Megyek körülnézek a bondage topicba,hogy ihletet kapjak arra mit is csinálnék most weled....
Pedig már úgy beleéltem magam.... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig már úgy beleéltem magam.... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól van naaaa
Kicsit már siettettem az idő múlását
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 08:33

Kicsit már siettettem az idő múlását

Jöwő hét wasárnap wan Monaco!
Moncy-Moncy!A fenekelés kijár neked!

Jöwő hét wasárnap wan Monaco!

Jó reggelt!
Moncy! Bepaliztál?Na,mindjárt utána nézek és ha nm most lesz akkor tartozom 1 fenekeléssel!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Moncy! Bepaliztál?Na,mindjárt utána nézek és ha nm most lesz akkor tartozom 1 fenekeléssel!

Jóóó reggelt nappali!
Nem is most 7végén lesz az F1 futam
Nem is most 7végén lesz az F1 futam

1994 Május 19. (13 éve történt)
Meghalt Jacqueline Bouvier Kennedy (lánynevén: Jacquline Lee Bouvier), John F. Kennedy felesége.

Meghalt Jacqueline Bouvier Kennedy (lánynevén: Jacquline Lee Bouvier), John F. Kennedy felesége.

Jó éjszakát!

mindenki kényeztet ma? nem borultam ám ki tegnap annyira.
köszönöm.

köszönöm.

nem leszbizek a nappaliban.
nem megy az virtuálisan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:13

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hát, ezt max. Prune-nel, mert ugye a másik is csaj...
Vagy Pillével, ha végre válaszolna, hogy akar-e leszbizni.
Vagy veled, ha érdekel...
Vagy Pillével, ha végre válaszolna, hogy akar-e leszbizni.
Vagy veled, ha érdekel...

nem gondoltam volna rólad, hogy azt gondolod rólam, kipróbáltam a pisiszexet... jáááj!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:11

áthoztam ide a lotyókám kérdését, h a másik két hölgyeménnyel /pillécske és moncy/ kapcsolatban is kitárgyalhassuk!
1) domina szerep (kikötözéssel, paskolással) -Pille imádja, moncyt nem hiszem.
2) anál -mindketten próbálták, pillécske színesítésképp néha alkalmazza
3) hármas szex -moncy mereven elutasítja, pille már játszott a gondolattal, h kipróbálja de sokkalta pasibb párti annál
4) lenyeli/kiköpi -hangulatfüggő
5) szex nyilvános helyen -mindketten kipróbálták /moncy vhol már be is vallotta/
6) pisiszex -háááát talán pille, de sztem Ő se, moncy határozott nem
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci -mindkettő csupasz
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok -pille imádja, moncy hastáncosnéninek szeret beöltözni
9) fórumozás egy szexhonlapon -meg nem merné tenni egyik se
1) domina szerep (kikötözéssel, paskolással) -Pille imádja, moncyt nem hiszem.
2) anál -mindketten próbálták, pillécske színesítésképp néha alkalmazza
3) hármas szex -moncy mereven elutasítja, pille már játszott a gondolattal, h kipróbálja de sokkalta pasibb párti annál
4) lenyeli/kiköpi -hangulatfüggő
5) szex nyilvános helyen -mindketten kipróbálták /moncy vhol már be is vallotta/
6) pisiszex -háááát talán pille, de sztem Ő se, moncy határozott nem
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci -mindkettő csupasz
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok -pille imádja, moncy hastáncosnéninek szeret beöltözni
9) fórumozás egy szexhonlapon -meg nem merné tenni egyik se

huh! volt?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:10

Jó reggelt mindenkinek!
(köszi Pillécske a tegnap esti mélyreható mns beszélgetést:(
(köszi Pillécske a tegnap esti mélyreható mns beszélgetést:(

nos!
sziasztok! én is jót és kellemeset és keményet és nedveset kívánok mindannyiótok/ba/nak. kinek mit nemtől függően!
moncy az ajánlatomra /3777/ nem is reagálsz?
sziasztok! én is jót és kellemeset és keményet és nedveset kívánok mindannyiótok/ba/nak. kinek mit nemtől függően!

moncy az ajánlatomra /3777/ nem is reagálsz?

Te pedig ügyesen lövöd
Én is megyek szép du.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:29

Erre már látom nyúú1 válaszát:
"Nekem meg egészen indurka pindurka farkincám van, és ügyesen megnő ilyenkor..."
"Nekem meg egészen indurka pindurka farkincám van, és ügyesen megnő ilyenkor..."

nem vagy angyal. attól még az én angyalom lehetsz.tudom én,nő vagy és ez már kizáró ok.
NŐ vagy,ráadásul a javából
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:25

Admin

Nekem csak egészen indurka-pindurka szárnyaim vannak, és ügyesen a hátamra simulnak ilyenkor.
Ne karmold össze magad, az is sokkal jobb úgy, ha én csinálom
Különben is, olvastam a másik topicban, hogy érdekel a téma.
Vagy most omlik benned össze a rólam kialakított képed? Hidd el, sokkal szórakoztatóbb, hogy nem vagyok angyal.

Vagy most omlik benned össze a rólam kialakított képed? Hidd el, sokkal szórakoztatóbb, hogy nem vagyok angyal.

Sziasztok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is megyek...
Aki nem jön, kellemeset a 7végére!
Aki nem jön, kellemeset a 7végére!

Mennem kell, ébren a kisded.
Sziasztok, jó hétvégét!
Sziasztok, jó hétvégét!

kabbbbbbbeeeeeeeee!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Erre már látom nyúú1 válaszát:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Nekem csak egészen indurka-pindurka szárnyaim vannak, és ügyesen a hátamra simulnak ilyenkor.

nos lassan kiértékelhetnétek már a feltett kérdéseteket, moncy itt a sajátját már kiértékelte!
Admin