Csénteket mondtam..nem csendéletet....
Szeva Géza!
És puszpusz Vöri,meg #csókosszmájli
Mizu?

Szeva Géza!
És puszpusz Vöri,meg #csókosszmájli

Mizu?
Hellóka mindenkinek.. kávét emlegetett valaki?

Remek csénteket!
Hááát...az én hullámaim...nah..szóval hagyjuk..
Másnak rendben vannak?
Hááát...az én hullámaim...nah..szóval hagyjuk..

Másnak rendben vannak?

Jó reggelt! Csénteki kellemes kávés ébredezést hoztam.
Kapitány! Jók a hullámok? Kedveznek?
Kapitány! Jók a hullámok? Kedveznek?

Jó reggelt
Kávé közben soha ne hullámozzatok..

Kávé közben soha ne hullámozzatok..

Jó reggelt! Tettem tányért a kávé alá, mert nagyon hullámzik
Ma szabadtéri munka van, játszik a cicanaci
, különben befagy a seggem.

Ma szabadtéri munka van, játszik a cicanaci

Szia Édesség! Persze,hogy én is drukkolok! Rádfér egy kis boldogság!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 01. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 01. kedd 18:17

Törölt felhasználó (4389762)

Koszonom Katja.

Koszonom Katja.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 11. 30. hétfő 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Rendes fickok vagytok. Tudtam, hogy szamithatok ratok.
Rendes fickok vagytok. Tudtam, hogy szamithatok ratok.

Jó reggelt,jó drukkolást!
Akkor csapjunk bele a hullámzásba,én kezdem is,hajrá

Akkor csapjunk bele a hullámzásba,én kezdem is,hajrá

Jó reggelt! Micsoda jó hírek! Gyorsan álljunk sorba fiúk-lányok felváltva és indulhat a hullámozás
Huhúúú
Aztán igyuk meg a kávét, mielőtt elhűlne
Mondta már más is, hogy az igazság odaát van

Aztán igyuk meg a kávét, mielőtt elhűlne

Mondta már más is, hogy az igazság odaát van

Ez ám a jó hír csajszi
Drukkolok,hát hogyispersze,ezt nem is kell kérned,megérdemelnéd már a boldogságot...
Szólok a Kutyunak,meg a Öcsynek,oszt csinálunk hajrás transzparenst,utána meg hullámmozgunk is a többiekkel
Ja és puszpusz Katja
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 30. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 30. hétfő 13:23

Drukkolok,hát hogyispersze,ezt nem is kell kérned,megérdemelnéd már a boldogságot...

Szólok a Kutyunak,meg a Öcsynek,oszt csinálunk hajrás transzparenst,utána meg hullámmozgunk is a többiekkel

Ja és puszpusz Katja

Sziasztok Sracok!
Vagyok, csak keveset es rovid ideig. Barati latogatasokra ugrom be, no meg olvasgatlak titeket is olyankor.
Ugy nez ki ( bar nem akarom elkiabalni ) hogy talaltam magamnak egy jo fej, szexpartnert a masik oldalon. Szoval most sokat lebzselek vele a chaten, meg telon. Egy edes perverz alak. Szeret mindent, amit en is. Egyedulallo, nem kamuzos, fantaziadus, igen potens, negyvenes ficko. Vegre. Szoval ezert vagyok most ritkabban. Drukkaljatok nekem lecci...
Vagyok, csak keveset es rovid ideig. Barati latogatasokra ugrom be, no meg olvasgatlak titeket is olyankor.
Ugy nez ki ( bar nem akarom elkiabalni ) hogy talaltam magamnak egy jo fej, szexpartnert a masik oldalon. Szoval most sokat lebzselek vele a chaten, meg telon. Egy edes perverz alak. Szeret mindent, amit en is. Egyedulallo, nem kamuzos, fantaziadus, igen potens, negyvenes ficko. Vegre. Szoval ezert vagyok most ritkabban. Drukkaljatok nekem lecci...
Ja, és sziasztok

Juhuuuuuuu
Én nagyon drukkolok ♥︎♥︎ (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 30. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 30. hétfő 13:23

Én nagyon drukkolok ♥︎♥︎ (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 30. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Sracok!
Sziasztok Sracok!
Beköszön
Igyatok hársfateát is,tettem a kandallóra,persze nem rossz fát.Lendütes sf hétfőt mindenkinek

Igyatok hársfateát is,tettem a kandallóra,persze nem rossz fát.Lendütes sf hétfőt mindenkinek

Jó reggelt! Adventi kávé nekem nincs készleten, viszont igazi és hagyományos van. Napközben hársfatea gyömbérrel is lesz!
Szép napot!
Szép napot!
Sziasztok szép napot mindenkinek
De itt vagyok csak csúnya aljas módon ma is dolgozós volt
De ha már karácsonyi dalok akkor nekem is van egy pár kedvenc
És nem csak Katja szereti hallgatni akár év közben is tök jó
https://www.youtube.com/watch?v=aAkMkVFwAoo
https://www.youtube.com/watch?v=5rtezCvY6mc
https://www.youtube.com/watch?v=ytpo1xyNn3o
De itt vagyok csak csúnya aljas módon ma is dolgozós volt

De ha már karácsonyi dalok akkor nekem is van egy pár kedvenc

És nem csak Katja szereti hallgatni akár év közben is tök jó