Hipp!
Szerintem kersgéljünk neki szép sportjányokat
és akkor lenyugszik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 15:36
Szerintem kersgéljünk neki szép sportjányokat
és akkor lenyugszik...

Törölt felhasználó (94621)

Surda!
Egy jó sakkparti talán visszaállítaná a vérnyomásod. Nézd meg ezt a szép púpos muffot, mindjárt elszáll a mérged...
Én nem tudom ki az a "kannácska" de egy nagyon jó nő lehet ha ennyien összevesznek rajta, hi-hi

Egy jó sakkparti talán visszaállítaná a vérnyomásod. Nézd meg ezt a szép púpos muffot, mindjárt elszáll a mérged...
Én nem tudom ki az a "kannácska" de egy nagyon jó nő lehet ha ennyien összevesznek rajta, hi-hi

Neeem, én olyanra gondoltam, hogy:
"Nééézd, ott van a mami, az akkori nyár leghíresebb pregnant-jelenetében. És már ott vagy te is a pocakomban! Látoood? Nem, dehogy az apukád az a bácsi, az csak anyuci egyik munkatársa, nem a másik sem. Nem ő sem, meg ő sem..."
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 15:05
"Nééézd, ott van a mami, az akkori nyár leghíresebb pregnant-jelenetében. És már ott vagy te is a pocakomban! Látoood? Nem, dehogy az apukád az a bácsi, az csak anyuci egyik munkatársa, nem a másik sem. Nem ő sem, meg ő sem..."

Törölt felhasználó (75419)

Majd családi vállalkozás lesz s a gyerekeim nekem fognak dolgozni
Na,nem ááám
Na,nekem mennem kell mindjárt Pestre,aztán holnap délelőtt műtenek,gondoljatok rám,csupa jót,hogy minden sikerüljön, ne úgy,mint a múltkor.
Legyetek jók!

Na,nekem mennem kell mindjárt Pestre,aztán holnap délelőtt műtenek,gondoljatok rám,csupa jót,hogy minden sikerüljön, ne úgy,mint a múltkor.

Legyetek jók!

Surda!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 14:57

végül is a ló se csúnya!
toljátok át az igéző tekintetek topicba, csak itt ne rontsa a legelőt /a marhája/ izé levegőt!
toljátok át az igéző tekintetek topicba, csak itt ne rontsa a legelőt /a marhája/ izé levegőt!
Én is most olvastam, surdi kiadta magából a jövő hetet is. Szerintem meglátja a korbácsos embör, magához nyúl, utána meg surdihoz. ha két ilyen nagydarab embör összekap, itt földrengés lesz. Fedezééékbeeee!!!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 15:30

Surdi dühöngését érdemes elolwasni!!!
Szétröhögtem magam a trágár Surdin....

Surdi dühöngését érdemes elolwasni!!!

Majd családi vállalkozás lesz s a gyerekeim nekem fognak dolgozni
Na,nem ááám
Legyetek jók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 14:20

Legyetek jók!

Törölt felhasználó (24620)

Gyereket?
Viccesek lesznek a családi videózások, már előre látom...

végül is a ló se csúnya!
toljátok át az igéző tekintetek topicba, csak itt ne rontsa a legelőt /a marhája/ izé levegőt! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
toljátok át az igéző tekintetek topicba, csak itt ne rontsa a legelőt /a marhája/ izé levegőt! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja jó napokat mindenkinek!
Most el, de majd jövök és megválaszolom a kérdéseket...
Baccus...
Most el, de majd jövök és megválaszolom a kérdéseket...
Baccus...
tudod azt azért megjegyezni, h mit honnan kap az embör elég nehéz!
egyébként is a memóriámnál csak egy nagyobb dolog van! a szenilitásom!
a fehér pöttyeimet meg szopogasd le a makkomról!
egyébként meg kapjátok be!
izé a lakodalmamban felszolgált kaját

vagy a tortámból megkínálhatok valakit?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 14:23
egyébként is a memóriámnál csak egy nagyobb dolog van! a szenilitásom!
a fehér pöttyeimet meg szopogasd le a makkomról!
egyébként meg kapjátok be!

izé a lakodalmamban felszolgált kaját

vagy a tortámból megkínálhatok valakit?

vazzzze surdi...ez már volt a nappaliban, még rá is kérdeztem a fehér pöttyökre a makkon

Jajjj itt ollllan kis szééép
+ piruló szmájli... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 12:40

+ piruló szmájli... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem adtál kulcsot a számkombinációhoz és így
fabatkát sem értek a számok....
fabatkát sem értek a számok....

Nm baj Surdi majd a waj eltakarja
a fehér pöttyöket....

Ha véletlenül ruha nélkül indulnál el írd meg az útvonalad mert mindenképp megnéznélek!
A lányoknak én is hoztam egy kis harapni valót!

vazzzze surdi...ez már volt a nappaliban, még rá is kérdeztem a fehér pöttyökre a makkon
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 14:09

Ha véletlenül ruha nélkül indulnál el írd meg az útvonalad mert mindenképp megnéznélek!

Gyereket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 10:35

1, Nem tudom,h van-e lelki társ, csak azt,hogy ha van is,én még nem találkoztam vele.Pont,hogy olyanokba szoktam beleesni,vagy azok vonzanak,akik a legkevésbé illenek hozzám.
2, Rengeteget változtam,külsőleg is,de a belsőm méginkább. Az egész életvitelem,gondolkodásom, a munkához és emberekhez való hozzáállásom,minden. Szerencsére jó irányba
3, 10 év múlva remélhetőleg saját lakás már 8-9 éve megvan
, saját autó 5 éve, gyereken gondolkodom a következő 15 év távlatában, ill remélhetőleg egy jól működő kis vállalkozásom lesz a szexipar területén,legyen az filmezéssel kapcsolatos,vagy egy saját kis cuki szexshop

2, Rengeteget változtam,külsőleg is,de a belsőm méginkább. Az egész életvitelem,gondolkodásom, a munkához és emberekhez való hozzáállásom,minden. Szerencsére jó irányba

3, 10 év múlva remélhetőleg saját lakás már 8-9 éve megvan

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 10:39

Különben meg mindenkinek jó reggelt és fincsi reggelit kívánok! Vagy azon már túl vagytok?
Én most megyek reggelizem,lezuhizom,aztán fel kéne mennem Pestre, Westendbe,rájöttem,nincs egy darab ruhám se szinte. Vagy ezt mindig így érzem ?

Én most megyek reggelizem,lezuhizom,aztán fel kéne mennem Pestre, Westendbe,rájöttem,nincs egy darab ruhám se szinte. Vagy ezt mindig így érzem ?

Sumi egy fos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 12:49

Törölt felhasználó (94621)

Ok Gyuri! látom jobban vagy. Sumi? jó kis versenyző...itt meg csak nem???

Szép jó nappalt! Megint hétfő - teljes fegyverzetben...

Naaaa...az a egyik kedwenc...meg is éheztem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 13:46

Na,itt az ebéd ideje! Eszek egy kis spagettit(nem pont ilyet,mint ez,hanem vadasmártásosat
)
Mindenkinek jó étvágyat!

Mindenkinek jó étvágyat!

Asszem tea waj wan rajta...
A többi szalámit már leetted róla....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 13:41

A többi szalámit már leetted róla....

Törölt felhasználó (24620)

Apád fülit! Hát nyamvadt két szelet szalámival akarod kiszúrni a szemem egy akkora karéj kenyéren?
De ajánlom, hogy legalább tényleg vaj legyen rajta, és nem valami borzalmas margarin. Utálom a mű dolgokat.
De ajánlom, hogy legalább tényleg vaj legyen rajta, és nem valami borzalmas margarin. Utálom a mű dolgokat.

Na,itt az ebéd ideje! Eszek egy kis spagettit(nem pont ilyet,mint ez,hanem vadasmártásosat
)
Mindenkinek jó étvágyat!

Mindenkinek jó étvágyat!