Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2228 2229 2230 2231 2232 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4168   2007. 05. 25. péntek 01:02
X Törölt felhasználó (24620)
Könyörgöm!!! legalább a DVD-t írd rendesen! O_O

hogy fogod akkor az újraírható DVD-t írni?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 23:45
Nos Ő az aki soha nm hagy békén!
Tök mind1 hány óra wan w milyen nap wan...
Amúgy intelligens a csaj de a stílusa + a fölfogása!!??
Például:
-wan 1 söröd?
-kölcsönadod a fűnyíród?
-adsz 1 dwd-t?
-hogy wagy?(mielött kinyitnád a szád Ő már meséli a napját,a tawalyi nyaralását,a szerelmi életét stb.)
Megjegyzés:
Az 1 sörből mindig több lett majd az üres üwegeket
összeszedhettem a saját fűwemről!
A fűnyírót mindig koszosan kapom wissza!
A dwd-re mindig azt hiszi mikor több hét után wissza kérem:-Ja,ez a tiéd???
#4167   2007. 05. 25. péntek 00:21
gazosgyuri gazosgyuri
Majd Te Doki egyszer kárpótolód helyettem is!
Semmi jónak nm waok elrontója... nyes
De most elteszem magam holnapra,jóéccakát!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 25. péntek 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 00:15
Te tudod!!! Se sör, se vacsi, na szegény picsa.. nyes Akkor tényleg marad neki a fűnyíró...
#4166   2007. 05. 25. péntek 00:15
DrAnthony DrAnthony VIP
Te tudod!!! Se sör, se vacsi, na szegény picsa.. nyes Akkor tényleg marad neki a fűnyíró...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 00:13
Nekem nem kell az ilyen nőtől semmi,ez így jobb wolt! A mai napig hiwogat telán,hogy menjünk sörözni w wacsizni!
Hát abból nm eszik! levele
#4165   2007. 05. 25. péntek 00:13
gazosgyuri gazosgyuri
Nekem nem kell az ilyen nőtől semmi,ez így jobb wolt! A mai napig hiwogat telán,hogy menjünk sörözni w wacsizni!
Hát abból nm eszik! levele
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 25. péntek 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 00:09
Akkor Te nem "gazos" (vagy "gázos"??? nyes ) vagy, hanem gonosz... nyes Szóval szerette volna, de nem kapta meg?... Azé egy jó cumit lehet h megért volna...
#4164   2007. 05. 25. péntek 00:10
gazosgyuri gazosgyuri
hehe Még a jányoknak sem... eplus2
Ezt a szótárasra írtam,csak azzé jawítom mert félreérthető! Juj,én nm olyan!
HETERO!!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 25. péntek 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 00:05
Na, akkor most kérek szótárt!!! nyes
#4163   2007. 05. 25. péntek 00:09
DrAnthony DrAnthony VIP
Akkor Te nem "gazos" (vagy "gázos"??? nyes ) vagy, hanem gonosz... nyes Szóval szerette volna, de nem kapta meg?... Azé egy jó cumit lehet h megért volna...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 00:08
Már nm ott lakom és bazira nm hiányzik!
Miwel férfifaló a "szentem",szerintem a legnagyobb baja az wolt,hogy semmi nm történt köztünk!
Nekem ez baromira tetszett mert ewwel törlesztettem!! eplus2
(gonosz Gyuri)
#4162   2007. 05. 25. péntek 00:08
gazosgyuri gazosgyuri
Már nm ott lakom és bazira nm hiányzik!
Miwel férfifaló a "szentem",szerintem a legnagyobb baja az wolt,hogy semmi nm történt köztünk!
Nekem ez baromira tetszett mert ewwel törlesztettem!! eplus2
(gonosz Gyuri)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 23:49
Azt még nem próbáltad, hogy kellemesen teledurrantod a száját, és amikor el kezd fuldokolni, rászólsz, hogy "Ez a sörért, a fűnyíróért és a DVD-ért volt!"... ? nyes hehe
#4161   2007. 05. 25. péntek 00:05
DrAnthony DrAnthony VIP
Na, akkor most kérek szótárt!!! nyes
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 00:03
Mibe óltóztetném a péniszem?
-Frakkba a kis mohót! hehe
Mit mondana?
Hát az enyém állandóan kérdezget....

-szerinted jó kis nő a Charlotte?

-a Moncy az a kis szemptelenül aranyos,milyen lehet az ágyban?

-szerinted is sejtelmesen érett asszony a Prune?

-engem is +kötözne Pille?

Welem mindig kontaktol és folyamatosan magyaráznom kell neki,hogy mi monogámok wagyunk! Ő + wálaszol,hogy érti-érti de....Ha +unom leszólok neki,hogy KUSS!Erre megsértődik és 1 darabig nm szól hozzám!Remélem kielégítő wolt a wálaszom! eplus2
#4160   2007. 05. 25. péntek 00:03
gazosgyuri gazosgyuri
Mibe óltóztetném a péniszem?
-Frakkba a kis mohót! hehe
Mit mondana?
Hát az enyém állandóan kérdezget....

-szerinted jó kis nő a Charlotte?

-a Moncy az a kis szemptelenül aranyos,milyen lehet az ágyban?

-szerinted is sejtelmesen érett asszony a Prune?

-engem is +kötözne Pille?

Welem mindig kontaktol és folyamatosan magyaráznom kell neki,hogy mi monogámok wagyunk! Ő + wálaszol,hogy érti-érti de....Ha +unom leszólok neki,hogy KUSS!Erre megsértődik és 1 darabig nm szól hozzám!Remélem kielégítő wolt a wálaszom! eplus2
#4159   2007. 05. 24. csütörtök 23:49
DrAnthony DrAnthony VIP
Azt még nem próbáltad, hogy kellemesen teledurrantod a száját, és amikor el kezd fuldokolni, rászólsz, hogy "Ez a sörért, a fűnyíróért és a DVD-ért volt!"... ? nyes hehe
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 23:45
Például:
-wan 1 söröd?
-kölcsönadod a fűnyíród?
-adsz 1 dwd-t?
-hogy wagy?(mielött kinyitnád a szád Ő már meséli a napját,a tawalyi nyaralását,a szerelmi életét stb.)
Megjegyzés:
#4158   2007. 05. 24. csütörtök 23:48
gazosgyuri gazosgyuri
Jöjjön a pénisz kérdés... nyes
Ahhoz képest,hogy reggel 7 után indultam melózni és este 9re haza értem.... eljen
#4157   2007. 05. 24. csütörtök 23:45
gazosgyuri gazosgyuri
Például:
-wan 1 söröd?
-kölcsönadod a fűnyíród?
-adsz 1 dwd-t?
Megjegyzés:
#4156   2007. 05. 24. csütörtök 23:32
gazosgyuri gazosgyuri
Okay Doki,+kapod! wink
Összerakom magamban a pofátlan szomszédasszonyt... hehe
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 23:29
Akkor jóvan! lol

Először elgépelést véltem, de mondom ennyiszer??? nyes

Akkor majd ha nem értelek szótárazást kérek hozzád! wink
#4155   2007. 05. 24. csütörtök 23:29
DrAnthony DrAnthony VIP
Akkor jóvan! lol

Először elgépelést véltem, de mondom ennyiszer??? nyes

Akkor majd ha nem értelek szótárazást kérek hozzád! wink
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 23:22
Igen!Ez 1 régi hülyeségem de ha nagyon belejöwök írásszakértőt is kell mellékelni hozzám! nyes
#4154   2007. 05. 24. csütörtök 23:22
gazosgyuri gazosgyuri
Igen!Ez 1 régi hülyeségem de ha nagyon belejöwök írásszakértőt is kell mellékelni hozzám! nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 23:16
Hééé gyurka direkte írsz minden "v"-t "w"-vel? Ez valami new wave, vagy design? nyes
#4153   2007. 05. 24. csütörtök 23:20
gazosgyuri gazosgyuri
A másik szomszéd,híwjuk Gizi néninek agyér elmeszesedésben szenwedett,asszem...
Hát neki ha olyanjawót kiment az utcára és telitorokból űwöltött,hogy a kanyád stb., nagyon
tudta cifrázni!De azt nm mindig tudtuk,hogy kinek w minek! Wele wolt olyan is amikor az összes szomszédnak "elárulta",hogy az öcsém cigány (!) ha nm hiszik csak rá kell nézni az anyjára!!!
Komplett idióta wolt....
#4152   2007. 05. 24. csütörtök 23:16
DrAnthony DrAnthony VIP
Hééé gyurka direkte írsz minden "v"-t "w"-vel? Ez valami new wave, vagy design? nyes
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 23:11
Még mindig Karcsi bácsi...
Nagy hó esett,apámmal este hawat toligáltunk,kocsi beálló,hátsó terasz,első terasz majd ki az utcára járdát takarítani. Eltoltam a hawat Karcsi bácsi járdájáról is de csak a mi járdánk folytatásától a sarokig.Karcsi bácsinak sarok telke wolt a másik oldalt nm toltam el. Reggel állok ki a kocsiwal Karcsi bácsi az ablakában wárt és jól leszidott,hogy milyen piszok 1 kölyök wagyok mert csak félmunkát csináltam!!!
Hozzáteszem,hogy Karcsi bácsinak wolt egy fia aki 10 éwwel idősebb wolt nálam de talán kétszer láttam hawat lapátolni!!!

Nekem elég lett wolna egy köszönöm is!
#4151   2007. 05. 24. csütörtök 23:11
gazosgyuri gazosgyuri
Még mindig Karcsi bácsi...
Nagy hó esett,apámmal este hawat toligáltunk,kocsi beálló,hátsó terasz,első terasz majd ki az utcára járdát takarítani. Eltoltam a hawat Karcsi bácsi járdájáról is de csak a mi járdánk folytatásától a sarokig.Karcsi bácsinak sarok telke wolt a másik oldalt nm toltam el. Reggel állok ki a kocsiwal Karcsi bácsi az ablakában wárt és jól leszidott,hogy milyen piszok 1 kölyök wagyok mert csak félmunkát csináltam!!!
Hozzáteszem,hogy Karcsi bácsinak wolt egy fia aki 10 éwwel idősebb wolt nálam de talán kétszer láttam hawat lapátolni!!!

Nekem elég lett wolna egy köszönöm is!
#4150   2007. 05. 24. csütörtök 23:04
X Törölt felhasználó (24620)
Festeni tetszik Karcsi bátyám?
NemB+, matrioskát ültetek!
nyes
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 22:57
Szówal... Wolt 1 szomszédom newezzük Karcsi bácsinak. Egy szép napon Karcsi bácsi kerítést festett és miwel öreg wolt,ismerték sokan. Aki elment mellette ráköszönt és megkérdezte,hogy festi-e a kerítést wagy mit csinálsz Karcsi bácsi?
Az öreg jól felidegesítette magát a hüle kérdéseken és másnap kikötött 1 füzetet és tollat a kerítésre és mindenkinek elöre köszönt majd közölte,hogy a kérdéseket a füzetbe kéri beírni...
#4149   2007. 05. 24. csütörtök 22:57
gazosgyuri gazosgyuri
Szówal... Wolt 1 szomszédom newezzük Karcsi bácsinak. Egy szép napon Karcsi bácsi kerítést festett és miwel öreg wolt,ismerték sokan. Aki elment mellette ráköszönt és megkérdezte,hogy festi-e a kerítést wagy mit csinálsz Karcsi bácsi?
Az öreg jól felidegesítette magát a hüle kérdéseken és másnap kikötött 1 füzetet és tollat a kerítésre és mindenkinek elöre köszönt majd közölte,hogy a kérdéseket a füzetbe kéri beírni...

... 2228 2229 2230 2231 2232 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!