Nyári nedves játékok..
köszi szépen!
rendes vagy, de ha visszaolvasol a Madám /MmePrune/ kereste igazán, én csak mellékesen jegyeztem meg, h ha talál engem is érdekel, h hol is lehet venni /most nincs is olyan autóm amibe használni tudnám/.
megjegyzem, h Te hol találtál, ill. h felajánlottad a segítséged. ha szükségem lesz rá szólok Neked!
még 1* köci!
rendes vagy, de ha visszaolvasol a Madám /MmePrune/ kereste igazán, én csak mellékesen jegyeztem meg, h ha talál engem is érdekel, h hol is lehet venni /most nincs is olyan autóm amibe használni tudnám/.
megjegyzem, h Te hol találtál, ill. h felajánlottad a segítséged. ha szükségem lesz rá szólok Neked!
még 1* köci!
2 év az ablakban és senki nem mondja meg, h nem retro, csak utánzat!
kááárrr, h nekem az messze van!
kááárrr, h nekem az messze van!
én hűséges típus vagyok!
kikkkérrremmmm még a feltételezést is!
hűséges vagyok a páromhoz, a szeretőmhöz és a nappalis csajokhoz /és ugyebár a nappali ajtaja nyitva áll.../ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 09:49
kikkkérrremmmm még a feltételezést is!
hűséges vagyok a páromhoz, a szeretőmhöz és a nappalis csajokhoz /és ugyebár a nappali ajtaja nyitva áll.../ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
Ezzel egyetértek. tegnap már azt gondoltam valahol csajozol..
hálás
köszönet az infóért.
sajnos nekem nem túl közeli, de a Madámnak sztem bejárható.
az aranyárat azért mondtam, mert felénk
köszönet az infóért.sajnos nekem nem túl közeli, de a Madámnak sztem bejárható.
az aranyárat azért mondtam, mert felénk
ré
állapottól függően 5-10 ezer között kínálják ...
alf
gi alf
sé alf
gpiacon
Ezzel egyetértek. tegnap már azt gondoltam valahol csajozol..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 09:44
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
dehogy!
a párommal elég keveset tudunk együtt lenni és én hívtam, h jöjjön Ő is ...
a komasszony nagyon jól néz ki, de annyit nem érne
a páromnak a legjobb barátnője /ez miért zavarna engem/
az Ö párja pedig az én legjobb barátom /na ez viszont abszolút visszatartóerő, ilyet sosem tennék meg/
az Ö párja pedig az én legjobb barátom /na ez viszont abszolút visszatartóerő, ilyet sosem tennék meg/
dehogy!
az Ö párja pedig az én legjobb barátom /na ez viszont abszolút visszatartóerő, ilyet sosem tennék meg/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 09:26
az Ö párja pedig az én legjobb barátom /na ez viszont abszolút visszatartóerő, ilyet sosem tennék meg/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek szerint te sem vagy megbízható, a múltkor hasonlóképpen jártam, nem engedtek egyedül..
Ezek szerint te sem vagy megbízható, a múltkor hasonlóképpen jártam, nem engedtek egyedül..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 09:20
a
de vittem a zasszonyt is nehogy történnyék vmi, aminek nem szabad történnyie!
gy
csöcsös-bögyös takarosmenyecske keresztannyát furikáztam! alf
er alf
me alf
kemde vittem a zasszonyt is nehogy történnyék vmi, aminek nem szabad történnyie!
a
de vittem a zasszonyt is nehogy történnyék vmi, aminek nem szabad történnyie! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 09:15
gy
csöcsös-bögyös takarosmenyecske keresztannyát furikáztam! alf
er alf
me alf
kemde vittem a zasszonyt is nehogy történnyék vmi, aminek nem szabad történnyie! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szevasztok, szép jó reggelt mindenkinek!
Surda, tegnap merre voltál? remélen nem dolgoztál ebben a melegben.
háziasszonyoknak!
na de házijányokról nem szóltál!
na akkor indújjá mosni, vagy férjhezmenni! asszony csak akkor leszel, ha férjhe is menté!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 08:01
na de házijányokról nem szóltál!
na akkor indújjá mosni, vagy férjhezmenni! asszony csak akkor leszel, ha férjhe is menté!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg
szerintem csak akkor, ha megzsarolnál minket a következő nyalás megvonásával
nálatok olyan meleg van? hol laksz? a 10-en?
tegnap hallottam, hogy megkérik a hatóságok a háziasszonyokat, hogy lehetőség szerint délután 2 és 5 között ne mossanak és ne vasaljanak...nem lehetne ezt törvénybe iktatni?...hogy a háziasszonyoknak tilos mosni és vasalni 0-24 óráig
szerintem csak akkor, ha megzsarolnál minket a következő nyalás megvonásával
nálatok olyan meleg van? hol laksz? a 10-en?
tegnap hallottam, hogy megkérik a hatóságok a háziasszonyokat, hogy lehetőség szerint délután 2 és 5 között ne mossanak és ne vasaljanak...nem lehetne ezt törvénybe iktatni?...hogy a háziasszonyoknak tilos mosni és vasalni 0-24 óráig
Szevasztok, szép jó reggelt mindenkinek!
hehe ha áttolnám a CsisztuZsuzsis topicba senki se reklamálna, a jobb szélső annyira úgy néz ki!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 07:29
Jóó reggelteket!
Fejfájással ébredtem,tök jó napom lesz....
Együnk wmit...mondjuk a 3 admin jányt + Moncyt...

Jóóó étwágyat...
Fejfájással ébredtem,tök jó napom lesz....
Együnk wmit...mondjuk a 3 admin jányt + Moncyt...

Jóóó étwágyat...
Akkor szerinted is ...
Gyuri!
terhes -teher Neki /és Neked is/ az egész 9 hónap
várandós -várjátok a kis jövevényt
én is útálom a terhes kifejezést! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 20. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 19:52
Gyuri!
terhes -teher Neki /és Neked is/ az egész 9 hónap
várandós -várjátok a kis jövevényt
én is útálom a terhes kifejezést! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 20. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Lécciiiii.... úgy mond h. várandós...
Az a jelző h. terhes olllyan
Az a jelző h. terhes olllyan
me
alf
ga alf
lá alf
zó
gratula.
bár Ti le se sz@rtatok, mikor én dicsekedtem!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 20. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 19:17
bár Ti le se sz@rtatok, mikor én dicsekedtem!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 20. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Hipp!
Már lenyugodtam...hehe...ettem wacsit...beszélgettem párom...wolt nőgyógyásznál...5 hetes terhes...
2 hét múlwa mehet újra...
Már lenyugodtam...hehe...ettem wacsit...beszélgettem párom...wolt nőgyógyásznál...5 hetes terhes...
2 hét múlwa mehet újra...
rólad falatozzak?
hűűűű benne/d/ vagyok! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 20. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 15:52

itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok.
az asztal teritve.
holnap reggel lakmározhatsz.
hűűűű benne/d/ vagyok! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 20. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok.
az asztal teritve.
holnap reggel lakmározhatsz.
kevés olyan hús nélküli kaja van amire azt mondom, h ez aztán igen!
de ez IGEEEEEEENNNNNN!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 20. szerda 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
de ez IGEEEEEEENNNNNN!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 20. szerda 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóóó reggelt!
Elkéstem... már itt se nem vagyok
Elkéstem... már itt se nem vagyok
barátom!
óriási tévedésbe vagy!
egyáltalán nem irritál annyira, mint a Te kedvenced!
de Moncyra való tekintettel és Pille kérésének megfelelően nem mondom, h hál istennek /azaz nekem/ az a b..i g..i német már nem versenyez!
úgyhogy közlöm Veled, h csak gondoltam mindezt!
és a későbbiekben itt a nappaliba a lyányok miatt télleg nem is fogok az ilyenekre reagálni ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 08:08
óriási tévedésbe vagy!
egyáltalán nem irritál annyira, mint a Te kedvenced!
de Moncyra való tekintettel és Pille kérésének megfelelően nem mondom, h hál istennek /azaz nekem/ az a b..i g..i német már nem versenyez!
úgyhogy közlöm Veled, h csak gondoltam mindezt!
és a későbbiekben itt a nappaliba a lyányok miatt télleg nem is fogok az ilyenekre reagálni ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szaszi Papi!
Ittene wagy..super...tettem neked +lepit a tuning
topicba...
Ittene wagy..super...tettem neked +lepit a tuning
topicba...
Nah..mennem kő...
Szép napot mindenkinek...igyatok sok wízet a meleg miatt...este fele benézek w beélwezek...
Szép napot mindenkinek...igyatok sok wízet a meleg miatt...este fele benézek w beélwezek...
gy
a zúrban! alf
er alf
me alf
keimhamarosan meghirdetünk egy élvezős hangversenyt
szóval nem ártana, ha kicsit gyakorolnátok...kinek hogyan van lehetősége...aki dolgozik az csatlakozzon fel az msn-webcamszex topicra
...aki otthon van és nem egyedül
az kapja el asszonytwilly! délután kéne beszélnünk a technikai részletekről, a zengedélyt megkaptam
...kb. 1/2 3 körül, ha neked is jó

GG-ufsz

anonimo64
Sue