Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2188 2189 2190 2191 2192 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4967   2007. 06. 01. péntek 08:40
gazosgyuri gazosgyuri
Hmm!Ezt nagyon szeressem... wink
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 01. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 08:35

itt a kajád gyurika csak várd meg mig meg fő wink
#4966   2007. 06. 01. péntek 08:35
Sonkás Sonkás

itt a kajád gyurika csak várd meg mig meg fő wink
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 08:26
Hali!

Ebből lesz a reggeli? nyes
#4965   2007. 06. 01. péntek 08:26
gazosgyuri gazosgyuri
Hali!

Ebből lesz a reggeli? nyes
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 01. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 08:24

Jóó reggelt napalisok smile smile wink
#4964   2007. 06. 01. péntek 08:24
Sonkás Sonkás

Jóó reggelt napalisok smile smile wink
#4963   2007. 06. 01. péntek 08:20
gazosgyuri gazosgyuri
The Cure-ról jutott eszembe,hogy a 14 éwes jányom

nmrég felolwasást tartott nekem az imo-sokról

(phingom nm wót létezésükrűl!) majd megkérdezte,

hogy az én időmbe wolt ée hasonló?!

Hosszabb agyalás után ugrott be,hogy wótak régen a

Curosok akik feketében jártak!

Kb. ennyi is wolt a HASONLÓSÁG....

Jah,és a POPCORN-ból olwasta fel amiről szintén nm gondoltam,hogy még létezik... wink
#4962   2007. 06. 01. péntek 08:14
gazosgyuri gazosgyuri
"naja,wannak olyan nők mint Prune,de mégis(!)
ám Prunéba heti X-szer wan walami más is! eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 01. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 01. péntek 08:00
nekik például szülinapjuk van ma smile

1959 Június 1. (48 éve történt)
Megszületett Alan Wilder zenész, a Depeche Mode együttes tagja.

1960 Június 1. (47 éve történt)
Megszületett Simon Gallup zenész, a The Cure együttes tagja.

1926 Június 1. (81 éve történt)
Los Angelesben megszületett Marilyn Monroe (eredeti nevén: Norma Jeane Baker v. Mortenson) amerikai filmszínésznő.
Édesanyja, Gladys Monroe férjét hívták Bakernek, Norma Jean édesapja valószínűleg Edward Mortenson, de lehetséges, hogy Stanley Gifford volt. Anyai ágon főként elmebajosokból állt a család, így a nyolcéves Norma Jean árvaházba, majd egy ismerőshöz került. 16 évesen ment először férjhez. 1944-ben, amikor a férje bevonult katonának, egy hadiüzembe ment dolgozni, ahol felfedezte egy fotós. Kiszőkítette a haját és modellként vállalt munkát. A magazinok címlapjárra került, elvált a férjétől, és Marilyn Monroe néven szerződést kötött a 20th Century Fox Filmstúdióval...A bulvársajtó egyre nagyobb terjedelemben foglalkozott vele, amihez hozzájárult az egyik legnagyobb baseballjátékossal, Joe DiMaggióval, majd a drámaíró Arthur Millerrel kötött házassága. A "Hét év vágyódás"-ban is nagyot alakított, ebben a filmben látható a híres metrószellőző feletti jelenete. A sikerei csúcsán New Yorkba költözött, hogy Lee Strasberg Actors Studiójában tovább képezze magát....Kezelhetetlen depressziója miatt gyógyszer- és alkoholfüggősége alakult ki. Álmatlan, kórházban töltött időszakából azzal próbálták kiemelni, hogy felkérték, köszöntse Kennedy elnököt a születésnapi partiján....Futó kapcsolatba keveredett Yves Montand-nal, majd hírbe hozták Robert Kennedyvel, az elnök öccsével is. 1962.08.05-én lakosztályában holtan találták, a hivatalos álláspont szerint gyógyszer-túladagolás okozta a halálát, amely olyan talányos volt, mint az egész élete. Lee Strasberg mondta a sírjánál: "Más is akadt, aki gyönyörűszép volt, mint ő, ám benne volt valami más is, amit az emberek megláttak és amivel azonosultak. Sugárzása volt, sóvárgás és vágy áradt belőle, ettől volt más, mint a többi ember, ebből a sugárzásból akart részesülni mindenki, aki ismerte, gyermeki naivitásából, amely csupa félénkség volt, de csupa elektromos feszültség is".

Lee Stasberg megfogalmazta tökéletesen, hogy mitől lesz egy nő sokkal nőbb, mint a többiek...ilyen akaroooooooook lenniiiii...mármint nem olyan, mint marilyn, hanem olyan, hogy ezt mondják rólam: "naja, vannak olyanok, mint ez a nő, de mégis..." bár szerintem mindenki ilyen akar lenni....vagy nem? smile smile smile smile
#4961   2007. 06. 01. péntek 08:00
MmePrune MmePrune VIP Admin
nekik például szülinapjuk van ma smile

1959 Június 1. (48 éve történt)
Megszületett Alan Wilder zenész, a Depeche Mode együttes tagja.

1960 Június 1. (47 éve történt)
Megszületett Simon Gallup zenész, a The Cure együttes tagja.

1926 Június 1. (81 éve történt)
Los Angelesben megszületett Marilyn Monroe (eredeti nevén: Norma Jeane Baker v. Mortenson) amerikai filmszínésznő.
Édesanyja, Gladys Monroe férjét hívták Bakernek, Norma Jean édesapja valószínűleg Edward Mortenson, de lehetséges, hogy Stanley Gifford volt. Anyai ágon főként elmebajosokból állt a család, így a nyolcéves Norma Jean árvaházba, majd egy ismerőshöz került. 16 évesen ment először férjhez. 1944-ben, amikor a férje bevonult katonának, egy hadiüzembe ment dolgozni, ahol felfedezte egy fotós. Kiszőkítette a haját és modellként vállalt munkát. A magazinok címlapjárra került, elvált a férjétől, és Marilyn Monroe néven szerződést kötött a 20th Century Fox Filmstúdióval...A bulvársajtó egyre nagyobb terjedelemben foglalkozott vele, amihez hozzájárult az egyik legnagyobb baseballjátékossal, Joe DiMaggióval, majd a drámaíró Arthur Millerrel kötött házassága. A "Hét év vágyódás"-ban is nagyot alakított, ebben a filmben látható a híres metrószellőző feletti jelenete. A sikerei csúcsán New Yorkba költözött, hogy Lee Strasberg Actors Studiójában tovább képezze magát....Kezelhetetlen depressziója miatt gyógyszer- és alkoholfüggősége alakult ki. Álmatlan, kórházban töltött időszakából azzal próbálták kiemelni, hogy felkérték, köszöntse Kennedy elnököt a születésnapi partiján....Futó kapcsolatba keveredett Yves Montand-nal, majd hírbe hozták Robert Kennedyvel, az elnök öccsével is. 1962.08.05-én lakosztályában holtan találták, a hivatalos álláspont szerint gyógyszer-túladagolás okozta a halálát, amely olyan talányos volt, mint az egész élete. Lee Strasberg mondta a sírjánál: "Más is akadt, aki gyönyörűszép volt, mint ő, ám benne volt valami más is, amit az emberek megláttak és amivel azonosultak. Sugárzása volt, sóvárgás és vágy áradt belőle, ettől volt más, mint a többi ember, ebből a sugárzásból akart részesülni mindenki, aki ismerte, gyermeki naivitásából, amely csupa félénkség volt, de csupa elektromos feszültség is".

Lee Stasberg megfogalmazta tökéletesen, hogy mitől lesz egy nő sokkal nőbb, mint a többiek...ilyen akaroooooooook lenniiiii...mármint nem olyan, mint marilyn, hanem olyan, hogy ezt mondják rólam: "naja, vannak olyanok, mint ez a nő, de mégis..." bár szerintem mindenki ilyen akar lenni....vagy nem? smile smile smile smile
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 07:21
Jóó reggelt!
Hajrá Wilika! eljen
Kinek wan ma szülinapja?
#4960   2007. 06. 01. péntek 07:21
gazosgyuri gazosgyuri
Jóó reggelt!
Hajrá Wilika! eljen
Kinek wan ma szülinapja?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 06. 01. péntek 05:42
Jóreggelt...
Összeszedem magam és elmegyek vizslázni.
Sziasztok
#4959   2007. 06. 01. péntek 05:42
X Törölt felhasználó (24620)
Jóreggelt...
Összeszedem magam és elmegyek vizslázni.
Sziasztok
#4958   2007. 06. 01. péntek 00:29
tom1019 tom1019 VIP Admin
ahhhhaa, igen, azonnal be fog tenni a kedvünkért egy önfotót... eplus2

nya, mindegy,
soha ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy minden nap születésnapja van valakinek... wink

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 06. 01. péntek 00:24
Zelli, tiéd az új nappali 5000. hsz-e.
Gratulálunk!
Nem akarsz ennek örömére betenni magadról valami képet?
Nagy ováció fogadná biztosan nyes
#4957   2007. 06. 01. péntek 00:24
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Zelli, tiéd az új nappali 5000. hsz-e.
Gratulálunk!
Nem akarsz ennek örömére betenni magadról valami képet?
Nagy ováció fogadná biztosan nyes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 21:09
Én is nagyon szeretem a faxot! wink
És azért jöttem közétek, mert kivételesek vagytok, a csajok is! Az admin-lányok is!
Nem nyalás!
#4956   2007. 05. 31. csütörtök 23:29
Szép álmokat mindenkinek!
#4955   2007. 05. 31. csütörtök 23:02
gazosgyuri gazosgyuri
Jó éjszakát mindenkinek!
Wan még 1 kis dolgom... wink
#4954   2007. 05. 31. csütörtök 22:59
gazosgyuri gazosgyuri
Ha Ő azt mondja,hogy nm akkor én is asszondom,tudod a demokrácia... nyes
De ha megtetszik neki wmi akkor úgysem hagy békén amig nm csináltuk meg! wink
Ez is demokrácia...
De ha belerakom a fülébe a bogarat,elöbb w utóbb... hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 22:53
Akkor ne azt írd, hogy te hagynád ki, hanem hogy ő.
Pedig ahhoz pl. pont ugyanígy kell felnézni, ha az ember a csillagos eget bámulja egy langy augusztusi éjszakán, vagy ha pókhálókat szed a sarokból, vagy amikor olyan emberrel beszélget, aki emeletes ház ablakán néz ki. Szóval semmi különleges nincs benne. Megfulladni meg nem lehet, erre én vagyok az élő bizonyíték wink
#4953   2007. 05. 31. csütörtök 22:53
Akkor ne azt írd, hogy te hagynád ki, hanem hogy ő.
Pedig ahhoz pl. pont ugyanígy kell felnézni, ha az ember a csillagos eget bámulja egy langy augusztusi éjszakán, vagy ha pókhálókat szed a sarokból, vagy amikor olyan emberrel beszélget, aki emeletes ház ablakán néz ki. Szóval semmi különleges nincs benne. Megfulladni meg nem lehet, erre én vagyok az élő bizonyíték wink
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 22:51
A páromnak nm tetszett a nyaktörös látwány... wink
#4952   2007. 05. 31. csütörtök 22:51
gazosgyuri gazosgyuri
A páromnak nm tetszett a nyaktörös látwány... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 22:44
Nem kell letolni a torkáig, és nem fogja leharapni a fütyköst, ne félj. De egész különleges élmény.
wink
#4951   2007. 05. 31. csütörtök 22:44
Nem kell letolni a torkáig, és nem fogja leharapni a fütyköst, ne félj. De egész különleges élmény.
wink
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 22:41
Eme póziturát kihagynám... wow2
#4950   2007. 05. 31. csütörtök 22:41
gazosgyuri gazosgyuri
Eme póziturát kihagynám... wow2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 22:16
A konyhafőnök ajánlata:

Aki még nem próbálta ezt a pózt orális kényeztetéshez, tegye meg mindenképpen! wink

#4949   2007. 05. 31. csütörtök 22:40
gazosgyuri gazosgyuri
Hmm!
Elkezdtem magamban számolgatni,hogy lájtosan heti 1 alkalommal kisérleteztek 3 éwig akkor az 156 alkalom!
Én felwagdostam wolna az ereimet.... hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 22:05
felkialtas JÁTSSZUNK szexuális tanácsadásosat! smile

Itt egy levél, amit egy szexológus szakértőnek írt egy férfi. Ti mit tanácsolnátok neki?

"Barátnőmmel öt éve vagyunk együtt. Változatlanul olyan nagy a szerelem, mint a kezdeti időben. Közös gyermeket, családot szeretnénk. A szex a kezdeti időben a barátnőm kielégüléséhez vezetett, azonban már három éve nem tud eljutni a csúcsra közösülés közben, akárhogy igyekszem is.
Volt úgy, hogy 2-3 órát is erős ingereknek tettem ki, és mégsem. Kizárólag kézzel történő ingerlés által tud elmenni, azt is rendkívül erősen kell csinálnom, szinte rólam is folyik a víz. Megpróbáltam a nyelvvel történő előjátékot és az utána történő behatolást, de sohasem jutott el a csúcsra ily módon, pedig látom rajta, hogy borzasztóan erőlködik. Engem a sorozatos kudarc mindinkább visszafog, a menet közbeni sikertelenséget látva elernyedek.
Mindezek ahhoz a beidegződéshez vezettek mindkettőnknél, hogy úgysem lesz jó neki, hiába próbáljuk. Szinte borítékoljuk a végeredményt, hogy csak kézzel lesz neki jó. Ez a helyzet szomorúvá tesz bennünket, kérem, szíveskedjék tanácsot adni miképpen juttathatnám el a barátnőmet a tökéletes kielégüléshez, kézzel történő ingerlésen kívül.
Hozzáteszem, én legalább 15 perces erekciót produkálok alkalmanként és egy kis pihenés után ugyanannyit, de a sikertelenség lelkileg hat rám, ezért tovább nem bírom csinálni.
Lehet, hogy a barátnőm koncentrációjával van baj? Vagy az én méretemmel (kb. 18 cm)?"
#4948   2007. 05. 31. csütörtök 22:19
édespille édespille Admin
már előre látom az "apróbetűs részt". smile smile smile
a kemény szájbabaffintás elkerülése végett tartsa erősen párja csípejét, hogy a kemény szájba-behatolás előtt hirtelenjében taszíthasson kedvesén egy csöppet.
eplus2 eplus2 eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 22:16
A konyhafőnök ajánlata:

Aki még nem próbálta ezt a pózt orális kényeztetéshez, tegye meg mindenképpen! wink

... 2188 2189 2190 2191 2192 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!