De Te az wagy!!!
Surdi nm ért hozzá...
Ő még azt hiszi,hogy a finnek wezetni is tunnak...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi nm ért hozzá...

Ő még azt hiszi,hogy a finnek wezetni is tunnak...

vonatkozó vicc jelen helyzetre alkalmazva!
de azért elővigyázatosságból nem hajolok le szappanért, ha mögöttem vagy! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:09

de azért elővigyázatosságból nem hajolok le szappanért, ha mögöttem vagy! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Suuurdit???
Esetleg ha elkapna a héw mint a kis rókát amikor róka apu dugni tanítja!!
Bocs,papa!!

Bocs,papa!!

Miért pont tőled kell +tudnom,hogy nm wagyok tökéletes??
Miért?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:23
Miért?

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyurka bátyó!
van még egy hibám! olvasd el az eredeti hsz-t:
"... Van még itt a Goldengaten valaki, aki ilyen szuper nőnek vallja magát?"
én szuper vagyok és az, h utálom Sumit az tesz tökéletessé!
olyan embör nem lehet tökéletes, aki szereti azt a Kerpeni g...t!

Van a neten egy-kettő, de nem lennél boldogabb ha látnád.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)

ha tőlem kérdeznéd azt válaszolnám igen megmondom! Útálom a "kegyes hazugságokat" azzal ártasz a legtöbbet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:08
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Sose hazudsz? Ezt ugye csak ide a fórumra értetted, mert az éleben mindenki hazudik.
Biztos mondtad már egy ételre, hogy nagyon finom, mert nem akartad megbántani a készítőjét, holott alig bírtad lenyelni.
Biztos mondtad már valakinek, aki arról panaszkodott, hogy milyen kövér, hogy ááááááá dehhhoooogy, nagyon jól nézel ki, mert nem akartad megbántani.
Vagy te megmondod, ha rossz a kaja vagy hájas az illető?
Biztos mondtad már egy ételre, hogy nagyon finom, mert nem akartad megbántani a készítőjét, holott alig bírtad lenyelni.
Biztos mondtad már valakinek, aki arról panaszkodott, hogy milyen kövér, hogy ááááááá dehhhoooogy, nagyon jól nézel ki, mert nem akartad megbántani.

Akkor Én sem?
2007. 05. 29. kedd 14:23

Gyurka bátyó!

És Rólad hol van nem kitakart kép?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:22

Törölt felhasználó (94621)

Miért van eltakarva a csaj feje? olyan randa mint az a festett gép?

Gyurka bátyó!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:00

Na,például ezt mindig tudtam,hogy tökéletes wagy!!!
Surdi is az lenne ha szeretné Schumit...

Surdi is az lenne ha szeretné Schumit...

affene tudja, miért takarták ki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:22

(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)

most komolyan kérdezted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:17

Admin

Ez nem traktor, hanem markológép.
Csak a nőt nézitek?
Csak a nőt nézitek?

Má megnéztem,má megnéztem!
Hippi!Nagy wagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:18
Hippi!Nagy wagy!

Gyuri! köszi a felvilágosítást! honnan a repedt faxból tudhattam volna. jó pap.....majd nézd meg az eredményt, vettem a lapot. Míg a városban voltam látom volt itt egy kis vita.
BÉKE!
BÉKE!

Traktor!
Hol a csaj?Én nm látom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:17
Hol a csaj?Én nm látom!

Admin

Csak a nőt nézitek?
Csak a nőt nézitek?

Gyuri! köszi a felvilágosítást! honnan a repedt faxból tudhattam volna. jó pap.....majd nézd meg az eredményt, vettem a lapot. Míg a városban voltam látom volt itt egy kis vita.
BÉKE!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:09
BÉKE!

Suuurdit???
Bocs,papa!!

Bocs,papa!!

észre sem vettem
öhh van rajta sapka?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:15

Admin

De hiszen a sapkája sáááááárga

Dehogynem Charlotte Szilvával csajozik!
és olyankor beveszik a buliba Surdit is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 13:49

és olyankor beveszik a buliba Surdit is! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Látszik, hogy nem csajozni vagyok itt

Csak a nőt nézitek?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak a nőt nézitek?

Vagy szólok, de finoman, nem sértően. Vagy inkább nem szólok semmit, de az arcomon látszik. Igyekszem kerülni a helyzeteket, ahol hazugságra kerülhetne sor. Tényleg nem tudok, mert az látszana rajtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:08
Admin

Sose hazudsz? Ezt ugye csak ide a fórumra értetted, mert az éleben mindenki hazudik.

ilyen kiegészítő segéddel nekem is
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)