Én csak egyszerű üzletvezető vagyok, de garázdálkodtam egy-két partján a magyar tengereknek! Húslevesben és ubisalátában szívesen kiállok veled egy versenyben, mondjuk a mostani utáni GG-buliban!
A menüd csiklandozza a inyamat, kedvemre való!
Katonaságban elég jártas vagyok, nemcsak a Hemo-klubokban!
Na milyen színű? Hátha erre is tudok valamit mondani! Szakmailag! Lol.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:29
A menüd csiklandozza a inyamat, kedvemre való!
Katonaságban elég jártas vagyok, nemcsak a Hemo-klubokban!
Na milyen színű? Hátha erre is tudok valamit mondani! Szakmailag! Lol.

Lehet, mert nekem is az egyik szakmám szakács!
(vazzzeg, már megint villámlik nyugat felől a budai hegyeknén...de ma a virágokat be,menekítettem a folyosóra...lol...)
Szóval, én is szoktam gulyás partikat rendezni (és a honvédségnél 300 főre is főztem), de a kedvenc kajám (a kibaszottul hízlaló csülök és agyon kibeszélt kocsonya helyett)
a frissen sütött rántott csirkemell, sok pertezselyemmel készített hagymás újburgonya, hozzá ubisaláta...leves: marhahúsleves grizgomboccal, és ezem felül/kívül rengeteg nyers zöldségből sali és mindenféle évszaknak megfelelő magyar gyümölcs és nagyon szeretem a halakat és a tengeri herkentyűket is!...
Lassan mindent tudtok rólam, majdnem még a kakim színét is...
(vazzzeg, már megint villámlik nyugat felől a budai hegyeknén...de ma a virágokat be,menekítettem a folyosóra...lol...)
Szóval, én is szoktam gulyás partikat rendezni (és a honvédségnél 300 főre is főztem), de a kedvenc kajám (a kibaszottul hízlaló csülök és agyon kibeszélt kocsonya helyett)
a frissen sütött rántott csirkemell, sok pertezselyemmel készített hagymás újburgonya, hozzá ubisaláta...leves: marhahúsleves grizgomboccal, és ezem felül/kívül rengeteg nyers zöldségből sali és mindenféle évszaknak megfelelő magyar gyümölcs és nagyon szeretem a halakat és a tengeri herkentyűket is!...

Ide a vihat ért baccca meg,
olyan mint a DOGZILLÁD Pestlőrincen!
olyan mint a DOGZILLÁD Pestlőrincen!

Lehet, mert nekem is az egyik szakmám szakács!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:31

Főztem én már 60 főre is gulyást!
Az utolsó cseppig elfogyott!
Lehet, hogy onnan vagyok ismerős a macskásembörnek?
Meg halászlét is!
Az utolsó cseppig elfogyott!
Lehet, hogy onnan vagyok ismerős a macskásembörnek?
Meg halászlét is!

Kicsit költőire vettem a figurát!
Hippem nem hipp-hopp! Főként nem kopp!
Aludj jól! Jó éjt!
Hippem, ne szomorkodj!
Zelli még megfog.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:18
Hippem nem hipp-hopp! Főként nem kopp!
Aludj jól! Jó éjt!
Hippem, ne szomorkodj!
Zelli még megfog.....

Törölt felhasználó (94621)

Zelli ha nem tudod eldönteni az a te bajod. most elköszönök, kapsz rá 24 órát, hogy eldöntsed, te bestia. aztán aludjál jól, álmodj szépeket. ki ne lotyogasd a vizet!
mindenkinek jóccakát!
mindenkinek jóccakát!

Jóccakát....Hipp mester!
Legfeljebb majd felwáltalak a kútnál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:18
Legfeljebb majd felwáltalak a kútnál...

Zelli ha nem tudod eldönteni az a te bajod. most elköszönök, kapsz rá 24 órát, hogy eldöntsed, te bestia. aztán aludjál jól, álmodj szépeket. ki ne lotyogasd a vizet!
mindenkinek jóccakát!
mindenkinek jóccakát!

mindenkinek jóccakát!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
mindenkinek jóccakát!

Willámok...tölem északi írányba...
Most bújjak az ágy alá???
Zelli wigyázz mert a kútnál wár a lomposHipp... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:05
Most bújjak az ágy alá???

Zelli wigyázz mert a kútnál wár a lomposHipp... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Moncy nem felöltözni, vetkőzni! csak a melltartódat vedd le, az fémcsatos. leveheted a többit is de az nem zavarja a radart. azt mondja, hogy a táncoslábú csajokat ma este megkíméli, meg a kuttyodat is, nem kell bebújnod mellé, az ágy alá...

Vízért megyek, vízért megyek,
Kié legyek, kié legyek?
Kié legyek, kié legyek?

Moncy nem felöltözni, vetkőzni! csak a melltartódat vedd le, az fémcsatos. leveheted a többit is de az nem zavarja a radart. azt mondja, hogy a táncoslábú csajokat ma este megkíméli, meg a kuttyodat is, nem kell bebújnod mellé, az ágy alá...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 20:59

És Felénk mit mutat a radarkép?
Várj... előbb felöltözöm ne zavarjam a vételt

Van egy régi magyar közmondás:
addig jár a korsó a kútra, amíg meg nem baccák a vízhordólányt.
el foglak küldeni vízért..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
addig jár a korsó a kútra, amíg meg nem baccák a vízhordólányt.
el foglak küldeni vízért..

És Felénk mit mutat a radarkép?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 20:08

Gyuri! néztem a radartérképet, ma megússzátok. fúj a szél nálatok, itt dög meleg van.
ezt a fiúknak tettem ide, lessék el a technikát!

Itt vagyok, itt vagyok,
Vajh, merre szophatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 20:06
Vajh, merre szophatok?

szép jó estét, miért ez a nagy csend? készültök az esti kamatyra? lányoknak technika:

Nagyon gyenge a szelecske...
Ja-ja,órákig gyakorolnék rajta...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 20:08
Ja-ja,órákig gyakorolnék rajta...

Gyuri! néztem a radartérképet, ma megússzátok. fúj a szél nálatok, itt dög meleg van.

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Hahaha...tök 1cerre Hipp uram...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 20:06

szép jó estét, miért ez a nagy csend? készültök az esti kamatyra? lányoknak technika:

Nah...mindenkit elfújt a wiharos szél...

Asszem, Sursapapával ezentúl nem beszélek kajáról... nem hinném hogy ért hozzá... egy két dologról már hallott, egy kettőből valamit megkóstólt,és onnan véleményez....
Nah, legyetek jók, megyek falura.