Sajnalom, hogy igy alakult es a kollegad abbahagyta a munkat. Nehez megbizhato, jo embereket talalni, de azert nem lehetetlen....
Viszont ne hajszold tul magad.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 12. 15. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 15. kedd 19:01
Viszont ne hajszold tul magad.

Szia Crazy! Megy az évvégi hajtás vadul. Túl vagyok egy fájdalmas szakításon is. Húsz éve velem dolgozó kollégám,bejelentette,itt a vége,ő már nem bírja tovább fizikailag. Jelenleg nap mint nap leszopizom magamat,olyan emberekkel dolgozva,amilyet épp találok. Öcsy kávéja nélkül már kipurcantam volna.

Szia Crazy! Megy az évvégi hajtás vadul. Túl vagyok egy fájdalmas szakításon is. Húsz éve velem dolgozó kollégám,bejelentette,itt a vége,ő már nem bírja tovább fizikailag. Jelenleg nap mint nap leszopizom magamat,olyan emberekkel dolgozva,amilyet épp találok. Öcsy kávéja nélkül már kipurcantam volna.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 15. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 15. kedd 17:08

Szeva Kutyu!
Vidámat!
Bírod az év végi hajtást?
Vagy nem olyan gáz?
Vidámat!

Vagy nem olyan gáz?
Szeva Kutyu!
Vidámat!
Vagy nem olyan gáz? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 12. 15. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Vidámat!

Vagy nem olyan gáz? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 12. 15. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Huncut Nő!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 14. hétfő 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 14. hétfő 21:24
Törölt felhasználó (4389762)

Sziasztok Sracok!
Diszkret vagyok, mint Svajc. Pedig tudnek meselni sokakrol innen is.

Szeva Crazy,szép napot!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 15. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 15. kedd 06:55

Csuda reggelt és remek napot
Kávé a szokott helyen,az év végi pörgésben is jár azért egy szusszanásnyi idő

Csuda reggelt és remek napot

Sziasztok Sracok!

Beköszönős
Kávét ilyenkor már nem,de hátmosást szívesen bármikor
Szerintem nem pletykás a csajszink,esetleg pajkos...

Kávét ilyenkor már nem,de hátmosást szívesen bármikor

Szerintem nem pletykás a csajszink,esetleg pajkos...

Szia nappali! After,ezzel a -Tessék a szeretőktől elköszönni!- szöveggel,jól beijesztetted a fiúkat!
Pedig szerintem nem vagy pletykás,vagy de?

Az mindig johet.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 13. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 13. vasárnap 20:12

Sziaa csajszink
Te+kádban +habos fűrdős bőrke...hmmm...mondtam én hogy megjönbek a pajkos gondolatok is...
Egy hátmosást esetleg?

Te+kádban +habos fűrdős bőrke...hmmm...mondtam én hogy megjönbek a pajkos gondolatok is...

Egy hátmosást esetleg?

Sziaa csajszink
Egy hátmosást esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 13. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 13. vasárnap 19:12

Egy hátmosást esetleg?

Törölt felhasználó (4389762)

Sziasztok!
Itt a Csokicsaj a kadbol jelentkezik. Habos furdoben azik a borkem. Minnya nyolc es otthon kell lenni. Tessek a szeretoktol elkoszonni....
Itt a Csokicsaj a kadbol jelentkezik. Habos furdoben azik a borkem. Minnya nyolc es otthon kell lenni. Tessek a szeretoktol elkoszonni....

Sziasztok!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 13. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 13. vasárnap 18:43

Beköszönős
Mert ugye az nem maradhat el,fürgenyelvfülét tettem a sublódfiókba,a pajkos gondolatok meg majd biztosan jönnek...
Kitartás,minnyá év vége,Kari,pihenés stb...oszt lehet venni az új naptárat.

Mert ugye az nem maradhat el,fürgenyelvfülét tettem a sublódfiókba,a pajkos gondolatok meg majd biztosan jönnek...

Beköszönős

Jó reggelt! Lassan elfogy a 2020-as kávé. Piton professzorral egyeztettem, ha a Fürgenyelvfűlé-főzetből cseppentek a kávéba, akkor nem csak kávézni jönnek ide többen, hanem megosztják pajkos gondolataikat is
Mellékhatás csak akkor jelentkezik, ha visszabújnánk az ágyba
Kész a kávé!
Szép napot!

Kész a kávé!

Szép napot!

Szépet bizony!
Kávézzatok

Kávézzatok

Az év vége felé mindíg sűrű a program. A könnyed csevegés itt hab a tortán. Torta is ritkábban van. Nokedli meg az almáriumban

Szép napot

Ma még annyi sem volt..
Hát...ő...néha törli magát,most megint úgy van..esélyes hogy nemsokára megjelenik,vagy nem..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 10. csütörtök 23:14

Hát...ő...néha törli magát,most megint úgy van..esélyes hogy nemsokára megjelenik,vagy nem..

Látom.
Alig volt valami itt ma.
Legutóbb pl. még itt volt a legfinomabb pörkölt köret is.
Vele mi lett?
Alig volt valami itt ma.
Legutóbb pl. még itt volt a legfinomabb pörkölt köret is.
Vele mi lett?
Beköszönős
Ma nem kávézott senki?

Ma nem kávézott senki?