Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2199 2200 2201 2202 2203 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4744   2007. 05. 30. szerda 20:10
édespille édespille Admin
első a munka? merges2 kis sztahanovista! vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 05. 30. szerda 20:08
Szia Gyuri! kidolgoztad magad? nem voltál ma. tudom-tudom első a munka, utána a súlyemelés.

#4743   2007. 05. 30. szerda 20:08
X Törölt felhasználó (94621)
Szia Gyuri! kidolgoztad magad? nem voltál ma. tudom-tudom első a munka, utána a súlyemelés.

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 19:44
Estét!

Megnéztem,tetszik.... nyes

Az iwiw-ről nekem még nincs rossz wéleményem,sűrűn nm megyek rá,lewelezek is néha rajta... rolleyes
#4742   2007. 05. 30. szerda 19:44
gazosgyuri gazosgyuri
Estét!

Megnéztem,tetszik.... nyes

Az iwiw-ről nekem még nincs rossz wéleményem,sűrűn nm megyek rá,lewelezek is néha rajta... rolleyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 05. 30. szerda 17:26
Nézzétek meg, mit töltöttem fel a Poénok topicba! #1756-57-58

Szerintem nagyon jó nyes
#4741   2007. 05. 30. szerda 19:21
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Te már mindent láttál, nem is neked tettem be *khöm* wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 30. szerda 17:36
jaaa, ez a szex a repülő mosdójában?
Szánin már láttam wink
#4740   2007. 05. 30. szerda 18:15
para11 para11
két hete töröltem magam....
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 30. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 15:35
rengeteg negativum az iwiw mellett. ne regelj újra.
#4739   2007. 05. 30. szerda 17:36
X Törölt felhasználó (24620)
jaaa, ez a szex a repülő mosdójában?
Szánin már láttam wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 17:26

Szerintem nagyon jó nyes
#4738   2007. 05. 30. szerda 17:26

Szerintem nagyon jó nyes
#4737   2007. 05. 30. szerda 17:24
És mi van, ha holnaptól sem köszön?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 30. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 17:11
és akkor én most nagyot nevettem!!!
gondolom magamban: ha már itt beszélgetünk az iwiwről, felnézek. bejelöltek. egy olyan ember jelölt be, aki nem képes köszönni az utcán. a feleségével beszélőviszonyban vagyunk, látott is már minket együtt (tehát: tudja, hogy ismerjük egymást), s mégsem köszön az utcán. pedig próbáltam egy csomószor bátoritani: ránéztem, kissé nyitottam ajkaim, ha köszön, hirtelen visszaköszönök...
basszus! lehet, elijesztettem!
eplus2 eplus2 eplus2 előre mégsem köszönhetek, nő vagyok, vagy miszösz! rolleyes
na... hát akkor visszaigazolom. holnaptól biztosan fog köszönni! smile smile smile
ez most pozitivum, vagy negativum az iwiw mellett?
#4736   2007. 05. 30. szerda 17:11
és akkor én most nagyot nevettem!!!
gondolom magamban: ha már itt beszélgetünk az iwiwről, felnézek. bejelöltek. egy olyan ember jelölt be, aki nem képes köszönni az utcán. a feleségével beszélőviszonyban vagyunk, látott is már minket együtt (tehát: tudja, hogy ismerjük egymást), s mégsem köszön az utcán. pedig próbáltam egy csomószor bátoritani: ránéztem, kissé nyitottam ajkaim, ha köszön, hirtelen visszaköszönök...
basszus! lehet, elijesztettem!
eplus2 eplus2 eplus2 előre mégsem köszönhetek, nő vagyok, vagy miszösz! rolleyes
na... hát akkor visszaigazolom. holnaptól biztosan fog köszönni! smile smile smile
ez most pozitivum, vagy negativum az iwiw mellett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 16:56
mondjuk azt kiírtam anno a lapomra, hogy bárki aki körlevelet küld, azt letiltom, akkor is, ha a tulajdon anyám (ő szerencsére nem volt fent)
és úgy is tettem.

"Csőcselék" ^_^
#4735   2007. 05. 30. szerda 16:57
#4734   2007. 05. 30. szerda 16:56
mondjuk azt kiírtam anno a lapomra, hogy bárki aki körlevelet küld, azt letiltom, akkor is, ha a tulajdon anyám (ő szerencsére nem volt fent)
és úgy is tettem.

"Csőcselék" ^_^
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 30. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 16:34
hmmm... elolvastam a belinkelt blogrészt. ott hoztál fel egy halom iwiw ellenes dolgot - ami vonatkoztatható ugyebár a pl. freemail-re is.
először én is ráizgultam az iwiwre. húúú, mennyi régi ismerős! s örültem neki. ott szerveztük meg két volt osztálytársammal a találkozónkat, tehát azért valamire jó.
ámde ellenérv is akad bőven: randiajánlatot kaptam idegentől (nincs fenn cicis fotóm); villog az üzenet, pille örül, aztán letör a köriméles vackok láttán...; olyan ir, akit nem szivlelsz, s hagyna már békén; neved mellett csőcselék jelző, egyből kintebbrugdalnak (a politika miatt a magánlevelezésbe is belenéznek - mondjuk hol nem?); tökéletes leinformáló-rendszer... ésatöbbi...
na, még ezen szoktam dühöngeni: redőny-reluxa ismerősnek jelölt... áh, megette a fene!
ne regelj, no. úgyis törlöd magad újfent. rolleyes vagy regelj. csak az üzeneteid ne nyitogasd sűrűn. vigyor
#4733   2007. 05. 30. szerda 16:56
Konkrétan igen nyes Te, Willy, ha te megértesz engem így elsőre, akkor vagy mindketten férfiak vagyunk, vagy mindketten nők.
hehe
#4732   2007. 05. 30. szerda 16:41
ne foglalkoztasson már ez a téma... megoldás nem létezik, ha lenne megoldás, nem lenne ennyi válás.
hehe. de, van megoldás. találnunk kell az űrben egy másik fajt, s azokkal házasságot kötni. mindkét faj tanulna egymástól, az biztos. smile tán száz évig lenne béke, aztán kezdődne minden elölről. (mikor már nincs mit tanulni egymástól) smile
remélem, akkor már nem élek. nem fogadnék el egy nyolckarú izét uramként. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 16:07
Bocs, hogy ilyen hosszú cikkeket másolok be, de minden mondatában van valami elgondolkodtató.

És egy kérdés, ami a válások nagy számáról jutott eszembe:

Meddig érdemes harcolni egy házasság megmentéséért? Ha krízisbe kerül, mit tekintünk átmenetinek és mi az, ami kibékíthetetlen ellentétet jelent?
Mi a megoldás, ha a férfiak és a nők soha nem fogják megérteni egymást és valószínűleg mindig mindkét félnek igaza van - a saját szempontjából?

kerdes kerdes
#4731   2007. 05. 30. szerda 16:34
hmmm... elolvastam a belinkelt blogrészt. ott hoztál fel egy halom iwiw ellenes dolgot - ami vonatkoztatható ugyebár a pl. freemail-re is.
először én is ráizgultam az iwiwre. húúú, mennyi régi ismerős! s örültem neki. ott szerveztük meg két volt osztálytársammal a találkozónkat, tehát azért valamire jó.
ámde ellenérv is akad bőven: randiajánlatot kaptam idegentől (nincs fenn cicis fotóm); villog az üzenet, pille örül, aztán letör a köriméles vackok láttán...; olyan ir, akit nem szivlelsz, s hagyna már békén; neved mellett csőcselék jelző, egyből kintebbrugdalnak (a politika miatt a magánlevelezésbe is belenéznek - mondjuk hol nem?); tökéletes leinformáló-rendszer... ésatöbbi...
na, még ezen szoktam dühöngeni: redőny-reluxa ismerősnek jelölt... áh, megette a fene!
ne regelj, no. úgyis törlöd magad újfent. rolleyes vagy regelj. csak az üzeneteid ne nyitogasd sűrűn. vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 15:44
Például? Mesélj!
#4730   2007. 05. 30. szerda 16:25
Mi a megoldás, ha a férfiak és a nők soha nem fogják megérteni egymást és valószínűleg mindig mindkét félnek igaza van - a saját szempontjából?

Most konkrétan az anális szexre gondolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 16:07
Bocs, hogy ilyen hosszú cikkeket másolok be, de minden mondatában van valami elgondolkodtató.

Meddig érdemes harcolni egy házasság megmentéséért? Ha krízisbe kerül, mit tekintünk átmenetinek és mi az, ami kibékíthetetlen ellentétet jelent?

kerdes kerdes
#4729   2007. 05. 30. szerda 16:12
helyesebben: de meg lettél kötözve nyes
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 30. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 15:22
de be lettem skatulyázva... vigyor vigyor vigyor
#4728   2007. 05. 30. szerda 16:07

kerdes kerdes
#4727   2007. 05. 30. szerda 16:04
II. rész:

Nemcsak megérteni kell a másikat, de önmagunkkal is tisztában kell lennünk. Ezért nagyon lényeges, hogy tisztázzuk: egy férfi sosem fog annyit beszélni, mint egy nő. A gyengébbik nem száját átlagosan 6-8000 szó hagyja el naponta, miközben a férfiakét alig 2- 4000. Így nem csoda, ha egy átlag munkanap estéjén a napi adag 90 százalékának "elpocséklása" után a férfi nem kezd részletes mesébe, és megelégszik a "jól", és az "igen, drágám!" fonémák ismételgetésével. A nő cserében sokszor megsértődik, ha kedves érdeklődésére csak egy mordulás a válasz, hiszen ő alapvetően igényli a kommunikációt, és nem érti, mi baja lehet a férfinak, miért ilyen ingerült. A válasz egyszerű: társa nem mogorva, egyszerűen kimerítette az aznapra rendelt szókreditjét.

Érdekes helyzetekhez vezethet az a genetikai különbség is, hogy a nők egyszerre több dologra is képesek figyelni, a férfiak inkább egyre, de arra nagyon (állítólag ez is az őskorra vezethető vissza, amikor a férfiak vadásztak, ezért muszáj volt minden figyelmüket a zsákmányra összpontosítani, míg a nőknek a gyűjtögetésnél előnyösebb volt a megosztott figyelem). A nő, aki alapvetően abból indul ki, hogy a férfi is képes rá figyelni miközben valami mást csinál. Ezért saját nézőpontjából joggal várhatja el, hogy a férfi reflektáljon, csakhogy párja nem hogy nem reagál, de minden valószínűség szerint meg sem hallja azt, hogy a nő szólítja. A rutinosabb egyedek ilyenkor meghatározott időközönként beszúrt "ühümmel" reagálnak a viták elkerülése végett, de még náluk is gyakran kiderül, hogy fogalmuk sincs arról, hogy vajon mi is hangzott el az előző fél órában.

Az eredmény nem meglepően katasztrofális, a nyugati civilizációkban a válások aránya borzasztó: minden boldogító igen néhány éven belül kibékíthetetlen ellentétté fajul, miközben a kapcsolatoknál ez az arány 70 százalékot tesz ki. Ennek oka abban keresendő, hogy a két nem sosem állt ilyen távol egymástól. Ahelyett, hogy elfogadnánk és élveznénk a két nem közötti különbségeket, úgy teszünk, mintha ezek nem lennének, így nem csoda, hogy elcsúszik a kommunikáció, az eredmény pedig, megértés helyett, a válás.

Kétségtelen, hogy a nők feladata megsokszorozódott, elvárás lett velük szemben, sőt elvárássá vált önmaguk felé is az otthon melegének őrzésén és a gyermeknevelésen túl a karrierépítés is. E két pálya egyeztetése pedig sokszor komoly dilemmát okoz számukra. Nem csak számukra: a férfiaknak is problémát okozhat ez a megváltozott helyzet, sokuk önbecsülésüknek nem tesz jót az a tény, ha a nő sikeresebb és több pénzt hoz haza. Hogy van-e erre megoldás? Lehet, hogy el kell telnie még egy kis időnek ahhoz, hogy helyükre kerüljenek a dolgok, hiszen ahhoz képest, hogy a hagyományos társadalmi berendezkedés évszázadokra vezethető vissza, ez a helyzet viszonylag újnak mondható. Azonban várakozás helyett tenni is kell valamit. Lehetőleg mindkét félnek. Méghozzá egyszerre.
#4726   2007. 05. 30. szerda 16:04
(hát nem beájult a gyerek? most készülhetek késő esti altatásra. na mindegy. ha már így alakult, géphez ültem. hova máshová?)

Találtam egy érdekes cikket. Kimásolok belőle egy részt. Gondolom a legtöbb leírt dologgal ti is egyetértetek, vagy tapasztaltátok magatokon.

I. rész

Hogy ki érti a nőket? A legegyszerűbb válasz: nagyjából senki, hiszen olykor még ők maguk sincsenek tisztában cselekedeteikkel. Legtöbbször persze igen, ám akkor sem feltétlen jutnak dűlőre a férfiakkal. Hiába kongat már az óra hajnali kettőt, és hiába rágta át magát mindkét fél nagyjából kéttucatszor a történeten, a konklúzióban még sincs egyetértés. És ami a legszebb az egészben: homlokegyenest más következtetésre jut férfi és nő.

Minden filozofikus megközelítés helyett elsősorban mindkét félnek el kell ismernie, hogy a férfiak és a nők különböznek egymástól. Se nem jobbak, se nem rosszabbak, egyszerűen mások. Más érték- és szabályrendszer szerint működnek, sőt jelen esetben az sem befolyásoló tényező, hogy milyen kultúrával, vallással, vagy bőrszínnel rendelkeznek. Kutatások szerint viselkedésünkért, érdeklődési körünkért a hormonok felelnek, és az agyi beidegződések.

Lehet versenyezni, hogy ki ért több dologhoz, ki rátermettebb az életre, vagy hogy ki nélkül nem képzelhető el a jövő, ám az ehhez hasonló rivalizálásoknak semmi értelme. Jól mutatja ezt az is, hogy míg a férfiaknak 4 milliárddal több agysejtjük van, mégis a gyengébbik nem intelligencia hányadosa magasabb átlagban 3 százalékkal.

Az ősközösségben bezzeg még egyszerű volt minden! A férfi egyetlen feladata annyi volt, hogy esténként kétkilónyi mamuthússal örvendeztesse meg családját, míg a nő a fészek őrzésével és a gyerekek nevelésével volt elfoglalva. Ekkor még a férfi és nő kiegészítette egymást. Nem voltak szerepcserék, és feltehetőleg "szerepzavarok" sem. Igaz, ekkor a létfenntartás még alapvető szempontnak számított, ma pedig komoly válsághelyzetek alakulnak ki még abból is, hogy focimeccset nézzünk vagy egy romantikus filmet, a WC deszka lehajtásáról már nem is beszélve.

Egyes pszichológusok arra hívták fel a figyelmet, hogy számos kapcsolat azért fut zátonyra, mert a férfiak még mindig nem értik, miért nem olyan a nő, mint egy férfi, miközben a nők továbbra is elvárják, hogy a férfi pontosan úgy viselkedjen, mint ők. És mi mégis egymásra várunk. Pedig minimális türelemmel és odafigyeléssel már csodákra lennénk képesek. Esetleg nem kellene irreális célokat elvárni a másiktól. A nők például mind a mai napig arra várnak - és vágynak -, hogy társuk kitalálja gondolataikat, miközben finom rávezetéssel már komoly sikereket lehet elérni, és hosszabb távon a férfi is rájön arra, hogy jobban működik egy kapcsolat, ha gesztusokat gyakorol társa felé.
#4725   2007. 05. 30. szerda 15:56
Ja, oks, csak nem értettem, hogy miként jön a kérdés a szénné égett plázacicákhoz. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 05. 30. szerda 15:47
Félreértesz, magam is "villamos" vonalon dolgoztam. Csak semmi utalást a blogodon nem találtam, és kiváncsi voltam.

... 2199 2200 2201 2202 2203 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48744db
Utolsó üzenet: ma 05:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!