Hááát nekem pedig azt mondta....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 01. péntek 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 15:03

Elengedted az acconyt egyedül????
Ha most azt mondod szakmai továbbképzésre ment dobok egy hátast

Hááát sztem a lepedő akrobatika és a tánc tudása v. nem tudása között nincs összefüggés...
Bár nem sok pasim volt életemben, de amelyik úgy gondolta h. ő szuper lepedőbajnok de nem tudott táncolni, amelyik meg tudott táncolni az sem volt nagy bajnok az ágyban
Bár nem sok pasim volt életemben, de amelyik úgy gondolta h. ő szuper lepedőbajnok de nem tudott táncolni, amelyik meg tudott táncolni az sem volt nagy bajnok az ágyban

Okés, vettem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 15:01

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Bocs, Moncy, vasárnap óta nem néztem a privijeimet, most látom, hogy hétfőn írtál. Válaszoltam

Hátőőő, nyugtass meg, hogy a legbénább táncosok, az ágy legnagyobb virtuózai...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 08:52
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hétvégén csak elvétve fordulok elő, mert vendégeim lesznek. Kérek mindenkit, hogy legalább egy kérdéssel pótolja hiányomat
Mára csak egy kérdésem van.
Azt mondják, hogy a tánc jelzi, hogy ki milyen az ágyban. Ki ért ezzel egyet? Ki szeret táncolni? Ki jár rendszeresen táncmulatságba?

Mára csak egy kérdésem van.
Azt mondják, hogy a tánc jelzi, hogy ki milyen az ágyban. Ki ért ezzel egyet? Ki szeret táncolni? Ki jár rendszeresen táncmulatságba?

Első magazin lenne amit betiltanék
Vagy a Blikk.. vagy hasonlóan színvonala dolgok
Emo-król már tudok egy jó ideje, de csak az interneten keresztül, nem tudtam, hogy már nálunk is vannak és ismertek.
Seabj, majd elfogynak
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 08:20

Vagy a Blikk.. vagy hasonlóan színvonala dolgok

Emo-król már tudok egy jó ideje, de csak az interneten keresztül, nem tudtam, hogy már nálunk is vannak és ismertek.
Seabj, majd elfogynak

The Cure-ról jutott eszembe,hogy a 14 éwes jányom
nmrég felolwasást tartott nekem az imo-sokról
(phingom nm wót létezésükrűl!) majd megkérdezte,
hogy az én időmbe wolt ée hasonló?!
Hosszabb agyalás után ugrott be,hogy wótak régen a
Curosok akik feketében jártak!
Kb. ennyi is wolt a HASONLÓSÁG....
Jah,és a POPCORN-ból olwasta fel amiről szintén nm gondoltam,hogy még létezik...
nmrég felolwasást tartott nekem az imo-sokról
(phingom nm wót létezésükrűl!) majd megkérdezte,
hogy az én időmbe wolt ée hasonló?!
Hosszabb agyalás után ugrott be,hogy wótak régen a
Curosok akik feketében jártak!
Kb. ennyi is wolt a HASONLÓSÁG....
Jah,és a POPCORN-ból olwasta fel amiről szintén nm gondoltam,hogy még létezik...

Elengedted az acconyt egyedül????
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 13:29

Arról már nm is beszélwe,hogy ma 15,00-tól wasárnap 17,00-ig egyedül maradok itthon mert a párom elutazik!
Annyira fogok félni 1edül...

Táááánc... Véééégre
Imádok táncolni, mint köztudott hastáncolok is...
Szeretem is a zenés táncos rendezvényeket, képes vagyok hajnali 5-ig is mezítláb ropni
És jöv. 7végén is ezt teszem...
Amelyik pasi meg nem tud, vagy csak lusta táncolni vessen magára...
Egy buli nem arról szól h. együnk, igyunk aztán gubbasztunk a sarokban...

Imádok táncolni, mint köztudott hastáncolok is...
Szeretem is a zenés táncos rendezvényeket, képes vagyok hajnali 5-ig is mezítláb ropni

És jöv. 7végén is ezt teszem...
Amelyik pasi meg nem tud, vagy csak lusta táncolni vessen magára...
Egy buli nem arról szól h. együnk, igyunk aztán gubbasztunk a sarokban...

Bocs, Moncy, vasárnap óta nem néztem a privijeimet, most látom, hogy hétfőn írtál. Válaszoltam
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 01. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot!
Nem kaptatok reggelit ezért most itt az ebéd ideje
Nem kaptatok reggelit ezért most itt az ebéd ideje

képzeld willy, hogy tavaly vettem én is egy cserép mentát, valamelyik hyperben, elültettem, és ez lett belőle

vagyis te is ültesd el, és akkor elleszel nyáron a virgin mojitokkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 11:24

Vettem mentanövénykét és csináltam mentolos limonádét! ^_^

vagyis te is ültesd el, és akkor elleszel nyáron a virgin mojitokkal

Törölt felhasználó (24620)

Vettem mentanövénykét és csináltam mentolos limonádét! ^_^
Suuurdiii!
Ezt a lottó számokért....
Ezt a lottó számokért....

a fax kiwan!!! megírtam és elküldtem oszt eltűnt!
szóval:
erdész! Te szemét!
bisztoss felém küldted a mókamániát!
Hipp!
várom a válaszod a privibe feltett kérdésre!
sajna se a tegnap délutánt se a mai napot se volt időm visszaolvasni !
nemtom visszajönni tudok-e még, ha nem kellemes magömlést, a hölgyeknek pedig spermától duzzadó farkakat!
Uraim
, Hölgyeim
és
!
szóval:
erdész! Te szemét!
bisztoss felém küldted a mókamániát!

Hipp!
várom a válaszod a privibe feltett kérdésre!
sajna se a tegnap délutánt se a mai napot se volt időm visszaolvasni !

nemtom visszajönni tudok-e még, ha nem kellemes magömlést, a hölgyeknek pedig spermától duzzadó farkakat!
Uraim

Na jó tényleg abbahagyom, mert azt fogják mondani, hogy menjek valami másik topicba. Még egy kép utoljára, ha jól viselkedsz, megmutatom majd a csajt a másik "végéről" is...
Szia Gyuri! kellemes délutánt! ja most olvasom, hogy szalma leszel, nehogy rossz fát tegyél a tűzre!

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Gyuri! kellemes délutánt! ja most olvasom, hogy szalma leszel, nehogy rossz fát tegyél a tűzre!

Arról már nm is beszélwe,hogy ma 15,00-tól wasárnap 17,00-ig egyedül maradok itthon mert a párom elutazik!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 13:26

Itt waok! A napom nekem is rózsás...4 után wan 1 címem + este nyolcra jönnek értem,wisznek munkát nézni! Nagyon jól tuok nézni....

Itt waok! A napom nekem is rózsás...4 után wan 1 címem + este nyolcra jönnek értem,wisznek munkát nézni! Nagyon jól tuok nézni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 13:22

Törölt felhasználó (94621)

Gyuuuri! Mi van el sem köszöntél, vagy megláttad a képet, és kedvet kaptál? én itt egyedül szórakoztatom magam, oszt senki nem válaszol. Juszt is felteszek kedvcsinálónak még egy formás kis csajt, és eldugulok.

Ne mérgelödj!
A női hátsók csipkében az nekem is tetszik....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 13:12
A női hátsók csipkében az nekem is tetszik....

Itt van egy szép női hátsó, egyébként mindig szerettem /szeretem/ a csipkés holmit egy nőn, így nagyon gusztusosak. Nem is értem, itt a gg-n mindenfajta iroda van, de lányok bugyiban miért nincs. Annál szebbet nem tudok elképzelni /persze csak nézegetni/ mint egy szép bugyiban, egy formás fenék.

Gyuuuri! Mi van el sem köszöntél, vagy megláttad a képet, és kedvet kaptál? én itt egyedül szórakoztatom magam, oszt senki nem válaszol. Juszt is felteszek kedvcsinálónak még egy formás kis csajt, és eldugulok.

Itt van egy szép női hátsó, egyébként mindig szerettem /szeretem/ a csipkés holmit egy nőn, így nagyon gusztusosak. Nem is értem, itt a gg-n mindenfajta iroda van, de lányok bugyiban miért nincs. Annál szebbet nem tudok elképzelni /persze csak nézegetni/ mint egy szép bugyiban, egy formás fenék.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyurikám, most jött egy telefon, majd háromra menjek, mégjobban el van b@szva az egész, mérges vagyok..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nm is úgy értettem,hogy ittasan wezess!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 12:43

Hát ez az, van mikor 4-5 napig nem megyek sehova, most meg összejött, cseresznye pálesz?? aztán a jogosítvány meg illa berek.... Nem, ebből a korból már kinőttem, a rendet általában betartom.
Majd estére ha vége, akkor egy jó serital.
Na menek iszom egy kávét, és húzok mint a vadlibák.
Majd estére ha vége, akkor egy jó serital.
Na menek iszom egy kávét, és húzok mint a vadlibák.