Na sztem Te még ma tiltva leszel.. mert eddig még értelmes szó nem hagyta el az ujjaidat...
Egy másik topicba is be heheheh-ztél...
Egy másik topicba is be heheheh-ztél...

Szerintem ez:

Vagy ez? ?

Vagy ez? ?

Megvagy.... akkor Te voltál hónapokig zsoltika a chaten?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi nők vagyunk inkább elégedetlenek magunkkal. A társaink, ha igazán szeretnek, így is, úgy is elfogadnak!
Poén:" Fő a változatosság!" Amikor elvettél, alig voltam 50 kg, most meg ..! Titok!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 15:02
Poén:" Fő a változatosság!" Amikor elvettél, alig voltam 50 kg, most meg ..! Titok!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

De ha tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy nézünk ki, mit árthatna, ha a párunk azt mondja, hogy tetszünk neki így is?
Nekem is van tükröm, én is látom, hogy mi az ábra, és teszek is ellene, hogy ne az legyen, de az nem megy egyik pillanatról a másikra...
Nekem is van tükröm, én is látom, hogy mi az ábra, és teszek is ellene, hogy ne az legyen, de az nem megy egyik pillanatról a másikra...
Egy rendőrnő az álmom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:51

Admin

Szexes kérdés:
Fiúk, melyik a legszexibb női szakma?
Lányok, melyik a legszexibb férfi szakma?

De ha tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy nézünk ki, mit árthatna, ha a párunk azt mondja, hogy tetszünk neki így is?
Nekem is van tükröm, én is látom, hogy mi az ábra, és teszek is ellene, hogy ne az legyen, de az nem megy egyik pillanatról a másikra... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:57
Nekem is van tükröm, én is látom, hogy mi az ábra, és teszek is ellene, hogy ne az legyen, de az nem megy egyik pillanatról a másikra... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem az is árt! Rám is azt mondja a párom, ugyanúgy akarlak, jól nézel ki, de belenézek a tükörbe, és a valóságot látom.(Nem torzít.)
Tudja mindenki mi a valóság, de az néha nagyon fáj. Megkímélni másokat kegyes hazugságainkkal, ez önbecsapás is. Az igazat finoman, kedvességgel kell adagolni! Persze ez függ az egyéni tűrőképesség szintjétől is.
Tudja mindenki mi a valóság, de az néha nagyon fáj. Megkímélni másokat kegyes hazugságainkkal, ez önbecsapás is. Az igazat finoman, kedvességgel kell adagolni! Persze ez függ az egyéni tűrőképesség szintjétől is.
Elsőre az jutott eszembe: Imádom a tűzoltókat! Szexisek, legalábbis a filmekben! És tisztelem is őket a munkájuk miatt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:51

Admin

Szexes kérdés:

Szerintem az is árt! Rám is azt mondja a párom, ugyanúgy akarlak, jól nézel ki, de belenézek a tükörbe, és a valóságot látom.(Nem torzít.)
Tudja mindenki mi a valóság, de az néha nagyon fáj. Megkímélni másokat kegyes hazugságainkkal, ez önbecsapás is. Az igazat finoman, kedvességgel kell adagolni! Persze ez függ az egyéni tűrőképesség szintjétől is. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:40
Tudja mindenki mi a valóság, de az néha nagyon fáj. Megkímélni másokat kegyes hazugságainkkal, ez önbecsapás is. Az igazat finoman, kedvességgel kell adagolni! Persze ez függ az egyéni tűrőképesség szintjétől is. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

A kegyes hazugság árt? Szerintem nem. A férjem azt mondja, hogy ugyanúgy kíván, mint amikor 20 kilóval kevesebb voltam. Néha persze előtör belőle a "fogyóznod kéne, terhesnek néztek" szöveg. És az nagyon fáj.
Kérdés a többiekhez:
a kegyes hazugság árt?
Kérdés a többiekhez:
a kegyes hazugság árt?

Szexes kérdés:

Jó kérdés és nehéz rá wálaszolni!
Nm wagyok híwe a hazudozásnak de persze,én is szoktam.
Ha például a párom készülne a kedwemért wmilyen finom kajáwal de nm ízlene nm mondanám + neki,hogy nm ízlett!!
Már azért sem mert belegondolnék mennyi munkája,energiája,kedwessége wan benne!
Marad a kamu! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:40
Nm wagyok híwe a hazudozásnak de persze,én is szoktam.
Ha például a párom készülne a kedwemért wmilyen finom kajáwal de nm ízlene nm mondanám + neki,hogy nm ízlett!!
Már azért sem mert belegondolnék mennyi munkája,energiája,kedwessége wan benne!
Marad a kamu! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

A kegyes hazugság árt? Szerintem nem. A férjem azt mondja, hogy ugyanúgy kíván, mint amikor 20 kilóval kevesebb voltam. Néha persze előtör belőle a "fogyóznod kéne, terhesnek néztek" szöveg. És az nagyon fáj.
Kérdés a többiekhez:
a kegyes hazugság árt?
Kérdés a többiekhez:
a kegyes hazugság árt?

Melyik az a topic? Ezt látnom kell a saját szememmel!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 13:25

asztamanóba...aszonták a másik topicban, hogy paraszt vagyok...
de azért végigrágtam magamat a nappalin is...csak kavarodnak a hszek a fejemben
aki képben van az elmondhatná, hogy kell-e tiltanom itt valakit???
jah...pille mit kerestél a bondage-ban munkaidő alatt?

de azért végigrágtam magamat a nappalin is...csak kavarodnak a hszek a fejemben

jah...pille mit kerestél a bondage-ban munkaidő alatt?

Nem azt állítottam, hogy tökéletes vagyok!
De törekszem arra, hogy az legyek!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
De törekszem arra, hogy az legyek!

A legjobb ha ráül a scannerre, meztelenül...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Surda! A jelenlevők mindig kivételek, kivételezettek márpedig a nappaliban nincsenek!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Kérdés a többiekhez:
a kegyes hazugság árt?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:25
Kérdés a többiekhez:
a kegyes hazugság árt?

ha tőlem kérdeznéd azt válaszolnám igen megmondom! Útálom a "kegyes hazugságokat" azzal ártasz a legtöbbet!
nekem az is jó, ha beszkenneled magadról a fontos rés/z/eket!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:36

Te meg fotómasinát ígértél... Így meg nem tom mivel fotózni...
De valami nagy zummolós ketyere kellene amin ráférek a fókuszba vagy hova...

na jó akkor én mentem! ha már Te se lácc szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:33
Törölt felhasználó (94621)

A nappali mottója:
"A nappaliban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek."
/senki nem tudhatja, hogy a másik kire gondol - még ez a jó!/
"A nappaliban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek."

Te meg fotómasinát ígértél... Így meg nem tom mivel fotózni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:34

Te sem vagy tökéletes! mert igértél magadról napozós képet, oszt még mindég nem kűtted!
a nappaliban csak egy tökéletes ember van! az én vagyok!
de majd félrefordítom a fejem, h az arcom kiférjen az ajtón!
de majd félrefordítom a fejem, h az arcom kiférjen az ajtón!
Ezek a szmájlik beszarás,hogy mennyire tetszenek,
szétröhögöm magam rajtuk!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:33
szétröhögöm magam rajtuk!!!

Törölt felhasználó (94621)

A nappali mottója:

Te sem vagy tökéletes! mert igértél magadról napozós képet, oszt még mindég nem kűtted!
de majd félrefordítom a fejem, h az arcom kiférjen az ajtón! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
de majd félrefordítom a fejem, h az arcom kiférjen az ajtón! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)