Az ajkakat nem botoxszal töltik fel, nyuszikám, hanem kollagénnel vagy saját zsírral (fúúúúúj), vagy ilyesmi. A botox ránctalanít.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem Chewbacca, hanem Jolie, teeeeeeeee
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Vannak kaják, amiket nem lehet megunni.
Mondjuk most egy kicsit furcsán tartom a szám evésnél, mert tegnap a játék hevében a gyerkőc lefejelte a felső ajkamat. Simán megnyernék egy Angelina Jolie hasonmásversenyt...
Mondjuk most egy kicsit furcsán tartom a szám evésnél, mert tegnap a játék hevében a gyerkőc lefejelte a felső ajkamat. Simán megnyernék egy Angelina Jolie hasonmásversenyt...

jóóó reggelt napalisok

Jó reggelt!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:11

Jóóó reggelt nappalisok!
Lehet h. már ettünk itt ilyen reggelit...
De most megint ez van
De most megint ez van

Jóóó reggelt nappalisok!
De most megint ez van
De most megint ez van

Charoltte, hol vagy...?

Na,találtam 1 iwiwest...

tőled még érintetlen vagyok...ez nem elég?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:27
Törölt felhasználó (94621)

Igenis az én szememben Prune kisasszony egy Jeanne d'Arc!! egy hős aki megvédi az elnyomottakat! /csak az a baj, hogy már nem szúz, de ezt az apró hiányosságát én elnézem/

Szép dolog a szerelem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:27

Igenis az én szememben Prune kisasszony egy Jeanne d'Arc!! egy hős aki megvédi az elnyomottakat! /csak az a baj, hogy már nem szúz, de ezt az apró hiányosságát én elnézem/

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

én meg szigorúan igazságtalan...lol...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:11

Kedves Prune te egy látnok vagy!
de mivel te megvédtél, neked ez a nagy puszi smiley jár!
és igenis elmondom mindenkinek, hogy ellentétben másokkal/!!!!/ te igazságos vagy!!!!!
és igenis elmondom mindenkinek, hogy ellentétben másokkal/!!!!/ te igazságos vagy!!!!!

Hipp-it nm lehet lekörözni...egy nagy nyalógép!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Nesze!Fizetés emeléses.....
sőt, le is kőrözhetitek egymást!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:28

Ebben egyetértek de azzé Surdiwal húzhatjuk egymást az F1-es pilótákkal,ugye?
Nekem mondod??? gyakorlat teszi a mestert! Azt elfeledtem leírni, hogy érdekből mert fizetésemelést akarooook!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Hippi!
Te aztán tucc nyalni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:11
Te aztán tucc nyalni...

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:05

elment dühöngeni
és asszem tom tűrőképességét próbálgatja

Láttam a hawerom az imént,ezt is imádom a G.G.-n,meló után legalább itt newetek eleget....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:05

elment dühöngeni

elment dühöngeni
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)