Talán három is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 07. hétfő 18:34

Törölt felhasználó (4389762)

De o. Egy szoszatyar kentaur. Mindig lenyugoznek a nyilasok frenetikus kommunikacios keszsegukkel, mely moge a valos vilagukat bujtatjak. Mar volt szerencsem itt egy ilyen nemes himpeldanyhoz. O volt Don Juan reinkarnacioja. Nem is ertem, miert nem ezen a neven regisztral? Szoval ujdonsult nemes nyilasunk alcaja szertefoszlott es kiderult, aminek ki kellett derulnie. A baj az, hogy meg nem hanyt kardelre konkretan engem. Szerintem itt is van rege. Vajon letezik oldal, ahol nincs?
Biztos van egy orangyalom....gyanitom ferfi.

De o. Egy szoszatyar kentaur. Mindig lenyugoznek a nyilasok frenetikus kommunikacios keszsegukkel, mely moge a valos vilagukat bujtatjak. Mar volt szerencsem itt egy ilyen nemes himpeldanyhoz. O volt Don Juan reinkarnacioja. Nem is ertem, miert nem ezen a neven regisztral? Szoval ujdonsult nemes nyilasunk alcaja szertefoszlott es kiderult, aminek ki kellett derulnie. A baj az, hogy meg nem hanyt kardelre konkretan engem. Szerintem itt is van rege. Vajon letezik oldal, ahol nincs?
Biztos van egy orangyalom....gyanitom ferfi.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 07. hétfő 15:00

Hello nappali,szia Csokicsaj! Akkor hiába szúrkoltunk?? Vagy ő,nem Ő??
Üdv Csokicsaj és Kutyu!
A bolondok miatt kár bosszankodni...
A bolondok miatt kár bosszankodni...

Hello nappali,szia Csokicsaj! Akkor hiába szúrkoltunk?? Vagy ő,nem Ő??
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 07. hétfő 11:05
Törölt felhasználó (4389762)

Sziasztok!
Szerintem is meredek....hiaba a jo beszeloke. Szerintem en szepen lelepek....Ennyit a nem kamu jellemekrol. Szerintem elkeserito mennyi "beteg" ember van. Sokakra raferne egy pszichologiai kezeles.
Szerintem is meredek....hiaba a jo beszeloke. Szerintem en szepen lelepek....Ennyit a nem kamu jellemekrol. Szerintem elkeserito mennyi "beteg" ember van. Sokakra raferne egy pszichologiai kezeles.

Sziasztok!

Vidám napot!
Sajna felém nem járt ilyen Mikulás..pedig ezer örömmel segítettem volna neki,megpakolni a puttonyát...
Többes reg?
Hasonló a véleményem mint Öcsynek,esély növelés,vagy szeret több személyiséggel mutatkozni,hülyíteni másokat.Én semmiképpen nem gondolnám az ilyeneket megbízható embernek...
Kösz Katja a kávés pakolást a medvebőrre,szép fényes lett a bundám,de bögrében jobban kedvelem
Sajna felém nem járt ilyen Mikulás..pedig ezer örömmel segítettem volna neki,megpakolni a puttonyát...

Többes reg?
Hasonló a véleményem mint Öcsynek,esély növelés,vagy szeret több személyiséggel mutatkozni,hülyíteni másokat.Én semmiképpen nem gondolnám az ilyeneket megbízható embernek...
Kösz Katja a kávés pakolást a medvebőrre,szép fényes lett a bundám,de bögrében jobban kedvelem

Jó reggelt! Szorgos-Hétfő kávé? Lassan elfogy a nap és tennivaló akad.
After, oka és magyarázata sok lehet, de célja a találat növelése. Még tömörebben Ön bizalom hiánya. Biztos lottóból is többet ad fel, nem hisz a sorsában, tenni akar érte. Ha az adatok közel azonosak nem hátsó szándék.
Ja, lehet skrizofén is
Kérünk zenét!
Szép napot!
After, oka és magyarázata sok lehet, de célja a találat növelése. Még tömörebben Ön bizalom hiánya. Biztos lottóból is többet ad fel, nem hisz a sorsában, tenni akar érte. Ha az adatok közel azonosak nem hátsó szándék.
Ja, lehet skrizofén is

Kérünk zenét!
Szép napot!
Sziasztok!
Egy kerdes. Szerintetek minek van egy ferfinak ugyanazon a tarskereso oldalon 4-5 rege? Kivancsi vagyok a velemenyetekre....
Egy kerdes. Szerintetek minek van egy ferfinak ugyanazon a tarskereso oldalon 4-5 rege? Kivancsi vagyok a velemenyetekre....

Sziasztok
Szép vasárnapot és kellemes Mikit mindenkinek remélem mindenki kapott ajándékot akár kitette
a csizmáját akár nem, és ha igen remélem nagyon élvezte nem csak a csokit amit leenni egyes
helyekről kimondottan finom és élvezetes, és ha a csoki elfogyott tovább is lehet nyalogatni

És egy kis zene természetesen
https://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ
Szép vasárnapot és kellemes Mikit mindenkinek remélem mindenki kapott ajándékot akár kitette
a csizmáját akár nem, és ha igen remélem nagyon élvezte nem csak a csokit amit leenni egyes
helyekről kimondottan finom és élvezetes, és ha a csoki elfogyott tovább is lehet nyalogatni

És egy kis zene természetesen
https://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ
Szia kedves! Még nem néztem meg, hogy mit hozott a Miki a dosznótoros csizmámba... Elfelejtettem kipucolni, az ablakba eszembe se jutott tenni.... Ja és tej helyett vörösbort, süti helyett tepertőt hagytam elő
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 12. 05. szombat 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Beköszönős kávéra is van igény úgy látom.
Tegnap disznóvágós fontos elfoglaltság volt. Nagyon fárasztó, de imádom.
Crazy csak szólok: a medve nem a halálra dolgozós ikon! Az lehet a cickány, az nem bír leállni
Tegnap disznóvágós fontos elfoglaltság volt. Nagyon fárasztó, de imádom.
Crazy csak szólok: a medve nem a halálra dolgozós ikon! Az lehet a cickány, az nem bír leállni

Beköszönős ilyen:

Sziasztok,
Télapós-havas kávé a medvebőrön ♡♡
Télapós-havas kávé a medvebőrön ♡♡
Bekukucskás
Ehh...eléggé hajtósra alakult ez az év vége,mint még sosem..
Jobban várom a Karit mint a gyerekek..
Pont így tálalva szeretem a kávét Vöri
Öcsy elkészíti,én elmosogatok,te bevállalnád a szervírozást?

Ehh...eléggé hajtósra alakult ez az év vége,mint még sosem..

Jobban várom a Karit mint a gyerekek..

Pont így tálalva szeretem a kávét Vöri

Öcsy elkészíti,én elmosogatok,te bevállalnád a szervírozást?

Nagyon köszi! Tudod hogyan kell lelkesíteni a kávéfőzőt
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Én csak az csészealjakkal tudom kicsit változatosabbá tenni a kávé megjelenését, olyan szépet mint a Vöri adott....
Ha előre látom a kávé sorsát... említettem, hogy van házhoz szállítás ilyen esetben?

Ha előre látom a kávé sorsát... említettem, hogy van házhoz szállítás ilyen esetben?

Ja és kávéért kukk a társkeresők képeimet...

Hulla vagyok.. bedarálnak a hétköznapok. De túlélem ééééén
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 03. csütörtök 19:58

Csénteket mondtam..nem csendéletet....
Szeva Géza!
És puszpusz Vöri,meg #csókosszmájli
Mizu?

Szeva Géza!
És puszpusz Vöri,meg #csókosszmájli

Mizu?