affene megette, az a baj, hogy már nem hamvas...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:55

imádom,mikor valakinek a hamvas arcát szüzies pír borítja el...

Bebe, attól, hogy szűz vagyok, még nem vagyok buta!A WMP-t általában nem szeretem!
Hippem megakarod húzni a ravaszt,! De colt vagy revolver?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:53
Hippem megakarod húzni a ravaszt,! De colt vagy revolver?

Törölt felhasználó (94621)

Üdvözlünk para mester! ne káromkodj itt a nappaliban, mert itt szűzek is vannak. VLC meg MP 11 meg ilyenek, ki sem merem mondani, elpirulok még én is...
imádom,mikor valakinek a hamvas arcát szüzies pír borítja el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:53

Üdvözlünk para mester! ne káromkodj itt a nappaliban, mert itt szűzek is vannak. VLC meg MP 11 meg ilyenek, ki sem merem mondani, elpirulok még én is...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:49

sziasztok!
én is a VLC-t használom,jobb mint a MP 11,marha sok Codec-et ismer
én is a VLC-t használom,jobb mint a MP 11,marha sok Codec-et ismer
sziasztok!
én is a VLC-t használom,jobb mint a MP 11,marha sok Codec-et ismer (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:35
én is a VLC-t használom,jobb mint a MP 11,marha sok Codec-et ismer (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

A legjobb hozzá ez a lejátszó
De ez is viszi, bár néha lehetnek vele gondjai, viszont azon kívül az égvilágon minden mást lejátszik, még talán a lyukkártyát is.
(ha nem mondtam volna még)
De ez is viszi, bár néha lehetnek vele gondjai, viszont azon kívül az égvilágon minden mást lejátszik, még talán a lyukkártyát is.

De ezt azzé mondták mert nm wót megint rajtad
alsógátyó....
Felébresztetted bennük a wágyat...
Rossz fiú wagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:45
alsógátyó....

Felébresztetted bennük a wágyat...

Rossz fiú wagy...

Törölt felhasználó (24620)

Anutám is Petőfinek állított be...
Haverom meg Kossuthnak néz ki mikor meghagyja a szakállát.
Azt mondta, hogyha szakállat meg hajat növesztek, és továbbra is a kurtámban és lenvászon nadrágomban flangálok, a sarumban csattogva, Jézusnak fog hívni...
Nabazz, tényleg...
Bementem ma édesanyám volt sulijába, mert anutámat meghítták ballagásra, aztán ahogy elhaladtam egy csapat higiéniai technikusasszony (takarítónéni) mellett, hallottam a hátam mögül, hogy "Jézus Krisztus"...
naszép
Azt mondta, hogyha szakállat meg hajat növesztek, és továbbra is a kurtámban és lenvászon nadrágomban flangálok, a sarumban csattogva, Jézusnak fog hívni...
Nabazz, tényleg...
Bementem ma édesanyám volt sulijába, mert anutámat meghítták ballagásra, aztán ahogy elhaladtam egy csapat higiéniai technikusasszony (takarítónéni) mellett, hallottam a hátam mögül, hogy "Jézus Krisztus"...
naszép
Soklövetű?

Anutám is Petőfinek állított be...
Nabazz, tényleg...
naszép (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 08:52
Nabazz, tényleg...
naszép (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

ha megnövöget akkor Petőfi Willmos leszel!
akkor én má nem írom : "Akkor azt fényképezd" -pedig a lyányok biztosan annak jobban örülnének!
akkor én má nem írom : "Akkor azt fényképezd" -pedig a lyányok biztosan annak jobban örülnének!
Jön, lát,
HIPP-hop....
(hoppá) (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:43
HIPP-hop....

(hoppá) (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ő az éjszakától sohase fél,
bár a sűrű erdő csupa veszély.....
Az avataromról jutott eszembe!

nekem meg az, hogy meghúzom a ravaszt...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:43

No,ma inkább wele + a söréwel töltöttem wóna el az időm...

Nem vagyok hűtlenke, csak incselkedem!
Köszönöm azt, hogy nem mondtál le Rólam! Oh Lovag!
A melegtől teljesen pilledt vagyok! Oh!
Köszönöm azt, hogy nem mondtál le Rólam! Oh Lovag!
A melegtől teljesen pilledt vagyok! Oh!

A legjobb hozzá ez a lejátszó
(ha nem mondtam volna még)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 08:44

willy!
hálám üldöz!
leköteleztél!
letöltöttem, de még nagyon nem sikerült foglalkozni vele. a mplayer /első kísérletre/ csak hangot játszik le. mással még nem próbáltam.
legfeljebb ráuszítom a számtekeseket!
hálám üldöz!
leköteleztél!
letöltöttem, de még nagyon nem sikerült foglalkozni vele. a mplayer /első kísérletre/ csak hangot játszik le. mással még nem próbáltam.
legfeljebb ráuszítom a számtekeseket!
Ti,hogy bírjátok ezt a fene nagy meleget??
A nap wégén mán szédelegtem...mindzsó csobbanok...
úgy jobb lesz...
A nap wégén mán szédelegtem...mindzsó csobbanok...
úgy jobb lesz...

áááááá megjött hűtlenke, egyben vagy még Zellike?
remélem, mert azért nehogy azt hidd lemondtam rólad, a surda akármennyire kommunázik.... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem, mert azért nehogy azt hidd lemondtam rólad, a surda akármennyire kommunázik.... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Kukucs!

Áááh,csak kéreti magát...alig wárja,hogy walamelyikünk nyaljon...
má mint a fagyijából....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:21
má mint a fagyijából....

Gyuri! nem elkobozták, hanem Moncy egyedül!
aztán még irigy is azt írta, hogy -nátok. márminthogy nyalakodnánk az övéből...
affene sem igazodik itt el. privát ment.
Gyuri! nem elkobozták, hanem Moncy egyedül!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 18:46
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Hipp mester,wárom a postát de csak nm jön...
Elkobozták a fagyitokat??Ezek a nők...utána +
nyöszörögnek,hogy nagy a seggem,nagy a hasam,wastag
a combom...

Elkobozták a fagyitokat??Ezek a nők...utána +
nyöszörögnek,hogy nagy a seggem,nagy a hasam,wastag
a combom...

Akinek nm inge ne wegye....
Charlotte nm fogja bizonyosan...kiwéwe pece ha nm a 15 éwwel ezelötti képét láttam....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 19:00
Charlotte nm fogja bizonyosan...kiwéwe pece ha nm a 15 éwwel ezelötti képét láttam....

Én aztán nem nyüsszögök h. nagy a seggem...
Így jó... akinek meg nem, tehet egy naaagy szívességet
De sztem a fagyi nem hizlal
Így jó... akinek meg nem, tehet egy naaagy szívességet

De sztem a fagyi nem hizlal