ez jó...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:18

Törölt felhasználó (24620)

Kérdezd meg a kölkét, neki csak elmondta, hogy szűz-e vagy sem.

Kérdezd meg a kölkét, neki csak elmondta, hogy szűz-e vagy sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:15

Törölt felhasználó (94621)

Pillécske mit nem értesz, már tisztáztuk, hogy a nappaliban mindenki szűz! én meg remélem, hogy nem vagy az! gondolom ezzel nem sértelek meg..
Igen annyi van, remélem a korbács nincs nálad, mert ha csettintenél, lehet, hogy én húznám a rövidebbet.
te is ezt látod?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
te is ezt látod?

Pillécske mit nem értesz, már tisztáztuk, hogy a nappaliban mindenki szűz! én meg remélem, hogy nem vagy az! gondolom ezzel nem sértelek meg..
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Dehogynem...
NAAAAAGY!!!
De mi azt szeressük
(hát nehogymár véraláfutásos legyen a medencém a kopogástól, ha kutyába' csináljuk
)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:06
NAAAAAGY!!!
De mi azt szeressük

Minden második nő asszonggyya,hogy nagy a segge...
közbe + nm is nagy...
Na,én elmentem sétálni...mindenkinek szép estét...
Helyesbítek:-elmentünk sétálni...
közbe + nm is nagy...

mostmánaztán egyáltalán nem értelek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:47

persze, szűzies, meg ilyenek, ezt már nem állom meg szó nélkül, bár tudom a nappaliban mindenki az, de ennyire? ha az vagy pillécske akkor meg a te bajod..
Minden második nő asszonggyya,hogy nagy a segge...
közbe + nm is nagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:00
közbe + nm is nagy...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Nem, egészen friss képet láttál, viszont nem volt a képen viszonyítási pont, mondjuk egy sörösüveg, hogy a valódi méretet érzékeld
Nagy a seggem. Ez tény. Viszont ílyennek szeretik.

Nagyon meleg, part közelben 30 minyima...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:03

Itt most nagyon fullasztó az éjszaka!
Tom, milyen meleg a Balaton?

Figyelek bizony, és látok is mindent, de jó a segítőm, szerencsére nem kellett még beavatkoznom semmibe...
de ha hazamegyek, akkor reszkessetek, mert ki fogom élni magamat...lol...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:43
de ha hazamegyek, akkor reszkessetek, mert ki fogom élni magamat...lol...

gyerekek baj van, a korbácsos embör még a balcsiról is figyel bennünket, "tuttam", hogy baj lesz!
szia Tom! jól érzed magad? mi is...hűűű de jó el vagyunk..sztm fedezéééék...
Itt most nagyon fullasztó az éjszaka!

Nem, egészen friss képet láttál, viszont nem volt a képen viszonyítási pont, mondjuk egy sörösüveg, hogy a valódi méretet érzékeld
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:14

Akinek nm inge ne wegye....
Charlotte nm fogja bizonyosan...kiwéwe pece ha nm a 15 éwwel ezelötti képét láttam....
Charlotte nm fogja bizonyosan...kiwéwe pece ha nm a 15 éwwel ezelötti képét láttam....

Fúúúúúúúú, Pille, lábfetisiszta leszbikus akarok lenniiiiiiii. Gyönyörűűűűűűű a lábikód
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:25

segitsééég! willy félreértett! cipellőcske, topánkácska, sarucska...
no, sikerült lefotózzam. természetesen tanitásod követve - vaku nélkül.

pille saruja.
no, sikerült lefotózzam. természetesen tanitásod követve - vaku nélkül.

pille saruja.

Nah, ma leugrottam a turiba, mert rájöttem, hogy nincs egy árva göncöm se, és vettem 100 Ft-ért egy farmit magamnak, amit némi rongálás és újrafércelés után viselhetőnek nyilvánítottam, illetve a szupersikkes Dikmánnban is vettem kis topánkákat magamnak, hogy még szexisebb legyek.

Istenem, micsoda izmaim vannak...

Istenem, micsoda izmaim vannak...

persze, szűzies, meg ilyenek, ezt már nem állom meg szó nélkül, bár tudom a nappaliban mindenki az, de ennyire? ha az vagy pillécske akkor meg a te bajod..
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:38

egyébként meg nem is csámpás. inkább nevezném szüzies (hipp, menekülj!) szégyenlős beállásnak.

gyerekek baj van, a korbácsos embör még a balcsiról is figyel bennünket, "tuttam", hogy baj lesz!
egyébként meg nem is csámpás. inkább nevezném szüzies (hipp, menekülj!) szégyenlős beállásnak.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv. mindenkinek a Balatonról!

te hipp, nem kell ám mindent komolyan venni! willy csak a sejhaját igérte nekem. s még nem kaptam meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 20:33

sosem jöttem volna rá, ez kis fiatalember Willy meg jókat kuncog, aztán meg egy kis pernahajder. nem baj valahol el kell kezdeni..
cuppanóspuszszmáljiiii!!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
sosem jöttem volna rá, ez kis fiatalember Willy meg jókat kuncog, aztán meg egy kis pernahajder. nem baj valahol el kell kezdeni..
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)