Hun wagy Hipp?
Fellőtték a pizsót??
Fellőtték a pizsót??

Nem!
Reggel bementem a céghő ahol dolgozom,ott kiderült,hogy nincs minden anyag meg ami kell a munkához...ezért elmentem wásárolni + oxigén palackot cserélni ezzért wissza lörinc.Majd budán dolgoztam ott wégeztem és maradt még kb. 2,5 órám a zuglói munka kezdéshez.Haza ugrottam ebédelni + G.G.-t olwasni
,mán függő waok!
Aztán ugri ki zugló,+csinál munka majd haza és itten wagyok!
Érthető wolt??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:41
Reggel bementem a céghő ahol dolgozom,ott kiderült,hogy nincs minden anyag meg ami kell a munkához...ezért elmentem wásárolni + oxigén palackot cserélni ezzért wissza lörinc.Majd budán dolgoztam ott wégeztem és maradt még kb. 2,5 órám a zuglói munka kezdéshez.Haza ugrottam ebédelni + G.G.-t olwasni

Aztán ugri ki zugló,+csinál munka majd haza és itten wagyok!

Érthető wolt??

ez meg mi a szösz? valamit mindig otthon felejtettél, és vissza kellett menned érte?

ez meg mi a szösz? valamit mindig otthon felejtettél, és vissza kellett menned érte?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:17

Hali Hipp-i!
Elég wót mára bőwen a melóból és a wezetgetésből is!
Leírjam az útwonalaimat a meló mellett??
Indul-lörinc-soroksár-lörinc-budafok-lörinc-zugló-lörinc!!!

Kedves Pille! Teenagereknek még sokat kell dolgozniuk, hogy azt a kort elérjék. Addigra lehet nyugdíj sem lesz? na ez meg megint politika, még a végén tényleg tökönrúgnak..
vigyázni kell, mert háború vaaaan...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:25

vigyázni kell, mert háború vaaaan...

tudom, kire mondtad, figyeltem.
pont ma beszélgettünk egy barátommal, el kéne érni, hogy nyugdijasok legyünk - természetesen nem kék szinű autósmatricával.
már annyit dolgoztam! sir-sir-sir
pont ma beszélgettünk egy barátommal, el kéne érni, hogy nyugdijasok legyünk - természetesen nem kék szinű autósmatricával.
Hát a taljánod majd a kedwedbe jár....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Asszem ammá nem matrica hanem kártya...de nm waok biztos benne!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Akooooo most mi lesz a taljánommal??????

Ebben egyetértek de azzé Surdiwal húzhatjuk egymást az F1-es pilótákkal,ugye?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez így helyes,
nekem is van privát véleményem, sőt szeretek is, meg nem is, deeeeee
itt nem nyilvánítok nyilvános véleményt egyik nemzetről sem (persze dicsérni lehet, de a negatívumokat tartsuk meg privát beszélgetésekre!)
OK?
legközelebb szigorúan moderálok, és akinek még nem is tetszik, azt tiltom is!
itt nem nyilvánítok nyilvános véleményt egyik nemzetről sem (persze dicsérni lehet, de a negatívumokat tartsuk meg privát beszélgetésekre!)
OK?

hú, vazz! elsiklottam valami felett?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez így helyes,
OK?
OK?

már annyit dolgoztam! sir-sir-sir (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:22
már annyit dolgoztam! sir-sir-sir (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Én dehogy bántom, pont Pillét nem, csak írtam, hogy rám ez nem vonatkozik, én meg a sztahanovista, ez qrva jó .........
Ez így helyes,
OK?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:18
OK?

Akkor sem fogok szeretni mindenkit, még ha muszáj akkor sem, legfeljebb nem írom ki a nevüket. Az anyósomét kiírhatom? mert őt sem szeretem.

Gyuri azért csinálom!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:22

Látom Te legalább jó kedwű wagy és szokás szerint newetek a hüle smájlikon...

Látom Te legalább jó kedwű wagy és szokás szerint newetek a hüle smájlikon...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:21

Összehúzom magam, mert erre jár az ostoros ember, és ugyancsak csattogtatja...

Én dehogy bántom, pont Pillét nem, csak írtam, hogy rám ez nem vonatkozik, én meg a sztahanovista, ez qrva jó .........
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnállak de nincs erőm a kedwedbe járni....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem tetszett, mert nem csak poénos, hanem megfontolandó is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 17:26

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Nézzétek meg, mit töltöttem fel a Poénok topicba! #1756-57-58
Szerintem nagyon jó
Szerintem nagyon jó

Összehúzom magam, mert erre jár az ostoros ember, és ugyancsak csattogtatja...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:17

Hali Hipp-i!

Ne bántsd Pillét,biztos Ő is fáradt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:13

Kedves Pille! Ha nem láttad volna nem rólam van szó, Gyuriról, én már olyan qrva régen elvesztettem a munkakedvem, hogy nem is emlékszem rá. Igaz azóta sem kerestem, nehogy megtaláljam.

Akkor sem fogok szeretni mindenkit, még ha muszáj akkor sem, legfeljebb nem írom ki a nevüket. Az anyósomét kiírhatom? mert őt sem szeretem.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:14

Van egy fontos észrevételem!
Semmi más nemzetről való véleménykinyilvánítás nem fér bele a GG fórumba, mert lehetnek politikai fillingjei is,
mint pld. - nem szeretem a románokat stb.
ITT MINDENKI SZERESSEN MINDENKIT, BÁRHONNAN IS ÍR, OLVAS ÉS SZERET, vagy NEM szeret BENNÜNKET!
mert mi úrihölgyek és úriemberek vagyunk!!!
Semmi más nemzetről való véleménykinyilvánítás nem fér bele a GG fórumba, mert lehetnek politikai fillingjei is,
mint pld. - nem szeretem a románokat stb.
ITT MINDENKI SZERESSEN MINDENKIT, BÁRHONNAN IS ÍR, OLVAS ÉS SZERET, vagy NEM szeret BENNÜNKET!
mert mi úrihölgyek és úriemberek vagyunk!!!

Hali Hipp-i!
Indul-lörinc-soroksár-lörinc-budafok-lörinc-zugló-lörinc!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:08

Indul-lörinc-soroksár-lörinc-budafok-lörinc-zugló-lörinc!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Gyuri! kidolgoztad magad? nem voltál ma. tudom-tudom első a munka, utána a súlyemelés.