1, A jó szex...utána a lebegés!
2, A jó szerető...nm hiányzik!
3,A jó randewú...wigyorgás órákig!
4, A jó erotikus film...előjáték!
5, Az a jó a fórumozásban,hogy barátokra találsz,emberkéket ismersz meg,newethetsz,moroghatsz,hülyéskedsz! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:56
2, A jó szerető...nm hiányzik!
3,A jó randewú...wigyorgás órákig!
4, A jó erotikus film...előjáték!
5, Az a jó a fórumozásban,hogy barátokra találsz,emberkéket ismersz meg,newethetsz,moroghatsz,hülyéskedsz! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Fejezzétek be a mondatokat!
1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...
5) Az a jó a fórumozásban, hogy...
1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...

Nmrég kaptam igazi körte pálinkát de még nm wolt alkalom rá,hogy iszogassam...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 20:03

ne is mondd! teljesen kétségbe vagyok esve, mert már csak kb. egy decicske van az isteni fenségességes saját szilvapálinkánkból... (amit prune is magozott, de nem ivott belőle...) s hol van még az ősz???
ne is mondd! teljesen kétségbe vagyok esve, mert már csak kb. egy decicske van az isteni fenségességes saját szilvapálinkánkból... (amit prune is magozott, de nem ivott belőle...) s hol van még az ősz???
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenki képzelje el, hogy van munkahelye. Tegyük fel, hogy az ellenkező nemű főnök a tudtotokra adja, hogy ha szexeltek vele, előléptetés vár rátok komoly fizetésemeléssel. Arról is biztosít titeket, hogy soha nem tudódik ki a románc, hiszen az neki az állásába kerülne.
És tegyük fel, hogy szexuálisan vonzónak tartjátok, sőőőőt fantáziáltatok már arról, hogy lefekszetek vele.
Belementek? Miért? Miért nem?
És tegyük fel, hogy szexuálisan vonzónak tartjátok, sőőőőt fantáziáltatok már arról, hogy lefekszetek vele.
Belementek? Miért? Miért nem?

én folyamatosan plátói szerelemben senyvedek. nem tehetek róla, mazo-hajlam biztos...
képzeljétek, a hétvégén bográcsozni fogunk egy barátnál, s ott lesz a legeslegelső plátói szerelmem is! ott volt az első duran koncerten, s a koncert után hozott nekem duran-plakátot! még mindig fenn van a padláson, úgy vigyázok rá!
emlékszem, úccerettem, de úccerettem! még cukrászdába is meghivott, együtt ettünk képviselőfánkot, oly romantikus volt, jaj!
aztán felszedte az osztálytársnőmet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:54
képzeljétek, a hétvégén bográcsozni fogunk egy barátnál, s ott lesz a legeslegelső plátói szerelmem is! ott volt az első duran koncerten, s a koncert után hozott nekem duran-plakátot! még mindig fenn van a padláson, úgy vigyázok rá!
emlékszem, úccerettem, de úccerettem! még cukrászdába is meghivott, együtt ettünk képviselőfánkot, oly romantikus volt, jaj!

aztán felszedte az osztálytársnőmet!

Admin

Kérdés: kinek volt már része plátói szerelemben? Illetve kinek mi jut eszébe a plátói szerelem kifejezésről?

1) A jó szex megnyugtat,
2) A jó szerető egy főnyeremény
3) A jó randevú, nem randizom
4) A jó erotikus film bevezetés
5) Az a jó a fórumozásban, hogy barátokra találunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:56
2) A jó szerető egy főnyeremény
3) A jó randevú, nem randizom
4) A jó erotikus film bevezetés
5) Az a jó a fórumozásban, hogy barátokra találunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...
1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...

1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...
1) A jó szex...
2) A jó szerető...
3) A jó randevú...
4) A jó erotikus film...

Ugye-ugye,Pille is tudja mi a jóó...
Te főzöd ki Hipp?? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:53

Te főzöd ki Hipp?? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

a sarum. vagy a bakancsom. attól függ, milyen az idő.
és a cseresznyepálinkából ne hagyjatok már ki!
és üdv, dako84.
és üdv, dako84.

Kérdés: kinek volt már része plátói szerelemben? Illetve kinek mi jut eszébe a plátói szerelem kifejezésről?

Nincs ilyen, itthon szabadidő ruha, ha megyek valahova, akkor attól függ, kocsival, gyalog, hova, kihez? valahogy így..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:26

Na ha most nincs charlotte felteszem a nap kérdését..
Bár lehet már volt...
Kinek mi a kedvenc ruhadarabja, persze napi utcai viselhetőségre gondolok...
Bár lehet már volt...

a sarum. vagy a bakancsom. attól függ, milyen az idő.
és üdv, dako84.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
és üdv, dako84.

Bár lehet már volt...
Bár lehet már volt...

Cseresznye pálesz...
Olyat kérek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:25
Olyat kérek!

Törölt felhasználó (94621)

Az kérem a csúcs, saját termésból, saját cseresznyepájinka!
élvezethalmozáááás!

Wan 1 kedwenc kantáros farmerem és egy dili felíratos polóm...wagy a bermudás gatyóim...

Bár lehet már volt...
Bár lehet már volt...

Alku képes waok!
Tökfőzelék fasirozottal,asz jöhet!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Tökfőzelék fasirozottal,asz jöhet!

Bár lehet már volt...
Bár lehet már volt...

Az kérem a csúcs, saját termésból, saját cseresznyepájinka!
élvezethalmozáááás!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Hyppi a mester...
De már nagggyon hiányozna pirulós meg rívós szmájli
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:22
De már nagggyon hiányozna pirulós meg rívós szmájli

Szmájlit, hogy kell ide beszúrni? Olyanokra gondolok, ami nincs az ikonok beszúrásánál! Van néhány száz a gyűjteményemben!
De sok új is feltűnik nekem itt!
Zelli! úgyanúgy kell, mintha képet szúrnál be! tehát amelyik smileyt fel akarod tenni, ugyanaz az eljárás mint a képnél, próbáld meg menni fog.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:22

Szmájlit, hogy kell ide beszúrni? Olyanokra gondolok, ami nincs az ikonok beszúrásánál! Van néhány száz a gyűjteményemben!
Tökfőzeléket kaphatsz tükör tojival
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 19:19

Pfff!
Ettől nm lenne erőm fűwet nyírni...
Rántotthús nincsene?
Ettől nm lenne erőm fűwet nyírni...

Rántotthús nincsene?