Surdi, menj tanárnak!
- Legközelebb jobban figyeljen kisasszony.
- Egyes?
- Most mit csinálsz?
- Van egy tervem.
- Azt akarom, hogy változtassa meg a jegyem!
- És ugyan miért?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 15:23

- Legközelebb jobban figyeljen kisasszony.
- Egyes?
- Most mit csinálsz?
- Van egy tervem.
- Azt akarom, hogy változtassa meg a jegyem!
- És ugyan miért?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)

mi van a halál után?
Charlotte!
igazad van én is tapintatos vagyok!
/tehát hazudok/ és nem válaszolok, de pusztán azért nem mert Rólad van szó! és Veled aztán télleg nem akarok veszekedni!
kellemes délutánt mindenkinek!
keresnem kell egy új mókahelyet, mert ez már álldatlan állapot!
Charlotte!

Háá nem??
Ez nekem nm jutott eszembe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 15:11

Ez nekem nm jutott eszembe...

Törölt felhasználó (24620)

- Mi van a halál után?
- Pff, nem tudom, leugrom megnézem...

mi van a halál után?
Charlotte!
/tehát hazudok/ és nem válaszolok, de pusztán azért nem mert Rólad van szó! és Veled aztán télleg nem akarok veszekedni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 15:11
Charlotte!

Törölt felhasználó (24620)

- Mi van a halál után?

- Mi van a halál után?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 13:28

1. Elalwás elött nm gondolok semmire.
2.Walódi énem:
-párom 100%
-legközelibb barátom 80%
-fórum társak 50%
Mi wan a halál után?
-passz,nmtom!
2.Walódi énem:
-párom 100%
-legközelibb barátom 80%
-fórum társak 50%
Mi wan a halál után?
-passz,nmtom!
vazze!
észre is vettem!
pedig, mikor észrevettem kérdezni is akartam valamit! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
észre is vettem!
pedig, mikor észrevettem kérdezni is akartam valamit! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Most nekem el kell mennem, jelenésem van.
Tartsatok ki, mindent tagadjatok le, mindenre mondjátok azt, hogy is, vagy nem, vagy talán. estére leszek, sziasztok!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 15:01
Tartsatok ki, mindent tagadjatok le, mindenre mondjátok azt, hogy is, vagy nem, vagy talán. estére leszek, sziasztok!

baráTom!
a kérdést én tettem fel, a többiek csak válaszoltak!
pusztán azért, mert érdekelt ki melyik népcsoporthoz hogyan viszonyul. Teljesen politika mentesen érdekelt a dolog /pl utálom a németeket, mert Sumacher is német!
/. Nem gondoltam bele abba, amit itt írtál! Teljesen jogos is az. Amennyiben úgy gondolod, kérlek töröld a kérdésem! ELNÉZÉST
pusztán azért, mert érdekelt ki melyik népcsoporthoz hogyan viszonyul. Teljesen politika mentesen érdekelt a dolog /pl utálom a németeket, mert Sumacher is német!

Mire szoktatok gondolni elalvás előtt?
Attól függ mire matyizom...
(bocsánat)
Mikor-mire. Most éppen térbeli CIE-diagrammokra.
Meg Valakire.
Szerintetek mi van a halál után?
Vonalszakadás.
Alagút, fény, stb. aztán mikor elfogyott az a hallucinogán anyag ami ilyenkor szabadul fel az agyban, nagy sötét. Illetve pontosabban semmi.
A többiről meg fogalmam sincs (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 12:54
Attól függ mire matyizom...

Mikor-mire. Most éppen térbeli CIE-diagrammokra.

Vonalszakadás.
Alagút, fény, stb. aztán mikor elfogyott az a hallucinogán anyag ami ilyenkor szabadul fel az agyban, nagy sötét. Illetve pontosabban semmi.
A többiről meg fogalmam sincs (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hallottam (vagy olvastam) valahol, hogy igazán csak az számít, amire az elalvás előtti percekben gondolunk.
Ha a valódi éneteket 100%-nak vesszük, hány százalékot ismer ebből a:
- párotok
- legközelibb barátotok
- fórumtársaitok
Na, ez elég vegyes lett...

Ha a valódi éneteket 100%-nak vesszük, hány százalékot ismer ebből a:
- párotok
- legközelibb barátotok
- fórumtársaitok

Na, ez elég vegyes lett...
na beszélj Drágám!
gondban a házasságod?
Surdi majd meggyógyít!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 16:07
gondban a házasságod?
Surdi majd meggyógyít!

Admin

Bocs, hogy ilyen hosszú cikkeket másolok be, de minden mondatában van valami elgondolkodtató.
És egy kérdés, ami a válások nagy számáról jutott eszembe:
Meddig érdemes harcolni egy házasság megmentéséért? Ha krízisbe kerül, mit tekintünk átmenetinek és mi az, ami kibékíthetetlen ellentétet jelent?
Mi a megoldás, ha a férfiak és a nők soha nem fogják megérteni egymást és valószínűleg mindig mindkét félnek igaza van - a saját szempontjából?
És egy kérdés, ami a válások nagy számáról jutott eszembe:
Meddig érdemes harcolni egy házasság megmentéséért? Ha krízisbe kerül, mit tekintünk átmenetinek és mi az, ami kibékíthetetlen ellentétet jelent?
Mi a megoldás, ha a férfiak és a nők soha nem fogják megérteni egymást és valószínűleg mindig mindkét félnek igaza van - a saját szempontjából?

Viharfelhők gyülekeznek..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 15:01

baráTom!
/. Nem gondoltam bele abba, amit itt írtál! Teljesen jogos is az. Amennyiben úgy gondolod, kérlek töröld a kérdésem! ELNÉZÉST

baráTom!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:14

Van egy fontos észrevételem!
Semmi más nemzetről való véleménykinyilvánítás nem fér bele a GG fórumba, mert lehetnek politikai fillingjei is,
mint pld. - nem szeretem a románokat stb.
ITT MINDENKI SZERESSEN MINDENKIT, BÁRHONNAN IS ÍR, OLVAS ÉS SZERET, vagy NEM szeret BENNÜNKET!
mert mi úrihölgyek és úriemberek vagyunk!!!
Semmi más nemzetről való véleménykinyilvánítás nem fér bele a GG fórumba, mert lehetnek politikai fillingjei is,
mint pld. - nem szeretem a románokat stb.
ITT MINDENKI SZERESSEN MINDENKIT, BÁRHONNAN IS ÍR, OLVAS ÉS SZERET, vagy NEM szeret BENNÜNKET!
mert mi úrihölgyek és úriemberek vagyunk!!!

Ez mán tetszik,jóóó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:44

Törölt felhasználó (94621)

Igen nincs is szebb látvány egy szép női hátsónál!
Csorog a nyálam..
Csorog a nyálam..

Riaaaadó! megjött a korbácsos ember, jó lesz ha fedezékbe vonulunk, láttam nála a korbácsot is, már a fogait is csattogtatja, surdi te is vonulj fedezékbe!

Figyelek,figyelek!
De nm elég jól mert Moncy lelépett a taljánnal kirándulni....
Nm baj,fűnyírás közben megisszuk az összes sörét és megesszük a kaját is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:48
De nm elég jól mert Moncy lelépett a taljánnal kirándulni....

Nm baj,fűnyírás közben megisszuk az összes sörét és megesszük a kaját is....

Hogy erre nem jöttünk rá magunktól! köszönjük a hozzánkvaló jóságát Prune kisasszony!

Figyelsz Gyuri?

Figyelsz Gyuri?

sziiiiiiiiiia
valamelyik nap eszembe jutott, hogy dobok egy mailt neked
mert kurvára hiányzol...jó, hogy itt vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 13:39

Törölt felhasználó (69371)

de jó, hogy csak a haszon miatt örülsz nekem!

Hogy erre nem jöttünk rá magunktól! köszönjük a hozzánkvaló jóságát Prune kisasszony!

Figyelsz Gyuri?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:44

Figyelsz Gyuri?

bio fűnyíró....te meg menj gyurival meg hippel kirándulni

tudod: a szőke nő beiratkozik a reinkarnációs tanfolyamra. és kérdik tőle, h milyen?
"Kicsit drága! De hát eccer élünk!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 13:17
"Kicsit drága! De hát eccer élünk!"

Ha ezt nem magyaráztad volna el, magamtól sosem jöttem volna rá. Úgylátszik csak szelektíven olvasol, azt írtam, hogy:
"nem hiszek a túlvilágban"
Látom rossz helyre kattintottam, természetesen dako84 barátunk hsz-re reagáltam.
"nem hiszek a túlvilágban"
Látom rossz helyre kattintottam, természetesen dako84 barátunk hsz-re reagáltam.

bio fűnyíró....te meg menj gyurival meg hippel kirándulni
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:36

Na baccus...
Már egyből megint a cexen jár az agyatok
Úgy gondoltam lenyírjátok a gyepet Én meg elballaghatok kirándulgatni

Igen nincs is szebb látvány egy szép női hátsónál!
Csorog a nyálam..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:17
Csorog a nyálam..

Admin

De hiszen még csak a fenekemet láttad!
Hogy ti pasik milyenek tudtok lenni! Egy kerek fenéktől az egész nő gyönyörűvé válik.
Ez az én szerencsém...
Hogy ti pasik milyenek tudtok lenni! Egy kerek fenéktől az egész nő gyönyörűvé válik.

Ez az én szerencsém...
Amíg az egyikünk nyír a másikunk nyal!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:36

Na baccus...