én regisztráltam, de már azt se tudom mi is a regnevem /hehe az ami itt/ oly rég jártam ott. pont ezért!
ha megfejtetted kérjük az oktatást!
1ébként:
a tehén egy bonyolult állat!
de én megfejtem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 13:44
ha megfejtetted kérjük az oktatást!
1ébként:
a tehén egy bonyolult állat!
de én megfejtem!

Törölt felhasználó (24620)

Figyeljetek, ezt a momu.hu-t (mp321.hu) valaki magyarázza el nekem.
Minden nap változik? Rohadtul idegesítő, hogy amikor kéne akkor mindig a klipgyűjtemény jön be.
Minden nap változik? Rohadtul idegesítő, hogy amikor kéne akkor mindig a klipgyűjtemény jön be.
Szép Charlottet Surdinak, akik együtt hűsítik magukat a szellőben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 09:46
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Köszönöm a jókívánságokat
Szép napot és hűs szellőt mindenkinek!

Ez jó, Boldog névnapot kedves Charlotte! /látom vetted a lapot/
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 09:56

Admin

Aztán elrepülök Rióba
Beszállok egy kabrióba
Élvezem a dolce vitát
Este megkeresem Evitát
A zsebem tele lesz lével
Passzolgatunk Pelével
Néz majd a kokainbáró
Hogy lehet nálam az összes káró
Pedig az ő gorillája osztott
Én csak szivarozgatok csendben
Azt hiszi, jól kifosztott
De én megbízok a szerecsenben
Szőke csajokat nézek
A parton, a sörözőben tekézek
És ha eszembe jutna délbe'
Egy kis üzletet ütök nyélbe
Lássuk, milyen az áru
Milyen szép zöld hosszúszárú
Remélem, elrepít délnek
Ahol a többiek henyélnek
Ahol mindig kék a tenger
És soha nem éhesek a cápák
A parton rengeteg ember
A vízben lóbálja a lábát
Aztán elrepülök Rióba
Beszállok egy kabrióba
Aztán elrepülök Rióba
Beszállok egy kabrióba
Gyere, repülj velem Rióba
Na gyere, repülj velem Rióba
Gyere, repülj velem Rióba!
Beszállok egy kabrióba
Élvezem a dolce vitát
Este megkeresem Evitát
A zsebem tele lesz lével
Passzolgatunk Pelével
Néz majd a kokainbáró
Szőke csajokat nézek
Lássuk, milyen az áru
Remélem, elrepít délnek
Ahol a többiek henyélnek
Ahol mindig kék a tenger
A parton rengeteg ember
A vízben lóbálja a lábát
Aztán elrepülök Rióba
Beszállok egy kabrióba
Aztán elrepülök Rióba
Beszállok egy kabrióba

Aztán elrepülök Rióba
Beszállok egy kabrióba
Élvezem a dolce vitát
Este megkeresem Evitát
A zsebem tele lesz lével
Passzolgatunk Pelével
Néz majd a kokainbáró
Szőke csajokat nézek
Lássuk, milyen az áru
Remélem, elrepít délnek
Ahol a többiek henyélnek
Ahol mindig kék a tenger
A parton rengeteg ember
A vízben lóbálja a lábát
Aztán elrepülök Rióba
Beszállok egy kabrióba
Aztán elrepülök Rióba
Beszállok egy kabrióba
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 08:03
Beszállok egy kabrióba
Élvezem a dolce vitát
Este megkeresem Evitát
A zsebem tele lesz lével
Passzolgatunk Pelével
Néz majd a kokainbáró
Szőke csajokat nézek
Lássuk, milyen az áru
Remélem, elrepít délnek
Ahol a többiek henyélnek
Ahol mindig kék a tenger
A parton rengeteg ember
A vízben lóbálja a lábát
Aztán elrepülök Rióba
Beszállok egy kabrióba
Aztán elrepülök Rióba
Beszállok egy kabrióba

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok! jó reggelt mindenkinek!
Már megint rosszul aludtam, nem hagyott nyugodni egy dolog. Hiába engem már csak az élet nagy dolgai foglalkoztatnak. Tegnap este "Már megint esik az eső" nevű topicban kis_csaj nevű nick kérdezi, hogy "hidjen"-e az időjárásfelelősöknek, mert a hétvégére pocsék, szutyok időt jósolnak. Utána lazán megjegyzi, hogy de ő pénteken Rióba készül. Mindezt olyan lazasággal, mintha azt írta volna, "átugrom Vecsésre káposztáért". Idáig nincs is gond, csak azt nem értem, és ezért nem tudtam aludni, akkor mi a büdös francért érdekli, milyen időjárás lesz a hétvégén itthon.
Szerintem azt akarta közölni velünk a szentem, hogy KÉPZELJÉTEK PÉNTEKEN RIÓBA MEGYEK! ennek lett volna teteje. Bár már én ebben is kételkedem, mert aki érettségin a magyar nyelv írásbelire mást küld be maga helyett, az nem biztos, hogy igazat mond. Tudom le van a magyar oktatás is gatyásodva, de azért talán ennyire még nem, hogy "hidjek".
Ne haragudjatok, hogy ilyen dologgal fárasztalak korán reggel benneteket, de valakinek el kellett mondanom, miért nem tudtam aludni. Amúgy szép jó napot nektek!

Már megint rosszul aludtam, nem hagyott nyugodni egy dolog. Hiába engem már csak az élet nagy dolgai foglalkoztatnak. Tegnap este "Már megint esik az eső" nevű topicban kis_csaj nevű nick kérdezi, hogy "hidjen"-e az időjárásfelelősöknek, mert a hétvégére pocsék, szutyok időt jósolnak. Utána lazán megjegyzi, hogy de ő pénteken Rióba készül. Mindezt olyan lazasággal, mintha azt írta volna, "átugrom Vecsésre káposztáért". Idáig nincs is gond, csak azt nem értem, és ezért nem tudtam aludni, akkor mi a büdös francért érdekli, milyen időjárás lesz a hétvégén itthon.
Szerintem azt akarta közölni velünk a szentem, hogy KÉPZELJÉTEK PÉNTEKEN RIÓBA MEGYEK! ennek lett volna teteje. Bár már én ebben is kételkedem, mert aki érettségin a magyar nyelv írásbelire mást küld be maga helyett, az nem biztos, hogy igazat mond. Tudom le van a magyar oktatás is gatyásodva, de azért talán ennyire még nem, hogy "hidjek".
Ne haragudjatok, hogy ilyen dologgal fárasztalak korán reggel benneteket, de valakinek el kellett mondanom, miért nem tudtam aludni. Amúgy szép jó napot nektek!

Köszönöm a jókívánságokat

Az adminok meg eltűntek, indulhat a hawaiiiiiiii!

folytasd a sort: nyú; CPt /aki szerencsére egyre többet van/ a nagy régiek /para11; Erdőkerülő; Cuncus .../
na de igazán a jányaink hiányoznak!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 13. szerda 08:55
na de igazán a jányaink hiányoznak!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 13. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Mi ez a nagy lazaság? surda, Gyuri? miért nem tartjátok a frontot? Charlotte-nek névnapja van?
Akkor Isten éltesse erőben egészségben.
Boldog Névnapot, Charlotte!
Kedvenc virágaid kövezzék utadat, kedvenc nappalisaid lássák kívánságaidat!
Sok Boldogságot: Giselle
Kedvenc virágaid kövezzék utadat, kedvenc nappalisaid lássák kívánságaidat!
Sok Boldogságot: Giselle

Mi ez a nagy lazaság? surda, Gyuri? miért nem tartjátok a frontot? Charlotte-nek névnapja van?
mikor elküldtem már észrevettem!
azt tudtam, h Te is észre fogod venni, de senki más nem figyelt??? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 12. kedd 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
azt tudtam, h Te is észre fogod venni, de senki más nem figyelt??? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 12. kedd 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Én a mostani koromban szeretek lenni, mert így vagyok igazán hozzád való!
De miért nem az igazat írtad le?
Tegnap este az uram azt mondta, hogy nyugodtan lefekhetek bárkivel. Gyorsan a kezébe adtam egy tollat és papírt toltam elé, hogy adja írásba.
Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Mondom neki, írja oda azt is, hogy kivel. Leírta:
A Te Surdiddal!
Mondom neki, írja oda, hogy kit hatalmazott fel. Odaírta a nevem.
Aztán vigyorogva még gyorsan odafirkantott egy sort:
De én is!
És aláírta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 22:14
De miért nem az igazat írtad le?
Tegnap este az uram azt mondta, hogy nyugodtan lefekhetek bárkivel. Gyorsan a kezébe adtam egy tollat és papírt toltam elé, hogy adja írásba.
Elkezdte írni:
Nyugodtan kefélhetsz!
Mondom neki, írja oda azt is, hogy kivel. Leírta:
A Te Surdiddal!
Mondom neki, írja oda, hogy kit hatalmazott fel. Odaírta a nevem.
Aztán vigyorogva még gyorsan odafirkantott egy sort:
De én is!
És aláírta.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Willy bizonyos kérdésekben olyan megfontolt és felelősségteljes. Ilyenkor úgy érzem, mintha megfordult volna a korkülönbség köztünk az ő javára. És erről egy kérdés jutott eszembe:
Ti hány évesnek érzitek magatokat valójában?
Ti hány évesnek érzitek magatokat valójában?

Szervusztok! jó reggelt mindenkinek!

Sziasztok és jó reggelt!
Remélem ma nm lesz olyan bazi meleg....
Wilika kérdéséra:
Be tudom osztani az időm bár egy telefon híwás fel tud boritani mindent....
Maradok a nappali életnél...
Remélem ma nm lesz olyan bazi meleg....

Wilika kérdéséra:
Be tudom osztani az időm bár egy telefon híwás fel tud boritani mindent....

Maradok a nappali életnél...

Sziasztok, Kedveseim!
Sajnos a csúnya netnek, és a mégcsúnyább kánikulának köszönhetően nem tudok mindig a körötökben lenni! Kipurcantam kicsit!
Dekoncentrált vagyok kissé, de szép sorjában megpróbálok válaszolni.
1. Az álompasinak vélt manussal( ...és az nem Tom volt...) többször szexeltünk gumi nélkül, nem lett gond belőle. Madonnának amúgy nem hiszek, emberileg előttem erőlködhet.
Billy Idol miatt, meg amúgy is haragszom rá! Be-be!
2. A mikor élnék, újrakezdeném -e, hány évesnek érzem Magam kérdéskörre:
A reneszánsz kort kedvelném a Medici-házban.Haha.....
Újrakezdeném az Életem, de nem a döntéseimet változtatnám meg, mert a saját elveimhez hű vagyok! Egyszerűen "úri" családba születnék, több lehetőséggel! Kipróbálnám azt a verziót is!
Willy hajnali kérdésére a témakörben: Napi 3-4 óra alvás mellett, amúgy is fennvagyok, de szeretem az éjszakát, sejtelmessége, nyugalma miatt. Dolgozni már nem szerettem éjszaka! A madarak csicseregnek most is, a kakas meg időzavarban van, mert még nem kelt fel a Nap!
Mostanában tini vagyok érzelmileg! És ez jó, vagy rossz?
3. Édességek világa: Sajnos nem nagyon élhetek velük! De így is megvagyok a "sós" sütik világában. Finom kakaóval, sovány tejcivel, amit a klaviatúrám is bán. Porszívóval "szivatom" meg!
Őskoromban volt valami apró, piros málnaízű valami, azt nagyon szerettem. Amúgy a gumicukorért feláldoznám Magam! Imádom!!!!! A cumi alakú gumicukorból a zöldet imádtam!
A szerencse folytán sok Milkát ehettem akkoriban, amikor az még nem volt itt forgalomban!
4. Fogamzásgátlás: Nem vagyok híve a mérgezésnek, a hormonbombáknak! Mindig más módszerrel oldottam meg. Sikerrel!(Talán 3 hónapig szedtem összvissz.)
További Jó Reggelt Mindenkinek!
Sajnos a csúnya netnek, és a mégcsúnyább kánikulának köszönhetően nem tudok mindig a körötökben lenni! Kipurcantam kicsit!
Dekoncentrált vagyok kissé, de szép sorjában megpróbálok válaszolni.
1. Az álompasinak vélt manussal( ...és az nem Tom volt...) többször szexeltünk gumi nélkül, nem lett gond belőle. Madonnának amúgy nem hiszek, emberileg előttem erőlködhet.

2. A mikor élnék, újrakezdeném -e, hány évesnek érzem Magam kérdéskörre:
A reneszánsz kort kedvelném a Medici-házban.Haha.....
Újrakezdeném az Életem, de nem a döntéseimet változtatnám meg, mert a saját elveimhez hű vagyok! Egyszerűen "úri" családba születnék, több lehetőséggel! Kipróbálnám azt a verziót is!
Willy hajnali kérdésére a témakörben: Napi 3-4 óra alvás mellett, amúgy is fennvagyok, de szeretem az éjszakát, sejtelmessége, nyugalma miatt. Dolgozni már nem szerettem éjszaka! A madarak csicseregnek most is, a kakas meg időzavarban van, mert még nem kelt fel a Nap!
Mostanában tini vagyok érzelmileg! És ez jó, vagy rossz?
3. Édességek világa: Sajnos nem nagyon élhetek velük! De így is megvagyok a "sós" sütik világában. Finom kakaóval, sovány tejcivel, amit a klaviatúrám is bán. Porszívóval "szivatom" meg!
Őskoromban volt valami apró, piros málnaízű valami, azt nagyon szerettem. Amúgy a gumicukorért feláldoznám Magam! Imádom!!!!! A cumi alakú gumicukorból a zöldet imádtam!
A szerencse folytán sok Milkát ehettem akkoriban, amikor az még nem volt itt forgalomban!
4. Fogamzásgátlás: Nem vagyok híve a mérgezésnek, a hormonbombáknak! Mindig más módszerrel oldottam meg. Sikerrel!(Talán 3 hónapig szedtem összvissz.)
További Jó Reggelt Mindenkinek!

Ehh, megint elfelejtettem lefeküdni...
nem baj, legalább madárdalra alszom el.
Ti be tudjátok osztani az időtöket?
Mikor élnétek szívesebben? Nappal, vagy éjjel?
nem baj, legalább madárdalra alszom el.
Ti be tudjátok osztani az időtöket?
Mikor élnétek szívesebben? Nappal, vagy éjjel?

Jól van,akkor én most lefekszem.
Rózsás álmokat kívánok Nektek! Meg magamnak is!
Szívesen aludnék jó sokáig reggel,de fúrni fognak,meg faragni.
És mindezt azért,hogy végre hőszigetelve legyen a ház rendesen,meg hogy olyan csúnya hupizöld legyen,amilyet ti még nem láttatok. Ma nyitott ablakom alatt ment el egy pár,idézem őket: nő: "de ocsmány színe van." pasi:"eléggé elbaszták"
No,de legalább egyedi.
Mégegyszer jóóóó ééééjt!

Rózsás álmokat kívánok Nektek! Meg magamnak is!
Szívesen aludnék jó sokáig reggel,de fúrni fognak,meg faragni.

No,de legalább egyedi.

Mégegyszer jóóóó ééééjt!

Nono,hogyhogy micsoda iskola lehetett?Ugye nem engem minősített ez a kérdés?
Jaj nem, dehogy, isten őrizz, csak azt ne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 23:27
Jaj nem, dehogy, isten őrizz, csak azt ne!

Törölt felhasználó (75419)

Nono,hogyhogy micsoda iskola lehetett?
Ugye nem engem minősített ez a kérdés?
Amúgy egészségügyibe jártam
Jah...hát velem azért lett rosszul alakítva ez a gyógyszer-dolog,mert már 16 éves koromban elkezdtem szedni,de akkor még csak a bőröm miatt,mert nagyon pattis volt. Aztán megjavult,akkor abbahagytam egy pár hónapig,mert akkor még nem volt miért szednem,akkor nekem is kellett ilyen mensivisszahozó gyógyszert bevennem,aztán folytattam és azóta szedem,de egyenlőre úgy tűnik,minden a legnagyobb rendben.És lekopogom. Gyereket úgyis majd olyan 15 év múlva szeretnék csak...És lehetőleg egy kis fekete,vagy egy arab őssel rendelkező babát.

Jah...hát velem azért lett rosszul alakítva ez a gyógyszer-dolog,mert már 16 éves koromban elkezdtem szedni,de akkor még csak a bőröm miatt,mert nagyon pattis volt. Aztán megjavult,akkor abbahagytam egy pár hónapig,mert akkor még nem volt miért szednem,akkor nekem is kellett ilyen mensivisszahozó gyógyszert bevennem,aztán folytattam és azóta szedem,de egyenlőre úgy tűnik,minden a legnagyobb rendben.És lekopogom. Gyereket úgyis majd olyan 15 év múlva szeretnék csak...És lehetőleg egy kis fekete,vagy egy arab őssel rendelkező babát.

Nono,hogyhogy micsoda iskola lehetett?
Ugye nem engem minősített ez a kérdés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 23:02

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Te jó és micsoda iskola lehetett...
mindig annyinak jó lenni amennyi vagyok...
a gimis évek hiányoznak, de erről majd később...
A múltunk megváltoztatásáról meg már megírtam a véleményem.
Kivételek persze akadnak, pl. Charlotte példája jogos, nem is olyan dolgokra értettem...
Bár ki tudja... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 22:22
a gimis évek hiányoznak, de erről majd később...
A múltunk megváltoztatásáról meg már megírtam a véleményem.
Kivételek persze akadnak, pl. Charlotte példája jogos, nem is olyan dolgokra értettem...
Bár ki tudja... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 12. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Néha sokkal kevesebbnek,mint valójában,mintha egy kölyök lennék még...néha meg mintha túl sokat éltem volna már meg és érettebbnek érzem magam a többi 19 éveshez képest. Hát,ha a volt iskolai osztálytársakból indulok ki,akkor mindenképp...
Nekem is lenne egy kis kérdésem,ehhez hasonló kicsit:
Hány évesek szeretnétek most a legjobban lenni?Jövő,v múlt...
Van olyan dolog az életetekben,hogyha visszafordíthatnátok az idő kerekét,másképp tennétek?Mi az?
Nekem is lenne egy kis kérdésem,ehhez hasonló kicsit:
Hány évesek szeretnétek most a legjobban lenni?Jövő,v múlt...

Van olyan dolog az életetekben,hogyha visszafordíthatnátok az idő kerekét,másképp tennétek?Mi az?