1. Adok! aki értelmes, és észérvei vannak
2. Igen, és volt is rá eset
3. Ez velem nem fordulhat elő, magánzó vagyok hi-hi
4. Ilyen nincs, mindenkire lövünk aki mozog.
A kapcsolatot nem az határozza meg, hogy hol dolgozik.
Ha a munkahelyen van egy szimpatikus nő, és a szimpátia kölcsönös, akkor miért ne?

2. Igen, és volt is rá eset
3. Ez velem nem fordulhat elő, magánzó vagyok hi-hi
4. Ilyen nincs, mindenkire lövünk aki mozog.
A kapcsolatot nem az határozza meg, hogy hol dolgozik.
Ha a munkahelyen van egy szimpatikus nő, és a szimpátia kölcsönös, akkor miért ne?

Kimentem gépet hűteni...

1.Szoktam adni mások wéleményére de csak ha jobbat
mond mint én wagy jobban ért a dologhoz!
Elég önfejű waok...
2.Nem zawar ha a nő kezdeményez de ha párom wan akkor úgysem érdekel!
2.Igazából még nm szedett fel nő de szerintem mindig a nő dönt!Átwitt értelemben is...
3.Most is a G.G.-n waok...
4.Nekem wan 1 baráti pár ismerősöm és ők a munkahelyükön ismerkedtek + majd jöttek össze.
Már eljegyezték egymást és lakást keresnek,2 éwes múlt a kapcsolatuk!
mond mint én wagy jobban ért a dologhoz!
Elég önfejű waok...
2.Nem zawar ha a nő kezdeményez de ha párom wan akkor úgysem érdekel!

2.Igazából még nm szedett fel nő de szerintem mindig a nő dönt!Átwitt értelemben is...

3.Most is a G.G.-n waok...
4.Nekem wan 1 baráti pár ismerősöm és ők a munkahelyükön ismerkedtek + majd jöttek össze.
Már eljegyezték egymást és lakást keresnek,2 éwes múlt a kapcsolatuk!
Hát a bútor toligálásért nm irigyellek.....
De ha elöbb mondod már az összes fiú ott lenne a nappaliból!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 25. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 11:24
De ha elöbb mondod már az összes fiú ott lenne a nappaliból!!!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na, még néhány kérdés mára:
1) Törődtök mások véleményével? Kinek a véleményére adtok?
2) Fiúk, szeretitek, ha egy nő kezdeményez? Volt már, hogy egy csaj felszedett titeket? Lányok, zavar titeket, ha nektek kell kezdeményezni, mert a pasi nem lép?
3) Ha egy reggel bementek a munkahelyetekre és azt mondják nektek, hogy egész nap nem lesz áram, ezért hazamehettek, mit kezdtek a hirtelen rátok szakadt szabadidővel?
4) Házinyúlra nem lövünk Szabad munkatárssal szerelmi/szexuális kapcsolatba bonyolódni? Érvek, ellenérvek?
Amúgy szép napot mindenkinek!
Elkezdtük a lakásunk átrendezését. Saját szobába költöztetjük a kisdedet. Ehhez gyakorlatilag az összes bútort meg kell mozgatnunk. Durva lesz...
Ráadásul ilyen melegben. De remélem, hogy a végére fogyok pár kilót.
Surdi betegszabin van? Szegénykém.
2) Fiúk, szeretitek, ha egy nő kezdeményez? Volt már, hogy egy csaj felszedett titeket? Lányok, zavar titeket, ha nektek kell kezdeményezni, mert a pasi nem lép?
3) Ha egy reggel bementek a munkahelyetekre és azt mondják nektek, hogy egész nap nem lesz áram, ezért hazamehettek, mit kezdtek a hirtelen rátok szakadt szabadidővel?
4) Házinyúlra nem lövünk Szabad munkatárssal szerelmi/szexuális kapcsolatba bonyolódni? Érvek, ellenérvek?

Elkezdtük a lakásunk átrendezését. Saját szobába költöztetjük a kisdedet. Ehhez gyakorlatilag az összes bútort meg kell mozgatnunk. Durva lesz...

Na, még néhány kérdés mára:

Surdinak elég komoly baja lehet a kezéwel!
Wagy már a nőwéreket hágja és szarik nappalizni....
Wagy már a nőwéreket hágja és szarik nappalizni....

Húú!Ki kéne cserélnem itthon a cirkót de ebben a qwa
melegben....semmi kedwem hozzá!
Mi lesz nyáron??
Elmegyek Alaszkába lakni,nm bírom én ezt a hőséget!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 25. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 11:12
melegben....semmi kedwem hozzá!
Mi lesz nyáron??
Elmegyek Alaszkába lakni,nm bírom én ezt a hőséget!

Törölt felhasználó (94621)

Helló Gyuri, én is nemrég jöttem meg a városból, már most eszméletlen meleg van. Meg van bolondulva az időjárás, mi lesz még a nyáron? A macsek is menne már vízközelbe.

Helló Gyuri, én is nemrég jöttem meg a városból, már most eszméletlen meleg van. Meg van bolondulva az időjárás, mi lesz még a nyáron? A macsek is menne már vízközelbe.

Szebusztok!
Megjöttem,nem gyenge az idő odakint,klima nuku a kocsimba....pffuuuu
Megjöttem,nem gyenge az idő odakint,klima nuku a kocsimba....pffuuuu
jóregg
tegnapi kérdésekre válasz: nálunk az utcában mindenki hülye, mi vagyunk a legnormálisabbak
és szerintem ezt mindenki elmondja magáról az utcában
egyébként nagyon egyszerű az ellenszer: 3 lépés távolság
uram nagyon ért ehhez, a 3. szomszédunk nevét nem sikerült megjegyeznie az elmúlt 11 év során
nagyon érdekes sztorik nincsenek, inkább bosszúságok voltak, a kerítés mentén rohangáló kutyák egész napos ugatása miatt, meg a szomszéd értetlensége miatt
a másik szomszédék meg nehezen értették meg, hogy a mulatós nóta 6000 decibellel nem fontos a pár hónapos gyereknek, arról nem beszélve, hogy mi nem is akartunk mulatós nótát hallgatni
a vendégségesről:nálunk nem nagyon jellemző...ha rokonság jön, akkor az anyuéknál van a gyülekező, de ott aztán van akkor kánaán
elég kiterjedt a család, és ha a nagynénik mellé jönnek a leszármazottak, akkor olyan olasz családos a feeling...anyám betegesen főzésmániás(sajna ez meg is látszik
)és ha ehhez társul a szakács nagynéném is, akkor képesek 35 fokban palacsintát sütni, mert éppen nincs más dolguk
szóval imádom az ilyen családi vendégségeket...olyankor nagy a zsivaj, sokan vagyunk, mindenki keresztbe beszél...isteni
(innen jutott eszembe, hogy anyámék szomszédja rendszeresen vasárnapi ebédidőben nyírja a füvet azon a kertszakaszon, amelyik legközelebb van anyuák bejárati ajtajához...de egyébként sem normális az a pasi...a szüleim dombon laknak, és ki akarta vágatni velük a cseresznyefát, mert nem látott tőle...egyébként a panoráma tele van autótelepekkel, ahol egyforma színű új autók állnak)

tegnapi kérdésekre válasz: nálunk az utcában mindenki hülye, mi vagyunk a legnormálisabbak

egyébként nagyon egyszerű az ellenszer: 3 lépés távolság

nagyon érdekes sztorik nincsenek, inkább bosszúságok voltak, a kerítés mentén rohangáló kutyák egész napos ugatása miatt, meg a szomszéd értetlensége miatt
a másik szomszédék meg nehezen értették meg, hogy a mulatós nóta 6000 decibellel nem fontos a pár hónapos gyereknek, arról nem beszélve, hogy mi nem is akartunk mulatós nótát hallgatni
a vendégségesről:nálunk nem nagyon jellemző...ha rokonság jön, akkor az anyuéknál van a gyülekező, de ott aztán van akkor kánaán

szóval imádom az ilyen családi vendégségeket...olyankor nagy a zsivaj, sokan vagyunk, mindenki keresztbe beszél...isteni

(innen jutott eszembe, hogy anyámék szomszédja rendszeresen vasárnapi ebédidőben nyírja a füvet azon a kertszakaszon, amelyik legközelebb van anyuák bejárati ajtajához...de egyébként sem normális az a pasi...a szüleim dombon laknak, és ki akarta vágatni velük a cseresznyefát, mert nem látott tőle...egyébként a panoráma tele van autótelepekkel, ahol egyforma színű új autók állnak)
Na keresek Nektek valami táplálékot...
Csak mert ma a jobbik lábammal keltem
Csak mert ma a jobbik lábammal keltem

Atyaég... mit művelt itt écaka a gázos meg a doki
Végig röhögtem az irományt...
Most már a többiek is írhatnának szomszédaikról

Végig röhögtem az irományt...
Most már a többiek is írhatnának szomszédaikról

Jóóó reggelt nappalisok!
Most akkor nemcsak tegnapra vonatkozott ez a törülközős dolog?
Elárulom: egy utazó pakk mindig startra készen áll a kocsiba, amiben törülköző, fürdőruha, papucs van... Mert ugye soha nem lehet tudni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 25. péntek 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 06:50
Most akkor nemcsak tegnapra vonatkozott ez a törülközős dolog?
Elárulom: egy utazó pakk mindig startra készen áll a kocsiba, amiben törülköző, fürdőruha, papucs van... Mert ugye soha nem lehet tudni

Törölt felhasználó (24620)

Jó reggelt!
Remélem mindenkinél van törülköző!

Azért h. friss és üde legyek a 7végére...
Na baccus... még F1 is... olyan zsufi lesz a 7végém
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 07:23

Na baccus... még F1 is... olyan zsufi lesz a 7végém

Megyek az amatőr csajokhoz,tegnap teljesen elfelejtettem őket...
Wajon Moncy miért bújik mindig wissza az ágyába??

Szervusztok, szép jó reggelt mindenkinek!
Van egy harkály az udvaromban, ma korán reggel kezdte a kopogtatást nem tudtam aludni.
Gázosgyuri barátom, rá fogják húzni az orrodra a túlvilágon, de szerintem többen is leszünk így.
Mert a szomszéd nője nem mindig zöldebb:
Van egy harkály az udvaromban, ma korán reggel kezdte a kopogtatást nem tudtam aludni.
Gázosgyuri barátom, rá fogják húzni az orrodra a túlvilágon, de szerintem többen is leszünk így.
Mert a szomszéd nője nem mindig zöldebb:

Ezen a hétwégén tinyleg lesz....

Elmentem cirkót wenni majd jewek....
Megyek az amatőr csajokhoz,tegnap teljesen elfelejtettem őket...

Jó reggelt Nappali!
Willyka! Nm akarom rendesen írni,máá naon +szoktam így,lécci! Köszi!
Ég a szemem picit w nm picit...
Remélem ma itt lesz a kocsmás bahátom is!!!
Willyka! Nm akarom rendesen írni,máá naon +szoktam így,lécci! Köszi!

Ég a szemem picit w nm picit...
Remélem ma itt lesz a kocsmás bahátom is!!!
Jó reggelt!

Gyuri helyett fűnyíró? Az elég vad műfaj.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 25. péntek 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 00:15

Te tudod!!! Se sör, se vacsi, na szegény picsa..
Akkor tényleg marad neki a fűnyíró...