Nekem a tutajos foglalkozás ugrott be, de annak is köze van az erdészethez, nem igaz?
Egyébként szep jó napot mindenkinek.
Nos, én még nem ettem se csigát, se békét, se mást. Egyedül lókolbászt a felsoroltakból, és az nem volt rossz. Ettem viszont polipot, mint egzotikumot.
De bárhol jártam is, mindig igyekeztem megkóstolni az ottani különlegességeket. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként szep jó napot mindenkinek.
Nos, én még nem ettem se csigát, se békét, se mást. Egyedül lókolbászt a felsoroltakból, és az nem volt rossz. Ettem viszont polipot, mint egzotikumot.
De bárhol jártam is, mindig igyekeztem megkóstolni az ottani különlegességeket. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha béreled a pályát, akkor töltényenként 10 Ft...
No jó, de a sör az büdös, és nem is lehet vele lőni.
Apám nem antialkesz, bátyám meg lényegében hobbiszinten borszakértő is lehetne.
No jó, de a sör az büdös, és nem is lehet vele lőni.
Apám nem antialkesz, bátyám meg lényegében hobbiszinten borszakértő is lehetne.
Csigák a barátaim, őket nem eszem meg.
A teknősök szintén.
Cápát sem szívesen... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 07:42
A teknősök szintén.
Cápát sem szívesen... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)

ha már itt tartunk...ettetek már csigát? és békacombot? és kígyót vagy hasonló egzotikumot? mi az amit sose ennétek meg?
én nem ettem egyiket se, és nem is tervezem a jövőben
a pacal még az, amire nem vágyom, bár egyszer ettem abból, amit a nagynéném csinált, és annyira nem vészes

édespillének:

Szaladja csiga, menekülj! Ne hagyd, hogy a gonosz franciák megegyenek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 07:12

Röggelt jóó!
Kaptok 1 kis franciát.....
3/4 órája keltem fel,párbeszéd az jó,majd hallgatlak
akarom mondani(írni) szówal olwaslak!

Röggelt jóó!
Kaptok 1 kis franciát.....

3/4 órája keltem fel,párbeszéd az jó,majd hallgatlak
akarom mondani(írni) szówal olwaslak!

Próbáltak már, de nem ment... aludtam egyet.
Hülyeség az egész... vagy legalábbis kell valamiféle fanatizmus hozzá (úgy működik, mint a rózsaszín szemüveg) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 23:31
Hülyeség az egész... vagy legalábbis kell valamiféle fanatizmus hozzá (úgy működik, mint a rózsaszín szemüveg) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na és egy kérdés:
Hisztek a hipnotizálásban? Vagyis abban, hogy titeket lehet hipnotizálni. Engednétek, hogy hipnotizáljanak titeket? Vagy csak bizonyos körülmények között, pl. hogy jelen van valaki, akiben bíztok?
(láttátok a Jade skorpió átkát Woody Allentől? na abban zseniálisan megcsinálták a hipnotizálás-bűnözés kérdéskört. Azt a filmet is nagyon szeretem
Hisztek a hipnotizálásban? Vagyis abban, hogy titeket lehet hipnotizálni. Engednétek, hogy hipnotizáljanak titeket? Vagy csak bizonyos körülmények között, pl. hogy jelen van valaki, akiben bíztok?
(láttátok a Jade skorpió átkát Woody Allentől? na abban zseniálisan megcsinálták a hipnotizálás-bűnözés kérdéskört. Azt a filmet is nagyon szeretem

Ez a hivatalos VÉGE sorszám a régi nappalinak (a töröltek nem számítanak, ill. ott még nem volt autómatikus a hsz. számrendezés, ezért az utolsó lezáró hsz a HIVATASLOS szám!
iNfeSter[VIP][ADMIN] #25774 | 2007.03.30
Ez a téma a nagy méret miatt egy másikban folytatódik:
Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)(a mostani 2 rész.)
TEHÁT:
30000 - 25774 = 4226 , azaz négyezer-kettőszázhuszonhat hsz-nél lesz meg a 30000. hsz!
iNfeSter[VIP][ADMIN] #25774 | 2007.03.30
Ez a téma a nagy méret miatt egy másikban folytatódik:
Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)(a mostani 2 rész.)
TEHÁT:
30000 - 25774 = 4226 , azaz négyezer-kettőszázhuszonhat hsz-nél lesz meg a 30000. hsz!

ez nem Te vagy Anya!
Apát nem lehet becsapni, mert ismerlek!
viszont a nosztalgia topicba elment volna!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Apát nem lehet becsapni, mert ismerlek!

viszont a nosztalgia topicba elment volna!

- csigapörit már ettem (szeretik a faranciák nagyon)
- békacombot is (az egész gyenge csirkehúsra emlékeztet)
- húsáért tenyésztett ferérpatkányt is kostoltam (mielőtt nem tudtam, hogy mi az, nem volt rossz!)
- kigyót még nem!
- az USA-ban mindenféle tengeri herkentyűt kiróbáltam, vegyes élvezettel, de a halakat, a rákokat és a kagylót nagyon szeretem
- lóhús (nagyon édes, nem szeretem),
- vadhúsok közül szinte mindent ettem, kivéve a medve (őz, vaddisznó, nyúl, fácán, nyest, görény stb.)
- háziállatok (bárány, kecske, tenyésztett házinyúl stb.)
- és természetesen minden itthon kapható húst és halat megeszek
- viszont legtöbbet a szárnyasokból fogyasztok (csirke, pulyka, kacsa, liba, házi galamb)
- kevésbé szeretem, ezért ritkán eszek disznó és marha húst (kivéve a pacalt, mert azt viszont szeretem és jót is tudok készíteni/főzni!)
- mindezekkel szemben előszeretettel fogyasztok sok zöldséget és gyümülcsöt!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 07:42
- békacombot is (az egész gyenge csirkehúsra emlékeztet)
- húsáért tenyésztett ferérpatkányt is kostoltam (mielőtt nem tudtam, hogy mi az, nem volt rossz!)
- kigyót még nem!
- az USA-ban mindenféle tengeri herkentyűt kiróbáltam, vegyes élvezettel, de a halakat, a rákokat és a kagylót nagyon szeretem
- lóhús (nagyon édes, nem szeretem),
- vadhúsok közül szinte mindent ettem, kivéve a medve (őz, vaddisznó, nyúl, fácán, nyest, görény stb.)
- háziállatok (bárány, kecske, tenyésztett házinyúl stb.)
- és természetesen minden itthon kapható húst és halat megeszek
- viszont legtöbbet a szárnyasokból fogyasztok (csirke, pulyka, kacsa, liba, házi galamb)
- kevésbé szeretem, ezért ritkán eszek disznó és marha húst (kivéve a pacalt, mert azt viszont szeretem és jót is tudok készíteni/főzni!)
- mindezekkel szemben előszeretettel fogyasztok sok zöldséget és gyümülcsöt!

ha már itt tartunk...ettetek már csigát? és békacombot? és kígyót vagy hasonló egzotikumot? mi az amit sose ennétek meg?
a pacal még az, amire nem vágyom, bár egyszer ettem abból, amit a nagynéném csinált, és annyira nem vészes

na jól összekutyultam az ucsó mondatot a 2. után szántam!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:30

ma színészház, holnap talán 7végi telek!
de Ti már megint merre kóbászoltok, h csomagolni méc?
milyen bók?
nem ismerem a szó pontos jelentését, de az én értelmezésem szerint van benne egy pici túlzás a dícsérethez! nos ez azért nem bók mert nem kell túloznom hozzá, h tényleg gyönyörű popsid van!
de lehetne má egy kis forma 1! oly rég vitatkoztunk ki kinek is szurkol!
milyen bók?
nem ismerem a szó pontos jelentését, de az én értelmezésem szerint van benne egy pici túlzás a dícsérethez! nos ez azért nem bók mert nem kell túloznom hozzá, h tényleg gyönyörű popsid van!

ma színészház, holnap talán 7végi telek!
milyen bók?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:26
milyen bók?

Admin

Mennem kell csomagolni. Még megpróbálok ebéd után benézni.
Mit terveztek hétvégére?
Mit terveztek hétvégére?

Mennem kell csomagolni. Még megpróbálok ebéd után benézni.
Mit terveztek hétvégére?
Mit terveztek hétvégére?

hűha!
igencsak erdészeti munkás vagy! legalábbis nálam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:18
igencsak erdészeti munkás vagy! legalábbis nálam!

Admin

A 3699-es hsz-es fenekem:

A 3699-es hsz-es fenekem:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 09:02

egyetértek..tehát mától minden nap ünnepelünk...a "nem30000-es hszek" ünnepét
tehát lotyókám: rakd be a "nem30000-es hszek" aktodat...na jó...lehet csak valamelyik testrészed
pl. a feneked...mondjuk harisnyanadrágban

áthoztam ide a lotyókám kérdését, h a másik két hölgyeménnyel /pillécske és moncy/ kapcsolatban is kitárgyalhassuk!
1) domina szerep (kikötözéssel, paskolással) -Pille imádja, moncyt nem hiszem.
2) anál -mindketten próbálták, pillécske színesítésképp néha alkalmazza
3) hármas szex -moncy mereven elutasítja, pille már játszott a gondolattal, h kipróbálja de sokkalta pasibb párti annál
4) lenyeli/kiköpi -hangulatfüggő
5) szex nyilvános helyen -mindketten kipróbálták /moncy vhol már be is vallotta/
6) pisiszex -háááát talán pille, de sztem Ő se, moncy határozott nem
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci -mindkettő csupasz
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok -pille imádja, moncy hastáncosnéninek szeret beöltözni
9) fórumozás egy szexhonlapon -meg nem merné tenni egyik se
1) domina szerep (kikötözéssel, paskolással) -Pille imádja, moncyt nem hiszem.
2) anál -mindketten próbálták, pillécske színesítésképp néha alkalmazza
3) hármas szex -moncy mereven elutasítja, pille már játszott a gondolattal, h kipróbálja de sokkalta pasibb párti annál
4) lenyeli/kiköpi -hangulatfüggő
5) szex nyilvános helyen -mindketten kipróbálták /moncy vhol már be is vallotta/
6) pisiszex -háááát talán pille, de sztem Ő se, moncy határozott nem
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci -mindkettő csupasz
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok -pille imádja, moncy hastáncosnéninek szeret beöltözni
9) fórumozás egy szexhonlapon -meg nem merné tenni egyik se

remélem nem lesz kötelező!
nekem így sokkal jobb:
Szilva megkóstolhatom a levedet?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:02
nekem így sokkal jobb:
Szilva megkóstolhatom a levedet?

szerintem a sziszi egy törékeny nőre jobban illik, én meg nem vagyok az
de ha neked jól esik, akkor nyugodtan...én meg szólíthatlak édesegyetlenkeményfarkúfélistenemnek?

szerintem a sziszi egy törékeny nőre jobban illik, én meg nem vagyok az
de ha neked jól esik, akkor nyugodtan...én meg szólíthatlak édesegyetlenkeményfarkúfélistenemnek?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 09:53

Maradhat nekem kiváltságnak? vagy nem szeretnéd ,hogy igy szólítsalak?

Maradhat nekem kiváltságnak? vagy nem szeretnéd ,hogy igy szólítsalak?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 09:45

mekkora egy picsa vagyok
tele van kiaknázatlan lehetőségekkel a topic, én meg bezártam
(egyébként még sose hívtak sziszinek
)

mekkora egy picsa vagyok
tele van kiaknázatlan lehetőségekkel a topic, én meg bezártam
)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 09:19

Sziszi! az a bugyis topic nem volt semmi,még azt sem irta,hogy benne van a csaj a bugyiba vagy csak a bugyi érdekli.
Vagy ő van a bugyiba