Na látod... csak nem beszél ződeket a vén p....a
Hogy még mid nagy aztat Én nem tudhatom
Majd jön szilva és meginterjúvolom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 17:46

Hogy még mid nagy aztat Én nem tudhatom

Majd jön szilva és meginterjúvolom

Törölt felhasználó (24620)

Nah, Moncy...
hogy egyszer neked is lehessen igazad; :P
Nővérkém rámkötötte a sejtrezonanciás mérőcuccot és akkora aurát, meg asztráltestet mért nekem, hogy kilógott a kijelzőről.
(egyszer te jöttél nekem ilyenekkel, hogy mekkora aurám van :P (de enm csak az nagy, öhhöhöhöhöö
))
Nővérkém rámkötötte a sejtrezonanciás mérőcuccot és akkora aurát, meg asztráltestet mért nekem, hogy kilógott a kijelzőről.

(egyszer te jöttél nekem ilyenekkel, hogy mekkora aurám van :P (de enm csak az nagy, öhhöhöhöhöö

Nyári aura:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 17:46

Nah, Moncy...
))

Nah, Moncy...
))

Nem görcsölök túl semmit. Minden pont annyi (vagy éppenséggel kevesebb) figyelmet kap nálam mint amennyi kell neki.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 15:47

vazze!
emlékeztem, h utálod ezt a dumát!
szándékosan akartalak kihozni a sodrodból!
de talán így észre veszed, hogy Te görcsölöd túl a dolgokat.
sose akarj többet egy kapcsolattól, mint amennyit a kapcsolat megérdemel!
NE hallgass a vén papára...
NE a mának élj...
Éld meg a mát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 15:44
NE a mának élj...
Éld meg a mát!

"élj a mának"
"...azúristenmegb_sztaaztabüdösk_rvavilágotaztb_sszameg!" (na honnan idéztem?)
De gyűlölöm ezt az idegbeteg szállóigét.
Horáciusz a k...anyád!
Náhh, ennek így semmi értelme..
Horáciusz a k...anyád!
vazze!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 15:44

"élj a mának"
Horáciusz a k...anyád!
Horáciusz a k...anyád!
Hoztam egy kis felüdülést a fejednek:

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 15:24

vazze!
eddig nem sértődtem meg! de tudatom veled most már nagyon meg vagyok sértve!
küldheted a jó kurvát!
de szeressen ám szopni és imádja spermám ízét!
küldheted a jó kurvát!
de szeressen ám szopni és imádja spermám ízét!
"élj a mának"
Horáciusz a k...anyád!
Náhh, ennek így semmi értelme.. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 15:36
Horáciusz a k...anyád!
Náhh, ennek így semmi értelme.. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor csak törd tovább a fejed!

még egy vén csataló tanácsa: az a baj, h saját magadnak bonyolítod túl a dolgokat!
élj a mának!
ne azonnal a nagy szerelmet várd egy kapcsolattól, mert görcsössé tesz!
egy kapcsolatot eleve tönkre tesz, h úgy méc bele biztos az lesz az igazi!
élvezd ki a kapcsolat minden percét, aztán lesz belőle ami lesz! ezt előre sosem tudhatod!
hát nem is tudom! senki sincs akitől elköszönhetnék?
akkor kívánok valamit:
jó napot kívánok!

még egy vén csataló tanácsa: az a baj, h saját magadnak bonyolítod túl a dolgokat!
élj a mának!
élvezd ki a kapcsolat minden percét, aztán lesz belőle ami lesz! ezt előre sosem tudhatod!
akkor kívánok valamit:
jó napot kívánok!
akkor csak törd tovább a fejed!

élj a mának!
akkor kívánok valamit:
jó napot kívánok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 00:23

élj a mának!
akkor kívánok valamit:
jó napot kívánok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:23), amit ide kattintva olvashatsz)

persze hogy gondolkodom, Hiszen ember vagyok, megvan az a képességem, hogy gondolkodjak!
És ha gondolkodom rajta, akkor meglátom a problémákat a dologban
És ha gondolkodom rajta, akkor meglátom a problémákat a dologban
nono!
nem gyövünk! nem olvasunk vissza! és még kérdezősködünk más nője felől?
de úgy lássam gyuri + willonyos válaszolt!
nyaral... de aszem leírta azt is, h hol. úgy a múlt csüt, vagy péntekben keresd! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
nem gyövünk! nem olvasunk vissza! és még kérdezősködünk más nője felől?
de úgy lássam gyuri + willonyos válaszolt!
nyaral... de aszem leírta azt is, h hol. úgy a múlt csüt, vagy péntekben keresd! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
vazze!
küldheted a jó kurvát!
de szeressen ám szopni és imádja spermám ízét! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 23:31
küldheted a jó kurvát!
de szeressen ám szopni és imádja spermám ízét! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

El én vazzzeg, el én!
(mindig említettem, hogy csak a buta emberek sértődnek meg, egy udvarias figyelemfelhívás miatt, de azt ne várja senki, hogy csontig benyaljak valakinek, mert éppen sértődékeny kedvében van! (ha nő, akkor megdugom, ha fiú, akkor szerzek neki egy jó kurvát...lol...)
Majd megnyugszik, gondolkozik, legyint egyet, magában v. nyiltan elküldi az admint a picsába, és elkezd újból írni,
HA AKAR! nem erőszak a disznótorr, mindig van új a nap alatt!) BÉKE! (Z)
(mindig említettem, hogy csak a buta emberek sértődnek meg, egy udvarias figyelemfelhívás miatt, de azt ne várja senki, hogy csontig benyaljak valakinek, mert éppen sértődékeny kedvében van! (ha nő, akkor megdugom, ha fiú, akkor szerzek neki egy jó kurvát...lol...)
Majd megnyugszik, gondolkozik, legyint egyet, magában v. nyiltan elküldi az admint a picsába, és elkezd újból írni,
HA AKAR! nem erőszak a disznótorr, mindig van új a nap alatt!) BÉKE! (Z)

Willyke!
az a baj, h ez nem az Ő döntése, hanem egy rosszul rossz időben, de legfőképp általánosságban írt hsz-nek az eredménye.
az a baj, h az általánosítás miatt ezüstlány magára vett egy olyan inget, amit nem Neki szánt a macskásember!
és igaza van Moncynak!
mindig az a baj velünk nappalisokkal, h nincs rajtunk füstszűrős sapka!
apropó pillécskével mi van, a nappaliba rég futottunk össze! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 22:57
az a baj, h ez nem az Ő döntése, hanem egy rosszul rossz időben, de legfőképp általánosságban írt hsz-nek az eredménye.
az a baj, h az általánosítás miatt ezüstlány magára vett egy olyan inget, amit nem Neki szánt a macskásember!
és igaza van Moncynak!
mindig az a baj velünk nappalisokkal, h nincs rajtunk füstszűrős sapka!
apropó pillécskével mi van, a nappaliba rég futottunk össze! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Ssssst! Tartsd tiszteletben Babysilver döntését OK? Ha ő úgy gondolta, hogy nem ír ide többet, akkor az az ő egyéni döntése, ne kényszerítsd semmi másra!

bagzani dehogyisnem tudok! bizonyítsam Neked?
egy hurrá hír Nektek: holnap Surdapapi mentes lesz a nappali! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
egy hurrá hír Nektek: holnap Surdapapi mentes lesz a nappali! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Te se nem tudol ragzani
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 14:33

na akkor gyorsan felültetlek a motorháztetőre!
én meg indulok hozzád!
én meg indulok hozzád!

na akkor gyorsan felültetlek a motorháztetőre!
én meg indulok hozzád!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
én meg indulok hozzád!

mi meg bezárunk Téged!

vagy felrobbantunk!

Nézd a Kátyát meg kiszabadítottuk!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 21:39

vagy felrobbantunk!

Nézd a Kátyát meg kiszabadítottuk!

aki megsértődik az udvarias figyelemfelhívásunkra, azt tiltom 24 órára, ha nagyon megsértődik, akkor 1 hétre, ha sokan megsértődtök, akkor bezárom 24 órára a topicot, ha nagyon sokan megsértődtök, akkor bezárom a topicot 1 hétre
D
És kapjátok be a hosszúcicimet!

És kapjátok be a hosszúcicimet!

Csak Neked, csak itt...
De most épp kocsit vikszolok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 14:02
De most épp kocsit vikszolok

nocsak nocsak nagyon vizespólós hangulatodba vagy!
no lökj magadról egy ilyen fotót!
no lökj magadról egy ilyen fotót!
bizton állíthatom, h Sárlotyóm jól ismeri a dörgést! a ki-be sok mindenbe segít!
egyébként lököm a fotót amit nekem küldött:
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 17:21
egyébként lököm a fotót amit nekem küldött:

Szerintem ez valamilyen külső erő műve, játéka!
Igen, Para!
Charlotte javasolta, hogy ki-be, és bejött!

Igen, Para!
Charlotte javasolta, hogy ki-be, és bejött!

nocsak nocsak nagyon vizespólós hangulatodba vagy!
no lökj magadról egy ilyen fotót! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 17:12
no lökj magadról egy ilyen fotót! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt csak a kánikula...
Viharnak nyoma sincs...
Pedig... szívesen kiállnék a kertbe ha esne...
Viharnak nyoma sincs...
Pedig... szívesen kiállnék a kertbe ha esne...

na várjunk csak, most alszik mindenki, ebédeéltek, vagy beájultatok a melegtől?