gyurka bátyó!
ezt most én nem érteni!
Moncy: arra azé lusta vok, h letőccsek vmit oszt újra fel, pláne, h nem is tudtam róla, h nem lesz jó, nem tudtam, h az adott kép nem fog megjelenni. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt most én nem érteni!
Moncy: arra azé lusta vok, h letőccsek vmit oszt újra fel, pláne, h nem is tudtam róla, h nem lesz jó, nem tudtam, h az adott kép nem fog megjelenni. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Jót ne halljak rólatok. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát... mindjárt eldobom magam...
Ha tutis megvagy győződve h. Én vagyok akkor természetesen megtisztelsz a jelöléseddel
Ha tutis megvagy győződve h. Én vagyok akkor természetesen megtisztelsz a jelöléseddel

Őszintén bevallom mindenevő vagyok
De valószínű h. holnap abszolút nem férfiaknak való kaja lesz: sóska meg spenót
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)

De valószínű h. holnap abszolút nem férfiaknak való kaja lesz: sóska meg spenót

Te csak ne heheréssz, add ide a kocsmárosi jelvényedet és a nadrágodat!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi!
Irány 6óra és 3732!
Irány 6óra és 3732!

aki még a káposztás babra is aszongya, h pfújjjj mit várjunk ínyencségeknél?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:48

Nem tudom... végig olvastam a mai hsz-eket... természetesen ebéd közben... és hát nem is tudom... ilyen szusis lókolbászos mittomén micsoda felsorolások után lehet lemondok a kajáról

Fél éve rojtosra dumálom a számat ezzel... szted Rád fog hallgatni?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:50

papa ezt használd, ez mindig mükszik, men úgy mint a képfeltöltés,az mindig szarakodik.

Hát... mindjárt eldobom magam...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért? Mi a kedwenc ételed(id)?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom... végig olvastam a mai hsz-eket... természetesen ebéd közben... és hát nem is tudom... ilyen szusis lókolbászos mittomén micsoda felsorolások után lehet lemondok a kajáról

Nálunk búcsú lesz...
Meg a taljánom szülinapja...
Jó utat és jó pihenést!
Keress valahol egy netcafét mert nem várunk meg a 30000-ik hsz-el
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:26
Meg a taljánom szülinapja...

Jó utat és jó pihenést!
Keress valahol egy netcafét mert nem várunk meg a 30000-ik hsz-el

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Mennem kell csomagolni. Még megpróbálok ebéd után benézni.
Mit terveztek hétvégére?
Mit terveztek hétvégére?

Inkább mint a sexről!!
Megtaláltalak iwiw-n! felvehetlek? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Megtaláltalak iwiw-n! felvehetlek? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)

papa ezt használd, ez mindig mükszik, men úgy mint a képfeltöltés,az mindig szarakodik.

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:45

Ez jó hír, köszi!
Képzeld találtam kaját és eszem!
Mit is főzöl holnap?
Mit is főzöl holnap?

hehehehe és megint csak
he
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:35

Admin

Helló! Hát igen, ahogy Prune írta, tegnap ezt hagytad ki
Akkor most végre ideadod a jelvényedet és a nadrágodat?

Akkor most végre ideadod a jelvényedet és a nadrágodat?

Ez jó hír, köszi!
Mit is főzöl holnap?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit is főzöl holnap?

Már te is?( magát összekarmoló smile),hogy fogod kidugni pici szárnyacskáidat a szoros bőrcucc alól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:37
Admin

Tesómhoz utazunk Vas megyébe. És nincs náluk net. Ami elég nagy hiba...
A #3729-esedre pedig válasz: Surdi, te mióta hallgatsz helyettem bárki másra? Azt hiszem elő kell vennem a pálcámat. És meg kell mutatnom, hol a helyed...
A #3729-esedre pedig válasz: Surdi, te mióta hallgatsz helyettem bárki másra? Azt hiszem elő kell vennem a pálcámat. És meg kell mutatnom, hol a helyed...

azért hallgatok Őrá, mert a harmincezernél magamévá kívánlak tenni!
moncy most lesz monaco? az jó!
otthonról ki leszek átkozva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:37
moncy most lesz monaco? az jó!
otthonról ki leszek átkozva!

Admin

Igen.Istennőm!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:02

szerintem a sziszi egy törékeny nőre jobban illik, én meg nem vagyok az
de ha neked jól esik, akkor nyugodtan...én meg szólíthatlak édesegyetlenkeményfarkúfélistenemnek?

moooooooooooost moooooooooooooost
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:25

Mikor lesz a Monacoi futam? Most wagy jöwő hétwégén?
Mert tegnap dolgoztam 1 jósasszonynál és azt jósolta,hogy Kimi motor hiba miatt kiesik!!!
Mert tegnap dolgoztam 1 jósasszonynál és azt jósolta,hogy Kimi motor hiba miatt kiesik!!!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:30

ma színészház, holnap talán 7végi telek!
de Ti már megint merre kóbászoltok, h csomagolni méc?
milyen bók?
nem ismerem a szó pontos jelentését, de az én értelmezésem szerint van benne egy pici túlzás a dícsérethez! nos ez azért nem bók mert nem kell túloznom hozzá, h tényleg gyönyörű popsid van!
de lehetne má egy kis forma 1! oly rég vitatkoztunk ki kinek is szurkol!
de Ti már megint merre kóbászoltok, h csomagolni méc?
milyen bók?
nem ismerem a szó pontos jelentését, de az én értelmezésem szerint van benne egy pici túlzás a dícsérethez! nos ez azért nem bók mert nem kell túloznom hozzá, h tényleg gyönyörű popsid van!
de lehetne má egy kis forma 1! oly rég vitatkoztunk ki kinek is szurkol!