Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2227 2228 2229 2230 2231 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4188   2007. 05. 25. péntek 12:00
X Törölt felhasználó (94621)
1. Adok! aki értelmes, és észérvei vannak
2. Igen, és volt is rá eset
3. Ez velem nem fordulhat elő, magánzó vagyok hi-hi
4. Ilyen nincs, mindenkire lövünk aki mozog.
A kapcsolatot nem az határozza meg, hogy hol dolgozik.
Ha a munkahelyen van egy szimpatikus nő, és a szimpátia kölcsönös, akkor miért ne?

#4187   2007. 05. 25. péntek 11:55
gazosgyuri gazosgyuri

Kimentem gépet hűteni... vigyor5
#4186   2007. 05. 25. péntek 11:47
gazosgyuri gazosgyuri
1.Szoktam adni mások wéleményére de csak ha jobbat
mond mint én wagy jobban ért a dologhoz!
Elég önfejű waok...

2.Nem zawar ha a nő kezdeményez de ha párom wan akkor úgysem érdekel! circling

2.Igazából még nm szedett fel nő de szerintem mindig a nő dönt!Átwitt értelemben is... nyes

3.Most is a G.G.-n waok...

4.Nekem wan 1 baráti pár ismerősöm és ők a munkahelyükön ismerkedtek + majd jöttek össze.
Már eljegyezték egymást és lakást keresnek,2 éwes múlt a kapcsolatuk!
#4185   2007. 05. 25. péntek 11:30
gazosgyuri gazosgyuri
Hát a bútor toligálásért nm irigyellek.....

De ha elöbb mondod már az összes fiú ott lenne a nappaliból!!! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 25. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 05. 25. péntek 11:24
Na, még néhány kérdés mára:

1) Törődtök mások véleményével? Kinek a véleményére adtok?

2) Fiúk, szeretitek, ha egy nő kezdeményez? Volt már, hogy egy csaj felszedett titeket? Lányok, zavar titeket, ha nektek kell kezdeményezni, mert a pasi nem lép?

3) Ha egy reggel bementek a munkahelyetekre és azt mondják nektek, hogy egész nap nem lesz áram, ezért hazamehettek, mit kezdtek a hirtelen rátok szakadt szabadidővel?

4) Házinyúlra nem lövünk… Szabad munkatárssal szerelmi/szexuális kapcsolatba bonyolódni? Érvek, ellenérvek?

kerdes kerdes

Amúgy szép napot mindenkinek!

Elkezdtük a lakásunk átrendezését. Saját szobába költöztetjük a kisdedet. Ehhez gyakorlatilag az összes bútort meg kell mozgatnunk. Durva lesz...
Ráadásul ilyen melegben. De remélem, hogy a végére fogyok pár kilót.

Surdi betegszabin van? Szegénykém.
szomoru1
#4184   2007. 05. 25. péntek 11:24
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Na, még néhány kérdés mára:

1) Törődtök mások véleményével? Kinek a véleményére adtok?

2) Fiúk, szeretitek, ha egy nő kezdeményez? Volt már, hogy egy csaj felszedett titeket? Lányok, zavar titeket, ha nektek kell kezdeményezni, mert a pasi nem lép?

3) Ha egy reggel bementek a munkahelyetekre és azt mondják nektek, hogy egész nap nem lesz áram, ezért hazamehettek, mit kezdtek a hirtelen rátok szakadt szabadidővel?

4) Házinyúlra nem lövünk… Szabad munkatárssal szerelmi/szexuális kapcsolatba bonyolódni? Érvek, ellenérvek?

kerdes kerdes

Amúgy szép napot mindenkinek!

Elkezdtük a lakásunk átrendezését. Saját szobába költöztetjük a kisdedet. Ehhez gyakorlatilag az összes bútort meg kell mozgatnunk. Durva lesz...
Ráadásul ilyen melegben. De remélem, hogy a végére fogyok pár kilót.

Surdi betegszabin van? Szegénykém.
szomoru1
#4183   2007. 05. 25. péntek 11:20
gazosgyuri gazosgyuri
Surdinak elég komoly baja lehet a kezéwel!
Wagy már a nőwéreket hágja és szarik nappalizni.... hehe
#4182   2007. 05. 25. péntek 11:18
gazosgyuri gazosgyuri
Húú!Ki kéne cserélnem itthon a cirkót de ebben a qwa
melegben....semmi kedwem hozzá!

Mi lesz nyáron??
Elmegyek Alaszkába lakni,nm bírom én ezt a hőséget! rolleyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 25. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 05. 25. péntek 11:12
Helló Gyuri, én is nemrég jöttem meg a városból, már most eszméletlen meleg van. Meg van bolondulva az időjárás, mi lesz még a nyáron? A macsek is menne már vízközelbe.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#4181   2007. 05. 25. péntek 11:12
Helló Gyuri, én is nemrég jöttem meg a városból, már most eszméletlen meleg van. Meg van bolondulva az időjárás, mi lesz még a nyáron? A macsek is menne már vízközelbe.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#4180   2007. 05. 25. péntek 10:44
gazosgyuri gazosgyuri
Szebusztok!

Megjöttem,nem gyenge az idő odakint,klima nuku a kocsimba....pffuuuu
#4179   2007. 05. 25. péntek 08:15
MmePrune MmePrune VIP Admin
jóregg smile
tegnapi kérdésekre válasz: nálunk az utcában mindenki hülye, mi vagyunk a legnormálisabbak hehe és szerintem ezt mindenki elmondja magáról az utcában
egyébként nagyon egyszerű az ellenszer: 3 lépés távolság smile uram nagyon ért ehhez, a 3. szomszédunk nevét nem sikerült megjegyeznie az elmúlt 11 év során vigyor5
nagyon érdekes sztorik nincsenek, inkább bosszúságok voltak, a kerítés mentén rohangáló kutyák egész napos ugatása miatt, meg a szomszéd értetlensége miatt
a másik szomszédék meg nehezen értették meg, hogy a mulatós nóta 6000 decibellel nem fontos a pár hónapos gyereknek, arról nem beszélve, hogy mi nem is akartunk mulatós nótát hallgatni

a vendégségesről:nálunk nem nagyon jellemző...ha rokonság jön, akkor az anyuéknál van a gyülekező, de ott aztán van akkor kánaán smile elég kiterjedt a család, és ha a nagynénik mellé jönnek a leszármazottak, akkor olyan olasz családos a feeling...anyám betegesen főzésmániás(sajna ez meg is látszik smile )és ha ehhez társul a szakács nagynéném is, akkor képesek 35 fokban palacsintát sütni, mert éppen nincs más dolguk
szóval imádom az ilyen családi vendégségeket...olyankor nagy a zsivaj, sokan vagyunk, mindenki keresztbe beszél...isteni smile smile
(innen jutott eszembe, hogy anyámék szomszédja rendszeresen vasárnapi ebédidőben nyírja a füvet azon a kertszakaszon, amelyik legközelebb van anyuák bejárati ajtajához...de egyébként sem normális az a pasi...a szüleim dombon laknak, és ki akarta vágatni velük a cseresznyefát, mert nem látott tőle...egyébként a panoráma tele van autótelepekkel, ahol egyforma színű új autók állnak)
#4178   2007. 05. 25. péntek 08:06
Moncy Moncy
Na keresek Nektek valami táplálékot...
Csak mert ma a jobbik lábammal keltem crazya

#4177   2007. 05. 25. péntek 08:04
Moncy Moncy
Atyaég... mit művelt itt écaka a gázos meg a doki vigyor2
Végig röhögtem az irományt...
Most már a többiek is írhatnának szomszédaikról nyes
#4176   2007. 05. 25. péntek 08:02
Moncy Moncy
Jóóó reggelt nappalisok!

Most akkor nemcsak tegnapra vonatkozott ez a törülközős dolog?

Elárulom: egy utazó pakk mindig startra készen áll a kocsiba, amiben törülköző, fürdőruha, papucs van... Mert ugye soha nem lehet tudni wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 25. péntek 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 25. péntek 06:50
Jó reggelt!
Remélem mindenkinél van törülköző! smile
#4175   2007. 05. 25. péntek 08:01
Moncy Moncy
Azért h. friss és üde legyek a 7végére... nyes

Na baccus... még F1 is... olyan zsufi lesz a 7végém wow3
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 07:23
Megyek az amatőr csajokhoz,tegnap teljesen elfelejtettem őket... confused

Wajon Moncy miért bújik mindig wissza az ágyába?? nyes
#4174   2007. 05. 25. péntek 07:59
Szervusztok, szép jó reggelt mindenkinek!
Van egy harkály az udvaromban, ma korán reggel kezdte a kopogtatást nem tudtam aludni.
Gázosgyuri barátom, rá fogják húzni az orrodra a túlvilágon, de szerintem többen is leszünk így.
Mert a szomszéd nője nem mindig zöldebb:

#4173   2007. 05. 25. péntek 07:43
gazosgyuri gazosgyuri

Ezen a hétwégén tinyleg lesz.... nyes
Elmentem cirkót wenni majd jewek....
#4172   2007. 05. 25. péntek 07:23
gazosgyuri gazosgyuri
Megyek az amatőr csajokhoz,tegnap teljesen elfelejtettem őket... confused

Wajon Moncy miért bújik mindig wissza az ágyába?? nyes
#4171   2007. 05. 25. péntek 07:19
gazosgyuri gazosgyuri
Jó reggelt Nappali!

Willyka! Nm akarom rendesen írni,máá naon +szoktam így,lécci! Köszi! crazya

Ég a szemem picit w nm picit...
Remélem ma itt lesz a kocsmás bahátom is!!!
#4170   2007. 05. 25. péntek 06:50
X Törölt felhasználó (24620)
Jó reggelt!
Remélem mindenkinél van törülköző! smile
#4169   2007. 05. 25. péntek 01:03
X Törölt felhasználó (24620)
Gyuri helyett fűnyíró? Az elég vad műfaj. nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 25. péntek 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 00:15
Te tudod!!! Se sör, se vacsi, na szegény picsa.. nyes Akkor tényleg marad neki a fűnyíró...

... 2227 2228 2229 2230 2231 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!