én mindjárt bedobok egy meggylevest vaníliafagylalttal ^_^
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:41

Marhapörkölt+galuska+kovászos uborka jöhet?
Heineken, olaszrizling!
Moncynak rengeteg fagyi!
Megfelel a menű?
Heineken, olaszrizling!
Moncynak rengeteg fagyi!
Megfelel a menű?

Hát hogy Neked sem főznék
És a kakastökét sem ceressed?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:31

És a kakastökét sem ceressed?

a húsok közül egyedül a pulykát nem ceretem /na a májért se vok nagyon oda/, bár biztos van extrém hús /pl kutya, macska, bogarak, amit nem eszek meg/
nem ceretem az édes főételeket /mint általába az édességet sem/ és a friss főzelékeket.
szeretem a friss zöldárút, de csak önmagába salátaként szörnyen kevés, de amit tegnap reggel betettél salátát attól összefutott a számba a nyál ...
Gyuri!
egészségünkre!
nem ceretem az édes főételeket /mint általába az édességet sem/ és a friss főzelékeket.
szeretem a friss zöldárút, de csak önmagába salátaként szörnyen kevés, de amit tegnap reggel betettél salátát attól összefutott a számba a nyál ...
Gyuri!
egészségünkre!
nem vagyok ideges, csak átolvastam a nappalit, meg a többi topicot, és rácsodálkozom dolgokra...de nem is érdemes foglalkozni vele
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:38

Ááááááh...Prune wolt az off-ba...hehe...
jóóó ideges...hehe!
Madam ha korbácsolni akarna...akkor átwállalom a
Surdi részét is....
jóóó ideges...hehe!
Surdi részét is....

Marhapörkölt+galuska+kovászos uborka jöhet?
Heineken, olaszrizling!
Moncynak rengeteg fagyi!
Megfelel a menű?
Heineken, olaszrizling!
Moncynak rengeteg fagyi!
Megfelel a menű?

Csak mókázunk...ne wedd a szíwedre...
De akkor sem kell a kocsonyád....
Mást kérhetek....???? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:37

De akkor sem kell a kocsonyád....

Mást kérhetek....???? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ejnye!
Belemásztál,-tatok a lelkembe!
Ceretek főzni! Meg vendéglátós is voltam!
De Ti már nem kóstolhatjátok meg! Bebe!

Ááááááh...Prune wolt az off-ba...hehe...
jóóó ideges...hehe!
Surdi részét is....
jóóó ideges...hehe!
Surdi részét is....

Ejnye!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:33

Törölt felhasználó (94621)

olvastunk is róla az újságban, a fekete hírekben..

nem is fogok, egy húsnak legyen íze ... ne csak a fűszernek!
a pulykának nincs! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:34
a pulykának nincs! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem ettél még jó alaposan átfüstölt fűszeres pulykacombot, innen is látszik

jó sok fokhagymával lilahagymaágyon borban párolva...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:34

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

a húsok közül egyedül a pulykát nem ceretem /na a májért se vok nagyon oda/, bár biztos van extrém hús /pl kutya, macska, bogarak, amit nem eszek meg/
Gyuri!
egészségünkre!
Gyuri!
egészségünkre!
na most télleg

-em a röhögéstől!
ma 2.* módosítok: hipp ez Rád is vonatkozik! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

-em a röhögéstől!
ma 2.* módosítok: hipp ez Rád is vonatkozik! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
No!Én a pulykát bablewesbe szeressem!!!
A nélkül megsemnem eszem!!!
A nélkül megsemnem eszem!!!
olvastunk is róla az újságban, a fekete hírekben..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Főztem én már 60 főre is gulyást!
Az utolsó cseppig elfogyott!
Lehet, hogy onnan vagyok ismerős a macskásembörnek?
Meg halászlét is!
Meg halászlét is!

Mééé...kiborult a kondééér...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg halászlét is!
Meg halászlét is!

Gyuri!
egészségünkre! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:27
Gyuri!
egészségünkre! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Eh.. Te mi a szent cart eszel nap mint nap? Mindennap borjút meg marhát meg bélszínt, meg kaviárt?

Gratulálunk neki is....
Ti csajok!Hoztam nektek rendes kaját...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:28

Ti csajok!Hoztam nektek rendes kaját...

Még nem vagyok felhatalmazva... de annyira vagyok locsi-fecsi, h. megsúgjam, de csak halkan...kicsiny megyénkben is született egy fórumozónknak kisbabája

Meg halászlét is!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:25
Meg halászlét is!

de úgy lássam a szabadtéri főzést nem vitatjátok, h ffiembernek való foglalatosság!!!
most megint minden szavaddal egyetértek surda!
szeretem a tyúkhúst, de nem kocsonyának való. pulykahús...életemben nem ettem meg..
ezek a lányok meg lerohantak, engem a kis ártatlant, hát szabad ezt? el akartok rontani?

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:24
szeretem a tyúkhúst, de nem kocsonyának való. pulykahús...életemben nem ettem meg..
ezek a lányok meg lerohantak, engem a kis ártatlant, hát szabad ezt? el akartok rontani?

inkább mást szopogass!
na jó is a csirkebőr is és a csirkeláb is, de nem kocsonyába való!
a pulykahús meg egyenesen szentségtörés ...
az aki kitalálta is ...
pulykahús az alapanyagok trabantja!!!
na jó is a csirkebőr is és a csirkeláb is, de nem kocsonyába való!
a pulykahús meg egyenesen szentségtörés ...
az aki kitalálta is ...
pulykahús az alapanyagok trabantja!!!
Hát mert letrabizta a pulykát...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)

miért épp kaviárt?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:27

Eh.. Te mi a szent cart eszel nap mint nap? Mindennap borjút meg marhát meg bélszínt, meg kaviárt?