jányok!
szarakodott a kitekintő gyorsvonatom! remélem nem 1000* ment el Nektek, amit küldtem!
ha tudjátok tegyétek már fel ide, mert nékem nem igazán megy a videófeltöltés /még/
ha sikerül akkor gyurka bátyámnak /meg egy valaki adminocskának, akinek hirtelen nemTOM a nevét/ küldöm a Sumis kötekedésemért!
szarakodott a kitekintő gyorsvonatom! remélem nem 1000* ment el Nektek, amit küldtem!
ha tudjátok tegyétek már fel ide, mert nékem nem igazán megy a videófeltöltés /még/
ha sikerül akkor gyurka bátyámnak /meg egy valaki adminocskának, akinek hirtelen nemTOM a nevét/ küldöm a Sumis kötekedésemért!
willy szülinapja előtti horoszkópja:
2007. május 17.
A bika érzékisége:
Minden érdekel, ami az élvezetekkel kapcsolatos. Nálad ezek az érzéki élvezetek nincsenek különválasztva, egyaránt szereted a jó ételeket, finom italokat, s a jó szexet is. Akkor vagy boldog, ha partnered mindebben osztozik veled, s akkor élvezed a szexet igazán, ha már megvolt hozzá a megfelelő gasztronómiai élmény is. Mivel nagyon kötődsz a természethez, egy jó kirándulás, kettesben, könnyen ér véget a legsűrűbb bozótban.
Kedvenc pózod:
A hűtő előtt. A kilenc és fél hét című film az etalon, de ne feledd a fagyit nagyon nehéz kimosni a hajból.
A nap legszexisebb része:
Kedd, péntek, szombat. Szereted, ha mindennek megvan a maga rendje. Esetleg soron kívül, kivételesen egy jó vacsora után, hogy legyen minden kerek.
Mire vágysz egy szeretkezés után?
Egy tábla csokoládéra.
Elképzeléseid a jó szexről:
Te egy szexuális ínyenc vagy, kielégíthetetlen étvággyal és világi ízléssel.
Ami a legjobban felizgat:
ami legjobban felizgat - pénz és a hatalom. A szeretőd arra kényszerít, hogy egy nagy kupac 20.000 forintoson szeretkezzetek. Ha kielégíted (úgy, ahogyan ő akarja), akkor megtarthatod a pénzt.
Az álmok helyszíne:
A kertben - ha viszont a szomszédok belátnak, akkor szorítkozz a sötét, holdmentes éjszakákra. Esetleg a természetben, kirándulás közben.
---------------------------------------------------
Bika (április 21. – május 20.)
Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemesen cseveg a Holddal. Találkozásukban a szeretet és a vonzódás igen kézzelfogható, dinamikus megnyilvánulásáról van szó, amely adott esetben kimondottan érzelmi jellegű lehet. A két planéta közötti fényszög nagymértékben hozzásegít téged energiáid helyes levezetéséhez, az önkifejezés sikerességéhez. Ha a születési horoszkópod többi tényezője is kiegyensúlyozottságot mutat, akkor nagyra értékeli a környezeted melegszívűségedet, szeretetreméltóságodat.
2007. május 17.
A bika érzékisége:
Minden érdekel, ami az élvezetekkel kapcsolatos. Nálad ezek az érzéki élvezetek nincsenek különválasztva, egyaránt szereted a jó ételeket, finom italokat, s a jó szexet is. Akkor vagy boldog, ha partnered mindebben osztozik veled, s akkor élvezed a szexet igazán, ha már megvolt hozzá a megfelelő gasztronómiai élmény is. Mivel nagyon kötődsz a természethez, egy jó kirándulás, kettesben, könnyen ér véget a legsűrűbb bozótban.
Kedvenc pózod:
A hűtő előtt. A kilenc és fél hét című film az etalon, de ne feledd a fagyit nagyon nehéz kimosni a hajból.
A nap legszexisebb része:
Kedd, péntek, szombat. Szereted, ha mindennek megvan a maga rendje. Esetleg soron kívül, kivételesen egy jó vacsora után, hogy legyen minden kerek.
Mire vágysz egy szeretkezés után?
Egy tábla csokoládéra.
Elképzeléseid a jó szexről:
Te egy szexuális ínyenc vagy, kielégíthetetlen étvággyal és világi ízléssel.
Ami a legjobban felizgat:
ami legjobban felizgat - pénz és a hatalom. A szeretőd arra kényszerít, hogy egy nagy kupac 20.000 forintoson szeretkezzetek. Ha kielégíted (úgy, ahogyan ő akarja), akkor megtarthatod a pénzt.
Az álmok helyszíne:
A kertben - ha viszont a szomszédok belátnak, akkor szorítkozz a sötét, holdmentes éjszakákra. Esetleg a természetben, kirándulás közben.
---------------------------------------------------
Bika (április 21. – május 20.)
Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemesen cseveg a Holddal. Találkozásukban a szeretet és a vonzódás igen kézzelfogható, dinamikus megnyilvánulásáról van szó, amely adott esetben kimondottan érzelmi jellegű lehet. A két planéta közötti fényszög nagymértékben hozzásegít téged energiáid helyes levezetéséhez, az önkifejezés sikerességéhez. Ha a születési horoszkópod többi tényezője is kiegyensúlyozottságot mutat, akkor nagyra értékeli a környezeted melegszívűségedet, szeretetreméltóságodat.

Szilva! kösz!
de Antonyt se akarom belekeverni!
Charlotte! igényem nekem van! igénylem Tőled a kényeztetést!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 14:16
de Antonyt se akarom belekeverni!
Charlotte! igényem nekem van! igénylem Tőled a kényeztetést!

az általa preferált 2 ember jellemvonásit tartalmazza! (jav:prune)
ról van szó:

És róla:
ról van szó:

És róla:

Tomnak vannak igényei? Nem az van, hogy megdug minden nőt, aki az útjába kerül?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:47

komolyabb dolgok..huh...szóval keressünk neked gyorsan egy 35 év alatti nőt, akinek csinálhatsz egy kislányt? nah...kezembe veszem a sorsodat
(ha már mást nem tudok
)
tehát: keresünk egy fő 35 év alatti nőt, aki az alábbi paraméterekkel rendelkezik: ööö...izééé...tudja valaki tom igényeit?

(ha már mást nem tudok

tehát: keresünk egy fő 35 év alatti nőt, aki az alábbi paraméterekkel rendelkezik: ööö...izééé...tudja valaki tom igényeit?
Kezdek szenilis lenni. Becs szó azt hittem, hogy Tom maga helyett keres 35 év alatti pasit
.
Így jár az aki nem követi az eseményeket. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 12:28

Így jár az aki nem követi az eseményeket. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

ez diszkrimináció...a 35 feletti hölgyek nevében kikérem magamnak, és mély felháborodásomról teszek tanúbizonyságot

háátt ha a karmolást a hátam karmolásánál alkalmazod, miközben beléd hatolok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 14:11

Dorombolni tudok...sőőőőt karmolni is
De a szemem az "csak" égkék nem ződ

Ezek nagyon pozitíw jellemvonások!!
A szemed színét +wáltoztatjuk kontaktlencséwel!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 14:11
A szemed színét +wáltoztatjuk kontaktlencséwel!!!

az általa preferált 2 ember jellemvonásit tartalmazza! (jav:prune)
ról van szó:

És róla:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ról van szó:

És róla:

komolyabb dolgok..huh...szóval keressünk neked gyorsan egy 35 év alatti nőt, akinek csinálhatsz egy kislányt? nah...kezembe veszem a sorsodat
(ha már mást nem tudok
)

(ha már mást nem tudok

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

van macskaszemed és tudsz-e dorombolni???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hehe...
Én még előtte vagyok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 12:28

Én még előtte vagyok

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

ez diszkrimináció...a 35 feletti hölgyek nevében kikérem magamnak, és mély felháborodásomról teszek tanúbizonyságot

Jó napokat!
Mi van egyből zizis a férfitársaság h. nem volt reggeli??
Surdi: Schumi igenis jó, de mivel ez technikai sport nem mindegy milyen négykerekű van a segge alatt...
Sztem csak szimplán irigyled az elért sikereiért, amiért bizony megküzdött és sztem meg is érdemelte...
Mi van egyből zizis a férfitársaság h. nem volt reggeli??
Surdi: Schumi igenis jó, de mivel ez technikai sport nem mindegy milyen négykerekű van a segge alatt...
Sztem csak szimplán irigyled az elért sikereiért, amiért bizony megküzdött és sztem meg is érdemelte...

Gondolom olyan legyen a szeme mint 1 macskának és
tudjon dorombolni is!
tudjon dorombolni is!

(ha már mást nem tudok
)

(ha már mást nem tudok

(ha már mást nem tudok
)
tehát: keresünk egy fő 35 év alatti nőt, aki az alábbi paraméterekkel rendelkezik: ööö...izééé...tudja valaki tom igényeit? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:27

(ha már mást nem tudok

tehát: keresünk egy fő 35 év alatti nőt, aki az alábbi paraméterekkel rendelkezik: ööö...izééé...tudja valaki tom igényeit? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)

menjetek már át a picsuba a tuning topicba vitatkozni! itt sokkal komolyabb dolgokról van szó

a kormányülés, és minden plenáris ülés előtt kötelező szexet! én a köztársasági elnököm minden vágyát kielégíteném!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:36

kineveznélek a szexuális-ügyi tárca vezetőjének...feltéve, ha jó programod van
milyen reformokat vezetnél be?

milyen reformokat vezetnél be?
kineveznélek a szexuális-ügyi tárca vezetőjének...feltéve, ha jó programod van
milyen reformokat vezetnél be? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:30

milyen reformokat vezetnél be? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)

érdekli a fenét a formula jedno!
mit is tennél velem köztársasági elnökként?
mit is tennél velem köztársasági elnökként?
érdekli a fenét a formula jedno!
mit is tennél velem köztársasági elnökként? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
mit is tennél velem köztársasági elnökként? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet a nappalis buli is így sikerülne?
- tegnap voltam házibuliba
- barátnőm hullarészegen bevonul egy szobába
- én be utána
- és úgy megkúrtam, mint még soha
- reggel kérdezem hogy aludt
- erre azt mondja szarul, mert szar volt a fotelben aludni
- és éjjel bejött egy pasi és nagyon durván megkúrta az ágyon fekvő csajt
- tegnap voltam házibuliba
- barátnőm hullarészegen bevonul egy szobába
- én be utána
- és úgy megkúrtam, mint még soha
- reggel kérdezem hogy aludt
- erre azt mondja szarul, mert szar volt a fotelben aludni
- és éjjel bejött egy pasi és nagyon durván megkúrta az ágyon fekvő csajt
menjetek már át a picsuba a tuning topicba vitatkozni! itt sokkal komolyabb dolgokról van szó