Jajjjj! Hát nem ezt akartam, kedves! Hanem ezt: amikor bánatodban elszunyáltál, hiába várva a Kovi biztató telcsiüzenetét...

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 13:03

Törölt felhasználó (94621)

ejnye Katicik, nem szép tőled, hogy megszellőzteted kapcsolatunkat, pedig mennyire bíztam benned, erre még a közös képünket is felteszed. naháááát...

szüzen...ma még vezetek
a vezetésről jut eszembe, hogy a nagyobbik gyerekem ki van akadva teljesen, hogy mindig a hajós szól a kocsiban...erre ma hallom, hogy a szobája pakolászása közben a zazie a metrón-t énekli
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:26
a vezetésről jut eszembe, hogy a nagyobbik gyerekem ki van akadva teljesen, hogy mindig a hajós szól a kocsiban...erre ma hallom, hogy a szobája pakolászása közben a zazie a metrón-t énekli

(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Prune: Biztos, hogy szüzen kéred? had ne mondjam hogy jár, aki ilyen korán szüzekkelkezd
Katicika: jég?

Affene, mit borotváltam,le???
Reggel a bajszomat akartam.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 13:06
Reggel a bajszomat akartam.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Éppen rádlátok, kedves Józsibá'

Éppen rádlátok, kedves Józsibá'
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 13:01

Azt nem szoktam piába tölteni
Mellesleg most épp egy long island-et kortyolgatok...

Mellesleg most épp egy long island-et kortyolgatok...
Valakinek ki kell próbálni a felnyalófiút!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 13:00

Na, né! Hát Te jelentkeztél?

ejnye Katicik, nem szép tőled, hogy megszellőzteted kapcsolatunkat, pedig mennyire bíztam benned, erre még a közös képünket is felteszed. naháááát...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:59

Persze, hogy nem kell téged sajnálni: csak a vak nem látta, amikor leléptél a "jelentkezővel" kárpótlódni!

Azt nem szoktam piába tölteni
Mellesleg most épp egy long island-et kortyolgatok... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:49

Mellesleg most épp egy long island-et kortyolgatok... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Az olivabogyót nem szeretem, tudom, hogy az illene hozzá!
Az olivaolajat viszont szeretem!
Hipp nélkül nem is igazi a forgatás! Na gyere!
Megvigasztallak!

Na, né! Hát Te jelentkeztél?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Megvigasztallak!

Persze, hogy nem kell téged sajnálni: csak a vak nem látta, amikor leléptél a "jelentkezővel" kárpótlódni!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok, hááát sajnálom is a dolgot, dehát megfúrták a stábba való kerülésemet. ilyen az emberek hozzáállása, már a nyalást is sajnálják mástól. nem kell megijedni, kárpótolom magam, van rá jelentkező, felvevőkamera nélkül felszabadultabban nyalok. de azért biztosra veszem egyszer-kétszer ha valami hiányzik, Kovi vagy más, fogja mondani, hogy persze mert nincs itt hipp....

szia Zelli, lásd az előbbi hsz-em..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:34

Napközben jó hideg ásványvíz, citromkarikákkal!!
Estére jöhet vodka-martini ugyancsak citromkarikákkal!
Rázva, nem keverve!
Hippem, hogy dolgozod fel, hogy nem kerültél be a forgatásra? Doki és Striker biztosan "állnak" tétlenül?
Rázva, nem keverve!
Hippem, hogy dolgozod fel, hogy nem kerültél be a forgatásra? Doki és Striker biztosan "állnak" tétlenül?

Megvigasztallak!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok, hááát sajnálom is a dolgot, dehát megfúrták a stábba való kerülésemet. ilyen az emberek hozzáállása, már a nyalást is sajnálják mástól. nem kell megijedni, kárpótolom magam, van rá jelentkező, felvevőkamera nélkül felszabadultabban nyalok. de azért biztosra veszem egyszer-kétszer ha valami hiányzik, Kovi vagy más, fogja mondani, hogy persze mert nincs itt hipp....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:22

sékelj egy vördzsin mojitot, bébi
ma van a forgatás...szerintetek mit csinál doki és striker? lehet, hogy ők a felnyaló fiúk? mert ahogy elnézem hipp mégse került be a stábba
persze lehet, hogy kovi beígért neki egy önálló munkát?

ma van a forgatás...szerintetek mit csinál doki és striker? lehet, hogy ők a felnyaló fiúk? mert ahogy elnézem hipp mégse került be a stábba

én oliva bogyót ajánlanék a martinibe, nem citromot
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:34

Rázva, nem keverve!
Rázva, nem keverve!

Majd elfelejtettem: bármilyen mennyiségben!
2007. 06. 23. szombat 12:26

Prune: Biztos, hogy szüzen kéred? had ne mondjam hogy jár, aki ilyen korán szüzekkelkezd

Rázva, nem keverve!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Rázva, nem keverve!

Katicika: jég? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 12:22

Katicika: jég? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 23. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

hali, ki mit isz?
Én is százhúsz esztendőkig szoktam élni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 23. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 23. szombat 11:54

Tanulmányoztam, nem fogom elfeledni. addig is a saját módszeremet használom, de ezt -bár neked nincs rá szükséged- nem árulhatom el. többszörösen hadititok, 80 évre titkosítva van...