miért épp kaviárt?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:27

Eh.. Te mi a szent cart eszel nap mint nap? Mindennap borjút meg marhát meg bélszínt, meg kaviárt?

Még nem vagyok felhatalmazva... de annyira vagyok locsi-fecsi, h. megsúgjam, de csak halkan...kicsiny megyénkben is született egy fórumozónknak kisbabája
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:26

No,Surdi!
Mi inkább igyunk a babák és a kismamák egészségére!!!

Eh.. Te mi a szent cart eszel nap mint nap? Mindennap borjút meg marhát meg bélszínt, meg kaviárt?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:24

inkább mást szopogass!
na jó is a csirkebőr is és a csirkeláb is, de nem kocsonyába való!
a pulykahús meg egyenesen szentségtörés ...
az aki kitalálta is ...
pulykahús az alapanyagok trabantja!!!
az aki kitalálta is ...
pulykahús az alapanyagok trabantja!!!
No,Surdi!

de úgy lássam a szabadtéri főzést nem vitatjátok, h ffiembernek való foglalatosság!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:21

Nyugi, Hipp!
Megnyalnád Te attól mind a tíz, vagy húsz ujjadat, amit a nappalis Lyányok tudnak főzni, meg miegymás.........
Megnyalnád Te attól mind a tíz, vagy húsz ujjadat, amit a nappalis Lyányok tudnak főzni, meg miegymás.........

inkább mást szopogass!
az aki kitalálta is ...
pulykahús az alapanyagok trabantja!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:21
az aki kitalálta is ...
pulykahús az alapanyagok trabantja!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért?
Imádom szopogatni... meg a jóóó husikás csirkelábat
Tudod... az éhenkórász pasik rástartolnak a combra, meg a "laposhúsra" az Acconyoké marad a copogatni való

Tudod... az éhenkórász pasik rástartolnak a combra, meg a "laposhúsra" az Acconyoké marad a copogatni való

Nyugi, Hipp!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:18

Törölt felhasználó (94621)

Moncy! én nem kételkedek a szakácstudományodban, de kocsonyát csak férfiember tud készíteni, pl. én.... csirkéből? na wazze, az olyan is lehet, tartsd meg. csirkenyak bőr pfúúúj, nem kapsz több csokit.

Miért?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:18

Moncy! én nem kételkedek a szakácstudományodban, de kocsonyát csak férfiember tud készíteni, pl. én.... csirkéből? na wazze, az olyan is lehet, tartsd meg. csirkenyak bőr pfúúúj, nem kapsz több csokit.

szia Gyuri, köszöntünk a mazochista szobában, ne becsméreld a kocsonyát mert verés lesz, ebben a szobában az is elmegy....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:13

A kocsonya az kutya kaja...ki lehetne kergetni
wele a wilágból...
wele a wilágból...

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:09

KIKÉREM MAGAMNAK!!!
Mert még nem ettél az Én kocsonyámból...
Egyébként... csirkéből is finomat lehet csinálni...
Jóóó sok nyakabűre a titka

Szia, Moncy és Gyuri!
Valóban lehet szárnyasból is kocsonyát csinálni, nálunk füstölt pulykahúsból csinálják.(Ez a nőiesebb változat.)
És valóban sok bűrke kell, mert abban van a kocsonyásító anyag!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Valóban lehet szárnyasból is kocsonyát csinálni, nálunk füstölt pulykahúsból csinálják.(Ez a nőiesebb változat.)
És valóban sok bűrke kell, mert abban van a kocsonyásító anyag!

KIKÉREM MAGAMNAK!!!

mint engem a köcsög némettel???!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:13

wele a wilágból...
wele a wilágból...

az én bőrkémet szopogassad, mint az infulenzás csirkéét.
na de hát Te könnyedén hozzájutsz baromfi nyakbőrhöz ...
Gyuri!
köci a gratulát!
de állj fel gyorsan mert még barna lesz a nyelved! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
na de hát Te könnyedén hozzájutsz baromfi nyakbőrhöz ...
Gyuri!
köci a gratulát!
de állj fel gyorsan mert még barna lesz a nyelved! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

KIKÉREM MAGAMNAK!!!

wele a wilágból...
wele a wilágból...

Szasztok!
Bocsi Surdikám de ez whogy elkerülte a figyelmemet...
Utólag elnézést kérek...és gratulálok....
Bocsi Surdikám de ez whogy elkerülte a figyelmemet...
Utólag elnézést kérek...és gratulálok....

KIKÉREM MAGAMNAK!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 11:50

Igen, a kocsonyát azt mindig én készítem, ahhoz nőnek nem szabad nyúlni. sok fokhagymát teszek bele, és mindig teszek bele füstöltet is, ami már előtte jócskán be volt áztatva.
és, hogy ne legyünk offok, a rengeteg energia amit tartalmaz, jótékony hatással van a nemi életre is, azonkívül, hogy nagyon faszaaaaaaaaaa.
és, hogy ne legyünk offok, a rengeteg energia amit tartalmaz, jótékony hatással van a nemi életre is, azonkívül, hogy nagyon faszaaaaaaaaaa.

bánja fene, h zelli ugrándozik. csak élvezés közben tegye azt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:04

azért dühös, mert elverte a virágait, meg a tanyáját a vihar, ő meg bennünket akar elverni.
a zelli meg rajtunk akar ugrálni, surda biztos, hogy jó szobában vagyunk? nem a szado-mazo szobába keveredtünk?
a zelli meg rajtunk akar ugrálni, surda biztos, hogy jó szobában vagyunk? nem a szado-mazo szobába keveredtünk?

gyertek majd el a nappalis buliba, ott lehet majd szadózni mindenkit (aki hagyja magát)!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:04

azért dühös, mert elverte a virágait, meg a tanyáját a vihar, ő meg bennünket akar elverni.

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 13:54

addig nincs gond, míg az egyik ujjad akad a tiltógombra!
akkor remélem a másik biztosan puncit kényeztet, aztán ilyenkor csak nincs oly rossz hangulatod, h meg is nyomd a tiltó gombot ...
akkor remélem a másik biztosan puncit kényeztet, aztán ilyenkor csak nincs oly rossz hangulatod, h meg is nyomd a tiltó gombot ...
addig nincs gond, míg az egyik ujjad akad a tiltógombra!
akkor remélem a másik biztosan puncit kényeztet, aztán ilyenkor csak nincs oly rossz hangulatod, h meg is nyomd a tiltó gombot ... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 13:37
akkor remélem a másik biztosan puncit kényeztet, aztán ilyenkor csak nincs oly rossz hangulatod, h meg is nyomd a tiltó gombot ... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

ne lázzadozzatok, mert...bemacskásodik az egyik ujjam a tiltógombra!
(és nincs baromság, csak baromnak kikiáltott feladat, ill. játék!)

(és nincs baromság, csak baromnak kikiáltott feladat, ill. játék!)