Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2201 2202 2203 2204 2205 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4704   2007. 05. 30. szerda 13:29
X Törölt felhasználó (24620)
hihihi, dettó nyes
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 13:07
Amióta ex lett, azóta nem a fülébe duruzsolgatom! hehe
#4703   2007. 05. 30. szerda 13:20
gazosgyuri gazosgyuri
Heló Mindenkinek!

Haza ugrottam ebédezni és jókat olwasni! wink

Surdi!Te nm lehetsz tökéletes!
1.Üresre iszod a kocsmát állandóan!(irigy) nyes

2.Biztos forrásból tudom,hogy mútkó négykézláb mentél haza részegen,többször ráléptél a kezedre majd 1 hátrabukfencel begurultál az árokba ahol bele állt wmi az ujjadba és ezzé nm wótál a mút héten! ezzé sem waty tökéletes.... hehe

Prunénak kipróbáltam a "jóga" gyakorlatát....
Bazi fura..jókat newettem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 09:20
a tökéletes az én vagyok!

és még szerény is vagyok!
#4702   2007. 05. 30. szerda 13:07
eros007 eros007
Amióta ex lett, azóta nem a fülébe duruzsolgatom! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 02. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 02. szerda 18:23
és akkor már ex volt, vagy még szenvedélyből mondtad ezt neki? nyes
#4701   2007. 05. 30. szerda 12:58
Hát, mondjuk nekem elvi bajaim vannak vele...
Ha érdekel valakit egy pár sornyi dühöngés, kioktatás és oltás, és egyáltalán, hogy pontosan mi is a bajom vele, akkor itt megnézheti; (igen, megint egy kis önreklám, de itt már legalább összeszedtem, hogy mit nem bírok benne) (KATT A KÉPRE)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 30. szerda 06:58
jóregg smile
gondold meg willy smile engem most éppen zaklatnak onnan szerzett infokkal...valaki innen a gg-ről...szánalmas (lesajnáló szmájli)
(ráadásul tudom is, hogy ki, de irtóra csalódott vagyok miatta, komolyan hittem az IQ-jában)

1431 Május 30. (576 éve történt)
Rouenban eretnekség és bűbájosság vádjával máglyán megégették Jeanne d'Arc-ot, az Orleans-i Szüzet, akit 1456-tól - rehabilitálása óta - francia nemzeti hősként tisztelnek.

#4700   2007. 05. 30. szerda 12:42
surdapapa surdapapa
na azé a görögök kapkodása is tetszett amikor sziesztáznak!
na meg mily szenvedélyesen vitatkoznak!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 30. szerda 12:36
mert nem is érdemes smile mindenhol vannak extra hülyék, kevésbé hülyék, és egyáltalán nem hülyék...
az már más kérdés, hogy valamelyik nép szokásai, életstílusa közelebb állhat hozzánk...én a taljánokkal vagyok így smile
#4699   2007. 05. 30. szerda 12:41
surdapapa surdapapa
nekem van egy arab jóbarátom, nála rendesebb jószándékúbb embert nehéz találni.

de jurópba szeressem szinte mindet ahol jártam:
azaz /ez talán sorrend is/ cseh, a görög, a bolgár, a horvát, a szlovák /a Tátrában, a magyar lakta vidékeken más a véleményem/
de nagyon jó a véleményem a lengyelekről, szimpik az olaszok és a spanyolok.

útálom a németet, de a francok se kedvenceim, az angolok túl ridegek.

a finneket is kedvelem első sörben amiatt ahogy az érzelmeiket kimutatják /ld Kimi/ eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 12:23
Hm, jó magyar szokás szerint a románokat nem szeressük, bár egyénekre ott sem vonatkoztatható, csak a nagyátlagra.
Az írek elég jó fejeknek tűnnek.
Az arab boltosok is viccesek. smile
De így konkrétan egyik nemzetre sem tudok semmit mondani.
#4698   2007. 05. 30. szerda 12:36
MmePrune MmePrune VIP Admin
mert nem is érdemes smile mindenhol vannak extra hülyék, kevésbé hülyék, és egyáltalán nem hülyék...
az már más kérdés, hogy valamelyik nép szokásai, életstílusa közelebb állhat hozzánk...én a taljánokkal vagyok így smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 12:23
Hm, jó magyar szokás szerint a románokat nem szeressük, bár egyénekre ott sem vonatkoztatható, csak a nagyátlagra.
#4697   2007. 05. 30. szerda 12:23
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 09:55
a franciák a nyugat-európa románjai!

eléggé utálatos egy nemzet!

erről jut eszembe, + lotyókám kérdéseiről:

ki melyik nemzetért rajong, ill. melyiket -nem "tapintatoskodom"- utáljátok. kerdes

Te csajok!
ez a "tapintatos" mekkora egy hülye duma!
főznek Neked, szar lesz, és megdicséred, milyen finom is, akkor meghagyjátok abban a tudatban, h jól készítette el és máskor is úgy csinálja meg, akár másnak is.

vesz egy ruhát megkérdezi, h hogyan néz ki benne. jobbra is hurka, a színe se illik hozzá, de megdicséritek, erre a legközelebbi lakodalomba ezt veszi fel, mert "szted jól néz ki benne", aztán mindenki kiröhögi a háta mögött.

1. ezt normálisnak tekintitek, mert "tapintatosabbak" vagytok?
2. én nem ilyennek ösmertelek meg benneteket és ezt szerettem meg bennetek!

mikor dicsérek nem azért dicsérek, mert azt akarják hallani, hanem mert úgy is gondolom. mikor szidok nem azért szidok, mert meg akarom bántani, hanem úgy is gondolom!
#4696   2007. 05. 30. szerda 10:55
X Törölt felhasználó (94621)
Szervusztok!
Szia Surda! a franciákkal egyetértek! írod, hogy miért kell nézni a csíkozott képet? minél tovább nézed, annál álmosabb leszel. /jár az idő/
Találtam nektek egy szép képet, gondoljatok amire akartok, lehet asszociálni. A fiam már két napja nyúzott, hogy írjak meg neki jópár dvd-t, most végeztem vele.

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 30. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 09:55

ki melyik nemzetért rajong, ill. melyiket -nem "tapintatoskodom"- utáljátok. kerdes

Te csajok!
főznek Neked, szar lesz, és megdicséred, milyen finom is, akkor meghagyjátok abban a tudatban, h jól készítette el és máskor is úgy csinálja meg, akár másnak is.

vesz egy ruhát megkérdezi, h hogyan néz ki benne. jobbra is hurka, a színe se illik hozzá, de megdicséritek, erre a legközelebbi lakodalomba ezt veszi fel, mert "szted jól néz ki benne", aztán mindenki kiröhögi a háta mögött.

mikor dicsérek nem azért dicsérek, mert azt akarják hallani, hanem mert úgy is gondolom. mikor szidok nem azért szidok, mert meg akarom bántani, hanem úgy is gondolom!
#4695   2007. 05. 30. szerda 09:55
surdapapa surdapapa

Te csajok!

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 05. 30. szerda 08:42

19 évet élt, szentté avatták és történelmükből rá büszkék leginkább a franciák. Számtalan film, regény, ének és vers őrzi az emlékét. Az „orleans-i szűz” alakja minden nép kultúrájába beilleszthető. Ő az, aki eszménye lehet az egyháznak, és a feminista köröknek.
#4694   2007. 05. 30. szerda 09:37
surdapapa surdapapa
én ennél sokkal lustább vagyok!

hipp mit kellet nézni a zebrákon? confused

Willonyos! én már voltam szoliba, de igazad van! egy baromság!
a "szoliban szottyadt plázacica" -hasam fáj a röhögéstől szmájli!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 29. kedd 21:02
ezt próbáljátok ki smile tényleg vicces smile

"NA EZT CSINÁLJA MEG VALAKI!!!!!!!

Intelligens-e a jobb lábad?
Ami most következik, az elég vicces.

És fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes
vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki...

1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a
padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyező irányban!
2. Míg körözöl a jobb lábaddal, rajzolj a levegőbe a jobb kezeddel
egy 6-os számjegyet!

..... a lábad irányt változtat!

... és nem tudsz ellene semmit tenni."
#4693   2007. 05. 30. szerda 09:28
surdapapa surdapapa
finoman lehülyézte a rendőröket!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 15:48
Nm ért!!
Kifejtenéd?
#4692   2007. 05. 30. szerda 09:26
surdapapa surdapapa
Te jó isten!
milyen baromságokat nem néztek Ti!

délutáni tusfürdőoperákat véletlenül nem néztek?

ezt bírom csesztetik a ffiakat a nők, h állandóan sportot néznek, Ők meg ki nem hagynának egy rést a Réshelyzetből v a Dr Házból, esetleg a futballistafeleségekből /bár azokból én se sokat hagynék ki eplus2 /

ja lotyókám kérdésére: most mondta a zedina, h a nővérkék rosszul teljesítenek a zágyban!
pille!
bebizonyíthatod, h nem így van!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 15:29
Nekem hagyjátok meg a Helyszínelőket nyes nyes wink
#4691   2007. 05. 30. szerda 09:20
surdapapa surdapapa
a tökéletes az én vagyok!

és még szerény is vagyok!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:47
Nem azt állítottam, hogy tökéletes vagyok!
De törekszem arra, hogy az legyek! wink
#4690   2007. 05. 30. szerda 08:52
MmePrune MmePrune VIP Admin
átmásoltam oda charlotte szakirodalmát smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 05. 30. szerda 08:37
van masszázs topic, néha ki tehetnétek a lábatokat a nappaliból is! nyes

Amúgy JÓ REGGELT mindenkinek! wave
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#4689   2007. 05. 30. szerda 08:46
Sonkás Sonkás

Jóóó reggelt mindenkinek wink wink
#4688   2007. 05. 30. szerda 08:42
tom1019 tom1019 VIP Admin

19 évet élt, szentté avatták és történelmükből rá büszkék leginkább a franciák. Számtalan film, regény, ének és vers őrzi az emlékét. Az „orleans-i szűz” alakja minden nép kultúrájába beilleszthető. Ő az, aki eszménye lehet az egyháznak, és a feminista köröknek.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 30. szerda 06:58
jóregg smile
gondold meg willy smile engem most éppen zaklatnak onnan szerzett infokkal...valaki innen a gg-ről...szánalmas (lesajnáló szmájli)
(ráadásul tudom is, hogy ki, de irtóra csalódott vagyok miatta, komolyan hittem az IQ-jában)

1431 Május 30. (576 éve történt)
Rouenban eretnekség és bűbájosság vádjával máglyán megégették Jeanne d'Arc-ot, az Orleans-i Szüzet, akit 1456-tól - rehabilitálása óta - francia nemzeti hősként tisztelnek.

#4687   2007. 05. 30. szerda 08:37
tom1019 tom1019 VIP Admin
van masszázs topic, néha ki tehetnétek a lábatokat a nappaliból is! nyes

Amúgy JÓ REGGELT mindenkinek! wave
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 05. 30. szerda 00:47
Lingam-masszázs (1. rész)

A Lingam-masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami állítólag olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert.
A Lingam szanszkrit eredetű szó, és a férfi hímtagját jelöli. A Lingam-masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly' nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A Lingam-masszázs lényege a herék, a gát, a prosztata és a hímvessző különleges masszírozása, amiben nő és férfi egyaránt ellazul, és örömét leli. Ezen állapot eléréséhez a férfinak meg kell ismernie saját gyengéd oldalát, hogy képes legyen ellazítani és befogadni a masszázs okozta örömöket.

A masszázs során a férfi a hátán fekszik, lábait széttárja, és kissé behajtja. Dereka, térdei, és feje alá egy párnát kell helyezni, hogy tökéletes kényelemben legyen a masszázs során, és hogy kényeztetésre váró "tagjai" könnyen hozzáférhetőek legyenek a partner számára. A masszázst mély és ritmikus légzés előzi meg. Érdemes a lábakat, a hasi területet, a combokat, a mellkast és a mellbimbókat finoman simogatni, hogy az egész test ellazulhasson és felkészülhessen. A masszázshoz nélkülözhetetlen az olaj, amivel bekenjükk a masszírozásra váró területeket, és a csodamasszázs máris elkezdődhet. A Lingam-masszázs technikája szerint először a herezacskót, illetve a heréket kell nagyon óvatosan masszírozni, majd fokozatosan lehet áttérni a hímvessző fölötti szeméremcsontra és a gátra.

A hímvessző masszírozásakor folyamatosan változtatni kell a masszázs sebességét és a nyomást. A Lingam (pénisz) kényeztetésekor a partner jobb kézzel tövénél megfogja a hímvesszőt, óvatosan összenyomja, felfele húzza, majd lecsúsztatja rajta a kezét, és megismétli ugyanezt a bal kezével. A mozzanatot újra és újra el kell végezni. Ezek után fordított technikát kell alkalmazni, mégpedig úgy, hogy a hímvessző csúcsától indulva a partner egészen tövig lecsúsztatja kezét, majd kézváltás, és kezdődhet újra az egész. Miután ezt is jó párszor megismételtük, kezdődhet a makk - narancs facsarásához hasonló mozdulattal - való masszírozása. Ne lepődjünk meg, ha masszázs közben a hímvessző néha elernyed, majd újra megmerevedik, aztán megint elernyed, és újra megmerevedik...ezek a Tantrában az öröm két végpontját jelölik, és meglehetősen nagy élvezetet nyújtanak a férfi számára.
#4686   2007. 05. 30. szerda 08:37
surdapapa surdapapa
Reggelt mindenkinek!

egész jó!

azt már én is elképzletem, h szabájtalankodom és egy rendőrnő megállít, behajol az ablakomon a jó mélyen kigombolt egyenruhájába, aztán büntetés előtt jól megmotoz és épp fegyvert talál a nadrágommal, amit leellenőriz, majd ott az út szélén az autó előtt elkezd szopni! /na Charlotte? beöltözöl rendőrnőnek?/

mégis azt mondom, h ennél is szexibbek a nővérkék /hehe Pille nővér finom /!!
épp kórházi ágyon fexem és elkezd vizsgálni ... finom

na de az se lehet rossz, h a gyermekem viszem óvodába és az óvónő rám gerjed. közli velem, h este szülő értekezlet, de ha tudok én menjek, aztán a szülői értekezleten csak én vagyok és elkap az ovónéni ... /Szilva óvónéni finom /

nehéz de álomképp a rendőrnős a legjobb, mégis a nővérke a legszexibb szakma!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 15:05
Egy rendőrnő az álmom... wink
#4685   2007. 05. 30. szerda 08:22
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Jó reggelt!

Most botlottam bele egy férfiaknak szóló cikkbe, ami arról szól, hogyan kezdeményezzünk szexet különleges módon. Felsorolnak ilyeneket: "vidd el táncolni, mássz be mellé, mikor zuhanyozik és masszírozd meg, főzz neki és etesd meg, játsszatok vetkőzős pókert".

Ti hogy adjátok partneretek tudtára, hogy szerelmeskedni akartok? Hogy változott ez az évek során?
kerdes kerdes

... 2201 2202 2203 2204 2205 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48744db
Utolsó üzenet: ma 05:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!