ajánlanám nekik a gg fórumát
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 22:05
JÁTSSZUNK szexuális tanácsadásosat!
Itt egy levél, amit egy szexológus szakértőnek írt egy férfi. Ti mit tanácsolnátok neki?
"Barátnőmmel öt éve vagyunk együtt. Változatlanul olyan nagy a szerelem, mint a kezdeti időben. Közös gyermeket, családot szeretnénk. A szex a kezdeti időben a barátnőm kielégüléséhez vezetett, azonban már három éve nem tud eljutni a csúcsra közösülés közben, akárhogy igyekszem is.
Volt úgy, hogy 2-3 órát is erős ingereknek tettem ki, és mégsem. Kizárólag kézzel történő ingerlés által tud elmenni, azt is rendkívül erősen kell csinálnom, szinte rólam is folyik a víz. Megpróbáltam a nyelvvel történő előjátékot és az utána történő behatolást, de sohasem jutott el a csúcsra ily módon, pedig látom rajta, hogy borzasztóan erőlködik. Engem a sorozatos kudarc mindinkább visszafog, a menet közbeni sikertelenséget látva elernyedek.
Mindezek ahhoz a beidegződéshez vezettek mindkettőnknél, hogy úgysem lesz jó neki, hiába próbáljuk. Szinte borítékoljuk a végeredményt, hogy csak kézzel lesz neki jó. Ez a helyzet szomorúvá tesz bennünket, kérem, szíveskedjék tanácsot adni miképpen juttathatnám el a barátnőmet a tökéletes kielégüléshez, kézzel történő ingerlésen kívül.
Hozzáteszem, én legalább 15 perces erekciót produkálok alkalmanként és egy kis pihenés után ugyanannyit, de a sikertelenség lelkileg hat rám, ezért tovább nem bírom csinálni.
Lehet, hogy a barátnőm koncentrációjával van baj? Vagy az én méretemmel (kb. 18 cm)?"

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Itt egy levél, amit egy szexológus szakértőnek írt egy férfi. Ti mit tanácsolnátok neki?
"Barátnőmmel öt éve vagyunk együtt. Változatlanul olyan nagy a szerelem, mint a kezdeti időben. Közös gyermeket, családot szeretnénk. A szex a kezdeti időben a barátnőm kielégüléséhez vezetett, azonban már három éve nem tud eljutni a csúcsra közösülés közben, akárhogy igyekszem is.
Volt úgy, hogy 2-3 órát is erős ingereknek tettem ki, és mégsem. Kizárólag kézzel történő ingerlés által tud elmenni, azt is rendkívül erősen kell csinálnom, szinte rólam is folyik a víz. Megpróbáltam a nyelvvel történő előjátékot és az utána történő behatolást, de sohasem jutott el a csúcsra ily módon, pedig látom rajta, hogy borzasztóan erőlködik. Engem a sorozatos kudarc mindinkább visszafog, a menet közbeni sikertelenséget látva elernyedek.
Mindezek ahhoz a beidegződéshez vezettek mindkettőnknél, hogy úgysem lesz jó neki, hiába próbáljuk. Szinte borítékoljuk a végeredményt, hogy csak kézzel lesz neki jó. Ez a helyzet szomorúvá tesz bennünket, kérem, szíveskedjék tanácsot adni miképpen juttathatnám el a barátnőmet a tökéletes kielégüléshez, kézzel történő ingerlésen kívül.
Hozzáteszem, én legalább 15 perces erekciót produkálok alkalmanként és egy kis pihenés után ugyanannyit, de a sikertelenség lelkileg hat rám, ezért tovább nem bírom csinálni.
Lehet, hogy a barátnőm koncentrációjával van baj? Vagy az én méretemmel (kb. 18 cm)?"
A konyhafőnök ajánlata:
Aki még nem próbálta ezt a pózt orális kényeztetéshez, tegye meg mindenképpen!
Aki még nem próbálta ezt a pózt orális kényeztetéshez, tegye meg mindenképpen!

Nem is neked szólt, hanem a többieknek, csak nem volt időm név szerint figyelmeztetni mindenkit
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:43

Törölt felhasználó (94621)

Nem értettem félre, így gondoltam én is, ez most kivételesen komoly!

Egy kék pamut halásznadrág. Kényelmes és praktikus és lehet benne hemperegni a földön, de utcán sem ciki.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:26

Na ha most nincs charlotte felteszem a nap kérdését..
Bár lehet már volt...
Kinek mi a kedvenc ruhadarabja, persze napi utcai viselhetőségre gondolok...
Bár lehet már volt...
Kinek mi a kedvenc ruhadarabja, persze napi utcai viselhetőségre gondolok...

Vettem, szia Wilika! menj és tanulj, jobban jársz vele!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 21:14

Törölt felhasználó (24620)

Wilika!

Wilika!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 21:08

Figyu! mostmár döntsd el! Na jó Wilika!
Na lassan elköszönök, mert pizsamaosztás van, holnap meg megint mehetek vidékre, és sofőrt játszom, fiúk erről ne feledkezzetek el, jó éjszakát nektek!

Lyányok ti meg erről:

Lyányok ti meg erről:

Én is nagyon szeretem a faxot!
És azért jöttem közétek, mert kivételesek vagytok, a csajok is! Az admin-lányok is!
Nem nyalás! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 21:07

És azért jöttem közétek, mert kivételesek vagytok, a csajok is! Az admin-lányok is!
Nem nyalás! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Zelli! én elhiszem rólad, mert te egy kivételes lény vagy közöttünk, akik szintén kivételek vagyunk, én például azzal tűnök ki az átlagból, hogy szeretem a punát, és ezért nem is lódítok. Másban lehet, de a puna az szent! Na...

Figyu! mostmár döntsd el! Na jó Wilika!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 21:06

Ne-ne-ne-ne-nem!
A Wilika az eredetileg a Vilike helytelen ragozása... olyan gyurisan leírva...
később iderült, hogy egy Hawaii-i férfinév

Zelli! én elhiszem rólad, mert te egy kivételes lény vagy közöttünk, akik szintén kivételek vagyunk, én például azzal tűnök ki az átlagból, hogy szeretem a punát, és ezért nem is lódítok. Másban lehet, de a puna az szent! Na...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:59

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Valóban nem életszagú, de így volt! Még vannak elveim! Együtt dolgozni a párommal, főleg ha a főnököm? Ennek nem szokott jó vége lenni...A munkahelyemen zavarna, hogy ő a fönököm, és otthon is lenne szerepzavar.

Ne-ne-ne-ne-nem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 21:04

Hé! meg ne sértődj, legyen Willika! te itt meg ezt sok ronda bácsit, meg szabadszájú nénit tanulmányozod, vizsgázni meg majd én megyek el helyetted..

Hé! meg ne sértődj, legyen Willika! te itt meg ezt sok ronda bácsit, meg szabadszájú nénit tanulmányozod, vizsgázni meg majd én megyek el helyetted..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:58

(Willy, de méginkább Wilika
)

Valóban nem életszagú, de így volt! Még vannak elveim! Együtt dolgozni a párommal, főleg ha a főnököm? Ennek nem szokott jó vége lenni...A munkahelyemen zavarna, hogy ő a fönököm, és otthon is lenne szerepzavar.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:49

Ne haragudj Zelli, ez így nem életszagú. Lehet, hogy te így érzed, kevés az ilyen ember, valóban. Én is ezt mondanám, ha tapasztalatlanabb lennék.
De én komolyan mondtam, mégha viccesnek is hangzott! Willinek még elhiszem, mert egy ártatlan fiatalember, hozzánk képest.
De a Gyuri barátom meg nagyon sumákol, lehet, hogy a főnöke nejét dugja titokban és ingyen, he-he!
De én komolyan mondtam, mégha viccesnek is hangzott! Willinek még elhiszem, mert egy ártatlan fiatalember, hozzánk képest.
De a Gyuri barátom meg nagyon sumákol, lehet, hogy a főnöke nejét dugja titokban és ingyen, he-he!

(Willy, de méginkább Wilika
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne haragudj Zelli, ez így nem életszagú. Lehet, hogy te így érzed, kevés az ilyen ember, valóban. Én is ezt mondanám, ha tapasztalatlanabb lennék.

Majdnm!!
Gondoltam már rá mert olyan siwákolos hagja wan a csajszinak és próbáltam elképzelni amikor elmegy.....
Gondoltam már rá mert olyan siwákolos hagja wan a csajszinak és próbáltam elképzelni amikor elmegy.....

Ha-ha-ha!
Elképzeltem,ahogy szaladsz a kutya elöl...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:46
Elképzeltem,ahogy szaladsz a kutya elöl...

Jól szóltál..
csak akkor veszek, ha civil környezetbe indulok. Bár tavaly, a műtét utáni hónapokban, szinte semmilyen körülmény közt nem vettem alsót.
Egyik kerti összeröffenésen:
- Wilika, rajtad most tényleg nincs alsó?
- Nincs.
- Csak ez a rövid farmer?
- Csak ez.
- Te kis perverz.
És való igaz, otthonra minek vacakoljak vele? elég nekem a rövidnaci, aztán szépnapot. Ha nem lennének szomszédok, és a kutya sem lenne olyan ugrálós, lehet, hogy még a kertben is úgy mászkálnék.
csak akkor veszek, ha civil környezetbe indulok. Bár tavaly, a műtét utáni hónapokban, szinte semmilyen körülmény közt nem vettem alsót.
- Nincs.
- Csak ez.
- Te kis perverz.
És való igaz, otthonra minek vacakoljak vele? elég nekem a rövidnaci, aztán szépnapot. Ha nem lennének szomszédok, és a kutya sem lenne olyan ugrálós, lehet, hogy még a kertben is úgy mászkálnék.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:43

Az előrébbjutás módját én a tudásommal, munkám minőségével igyekeztem elérni. Munkahelyi kapcsolatom volt, amiből később tartós kapcsolat lett, de nem alá-fölérendelt viszonyban voltunk.
Főnökkel nem kerültem viszonyba.(kerülhettem volna)De elképzelem, hogyha az életem más fordulatot venne, és nagyon szerelmesek lennénk egymásba a főnökömmel, akkor valamelyikünknek ki kellene lépni a munkahelyről. Mert, ha jól tudom ezt jogilag úgy hívják: összeférhetetlenség.
Főnökkel nem kerültem viszonyba.(kerülhettem volna)De elképzelem, hogyha az életem más fordulatot venne, és nagyon szerelmesek lennénk egymásba a főnökömmel, akkor valamelyikünknek ki kellene lépni a munkahelyről. Mert, ha jól tudom ezt jogilag úgy hívják: összeférhetetlenség.
Volt, szerencsére nem viszonotzák.
Egyébként én a fél gimis osztályom lányaiba szerelmes voltam. Abszolút viszonzatlanul.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:54
Egyébként én a fél gimis osztályom lányaiba szerelmes voltam. Abszolút viszonzatlanul.

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kérdés: kinek volt már része plátói szerelemben? Illetve kinek mi jut eszébe a plátói szerelem kifejezésről?

Jól szóltál..
- Nincs.
- Csak ez.
- Te kis perverz.
És való igaz, otthonra minek vacakoljak vele? elég nekem a rövidnaci, aztán szépnapot. Ha nem lennének szomszédok, és a kutya sem lenne olyan ugrálós, lehet, hogy még a kertben is úgy mászkálnék. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:40
- Nincs.
- Csak ez.
- Te kis perverz.
És való igaz, otthonra minek vacakoljak vele? elég nekem a rövidnaci, aztán szépnapot. Ha nem lennének szomszédok, és a kutya sem lenne olyan ugrálós, lehet, hogy még a kertben is úgy mászkálnék. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem Wilika te soha nm weszel fel alsó gatyót!
Má azzé se,hogy ne kelljen wacakolnod wele...

Má azzé se,hogy ne kelljen wacakolnod wele...