Towábbi szép napot mindenkinek....

ejj, Surdi, itt az ideje, hogy áttérj a firefox-ra, ahhoz van egy plugin amivel a jútúbról, meg a GG-ről mentem a flashvideo-kat.
Egyébként meg:
flv 1
flv 2
(nem tudom, hogy működik-e, de elvileg mennie kell) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 13. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 13:26
Egyébként meg:
flv 1
flv 2
(nem tudom, hogy működik-e, de elvileg mennie kell) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 13. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

nagyon hasonlít Rád!
6283: Surdi süti Wllykének /és a többi nappalisnak/ a csintalanpicsát!
de a fő csaposunk má be se néz, mert messzomjaztam palacsintasütés közben!
willy!
ha Berecz bá +van átküldhetőbe küld má át lécci!
willy!
Na ja, legénykoromban..
Ezt surdinak, hátha jobban elmarad délután..

én meg iszom egy kv-t és útnakválok, sziasztok, jó délutánt!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 13. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 13:26
Ezt surdinak, hátha jobban elmarad délután..

én meg iszom egy kv-t és útnakválok, sziasztok, jó délutánt!

nagyon hasonlít Rád!
willy!
willy!
nagyon hasonlít Rád!
willy!
ha Berecz bá +van átküldhetőbe küld má át lécci! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 13:00
willy!
ha Berecz bá +van átküldhetőbe küld má át lécci! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

De beindult a társalgás, most jöttem meg, du. megint megyek. nagyon rákaptatok a szmájlikra, jóóók..csak nézek mint a moziban..üdv nektek..

Charlotte,nagyon-nagyon boldogságos névnapot kívánok!!!

Wilika!
Ezt kimondottan neked találták ki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 12:08
Ezt kimondottan neked találták ki...

Törölt felhasználó (24620)

Berecz? Hát a legnagyobb mesélő a bácsi!!!
Spec, szerintem sokkal igényesebb, mint a sok pöfeszkedő "pfo-ha-ha-ha-pföh"... inkább nem mondom, mert nem idevaló.
Faszozni, meg pinázni igényesen is lehet.

Spec, szerintem sokkal igényesebb, mint a sok pöfeszkedő "pfo-ha-ha-ha-pföh"... inkább nem mondom, mert nem idevaló.

Szia!
Hipp a mester mi + a tanítwányai...én sem
borzolom már sokáig a kedélyeket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 13:00
Hipp a mester mi + a tanítwányai...én sem
borzolom már sokáig a kedélyeket...

Törölt felhasználó (94621)

De beindult a társalgás, most jöttem meg, du. megint megyek. nagyon rákaptatok a szmájlikra, jóóók..csak nézek mint a moziban..üdv nektek..

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 12:50

Berec báá királyságos még most is rajta
röhögök...
Ezt sajna még nm láttam...
röhögök...

Berec báá királyságos még most is rajta
röhögök...
röhögök...

Amen!
a videó láttán megwan! az nagyon király! de Fábri akkor is egy fasz! /ezt igényesen mondtam!/
a múltkor is /a playmates műsorba/ volt nála egy öreg, ami jó volt.
a műsora akkor jó, amikor nem Ő szerepel! de ez nem az Ő érdeme!
a zene általában nagyon jó, és Szőkéék is /nekik a reklámjaik upc is nagyon bejövősek/
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 12:02
a videó láttán megwan! az nagyon király! de Fábri akkor is egy fasz! /ezt igényesen mondtam!/
a múltkor is /a playmates műsorba/ volt nála egy öreg, ami jó volt.
a műsora akkor jó, amikor nem Ő szerepel! de ez nem az Ő érdeme!
a zene általában nagyon jó, és Szőkéék is /nekik a reklámjaik upc is nagyon bejövősek/
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)

A 7i 7es már nagyon tré..az elején jóó wolt..
annak örültem mikor a hawas lekoccolt...
A fábrinál az elözetesbe +nézem ki lesz a wendég és
ha tetszik +nézem...de lassan neki is újítani kéne mert el wan
laposodwa...
laposodwa...
Berecz? Hát a legnagyobb mesélő a bácsi!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 12:05

ki az a Berecz?
spec Fábryból azért wok otthonos, mert a zasszony nézni szokta. és ugyebár ha Ő elviseli nekem a sportmániám ...
de akkor se értelek, mert Téged igényesnek ismerlek a Fábryt a legkevésbé se lehet annak mondani!
nálam SurmóKanna kategória Ő is és a ! /F1-esek ne válaszoljatok nem azért írtam/
spec Fábryból azért wok otthonos, mert a zasszony nézni szokta. és ugyebár ha Ő elviseli nekem a sportmániám ...
de akkor se értelek, mert Téged igényesnek ismerlek a Fábryt a legkevésbé se lehet annak mondani!
nálam SurmóKanna kategória Ő is és a ! /F1-esek ne válaszoljatok nem azért írtam/
Mindig a "nagy pinánál" alszom el, mert a csigatévé késő éjszaka vetíti az ilyenségeket. De ha a mogyorók itt vannak, akkor csak bejöttek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 12:02

Jujbazz, pedig azt egyszer felvettem, de nem néztem meg...
De most a Roncsfilmet töltöttem le, majd megnézem.
De most a Roncsfilmet töltöttem le, majd megnézem.
ki az a Berecz?
nálam SurmóKanna kategória Ő is és a ! /F1-esek ne válaszoljatok nem azért írtam/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 11:57
nálam SurmóKanna kategória Ő is és a ! /F1-esek ne válaszoljatok nem azért írtam/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)

én sepciel pont azért szeretem a fábryt
Igaz, amikor a Berecz mesélt, ő már unta, de én még vagy egy óráig el tudtam volna hallgatni (ha nem pusztulok bele a röhögésbe)

Igaz, amikor a Berecz mesélt, ő már unta, de én még vagy egy óráig el tudtam volna hallgatni (ha nem pusztulok bele a röhögésbe)
Jujbazz, pedig azt egyszer felvettem, de nem néztem meg...
De most a Roncsfilmet töltöttem le, majd megnézem. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
De most a Roncsfilmet töltöttem le, majd megnézem. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 13. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A 7i 7es már nagyon tré..az elején jóó wolt..
laposodwa...
laposodwa...
Első rész
Második rész
Ezért például oda vagyok. Nem csak mert sírok már a röhögéstől rajta, hanem a különféle egyszerű, népi dolgokat egyébként is is nagyon szeretem.
Második rész
Ezért például oda vagyok. Nem csak mert sírok már a röhögéstől rajta, hanem a különféle egyszerű, népi dolgokat egyébként is is nagyon szeretem.
Szőke kapitány: Mogyorók bejövetele...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 11:57

Igaz, amikor a Berecz mesélt, ő már unta, de én még vagy egy óráig el tudtam volna hallgatni (ha nem pusztulok bele a röhögésbe) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 13. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 11:50

Igaz, amikor a Berecz mesélt, ő már unta, de én még vagy egy óráig el tudtam volna hallgatni (ha nem pusztulok bele a röhögésbe) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 13. szerda 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

a designe center Ok! /de nem miatta/, a lókupec Lakatos az nagyon bejövős. de a többi nagyon erőltetett! azt kimondottan utálom, és igénytelennek tartom, h a poén fsz,pna, és bszás legyen /mondandójának 90 %a ilyen/, nem hagyja beszélni a riportalanyokat, aztán általában olyan felkészületlen, mint a Verebes a napkeltében!
és nem ceretem mikor egy műsor politikailag ennyireegyoldalú /a 7i 7es nem ennyire durván, de a másik irányba ugyanaz!/
jáksó? mivel nem nézel 7i 7est, azzal poénkodnak, h mióta nem volt nője /és Te is azt mondod itt/ -a párhuzam pusztán ezért van!
és nem ceretem mikor egy műsor politikailag ennyireegyoldalú /a 7i 7es nem ennyire durván, de a másik irányba ugyanaz!/
jáksó? mivel nem nézel 7i 7est, azzal poénkodnak, h mióta nem volt nője /és Te is azt mondod itt/ -a párhuzam pusztán ezért van!
én spec pont a willy ötletes humorjain szoktam halálra röhögni magam!
sírni szoktam a röhögéstől!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 13. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 11:45
sírni szoktam a röhögéstől!

Hát igen!!!!! Semmi se a régi! Szegény Bonczot még a halála előtti nyáron láttam!
A Holló sem az igazi már: Na de Pityu!!!!!
Az igazi humort az élet, azaz "MI" szüljük!
Willynek szebb az álla!
A Holló sem az igazi már: Na de Pityu!!!!!
Az igazi humort az élet, azaz "MI" szüljük!

Willynek szebb az álla!
a designe center Ok! /de nem miatta/, a lókupec Lakatos az nagyon bejövős. de a többi nagyon erőltetett! azt kimondottan utálom, és igénytelennek tartom, h a poén fsz,pna, és bszás legyen /mondandójának 90 %a ilyen/, nem hagyja beszélni a riportalanyokat, aztán általában olyan felkészületlen, mint a Verebes a napkeltében!
jáksó? mivel nem nézel 7i 7est, azzal poénkodnak, h mióta nem volt nője /és Te is azt mondod itt/ -a párhuzam pusztán ezért van! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 11:43
jáksó? mivel nem nézel 7i 7est, azzal poénkodnak, h mióta nem volt nője /és Te is azt mondod itt/ -a párhuzam pusztán ezért van! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nem tudom, Fábryn én rendszerint szakadok a röhögéstől.
A heti hetessel elvi bajaim is vannak, bár mióta a verebes kilépett, biztosan jobb az egész.
Hofi; pont volt egy jegyünk egy pénteki előadására, erre valami kedd környékén meghalt... náhh.
Hollószínház, az is csak régen volt jó.
Galla meg tényleg tudott úgy "humort csinálni" (a koltai haverjával) hogy, már sírtam, hogy legyen vége, hátha a következő jobb lesz.
nem lett sosem.
Markos, az is erősen fárasztó.
Én úgy vagyok, hogy a fábry az, aki elég friss, a mai viszonoykat nézve, a többivel kapcsolatban mindig olyan beszáradt, gusztustalan érzésem támad...
A heti hetessel elvi bajaim is vannak, bár mióta a verebes kilépett, biztosan jobb az egész.
Hofi; pont volt egy jegyünk egy pénteki előadására, erre valami kedd környékén meghalt... náhh.
Hollószínház, az is csak régen volt jó.
Galla meg tényleg tudott úgy "humort csinálni" (a koltai haverjával) hogy, már sírtam, hogy legyen vége, hátha a következő jobb lesz.
nem lett sosem.
Markos, az is erősen fárasztó.
Én úgy vagyok, hogy a fábry az, aki elég friss, a mai viszonoykat nézve, a többivel kapcsolatban mindig olyan beszáradt, gusztustalan érzésem támad...