a tegnapi ebéd is az egyik kedvencem: harcsapaprikás túróscsuszával! de nem akárhogy!
a legfinomabb -a paprika TV-n bemutatott- őshazám receptje szerinti ...
hipp!
kellemes hétfőt?
most nálam annyira hétfő van! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:29
fínomságos ételösszeállítás ez is!
annyira nem lehet leírni, h miket szeret még az ember.
a tegnapi ebéd is az egyik kedvencem: harcsapaprikás túróscsuszával! de nem akárhogy!
a legfinomabb -a paprika TV-n bemutatott- őshazám receptje szerinti ...
hipp!
kellemes hétfőt?
most nálam annyira hétfő van! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet, mert nekem is az egyik szakmám szakács!
(vazzzeg, már megint villámlik nyugat felől a budai hegyeknén...de ma a virágokat be,menekítettem a folyosóra...lol...)
Szóval, én is szoktam gulyás partikat rendezni (és a honvédségnél 300 főre is főztem), de a kedvenc kajám (a kibaszottul hízlaló csülök és agyon kibeszélt kocsonya helyett)
a frissen sütött rántott csirkemell, sok pertezselyemmel készített hagymás újburgonya, hozzá ubisaláta...leves: marhahúsleves grizgomboccal, és ezem felül/kívül rengeteg nyers zöldségből sali és mindenféle évszaknak megfelelő magyar gyümölcs és nagyon szeretem a halakat és a tengeri herkentyűket is!...
Lassan mindent tudtok rólam, majdnem még a kakim színét is...
(vazzzeg, már megint villámlik nyugat felől a budai hegyeknén...de ma a virágokat be,menekítettem a folyosóra...lol...)
Szóval, én is szoktam gulyás partikat rendezni (és a honvédségnél 300 főre is főztem), de a kedvenc kajám (a kibaszottul hízlaló csülök és agyon kibeszélt kocsonya helyett)
a frissen sütött rántott csirkemell, sok pertezselyemmel készített hagymás újburgonya, hozzá ubisaláta...leves: marhahúsleves grizgomboccal, és ezem felül/kívül rengeteg nyers zöldségből sali és mindenféle évszaknak megfelelő magyar gyümölcs és nagyon szeretem a halakat és a tengeri herkentyűket is!...

Lassan mindent tudtok rólam, majdnem még a kakim színét is...

Szia surdapapa! kellemes hétfőt neked. idehallatszik mennyire dolgozol, azért ne vidd túlzásba a munkát..

Szeve Jóska!
Te nem üres még mindig a hűtő?
semmi piját nem találtam! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Te nem üres még mindig a hűtő?
semmi piját nem találtam! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali all, csak bequq, a melóból...