Nm az öregedéssel wan a baj hanm a műtét utáni
mellékhatásokkal...
Rajtam biztos nm köwetnek el ilyen műtétet mee nincs agyam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 22:05
mellékhatásokkal...

Rajtam biztos nm köwetnek el ilyen műtétet mee nincs agyam....

Törölt felhasználó (94621)

Gyuri! Ismerem a környéket, még a "békebeli" időkből, akkor még ott nyugi volt.
Sajnos egyszer mindenki megöregszik, ha megéri, és addig agyon nem csapják....

Visszaszívtam!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 02. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 22:05

Baccus.. hogy Neked a Sonkással milyen ráérzésetek van mikor eszem

Minek furikozod szegény kismakkát???
Nm értem a nőket....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 02. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 22:04

Nm értem a nőket....

Meee jöv. 7végén lesz a denszes buláj
Kiccica él, elvittem édsanyáméknak... ott úgyis van kettő pár héttel fiatalabb...
Hát most ismerkednek pár hetet, aztán a kettőből még egyet hozok és akkor mán nagycsaládos leszek

Kiccica él, elvittem édsanyáméknak... ott úgyis van kettő pár héttel fiatalabb...
Hát most ismerkednek pár hetet, aztán a kettőből még egyet hozok és akkor mán nagycsaládos leszek

Baccus.. hogy Neked a Sonkással milyen ráérzésetek van mikor eszem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 22:02

Szóval az úgy volt, hogy egyesek megitták az alant látható folyadékot és ez lett belőle:

Gyuri! Ismerem a környéket, még a "békebeli" időkből, akkor még ott nyugi volt.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 02. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 22:01

Szia Hipp!
Haza értem a nyócból...
...weszélyes környék este...
Barátom jól wan csak sokszor ismétli magát...
Haza értem a nyócból...

Barátom jól wan csak sokszor ismétli magát...
Meee jöv. 7végén lesz a denszes buláj
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 02. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagy marha wagy barátom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 22:02

Szóval az úgy volt, hogy egyesek megitták az alant látható folyadékot és ez lett belőle:

Szija!
Kiccica él még?
Mé nm wagy densz partin??
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiccica él még?

Mé nm wagy densz partin??

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Hipp!
Haza értem a nyócból...
...weszélyes környék este...
Barátom jól wan csak sokszor ismétli magát... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 21:57
Haza értem a nyócból...

Barátom jól wan csak sokszor ismétli magát... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Gyuri! Mi a nagy helyzet? megjöttél? ááá nem csak beszélgetünk...
Túlteng a hormon?
Na de emberek.. szombat este... bééékeeee

Na de emberek.. szombat este... bééékeeee

Szia Gyuri! Mi a nagy helyzet? megjöttél? ááá nem csak beszélgetünk...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Háj!
Mizu wan itt,weszekedtek??
Enyje,enyje!
Mizu wan itt,weszekedtek??
Enyje,enyje!

Hideg van...huzd fel a gatyad,nehogy felfazzon a vesed.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 21:34

Meglehetősen hülye vicceid vannak. Ha ezt így mondod az elején, senki nem sértődik meg, és ezt kikerülhettük volna. Máskor fogalmazz egyértelműen, abból értünk.
Ez a jutalmad...
Ez a jutalmad...

Meglehetősen hülye vicceid vannak. Ha ezt így mondod az elején, senki nem sértődik meg, és ezt kikerülhettük volna. Máskor fogalmazz egyértelműen, abból értünk.
Ez a jutalmad...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 21:24
Ez a jutalmad...

Na ezt te mondtam,nem en.Fenykepesz szemmel,szaj,orr,szem,allkapocs,meg a te eltorzitott fotoid..... a BLOG !
Minden hatso gondolat nelkül jeleztem volna...nem csufondaroskodasbol.
Talan viccesen,ha erti valaki a viccet.

Fejezd be,senkit sem akarok összeugrasztani,nem kell betojni.Te tetted fel a kepet,minden hatso gondolat nelkül..nem vadol senki,es nem is fog. Willy erti a hülyeseget,ha mas merev fax-rol lett volna szo,meg se emlitem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 21:19
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem látod Willy, azt sugallja, hogy rólad lett a kép mintázva, azt nem tudja, hogy ez egy nagyon bonyolult eljárás. Hozzáértőnek nem nehéz kimutatni, hogy semmi köze egymáshoz. Azért vagyok kénytelen reagálni, mert engem gyanúsít meg, csak az indítékomat nem mondja el, mivel ilyen nincs. Egyszerűen röhej, soha nem értettem meg azokat az embereket akik abban élik ki az életüket, hogy másokat összeugrasszanak. Lelke rajta, mint mondottam nem ismerem, de ezentúl át fogok nézni rajta. Józan ésszel, mi okom lett volna rá? Röhej...
No-no, ez a bonyolult eljárás nekem 10 percembe kerülne, és csakugyan van hasonlóság, de mint ott a topicban leírtam, nekem vastagabbak az ajkaim (igaz, ez is korrigálható) és a homlokom sem így ráncolódik.
Szonival meg ne foglalkozz, egyszerűen nem értem mi történik.
(De azok az élek a szemek alatt inkább a Rudolf Péterre hajaznak.
)
2007. 06. 02. szombat 21:19
Szonival meg ne foglalkozz, egyszerűen nem értem mi történik.
(De azok az élek a szemek alatt inkább a Rudolf Péterre hajaznak.

Nem látod Willy, azt sugallja, hogy rólad lett a kép mintázva, azt nem tudja, hogy ez egy nagyon bonyolult eljárás. Hozzáértőnek nem nehéz kimutatni, hogy semmi köze egymáshoz. Azért vagyok kénytelen reagálni, mert engem gyanúsít meg, csak az indítékomat nem mondja el, mivel ilyen nincs. Egyszerűen röhej, soha nem értettem meg azokat az embereket akik abban élik ki az életüket, hogy másokat összeugrasszanak. Lelke rajta, mint mondottam nem ismerem, de ezentúl át fogok nézni rajta. Józan ésszel, mi okom lett volna rá? Röhej...
Na ezt te mondtam,nem en.Fenykepesz szemmel,szaj,orr,szem,allkapocs,meg a te eltorzitott fotoid..... a BLOG !
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 21:10

Törölt felhasználó (24620)

arra akarsz kilyukadni, hogy hasonlítok rá?
Figyelj Szoni! Akkor meg beszélj világosan, úgy hogy lehessen érteni, és ne utalgass semmire. Mond ki mit akarsz! Úgy gerinces nem? Csodálkozol ha felháborodok?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 21:10
Törölt felhasználó (24620)

arra akarsz kilyukadni, hogy hasonlítok rá?