Egy igazi sörösló?

A NAPPALI:

Szia Szilvi!
Itt nagyon kell vigyázni minden szóra, mert valaki, jelen esetben te rögtön lecsap rá. De én ezt csípem a társaságban, hogy forognak a kerekek.
Na mentem, mert vár a munka, kellemes délutánt, már előre félek ettől a dög melegtől.
sziasztok!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 19. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 12:13
Itt nagyon kell vigyázni minden szóra, mert valaki, jelen esetben te rögtön lecsap rá. De én ezt csípem a társaságban, hogy forognak a kerekek.
Na mentem, mert vár a munka, kellemes délutánt, már előre félek ettől a dög melegtől.
sziasztok!

"megmártsa benned a kardot"
régi nagy álmom egy forró hármas, két pasival...és a másik a lépcsős szex

Csak bequq, leporolom a bárpultot...
"megmártsa benned a kardot"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 11:41

Törölt felhasználó (94621)

Szia Surda! fiatal kis barátom! Miért kellett volna másként döntenem? persze szeretted volna mi te kujon, hogy több csaj maradjon neked? A viccet félretéve, már hiányoznátok, kivel basztatnánk egymást? Mi a túró van veled, állandóan dolgozol? én délután megyek vidékre, meggyet szedünk, nekem is parancsolnak, rámfér egy kis jó levegő. Szia surdi, légy jó aztán ne örülj, mert hipp barátod továbbra is felkészülten várja, hogy megmártsa benned /ne ijedj meg/ a kardot, hihi!

surdipapi!
Ezekért a jelekért (ikonokért, szmájlikért) már legalább 1 láda jó sörrel jösz nekem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 11:33
Ezekért a jelekért (ikonokért, szmájlikért) már legalább 1 láda jó sörrel jösz nekem!

szerbusz jó Öreg barátom!
reméltem így döntesz!
a macskás emberrel meg ne foglalkozz! a nőket bassza, mi meg örüljünk, h csak baszogat!

tom az ilyen válaszokat érdemli meg, amit igazán szeret is:
reméltem így döntesz!
a macskás emberrel meg ne foglalkozz! a nőket bassza, mi meg örüljünk, h csak baszogat!

Szia Surda! fiatal kis barátom! Miért kellett volna másként döntenem? persze szeretted volna mi te kujon, hogy több csaj maradjon neked? A viccet félretéve, már hiányoznátok, kivel basztatnánk egymást? Mi a túró van veled, állandóan dolgozol? én délután megyek vidékre, meggyet szedünk, nekem is parancsolnak, rámfér egy kis jó levegő. Szia surdi, légy jó aztán ne örülj, mert hipp barátod továbbra is felkészülten várja, hogy megmártsa benned /ne ijedj meg/ a kardot, hihi!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 11:33

reméltem így döntesz!

reméltem így döntesz!

reméltem így döntesz!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 11:08
reméltem így döntesz!

Szia Tom! mivel sem a tiéd, sem Szilvia válasz hsz-ében nem találtam olyat, amiért "feldughattam volna az orrom", ezért úgy döntöttem, hogy továbbra sem kíméllek benneteket. Aztán még az is előfordulhat, hogy egyszer én is régi fórumozó leszek. Réginek már régi vagyok, csak nem gg-s fórumozó.
Kellemes napot, peace!
Kellemes napot, peace!

Teljesen egyetértek, ezért is álltam értetlenkedve a "műfelháborodások" miatt...
(főleg Katicik offolása volt számomra érthetetlen, habár nem meglepő, mert ő szereti kivesézni a általa sérelmezett dolgokat)
Biztos a nagy meleg teszi ezt velünk, ezért angolosan: no problem!
és egy kis hűsítő sör:

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 11:08

(főleg Katicik offolása volt számomra érthetetlen, habár nem meglepő, mert ő szereti kivesézni a általa sérelmezett dolgokat)
Biztos a nagy meleg teszi ezt velünk, ezért angolosan: no problem!
és egy kis hűsítő sör:

Szia Tom! mivel sem a tiéd, sem Szilvia válasz hsz-ében nem találtam olyat, amiért "feldughattam volna az orrom", ezért úgy döntöttem, hogy továbbra sem kíméllek benneteket. Aztán még az is előfordulhat, hogy egyszer én is régi fórumozó leszek. Réginek már régi vagyok, csak nem gg-s fórumozó.
Kellemes napot, peace!
Kellemes napot, peace!

Kellemes napot, peace!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 10:50
Kellemes napot, peace!

Jó reggelt, ill. van akinek délelőttöt!
Ma nagytakarítással kezdtem, de utána pihi a nagy meleg miatt!

Jó reggelt, ill. van akinek délelőttöt!

Szép jó délelőttöt mindenkinek!
Miután lejárt az önkéntes "száműzetésem" visszajöttem a "kondérhoz", hogy én is hozzáférjek. Sajna délután vidékre kell menjek, de estére valószínű leszek.
Kellemes napot nektek!
Miután lejárt az önkéntes "száműzetésem" visszajöttem a "kondérhoz", hogy én is hozzáférjek. Sajna délután vidékre kell menjek, de estére valószínű leszek.
Kellemes napot nektek!
jó szórakozást!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 19. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 08:49

Mindenkinek szép napot...mentem...
Wilika!
Ha wan kedwed folytathatnád az álmom...nagyon bejött...

Wilika!

Mindenkinek szép napot...mentem...
Wilika!

Wilika!

aszem nincs miért válaszolnom, mert Te megválaszoltad ...
elhavazott vagyok. nem tudom, h ma is mennyit tudok majd lenni!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 19. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 08:35
elhavazott vagyok. nem tudom, h ma is mennyit tudok majd lenni!

Szasz Papus!
Miwan weled?Te is behawazodtál így júniusban???
Még wan pici időm oszt tolom a biciklit...

Szasz Papus!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 08:32

nos mostanság erre csak azt tudom mondani, h ilyen fotót kérünk Rólad! Lányok! Reggelire hoztam Nektek hot-dogot! Ki kér? (A mustárért magatoknak kell megküzdenetek!)

nos mostanság erre csak azt tudom mondani, h ilyen fotót kérünk Rólad! Lányok! Reggelire hoztam Nektek hot-dogot! Ki kér? (A mustárért magatoknak kell megküzdenetek!)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
charlotte tegnap becsomagolt, de nehezen tudta bepréselni a bőröndbe a fontosabb úti dolgokat:

ezért inkább ezt a módszert választotta:

aztán kiállt a garázsból, de úgy tűnt, hogy a verda bedöglött:

így hát repülővel ment:

charlotte tegnap becsomagolt, de nehezen tudta bepréselni a bőröndbe a fontosabb úti dolgokat:

ezért inkább ezt a módszert választotta:

aztán kiállt a garázsból, de úgy tűnt, hogy a verda bedöglött:

így hát repülővel ment: