Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2171 2172 2173 2174 2175 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5314   2007. 06. 04. hétfő 08:52
X Törölt felhasználó (24620)
1) Hisztek a lelki társ létezésében? Találkoztatok már vele, esetleg szerelem volt/van? Van köztünk olyan, akinek azért kellett lemondania lelki társáról, mert valamelyikőtök épp kapcsolatban élt?
Mi is az pontosan?

2) Sokat változtatok az elmúlt 3 évben?
Hát, eléggé...

3) Hogy képzelitek el magatokat 10 év múlva?
Hullamereven, vagy lelki nyomorultként... vagy mittomén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 06. 04. hétfő 08:41
No, eszembe jutott pár kérdés:

1) Hisztek a lelki társ létezésében? Találkoztatok már vele, esetleg szerelem volt/van? Van köztünk olyan, akinek azért kellett lemondania lelki társáról, mert valamelyikőtök épp kapcsolatban élt?

kerdes kerdes
#5313   2007. 06. 04. hétfő 08:49
Sonkás Sonkás
1.nem hiszek mert még soha senkivel nem beszéltem meg ugy igazán a gondjaim,bajaim.
2.Sztem én igen.
3.Elrohadva valahol a föld alatt wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 08:41

kerdes kerdes
#5312   2007. 06. 04. hétfő 08:49
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem tudom milyen bókokat akarok...nem akarok csöpögős, nagy lelkizős szövegeket...meg persze olyanokat sem, hogy: de megb@sználak bébi (kivéve tőled wink hehe )...de igazából nem tudom, hogy mit akarnék hallani...
szerintem ezen lépjünk túl, még a végén kiderül, hogy mekkora egy picsa vagyok vigyor5
vagy esetleg a pasiik felsorolhatják, hogy ők hogyan szoktak bókolni...

1. hiszek a lelki társban, de mivel ellenkező nemű, ezért már a 2. lelkitársamat kell hanyagolnom a meg nem értő férj miatt
2. sokat változtam az elmúlt 3 évben
3. nem hinném, hogy sokkal másabb leszek, egy-két plusz ránc, egy-két-három nagyobb gyerek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 08:32
Jó reggelt!

Akkor milyen bókokat akarsz?

Ha mondta volna már a pasid egy másik nőre neked, hogy ő a lelki társa, akkor te is szeretnéd a "te vagy a barátom" bókot.

A pasik minden nőt olyan szemmel néznek (ahogy mi is minden pasit wink ). Örülj neki, ha csak a barátnőiddel hasonlítgat össze...

nyes
#5311   2007. 06. 04. hétfő 08:45
Moncy Moncy
Megint jó kérdéseid vannak Charlotte... wink

Rohannom kell... majd du. megválaszolom!

Szép napot mindenkinek wave
#5310   2007. 06. 04. hétfő 08:43
Sonkás Sonkás
A 3.ra szivesen válalkozok wink wink
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 08:39
Akkor ezt a tegnapi napra...

1) Mondjatok egy dolgot, ami örömöt okozott ma nektek!
Nagyikám tortáján a 91-es számot látni vigyor2

2) Mondjatok egy dolgot, ami miatt bosszankodtatok ma!

Édsanyám azt mondta: Ne csináld, majd Én megcsinálom... Ahelyett h. azt mondta volna: köszönöm h. megcsináltad helyettem...

3) Mondjatok egy dolgot, amit ma nagyon szeretnétek csinálni!

Szex...

4) Mondjatok egy témát, ami mostanában foglalkoztat titeket!

Cég sors...

5) Mondjatok egy szexuális tevékenységet, amit ebben a pillanatban a legszívesebben csinálnátok!

Elég lenne már csak a szex is nyes

A szín: hangsúlyos narancssárga.... wink wave

#5309   2007. 06. 04. hétfő 08:42
Sonkás Sonkás
Engem meg be vinél a lábaid közé????? smile wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 08:38
Át is vittem a szép férfitestbe smile
#5308   2007. 06. 04. hétfő 08:41
X Törölt felhasználó (21812) Admin

kerdes kerdes
#5307   2007. 06. 04. hétfő 08:39
Moncy Moncy
Akkor ezt a tegnapi napra...

Nagyikám tortáján a 91-es számot látni vigyor2

Édsanyám azt mondta: Ne csináld, majd Én megcsinálom... Ahelyett h. azt mondta volna: köszönöm h. megcsináltad helyettem...

Szex...

Cég sors...

5) Mondjatok egy szexuális tevékenységet, amit ebben a pillanatban a legszívesebben csinálnátok!

Elég lenne már csak a szex is nyes

A szín: hangsúlyos narancssárga.... wink wave

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 23:19
Charlotte-os gondolkodtatók:

felkialtas
#5306   2007. 06. 04. hétfő 08:38
Át is vittem a szép férfitestbe smile
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 08:31

jóóó reggelt wink
#5305   2007. 06. 04. hétfő 08:33
Moncy Moncy
Nahát... wow2 wow1
Wowwww végre egy normális kép Tőled nyes

Egy hét ajtócsapkodást bevállalnék nyes
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 08:31

jóóó reggelt wink
#5304   2007. 06. 04. hétfő 08:32
Jó reggelt!

Akkor milyen bókokat akarsz?

Ha mondta volna már a pasid egy másik nőre neked, hogy ő a lelki társa, akkor te is szeretnéd a "te vagy a barátom" bókot.

A pasik minden nőt olyan szemmel néznek (ahogy mi is minden pasit wink ). Örülj neki, ha csak a barátnőiddel hasonlítgat össze...

nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 04. hétfő 08:18
jóregg smile
ezt még a tegnapi napra vonatkoztatom
1) öröm: a gyerek úszóversenye
2) bosszankodás: az étolaj, ami 4 adag rántott hús kisütése után már használhatatlan
3) ma szeretnék csinálni: ez mára értendő smile muszáj beszereznem a vizsgázós, konzervatív fehér blúzomra normális gombokat smile smile
4) foglalkoztató téma:iskola befejezése (rohadtul nyomaszt már)
5) szexuális tevékenység: simán hanyatt feküdni széttett lábakkal, és...

színt nem tudtam választani

a bókokról...én nem nagyon szeretnék ilyen bókokat kapni:
Te vagy a legjobb barátom, Hú, de szexi vagy!, Csinosabb vagy, mint a barátnőid, Veled akarom leélni az életem
na hát ilyeneket nekem neeeee...főleg ez a barát duma, nekem ő ne legyen a legjobb barátom (a másik halálom "az anyám a legjobb barátnőm" szöveg)...és ne nézegesse a barátnőimet "olyan" szemmel hehe ...és a többi is annyira csöpögős vigyor5 ...az tetszik, ha okosnak mond smile
ahhh...összességében nem ilyen bókokat akarok kapni!!
#5303   2007. 06. 04. hétfő 08:31
Sonkás Sonkás

jóóó reggelt wink
#5302   2007. 06. 04. hétfő 08:30
Moncy Moncy
Zelli küldi a nappalisoknak:

(elég érdekes! valszeg zelli nem lapozott vissza egy korábbi hsz-ig! és miért kell neki küldönc???) ejnye1 : tom
#5301   2007. 06. 04. hétfő 08:24
surdapapa surdapapa
4 adag rántotthús megsütése után? adagonként 20 szelettel? min csodálkozol?

ha nem így történt, akkor meg lusta dög voltál, mert nem szűrted le az olajat!

az 5re: tedd szét a lábad és élvezésedig mozgok benned! közbe néha fond körül a lábad a derekam körül és szoríts magadba ... finom finom finom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
jóregg smile
2) bosszankodás: az étolaj, ami 4 adag rántott hús kisütése után már használhatatlan
3) ma szeretnék csinálni: ez mára értendő smile muszáj beszereznem a vizsgázós, konzervatív fehér blúzomra normális gombokat smile smile

Te vagy a legjobb barátom, Hú, de szexi vagy!, Csinosabb vagy, mint a barátnőid, Veled akarom leélni az életem
na hát ilyeneket nekem neeeee...főleg ez a barát duma, nekem ő ne legyen a legjobb barátom (a másik halálom "az anyám a legjobb barátnőm" szöveg)...és ne nézegesse a barátnőimet "olyan" szemmel hehe ...és a többi is annyira csöpögős vigyor5 ...az tetszik, ha okosnak mond smile
#5300   2007. 06. 04. hétfő 08:23
Sonkás Sonkás
Te istenő vagy az ágyba eplus2 eplus2 Ilyenek jok???? eplus2 eplus2 wink
MmePrune VIP Admin
jóregg smile

#5299   2007. 06. 04. hétfő 08:21
surdapapa surdapapa
miért nem játszottad meg a lottószámot? vagy az a baj, h a lottózóba megkérdezted, h hogyan lehet ezeket megjátszani!

Gyerekek!
a 7vége termése 15 oldal, de még a sérülés ideje alatt elmaradó 23 oldalt se olvastam vissza! szomoru1

ráadásul az elmaradásom csak növekedni fog, mert megint nem sokat leszek!
de hát ennek Ti inkább örültök, mint bánkódnátok miatta!!! schmoll2 gunyos1
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 14:21
Suuurdiii!

Ezt a lottó számokért.... mf2 hehe beka2
#5298   2007. 06. 04. hétfő 08:18
MmePrune MmePrune VIP Admin
jóregg smile

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 03. vasárnap 23:19
Charlotte-os gondolkodtatók:

felkialtas
#5297   2007. 06. 04. hétfő 08:13
Moncy Moncy
Jóóó reggelt!

Kékek meg lilák...
Jááájjjjj....
Az nem jóóó wink

#5296   2007. 06. 04. hétfő 00:40
para11 para11
kék
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 00:19
kerdes
Ha egy színnel kellene magatokat jellemzni, melyiket választanátok?
kerdes
#5295   2007. 06. 04. hétfő 00:31
X Törölt felhasználó (75419)
Jó éjt, rózsás álmokat!
Nekem is feküdnöm kéne,csak még nem testápolóztam be magam és lusta vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 00:28
Holnap...

Most már elköszönök: jó éjt, szép álmokat!

... 2171 2172 2173 2174 2175 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48754db
Utolsó üzenet: ma 00:24

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!