na, szép melegséges szombat, te meg dolgoztatsz! ma pihenőnapom van!
(beszúrt fotód javitva. cupp.) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)

(beszúrt fotód javitva. cupp.) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos sok édességet nem ehetek, és amúgy is szívesen adok Moncynak a fagyimból!
Én most legszívesebben jégkockák közé feküdnék........Amúgy köszi, Drága Hippem!
Én most legszívesebben jégkockák közé feküdnék........Amúgy köszi, Drága Hippem!

játszunk olyat,hogy én is nyalom,te is nyalod?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 15:13

Sziasztok, Skacok! Látom elvoltatok!
Nem sikerült alukálni, mert állandóan jár az agyam.
Ez nem festékszóró!

Szia Zelli!
Nyalakodj egyet, ettől megnyugszol, de hagyjál moncynak is mert sírvafakad...

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 15:13
Nyalakodj egyet, ettől megnyugszol, de hagyjál moncynak is mert sírvafakad...

Ez nem festékszóró!

Ez nem festékszóró!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 14:49

Törölt felhasználó (94621)

Na ok! Peace. Aztán meg jó lesz ha abbahagyjuk, mert jön Szivia a korbácsával, és végigver rajtunk. Kellemes délutánt, remélem most már a csajok is bemernek jönni, miután abbahagytuk.

Na ok! Peace. Aztán meg jó lesz ha abbahagyjuk, mert jön Szivia a korbácsával, és végigver rajtunk. Kellemes délutánt, remélem most már a csajok is bemernek jönni, miután abbahagytuk.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

jóvannameaculpa!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 14:18

Para te egy nagy fasz vagy! most mégegyszer olvasd amit abban a hsz.-ben /#6637/ írtál. Honnan a búbánatos faxból lehet tudni, hogy te nem erre az oldalra gondoltál, hanem egy másikra? Teeeee intelligencs!

Para te egy nagy fasz vagy! most mégegyszer olvasd amit abban a hsz.-ben /#6637/ írtál. Honnan a búbánatos faxból lehet tudni, hogy te nem erre az oldalra gondoltál, hanem egy másikra? Teeeee intelligencs!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)

bocsi,hogy az intelligenciádra alapoztam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 13:55

Így van amikor valaki nem fejezi ki magát érthetően. az egy olyan gif amit én töltöttem fel egy képfeltöltő oldalra, az csak egy tároló oldal, de elérhető, hogy neked miért írt ki forbiddent azt nem tudom. nem voltál neki szimpatikus.

Így van amikor valaki nem fejezi ki magát érthetően. az egy olyan gif amit én töltöttem fel egy képfeltöltő oldalra, az csak egy tároló oldal, de elérhető, hogy neked miért írt ki forbiddent azt nem tudom. nem voltál neki szimpatikus.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 13:36

nem személyeskedni akartam,a gif tulajdonságait megnéztem,be akartam lépni arra az oldalra...
"forbidden..."
"forbidden..."
nem személyeskedni akartam,a gif tulajdonságait megnéztem,be akartam lépni arra az oldalra...
"forbidden..." (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:52
"forbidden..." (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia para! hát ezt meg honnan vetted? nem tudom, hogy jött ki neked? és miből?
Csuhaj, most már tudok decimális és binársi számrendszer között oda-vissza váltani
(nem röhög).
Ennek örömére most eszem egy spagettit... sajna olivabogyó nincs itthon, pedig elférne rajta az is...
Aztán szunyókálás, aztán tanulás.
Sziasztok

Ennek örömére most eszem egy spagettit... sajna olivabogyó nincs itthon, pedig elférne rajta az is...
Aztán szunyókálás, aztán tanulás.
Sziasztok
én az óccsó cinket szeressem (asszem abből csinálják az egyszerűbb ékszereket) vagy az ezüstözötteket (meg a hematitot).
Eleve nem akarom, hogy drága legyen, ne azért érjen nekem sokat, az aranynak eleve nem szeretem a színét.
A státusszimbólumokról meg már elmnodtam a véleményem az iPod és a convers kapcsán. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:54
Eleve nem akarom, hogy drága legyen, ne azért érjen nekem sokat, az aranynak eleve nem szeretem a színét.
A státusszimbólumokról meg már elmnodtam a véleményem az iPod és a convers kapcsán. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)

A fuxokat kapásból nem szeretem, inkább ezüstös, bronzos vagyok. A jegygyűrűn kívül nincs is más aranyam!
Ja és a "státuszszimbólumokat" is kapásból utálom!
Ja és a "státuszszimbólumokat" is kapásból utálom!
Na Fiúk, Én ledőlök, mert a nyugtató és a nagy meleg elnyomott!
Később jövök még!
Később jövök még!
Para! nem válaszoltál! szerintem te ittál valamit, vagy ellentétben velem, rosszul aludtál. Tudod én szeretem a humort, de ha alaptalanul nekem tulajdonítanak valamit, azt qrvára utálom.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A fuxokat kapásból nem szeretem, inkább ezüstös, bronzos vagyok. A jegygyűrűn kívül nincs is más aranyam!
Ja és a "státuszszimbólumokat" is kapásból utálom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:30
Ja és a "státuszszimbólumokat" is kapásból utálom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Hú, én egy farmert pont azért nem hoztam el, mert arany gombok voltak rajta... beteg embereeek...
...
Mármint aranyszínű...
100Ft-ért vittem volna, ha arany
...
Mármint aranyszínű...
100Ft-ért vittem volna, ha arany

Szia para! hát ezt meg honnan vetted? nem tudom, hogy jött ki neked? és miből?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nem sikerült előhoznom!
Kedves kép lehet! Köszönöm!
Kedves kép lehet! Köszönöm!

egy szomorú kislányt...aki vigasztalásra szorúl
Próbálkozom, ki-be lépek, újraindítok, stb! Hátha?!
Mit ábrázol egyébként? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 16. szombat 11:44
Mit ábrázol egyébként? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 16. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)

hm...talán segít egy kedves admin...
(elöttem mág mindíg itt van)
(elöttem mág mindíg itt van)