Helló! Hát igen, ahogy Prune írta, tegnap ezt hagytad ki
Akkor most végre ideadod a jelvényedet és a nadrágodat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 12:28

Akkor most végre ideadod a jelvényedet és a nadrágodat?

Törölt felhasználó (93423)

Ez fantasztikus POPÓ
Mikor lesz a Monacoi futam? Most wagy jöwő hétwégén?
Mert tegnap dolgoztam 1 jósasszonynál és azt jósolta,hogy Kimi motor hiba miatt kiesik!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:03
Mert tegnap dolgoztam 1 jósasszonynál és azt jósolta,hogy Kimi motor hiba miatt kiesik!!!

jahoj poplacsek! esett, kráter a becsapódásnál!
Sushi: nem szabad kihagynom az életemből!
cskúgy, mint Charlotte popóját!
a 30000 ld tom 3707es hsz-et még nem jött el!
a 30000 ld tom 3707es hsz-et még nem jött el!
Te most beszóltál nekem?
Mit számít, hogy mi a hivatalos szám? Az a lényeg, hogy én hogyan számoltam ki, amikor lezártátok a nappalit és PUNKTUM.
Gyere csak ide egy kis fenekelésre?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 11:28

Mit számít, hogy mi a hivatalos szám? Az a lényeg, hogy én hogyan számoltam ki, amikor lezártátok a nappalit és PUNKTUM.
Gyere csak ide egy kis fenekelésre?

Ez a hivatalos VÉGE sorszám a régi nappalinak (a töröltek nem számítanak, ill. ott még nem volt autómatikus a hsz. számrendezés, ezért az utolsó lezáró hsz a HIVATASLOS szám!
iNfeSter[VIP][ADMIN] #25774 | 2007.03.30
Ez a téma a nagy méret miatt egy másikban folytatódik:
Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)(a mostani 2 rész.)
TEHÁT:
30000 - 25774 = 4226 , azaz négyezer-kettőszázhuszonhat hsz-nél lesz meg a 30000. hsz!
iNfeSter[VIP][ADMIN] #25774 | 2007.03.30
Ez a téma a nagy méret miatt egy másikban folytatódik:
Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)(a mostani 2 rész.)
TEHÁT:
30000 - 25774 = 4226 , azaz négyezer-kettőszázhuszonhat hsz-nél lesz meg a 30000. hsz!

A sake nekem a legszimpatikusabb,még nm ittam de biztos fogok!

jahoj poplacsek! esett, kráter a becsapódásnál!
a 30000 ld tom 3707es hsz-et még nem jött el! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 18. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 12:53
a 30000 ld tom 3707es hsz-et még nem jött el! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 18. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Figyusz!! Lotyóka írt valahol a 30000-es hsz különlegessé tételéről. Mi is volt az? Tudja valaki?
Más: Kösz a pontokat Spapa.
Más: Kösz a pontokat Spapa.
WOW!Elállt a szawam?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:18
Törölt felhasználó (21812)
Admin

A 3699-es hsz-es fenekem:

Spapa! Hát a tutajos az nem szállít fát?
A sushiról meg tájékozódj itt: Sushi Spapának. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

A sushiról meg tájékozódj itt: Sushi Spapának. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy látom egyezik az ízlésünk! A kajára gondoltam!
Pacalt soha nm ettem meg és nm is fogom,bráá! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 07:42

Pacalt soha nm ettem meg és nm is fogom,bráá! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)

ha már itt tartunk...ettetek már csigát? és békacombot? és kígyót vagy hasonló egzotikumot? mi az amit sose ennétek meg?
én nem ettem egyiket se, és nem is tervezem a jövőben
a pacal még az, amire nem vágyom, bár egyszer ettem abból, amit a nagynéném csinált, és annyira nem vészes
én nem ettem egyiket se, és nem is tervezem a jövőben

jéééééé, új "hús"!
csajok azonnal a szopós szátokat vegyétek elő...és a seggekkel pucsitani...lol...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
csajok azonnal a szopós szátokat vegyétek elő...és a seggekkel pucsitani...lol...

Ez fantasztikus POPÓ
lehet nem ártana tudnom, h pontosan mi is az?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 12:41
Törölt felhasználó (24620)

A sushihoz miért kell bátorság? o_O
Bolond sógorom is egyből kijelentette, hogy ő nem akar enni olyat.
Már 11-kor vége volt a gyakorlatinak, egy hónap múlva megyek szóbelizni.
Már 11-kor vége volt a gyakorlatinak, egy hónap múlva megyek szóbelizni.
A sushihoz miért kell bátorság? o_O
Már 11-kor vége volt a gyakorlatinak, egy hónap múlva megyek szóbelizni. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 12:20
Már 11-kor vége volt a gyakorlatinak, egy hónap múlva megyek szóbelizni. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

jééé az előkerült őslakos! /a másik tennap járt felénk/ nos én nem vágom a tutajost most hirtelenjében.
erdészeti szakmunkás: fa szállító!
Willonyos!
te nem érni vagy most?
1ébként inkább iszok 1 sört, mint lőjjek 10et!
a sushit én is ki akarom próbálni, de egyenlőre hiányzik a merészségem hozzá!

Willonyos!
te nem érni vagy most?
a sushit én is ki akarom próbálni, de egyenlőre hiányzik a merészségem hozzá!
üdlövöldözünk közöttünk!
bár tudnám ki is vagy!
bár tudnám ki is vagy!

Ez fantasztikus POPÓ
és drága barátom erről a fantasztikus popóról maradtál le tegnap este...pedig még a nadrágodat is elkérte

Ez fantasztikus POPÓ
Ez fantasztikus POPÓ
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:18
Törölt felhasználó (21812)
Admin

A 3699-es hsz-es fenekem:

jééé az előkerült őslakos! /a másik tennap járt felénk/ nos én nem vágom a tutajost most hirtelenjében.
Willonyos!
te nem érni vagy most?
a sushit én is ki akarom próbálni, de egyenlőre hiányzik a merészségem hozzá! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 18. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 11:49

Willonyos!
te nem érni vagy most?
a sushit én is ki akarom próbálni, de egyenlőre hiányzik a merészségem hozzá! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 18. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem a tutajos foglalkozás ugrott be, de annak is köze van az erdészethez, nem igaz?
Egyébként szep jó napot mindenkinek.
Nos, én még nem ettem se csigát, se békét, se mást. Egyedül lókolbászt a felsoroltakból, és az nem volt rossz. Ettem viszont polipot, mint egzotikumot.
De bárhol jártam is, mindig igyekeztem megkóstolni az ottani különlegességeket.
Nos, én még nem ettem se csigát, se békét, se mást. Egyedül lókolbászt a felsoroltakból, és az nem volt rossz. Ettem viszont polipot, mint egzotikumot.
erről jutott eszembe egy két dolog amit kihagytam:
pulykát nem szívesen eszek, azt a szakácsok zöme is az alapanyagok trabantjának tekintik, számomra iztelen ...r!
a lóhúsban igazad van, bár régen nagyon szerettem a ló gyulait! az finom!
a patkányt ha tudom én se enném meg, lehet így járnék a nyesttel és a görénnyel, viszont nagyon szeretném megkóstolni az ürgehúst!
hááát így ránézésre senki se azt mondaná rólad, h zöldségzabáló vagy!
Brummmmm!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 11:11
pulykát nem szívesen eszek, azt a szakácsok zöme is az alapanyagok trabantjának tekintik, számomra iztelen ...r!
a lóhúsban igazad van, bár régen nagyon szerettem a ló gyulait! az finom!
a patkányt ha tudom én se enném meg, lehet így járnék a nyesttel és a görénnyel, viszont nagyon szeretném megkóstolni az ürgehúst!
hááát így ránézésre senki se azt mondaná rólad, h zöldségzabáló vagy!

- csigapörit már ettem (szeretik a faranciák nagyon)
- békacombot is (az egész gyenge csirkehúsra emlékeztet)
- húsáért tenyésztett ferérpatkányt is kostoltam (mielőtt nem tudtam, hogy mi az, nem volt rossz!)
- kigyót még nem!
- az USA-ban mindenféle tengeri herkentyűt kiróbáltam, vegyes élvezettel, de a halakat, a rákokat és a kagylót nagyon szeretem
- lóhús (nagyon édes, nem szeretem),
- vadhúsok közül szinte mindent ettem, kivéve a medve (őz, vaddisznó, nyúl, fácán, nyest, görény stb.)
- háziállatok (bárány, kecske, tenyésztett házinyúl stb.)
- és természetesen minden itthon kapható húst és halat megeszek
- viszont legtöbbet a szárnyasokból fogyasztok (csirke, pulyka, kacsa, liba, házi galamb)
- kevésbé szeretem, ezért ritkán eszek disznó és marha húst (kivéve a pacalt, mert azt viszont szeretem és jót is tudok készíteni/főzni!)
- mindezekkel szemben előszeretettel fogyasztok sok zöldséget és gyümülcsöt!

- békacombot is (az egész gyenge csirkehúsra emlékeztet)
- húsáért tenyésztett ferérpatkányt is kostoltam (mielőtt nem tudtam, hogy mi az, nem volt rossz!)
- kigyót még nem!
- az USA-ban mindenféle tengeri herkentyűt kiróbáltam, vegyes élvezettel, de a halakat, a rákokat és a kagylót nagyon szeretem
- lóhús (nagyon édes, nem szeretem),
- vadhúsok közül szinte mindent ettem, kivéve a medve (őz, vaddisznó, nyúl, fácán, nyest, görény stb.)
- háziállatok (bárány, kecske, tenyésztett házinyúl stb.)
- és természetesen minden itthon kapható húst és halat megeszek
- viszont legtöbbet a szárnyasokból fogyasztok (csirke, pulyka, kacsa, liba, házi galamb)
- kevésbé szeretem, ezért ritkán eszek disznó és marha húst (kivéve a pacalt, mert azt viszont szeretem és jót is tudok készíteni/főzni!)
- mindezekkel szemben előszeretettel fogyasztok sok zöldséget és gyümülcsöt!

Tengeri állatokból, szinte mindent megkóstolnék (rákhoz, tintahalhoz (mmmmh), és kagylóhoz, volt már szerencsém), bogarakból, sülve mindenbizonnyal szívesen, a nyerstől már kicsit ódzkodnék, bár a lárvák állítólag finomak.
Egy ideje pedig a suhsin gondolkodunk testvérimmel. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:37
Egy ideje pedig a suhsin gondolkodunk testvérimmel. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)

szóval:
csigapörkölt 15 évesen, békacomb rántva, de sokkal finomabb fokhagymás vajon, a legfinomabb herkentyű szerintem a kalamári (tintahal), kágyló, polipot és rákot a 7en ettem.
a következő kaja amit meg akarok csinálni a velős pacal, vagy még egyet fordítva rajta a csülkös velős pacal. a kígyót meg nem enném. és amit sosem az biztos, h a bogarak.
de például a frissen lékelt majomfejből se enném meg az agyvelőt!
csigapörkölt 15 évesen, békacomb rántva, de sokkal finomabb fokhagymás vajon, a legfinomabb herkentyű szerintem a kalamári (tintahal), kágyló, polipot és rákot a 7en ettem.
a következő kaja amit meg akarok csinálni a velős pacal, vagy még egyet fordítva rajta a csülkös velős pacal. a kígyót meg nem enném. és amit sosem az biztos, h a bogarak.
de például a frissen lékelt majomfejből se enném meg az agyvelőt!

Dehogynem.
Az erdész kivágja a fát, a tutajos, meg leúsztatja a folyón
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 18. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 11:49
Az erdész kivágja a fát, a tutajos, meg leúsztatja a folyón

Nekem a tutajos foglalkozás ugrott be, de annak is köze van az erdészethez, nem igaz?
Nnah, ahogy gondoltam...
Szövegszerk, Prezentáció, Weblap; ment
Táblázat; úgyahogy
Adatbázis; botrányosan
Szövegszerk, Prezentáció, Weblap; ment
Táblázat; úgyahogy
Adatbázis; botrányosan